124 Kiloyum Bebek İstiyorum Ama Önce Zayıflamam Lazım

insallah zayiflarsiniz hepiniz
yalniz bisey dikkatimi çekdi gruba girmek isteyenler hep mesaji olmayan yada yeni uyeler neden acaba

Kızlar bana yardımcı olun lütfen 120kiloyum, 162boyundayim ve daha 22yasindayim. Üniversite öğrencisiyim. Herkes tuhaf tuhaf bakıyor, diyete girmek istiyorum giremiyorum ne yapmalıyım

Kızlar merhaba. Whatsap grubu yok mu? Dün mesaj attım ama eklenmedim. Pazartesi rejime başladım. 3.7 kg verdim ama çok az yiyorum. Ödem atıyorum sanırım, yoksa yağdan bu kadar gitmesi mümkün değil. İnşallah zayıflarız hepimiz.

nasıl kayıt yaptırabiliriz arkadaslar bende ıstıyorum

Merhaba bende 106 kiloyum vücudum sürekli sis idi bende pinner yaptirdim yer fistigi nohut dana eti soğan çilek ve arpa yasak oldu sanki faydasını görüyorum siz görüyor musunuz
Merhaba.bebeklerden anca takib edebiliyorum yeni gördüm vallahi.faydası oldu tabikiii ama tek başıma mücadele edemediğim için diyetisyene başladım.pinner sadece kilo vermeyi hızlandırıyor.bi destek şart tabikiiii.pinnertest yaptırdığımda 114.5 kilo.idim geçen pazartesi 107.5 olmuşum şükür.bakalım yarın ne olacak.heyecanla bekliyorum :)

Evet bende diyetisyene başladım çarşamba kontrolüm var bklim

Öncelikle. Canim 117 kiloyken tüp bebek tedvisigördüm ama ben o zaman 24 yasindaydim bebegim tuttu Allaha sukur hata ikinci bebegimde kendinden geldi 2 cocugum var once bunun darisi basina bu kilolardaykende hamile kalinabiliyor lakin ben doguma gittigimde 150 kiloyu buldum oyuzden kilo verip baslaman senin icin daha iyi olur simdi 94 kiloyum diyetle dustum 29 yasindayim 1 yil once dustum simdi tekrar basladim bugun hatta ben 90 kilo ustundeki insanlarin sok diyetler yapmasini yanlis bulmuyorum cunku vucutaki kilodan daha zararli olamaz burda gordugum 5 gunde 5 kilo diyetiyle verdim 5 gun yaptim 2 gun canimin cektiklerini yapip az yedim tavsiye ederim

beni de ekleyin kizlar whatsappp grubuna bende ayni sikintidayim

ben de katılabilir miyim süreklı dıyete baslayıp devamını getiremeyen biri olarak

Merhaba bende 100 un uzerindeyim.Ne zaman diyet yapip zayiflasam hamile kaldim.Yazin dogum yaptim bebegimi kaybettim.Bunalimdan daha cok kilo aldim.Bende zayiflamak istiyorum.Gruba dahil ederseniz sevinirim.

valla durumumu yazsam herhalde bu yazıyı yazardım. şu bahsettiğiniz whatsapp gurubuna dahil olmayı isterim

Benimde sorunum aynı. Lütfen grubunuza beni de dahil edin.

Kızlar beni de ekleyin whatsap gubuna.

Kızlar bana yardımcı olun lütfen 120kiloyum, 162boyundayim ve daha 22yasindayim. Üniversite öğrencisiyim. Herkes tuhaf tuhaf bakıyor, diyete girmek istiyorum giremiyorum ne yapmalıyım

Kızlar grupta ufak bir düzenleme yaptık yeniden başlıyoruz 100 kilo üzerindeyken ve hala katılmak istiyorsanız numaralarınızı mesaj atın lütfen

Bekarim ve bende ayni kilolardayim 26 yasindayim hep beraber bi azmedip kilo versek ne kadar guzel olur ben boyle gelin olmak istemiyorum

Selam arkadaslarrr bende kilo vermek istiyorummm genelde hep evdeyim yememe icmeme cok dikkt etmedim ve kilo aldim tabikii en az 20 kilo vermem lazim napcam bilmiyorum diyetisyene gitmeyi dusunuyorum. Vrmi ankarada onerebilceginiz iyi bi diyetisyen.. haftasonlari esimle yuruyus yapmaya basladik yememede dikkt ediyorum insaallah iyi sonuclar cikar gitsin şu kilolar artikkk

Kizlar iyi akşamlar ben gectigimiz kasımayinda tüp bebek yaptirdim sonuc negatif Şubat ayinda yine tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif buarada 7 kilo aldim zaten kiloluyum bide bu eeklendi.32 yaşındayim bu kilolardan usandim sindide diyet yapmaya çalışıyorum hic sonunu getiremedim napacam ben bu irademden nefret ediyorum yaaa.1.51 boyum kilom şuan 85 .87 diydim iki kilo gitmiş.4 cu tüp bebek yaptiracagim acil 5 ay icinde 20 kilo vermem lazim. Birbirimize destek olursak basarabiliriz degilmi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…