- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
Arkadaşlar msj gönderdim her birinize bi bakabilir misiniz
Ben ekledımnasıl yapacağız bu watsap olayını
o zaman hep birlikte zayıflayıp bebeklerimizle göbişlerimizi dolduralım inşallah
Tüp mide yi bende düşündüm açıkçası ama ameliyat sonra si diyetten daha sıkıntılıymıs bide rısklerınden dolayı eşim izin vermedı
merahaba ben de size katılabilir miyim 110 kiloyum bende 10 kilo verdim yaklaşık 120ydim bu tarz biseyler arıyodum sitede de hep önceki mesajlardı iyi denk geldi bu konu bu arada umarım sonunda sağlıklı şirin bir bebeğiniz olur
Canım 9. Takıma gel istersen çok kilo vermiş tecrübeli arkadaşlar var sana da çok faydası olur. Mesela ben bekarım 118 den 89 a düştüm hala da veriyorum. Kaptanımızda 123 ten 73 e düştü mutlaka bekleriz gel canım. Bizim de whatsapp grubumuz var.Arkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
Bende sadece kilo problemi var Canım zayıflarsam inşallah bende Bebek istiyorum.merhaba arkadaşım benimde hiç bir sorunum olmamasına rağmen bebeğim olmuyor 98 kiloydum şimdi 94 düştüm bende zayıflamaya karar verdim bende 30 yaşındayım amacımız aynı yani
Maşallah Canım çok güzel kilo vermişsinCanım 9. Takıma gel istersen çok kilo vermiş tecrübeli arkadaşlar var sana da çok faydası olur. Mesela ben bekarım 118 den 89 a düştüm hala da veriyorum. Kaptanımızda 123 ten 73 e düştü mutlaka bekleriz gel canım. Bizim de whatsapp grubumuz var.
Karatayı tavsiye ediyorum sakın mide operasyonu yapmayınBende varım bende varım ... heMen hemen aynı sıkıntılar bende 27 yaşındayım 3. Yilimizdayız bebiş istiyorum ama bugüne kadar rahatsızlıklarım yüzünden gördüğüm tedaviler sonucu 109 kiloyum şuanhatta son çare tüp mideyi bile düşünüyorum ama öncesinde son bir kez daha diyetle şansımı denemek istiyorum
Bende katılmak istiyorumNumaramı eklediysen bi merhaba dersen whatapp tan seni de gruba ilave ederim arkadaşım
Bende sadece kilo problemi var Canım zayıflarsam inşallah bende Bebek istiyorum.
Amin Canım cümlemizİnşallah canım kilo verip bebeğime kavuşurum
Sağol canımm darısı isteyen herkese :)Maşallah Canım çok güzel kilo vermişsin
Karatayı tavsiye ediyorum sakın mide operasyonu yapmayın
Riskli diye düşünüyorum o yüzden tabi karar size kalmışŞuan son kez diyet deneyeceğim ama hala aklımda tabi neden öyle dediniz yaptıranlar gayetemnun benim çevremde
Arkadaşlar merhaba gruba 100++ olanları ekliyoruz.Bu kilolarda olanlar kilolarıyla birlikte numaralarını nsj atarlarsa hemen ekleyeceğim.Görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?