İkimizin hemen hemen aynı sorunları Can'ımArkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar bende dahil olabılırım
Bende bugün güne limonlu ılık suyla başladım kahvaltıda marul salatalık domates falan yedim ama ekmeği ekime almaya korktum ara ogunume yeşil elma düşünüyorum akşama da sadece salata umarım başarırız bu arada ben 115 kiloyum 178 boyum 28yasındayım 94 kiloyla doğum yaptım 4 senede vermek yerine üzerine 20kılo aldımcanım diyete başladım ekmek sadece sabah yiyorum ara öğün yapıyorum akşamıda çorba ile geçiştiriyorum
spor yapmaya zamanım yok zaten 8 de akşam evde oluyorum bol bol su içiyorum yaklaşık 4 litre
Bende bugün güne limonlu ılık suyla başladım kahvaltıda marul salatalık domates falan yedim ama ekmeği ekime almaya korktum ara ogunume yeşil elma düşünüyorum akşama da sadece salata umarım başarırız bu arada ben 115 kiloyum 178 boyum 28yasındayım 94 kiloyla doğum yaptım 4 senede vermek yerine üzerine 20kılo aldım
85 kiloyla 9 kilo aldım sadece oğlumda 4 kilodan fazla dogdu.boyunuz güzel uzunmuş ben 168 boyum kaç kilo ile hamile kaldınız acaba
85 kiloyla 9 kilo aldım sadece oğlumda 4 kilodan fazla dogdu.
maşallah benim daha bebeğim yok doktorlara göre eşim ve bende hiç bir sorun çıkmadı bende acaba kilomda mı sıkıntı diye diyete başladım[/
Kaç senedir evlısınız?
Arkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
Bende112 kiloyla başladım suan 105 kiloyum kadın doğum doktorun neden daha glifor falan kullandirtmiyo bayağı zayiflamana ve diyetine yardımcı olacaktir allah hayırlısıyla anne olmayı nasip eder sana daArkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
Kaç senedir evlısınız
13 ay uzun bir süre değil inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız3. yılımız içerisindeyiz 13 aydır bebek istiyoruz
13 ay uzun bir süre değil inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Arkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
Bende varım bende varım ... heMen hemen aynı sıkıntılar bende 27 yaşındayım 3. Yilimizdayız bebiş istiyorum ama bugüne kadar rahatsızlıklarım yüzünden gördüğüm tedaviler sonucu 109 kiloyum şuanhatta son çare tüp mideyi bile düşünüyorum ama öncesinde son bir kez daha diyetle şansımı denemek istiyorum
o zaman hep birlikte zayıflayıp bebeklerimizle göbişlerimizi dolduralım inşallah
Tüp mide yi bende düşündüm açıkçası ama ameliyat sonra si diyetten daha sıkıntılıymıs bide rısklerınden dolayı eşim izin vermedıBende varım bende varım ... heMen hemen aynı sıkıntılar bende 27 yaşındayım 3. Yilimizdayız bebiş istiyorum ama bugüne kadar rahatsızlıklarım yüzünden gördüğüm tedaviler sonucu 109 kiloyum şuanhatta son çare tüp mideyi bile düşünüyorum ama öncesinde son bir kez daha diyetle şansımı denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?