124 Kiloyum Bebek İstiyorum Ama Önce Zayıflamam Lazım

o zaman hep birlikte zayıflayıp bebeklerimizle göbişlerimizi dolduralım inşallah

Ay hadi inşallah

Tüp mide yi bende düşündüm açıkçası ama ameliyat sonra si diyetten daha sıkıntılıymıs bide rısklerınden dolayı eşim izin vermedı

Olan arkadaşlarım var hep olumlu şeyler duydum ben zaten kilo yüzünden çektiğim sıkıntılar düşünülürse o riske değer bence ama yinede benim için son çare o

İnşallah canım ama tebrik ederim seni ben o 10 kiloyu dahi veremiyorum en fazla 4 verip 6 alıyorum

bende daha önce bi ara yazın 15 kiloya yakın sanırım vermiştim geri aldım tekrar fazlasıyla 120 ye çıktım şimdiki 10 kiloyuda fazla uğraşmadım vermek için sadece okula yürüyerek gidip gelmeye başladım hiç hareket etmiyordum önceden ve bide normal yemeye başladım abur cubur ara ara yiyiyordum hala onu da keserim biraz hazır 10 vermişken hepsini vereyim diyorum bakalım neler yapıcaz

Numaramı eklediysen bi merhaba dersen whatapp tan seni de gruba ilave ederim arkadaşım

kızlar merhaba bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek numarayı bana da yollar mısınız?

Canım 9. Takıma gel istersen çok kilo vermiş tecrübeli arkadaşlar var sana da çok faydası olur. Mesela ben bekarım 118 den 89 a düştüm hala da veriyorum. Kaptanımızda 123 ten 73 e düştü mutlaka bekleriz gel canım. Bizim de whatsapp grubumuz var.

merhaba arkadaşım benimde hiç bir sorunum olmamasına rağmen bebeğim olmuyor 98 kiloydum şimdi 94 düştüm bende zayıflamaya karar verdim bende 30 yaşındayım amacımız aynı yani
Bende sadece kilo problemi var Canım zayıflarsam inşallah bende Bebek istiyorum.

Maşallah Canım çok güzel kilo vermişsin

Karatayı tavsiye ediyorum sakın mide operasyonu yapmayın

Arkadaşlar merhaba gruba 100++ olanları ekliyoruz.Bu kilolarda olanlar kilolarıyla birlikte numaralarını nsj atarlarsa hemen ekleyeceğim.Görüşmek üzere

Arkadaşlar merhaba gruba 100++ olanları ekliyoruz.Bu kilolarda olanlar kilolarıyla birlikte numaralarını nsj atarlarsa hemen ekleyeceğim.Görüşmek üzere

Pardon canım 100++ olduğunu anlamamışım.
Yani beni almıyorsunuz sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Hepinize başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…