124 Kiloyum Bebek İstiyorum Ama Önce Zayıflamam Lazım

nur8543

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
18
4
86
Arkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.

İkimizin hemen hemen aynı sorunları Can'ım

Siz baya zayıflamışsınız sanırım ben daha başlamadım bile.Allah yardımcımız olsun kiloyla yaşamak gerçekten çekilir gibi bir dert değil

merhaba arkadaşım benimde hiç bir sorunum olmamasına rağmen bebeğim olmuyor 98 kiloydum şimdi 94 düştüm bende zayıflamaya karar verdim bende 30 yaşındayım amacımız aynı yani

Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar bende dahil olabılırım

Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar bende dahil olabılırım

canım diyete başladım ekmek sadece sabah yiyorum ara öğün yapıyorum akşamıda çorba ile geçiştiriyorum
spor yapmaya zamanım yok zaten 8 de akşam evde oluyorum bol bol su içiyorum yaklaşık 4 litre

canım diyete başladım ekmek sadece sabah yiyorum ara öğün yapıyorum akşamıda çorba ile geçiştiriyorum
spor yapmaya zamanım yok zaten 8 de akşam evde oluyorum bol bol su içiyorum yaklaşık 4 litre
Bende bugün güne limonlu ılık suyla başladım kahvaltıda marul salatalık domates falan yedim ama ekmeği ekime almaya korktum ara ogunume yeşil elma düşünüyorum akşama da sadece salata umarım başarırız bu arada ben 115 kiloyum 178 boyum 28yasındayım 94 kiloyla doğum yaptım 4 senede vermek yerine üzerine 20kılo aldım

boyunuz güzel uzunmuş ben 168 boyum kaç kilo ile hamile kaldınız acaba

Bende112 kiloyla başladım suan 105 kiloyum kadın doğum doktorun neden daha glifor falan kullandirtmiyo bayağı zayiflamana ve diyetine yardımcı olacaktir allah hayırlısıyla anne olmayı nasip eder sana da

Bende varım bende varım ... heMen hemen aynı sıkıntılar bende 27 yaşındayım 3. Yilimizdayız bebiş istiyorum ama bugüne kadar rahatsızlıklarım yüzünden gördüğüm tedaviler sonucu 109 kiloyum şuan hatta son çare tüp mideyi bile düşünüyorum ama öncesinde son bir kez daha diyetle şansımı denemek istiyorum

o zaman hep birlikte zayıflayıp bebeklerimizle göbişlerimizi dolduralım inşallah

o zaman hep birlikte zayıflayıp bebeklerimizle göbişlerimizi dolduralım inşallah
Tüp mide yi bende düşündüm açıkçası ama ameliyat sonra si diyetten daha sıkıntılıymıs bide rısklerınden dolayı eşim izin vermedı

Arkadaşlar msj gönderdim her birinize bi bakabilir misiniz

merahaba ben de size katılabilir miyim 110 kiloyum bende 10 kilo verdim yaklaşık 120ydim bu tarz biseyler arıyodum sitede de hep önceki mesajlardı iyi denk geldi bu konu bu arada umarım sonunda sağlıklı şirin bir bebeğiniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…