12000 ihlas .

Mathildamae duanı bekliyoruz canımmm

Canım benim duam;

Tez vakitte hayırlısıyla huzur kokan yuvamı kurmak, sağlıkla, mutlulukla,huzurla iki cihanda da sevip sevilebileceğim bir eş ve bu güzel yuvada hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah. Amin

Kızlar bitirmişsiniz bile, Allah razı olsun çok sağolun Rabbim gönlünüze göre versin herşeyi inşallah

tuce_tuce cnm hoş geldin. Ben diyorum ki listede olan herkes sana özelden msj olarak niyetini yazıp yıllasın. Sıra o kişiye geldiğinde niyetini yazmasını beklemeden hemen oradan kopyala yapıştır. Duasını okumadan önce niyetini edip duasını okuyalım. Senin içinde rahat olur

Merhaba canım hoşbulduk bencede canım aynı şeyi yazacaktım. Ben niyet olmadan okumayı sevmiyorum ne yazıkki o yüzden bekliyorum hep . Kızlar herkes niyetini bana öZelden yazabilir mi zaman kaybetmeyelim

LİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

2 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

DUA SAHİBİ :Mathildamae
DUA:

C cansu_tr 101
miyomim 100
M mer_4260 100
4 45blkr 100
iki prensesin annesi
plojovic 100
durkan 100
tuce_tuce 100
A aselatilgan 50
yumiti 50
Hanimkoylununhanimi [/USER] mazeretli
Kalan 0
ALLAH KABUL ETSİN

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

DUA SAHİBİ :PLOJOVİC
DUA:

C cansu_tr
miyomim
M mer_4260
4 45blkr
iki prensesin annesi
Mathildamae
plojovic
durkan
tuce_tuce 101
A aselatilgan
yumiti
Hanimkoylununhanimi mazeretli
Kalan 900

DUA SAHİBİ :PLOJOVİC
DUA:

C cansu_tr
miyomim
M mer_4260
4 45blkr
iki prensesin annesi 50
Mathildamae 100
plojovic
durkan mazeretli
tuce_tuce 101
A aselatilgan 100
yumiti
Hanimkoylununhanimi mazeretli
Kalan 650

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…