12000 ihlas .

LİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
1001 İHLAS OKUMASI

DUA SAHİBİ : ASELATİLGAN
DUA:
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bütün kullarına sağlıklı sıhatli akıllı uslu sakin Allahından korkan kulundan utanan vatanına milletine bağlı hz Meryem gibi iffetli hz Yusuf gibi dürüst salih Hayırlı evlatlar nasip etsin onların önü yanı sıra banada doğal yollardan sağlıklı bi evlat kucağıma almayı nasip etsin Rabbim kimseyi evlat kokusundan o mutluluktan anne baba olmaktan mahrum etmesin benimle birlikte çok istiyorum inş en yakın en hayırlı zamanda gelsin yavrularımız.

C cansu_tr 50
miyomim MUAF ESMA OKUDU
@mer_4260 100
@45blkr 100
@pkzz 200
iki prensesin annesi
@Mucizeolsakeske 50
@Mathildamae
@plojovic
@stanki 210
@durkan 201
tuce_tuce MUAF ESNA OKUDU
A aselatilgan
yumiti 90
O Ozzgeee PASİF
KALAN : 0
ALLAH KABUL ETSİN

LİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
1001 İHLAS OKUMASI

DUA SAHİBİ : YUMİTİ
DUA:

C cansu_tr
@miyomim MUAF
M mer_4260
@45blkr
@pkzz 101
@denizkaplan
@Mucizeolsakeske
@Mathildamae
plojovic
@stanki
@durkan 150
@tuce_tuce MUAF
@aselatilgan
yumiti
@Ozzgeee PASİF
KALAN : 750

ALlah razı olsun ağzınıza sağlık

201 alıyorum
Kalan : 800
100aldım. M mer_4260 100aldı
Kalan 600
50 tane okudum kalan 550
Hanımlar bu ara okumalaarim çok az sayı aldım yetiştirmeye çalışıyorum A aselatilgan kusura bakma canım
A aselatilgan canım duan için 500 tane ya latif okudum Allah kabul etsin
210 okudum.

Kalan 340
90 tane okuyorum kalan 250
50 aldim

Kalan : 200
Kalan 200 aldim.
Kalan 0.
Tugce ve durkana yetisemedim. Sizler icin ya kadir c.c. okudum.

Hepinizden Allah razı olsun kızlar misafirim vardı çok bakamadım ağzınıza sağlık hepimizin duaları tez zamanda kabul olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…