12000 ihlas .

Canim kisi başı 1001 mi anlayamadim. Ben siradaki arkadas icin 1001 adet mi okuyacagim yani

Evet canim listedeki herkes icin 1001 adet okunacak. Bundan onceki listede sayi vardi herkes 200 okuyacak diye ama liste simdi uzadi. Ben diyorum ki herkes okudugu sayiyi yazsin altina da kalan sayiyi belirtsin daha hizli ilerleriz gibi dusunuyorum. Bu gun ben musaitimdir 300 okurum mesela yarin baska bir arkadas daha cok okuyabilir kim kac tane okuyabilirse. Tabi arkadaslar ne dusunur bilmiyorum.

bence daha kolay bi yol için önrim vaar katılırsanız eğer :)

şimdi biz toplamda 1001 adet okuyoruz ya
kim ne kadar okumak istiyosa alsın kalandan düşsün hem kimse zorlanmaz hemde liste eklendikçe kişi başı sayısı yetmiyo zaten :)
1001 adet bitince de sıradakine yine gecelim :)

Bende bunu demek istemistim ama anlatamadim sanirim :))

Saolun kizlar simdi anladim. Diger listelerde bu uygulamayi yaptık ama sorun oldu az okuyanlar oldu kalani bir iki arkadas paylasmak zorunda kaldi falan.. Bence esit paylasilsin diyorum bir de C cansu_tr yeniden bir duzenleme yapsan canim

Nicklerimizin yanina isimlerimizi ve niyetlerimizi yazar misin canim rica etsem benim ismim Busra niyetim ise öncelikle saglikli ve hayirli olmasi dileğiyle salih bir erkek evlat sahibi olmak C cansu_tr ...
yorgun anneanne nin niyeti icin 100 aldim kalan 850

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…