amiiin canımmm çook teşekkür ederim Allah razı olsunAllah gonlundekinden daha guzel ve hayirli bir is nasip etsin insAllah canim.
Seve seve gelirim kuzum :)))Mazeretin bitince siddetle buraya çağırıyorum seni :)
kişi başı 200 tane canım kalandan düşüceksin hızlı cevap olsun diye ben veriyim dedim :))@canst_tr kalan usulümü okunuyor, herkese eşitmi sayı veriliyor .
Teşekkür ederim canım sağolasın.kişi başı 200 tane canım kalandan düşüceksin hızlı cevap olsun diye ben veriyim dedim :))
Olur katilirim cnim
Listeye ekliyorum şimdilik biz sayıyı paylastirmistik bı miktar alıp sayıdan düşersin canımOlur katilirim cnim
Okurum canim :)Dil-i bitab canım sana sormadan 100 tane ihlas yazdım ama okuyamazsan ben okurum
eliif92
durkan
yorgun anneanne
C ChillOutt
C cansu_tr
Tavuk_suyu_ mazeretli
Dil-i bitab
K Khvekokusu20
Hanimlardurkan için baslayabiliriz duasını yazınca . Bu arada liste için hepinizden yardım istiyorum her gün müsait olup giremeyebiliyorum müsait olan arkadaşlardan listeyi düzenlemelerini rica ediyorum
Kac adet okuyacağız canimeliif92
durkan
yorgun anneanne
C ChillOutt
C cansu_tr
Tavuk_suyu_ mazeretli
Dil-i bitab
K Khvekokusu20
Hanimlardurkan için baslayabiliriz duasını yazınca . Bu arada liste için hepinizden yardım istiyorum her gün müsait olup giremeyebiliyorum müsait olan arkadaşlardan listeyi düzenlemelerini rica ediyorum
Kac adet okuyacağız canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?