124 Kiloyum Bebek İstiyorum Ama Önce Zayıflamam Lazım

Kizlar bnde 103. 6 kiloyum artik zayiflamak istiyorm ama hangi diyeti yapacagima bi turlu karar veremiyorm bazn iki gunde bes kilo verdiren sok diyet tarzinda diyet mi yapsam diyorm baznde diyetisyenlerin onerdigi saglikli bi diyet listesine mi uysam diyorm hepbirlikte bir diyet listesi belirlesek ve hepimiz ona uysak olur mu boylece hepimiz birlik olup ayni diyete uyarsak daha bi azimli oluruz hepimiz 100 kilonun uzerindeyiz esit konumdayiz ne dersiniz ?

TE="suhneva, post: 45846430, member: 502721"]Kizlar bnde 103. 6 kiloyum artik zayiflamak istiyorm ama hangi diyeti yapacagima bi turlu karar veremiyorm bazn iki gunde bes kilo verdiren sok diyet tarzinda diyet mi yapsam diyorm baznde diyetisyenlerin onerdigi saglikli bi diyet listesine mi uysam diyorm hepbirlikte bir diyet listesi belirlesek ve hepimiz ona uysak olur mu boylece hepimiz birlik olup ayni diyete uyarsak daha bi azimli oluruz hepimiz 100 kilonun uzerindeyiz esit konumdayiz ne dersiniz ?[/QUOTE
Burdakiler ayri bir grup olmuş canim cvp bile yazmiyorlar sok diyetler yapma dr hangi diyeti verirse senin sagligina göre ona uy mukkak kalıcı verirsin.gerci ben doğru düzgün uygulayamadim ama uygulayanlar kesin guzel sonuç aliyorlar bende artik zayif insan olmak istiyorum ve uygulayacagim.ben 9 mart hazirana kadar varmisiniz o gruptanim diyet gunluklerimden ugrarsan

102 kilo ile ilk bebegime hamile kaldim ve dusurdum bebegim dustugunde ben 110 kiloydum. Ikinci hamileligimde yalan olmasin 103-104 kilo falandim doguma kadar hep 102.5 kilo kaldim cocuk kilo aliyodu ben alamiyodum dogumdan sonra 88 kiloya düstüm .
Simdi emziriyorum diyet yapamiyorum ama hala kilo veriyorum. Kim demis kilolu insan hamile kalamaz diye.

Sezeryan olursaniz canınız biraz fazla yanıyor sadece ama bebeginiz yaninizdayken bu umrunuzda bile olmicak :)

o tarz diyetler kas ve vücuttaki su ve kas dokusuna zarar verir cnm bu yüzden önce bi diyetisyene gitmeni tavsiye ederim ben öyle yapıyorum suan

asksizmevsim
o tarz diyetler kas ve vücuttaki su ve kas dokusuna zarar verir cnm bu yüzden önce bi diyetisyene gitmeni tavsiye ederim ben öyle yapıyorum suan
Diyetisyene oncedn gitmistim onun verdigi diyeti uyguluyorm suan ztn birlik olursak daha iyi olur diye dusunmustm ama burda kimse kalmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…