tüp mide ameliyatını tavsiye ederim... https://www.kadinlarkulubu.com/108069069533991/
Benimde sorunum aynı. Lütfen grubunuza beni de dahil edin.[/QU canim oraya yaz takip et
nasıl kayıt yaptırabiliriz arkadaslar bende ıstıyorumCanım 9. Takıma gel istersen çok kilo vermiş tecrübeli arkadaşlar var sana da çok faydası olur. Mesela ben bekarım 118 den 89 a düştüm hala da veriyorum. Kaptanımızda 123 ten 73 e düştü mutlaka bekleriz gel canım. Bizim de whatsapp grubumuz var.
Merhaba.bebeklerden anca takib edebiliyorum yeni gördüm vallahi.faydası oldu tabikiii ama tek başıma mücadele edemediğim için diyetisyene başladım.pinner sadece kilo vermeyi hızlandırıyor.bi destek şart tabikiiii.pinnertest yaptırdığımda 114.5 kilo.idim geçen pazartesi 107.5 olmuşum şükür.bakalım yarın ne olacak.heyecanla bekliyorum :)Merhaba bende 106 kiloyum vücudum sürekli sis idi bende pinner yaptirdim yer fistigi nohut dana eti soğan çilek ve arpa yasak oldu sanki faydasını görüyorum siz görüyor musunuz
Evet bende diyetisyene başladım çarşamba kontrolüm var bklimMerhaba.bebeklerden anca takib edebiliyorum yeni gördüm vallahi.faydası oldu tabikiii ama tek başıma mücadele edemediğim için diyetisyene başladım.pinner sadece kilo vermeyi hızlandırıyor.bi destek şart tabikiiii.pinnertest yaptırdığımda 114.5 kilo.idim geçen pazartesi 107.5 olmuşum şükür.bakalım yarın ne olacak.heyecanla bekliyorum :)
Öncelikle. Canim 117 kiloyken tüp bebek tedvisigördüm ama ben o zaman 24 yasindaydim bebegim tuttu Allaha sukur hata ikinci bebegimde kendinden geldi 2 cocugum var once bunun darisi basina bu kilolardaykende hamile kalinabiliyor lakin ben doguma gittigimde 150 kiloyu buldum oyuzden kilo verip baslaman senin icin daha iyi olur simdi 94 kiloyum diyetle dustum 29 yasindayim 1 yil once dustum simdi tekrar basladim bugun hatta ben 90 kilo ustundeki insanlarin sok diyetler yapmasini yanlis bulmuyorum cunku vucutaki kilodan daha zararli olamaz burda gordugum 5 gunde 5 kilo diyetiyle verdim 5 gun yaptim 2 gun canimin cektiklerini yapip az yedim tavsiye ederimArkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
beni de ekleyin kizlar whatsappp grubuna bende ayni sikintidayim
ben de katılabilir miyim süreklı dıyete baslayıp devamını getiremeyen biri olarak
Merhaba bende 100 un uzerindeyim.Ne zaman diyet yapip zayiflasam hamile kaldim.Yazin dogum yaptim bebegimi kaybettim.Bunalimdan daha cok kilo aldim.Bende zayiflamak istiyorum.Gruba dahil ederseniz sevinirim.
valla durumumu yazsam herhalde bu yazıyı yazardım. şu bahsettiğiniz whatsapp gurubuna dahil olmayı isterim
Benimde sorunum aynı. Lütfen grubunuza beni de dahil edin.
Kızlar beni de ekleyin whatsap gubuna.
Kızlar bana yardımcı olun lütfen 120kiloyum, 162boyundayim ve daha 22yasindayim. Üniversite öğrencisiyim. Herkes tuhaf tuhaf bakıyor, diyete girmek istiyorum giremiyorum ne yapmalıyım
Kızlar merhaba. Whatsap grubu yok mu? Dün mesaj attım ama eklenmedim. Pazartesi rejime başladım. 3.7 kg verdim ama çok az yiyorum. Ödem atıyorum sanırım, yoksa yağdan bu kadar gitmesi mümkün değil. İnşallah zayıflarız hepimiz.
İkimizin hemen hemen aynı sorunları Can'ım
Bekarim ve bende ayni kilolardayim26 yasindayim hep beraber bi azmedip kilo versek ne kadar guzel olur ben boyle gelin olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?