Cnm özelden yazdım numaramı eklersen sevinirim kilolari mızı verelim bebisle imiz gelsinArkadaşlar merhaba gruba 100++ olanları ekliyoruz.Bu kilolarda olanlar kilolarıyla birlikte numaralarını nsj atarlarsa hemen ekleyeceğim.Görüşmek üzere
Arkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
Tebrik ederim sizi çok güzel kilo vermiş ve bebiş sahibi olmuşsunuz bende Bebek istiyorum doktorum hayır dediği bebeğin kalp ve şeker hastası olması yüksek dedi bunu 4 ayrı doktor söyledi malesef size o lafı söyleyen bence doktor olamaz birde böyle doktorlarımız var insanı hayattan soğutan malesefslm nurcum.bende 103 kilo ile hamile kaldım ve 3 tane bebek yaptım peşpeşe :) şuan 111 kiloyum ve 6 kilo verdim.
bence insanın herşey kafasında bitmeli.zayıflamak için bende çok çaba sarfettim.en son pinner test yaptırdım bana kilo aldıran şeyler gluten ve vanilya çıktı.fakat ne olursa olsun sağlam bi kararla diyetisyene gitmeden bu işin çözülemeyeceğini anladım ve çok tatlı bi diyetisyene başladım.şafak hastanesi ezgi sakar.sakın bilinçsiz bi şekilde kendi başına çözüm arama.mesela arkadaşın biri sadece sabahları ekmek yiyorum başkada yemiyorum birde akşam yemeği demiş.aynısını bende yapıyordum ezgi hanım dediki ekmek yiye yiye kilo vereceğiz.inan ben normalde bu kedar yemiyordum.daha acıkmadan ne olduğunu anlamadan öteki öğün geliyor.peygamber efendimizinde dediği gibi sofradan aç kalkmak önemli.işte diyetin sırrı bu.sık sık az az.kilolusun diye kucağına bi bebek almak engel değil sadece doğru insanları bulman önemli.inan ilk bebeğime hamile iken cinsiyetine bakmak için bi doktora gitmiştim, seni doğurtacak doktora allah yadım etsin demişti bana.o kadar zoruma gitmiştiki.ama allah'ımın yardımı ilede nisa hastanesinde necla ülker hanımı buldum.yaaa gerçekten güzel insanlara denk geldim ben allah onlardan razı olsun.bana çok cesaret ve moral verdi canım doktorum.şimdi ezgi hanımda öyle.güleryüzlü papatya gibi bi insan.neyse ben çok uzun yazdım.sıkıntılarını anladığım için seni biraz olsun cesaretlendirmek istedim.becerebildiysem nu mutlu bana...
beni de ekleyin kizlar whatsappp grubuna bende ayni sikintidayimTebrik ederim sizi çok güzel kilo vermiş ve bebiş sahibi olmuşsunuz bende Bebek istiyorum doktorum hayır dediği bebeğin kalp ve şeker hastası olması yüksek dedi bunu 4 ayrı doktor söyledi malesef size o lafı söyleyen bence doktor olamaz birde böyle doktorlarımız var insanı hayattan soğutan malesef
Arkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
canm merhaba senle ayni sikintidayim esim kilolu oldugun icin cocuk istemiyo cok bunaldim birbirimize destek olalimArkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
Merhaba bende 106 kiloyum vücudum sürekli sis idi bende pinner yaptirdim yer fistigi nohut dana eti soğan çilek ve arpa yasak oldu sanki faydasını görüyorum siz görüyor musunuzslm nurcum.bende 103 kilo ile hamile kaldım ve 3 tane bebek yaptım peşpeşe :) şuan 111 kiloyum ve 6 kilo verdim.
bence insanın herşey kafasında bitmeli.zayıflamak için bende çok çaba sarfettim.en son pinner test yaptırdım bana kilo aldıran şeyler gluten ve vanilya çıktı.fakat ne olursa olsun sağlam bi kararla diyetisyene gitmeden bu işin çözülemeyeceğini anladım ve çok tatlı bi diyetisyene başladım.şafak hastanesi ezgi sakar.sakın bilinçsiz bi şekilde kendi başına çözüm arama.mesela arkadaşın biri sadece sabahları ekmek yiyorum başkada yemiyorum birde akşam yemeği demiş.aynısını bende yapıyordum ezgi hanım dediki ekmek yiye yiye kilo vereceğiz.inan ben normalde bu kedar yemiyordum.daha acıkmadan ne olduğunu anlamadan öteki öğün geliyor.peygamber efendimizinde dediği gibi sofradan aç kalkmak önemli.işte diyetin sırrı bu.sık sık az az.kilolusun diye kucağına bi bebek almak engel değil sadece doğru insanları bulman önemli.inan ilk bebeğime hamile iken cinsiyetine bakmak için bi doktora gitmiştim, seni doğurtacak doktora allah yadım etsin demişti bana.o kadar zoruma gitmiştiki.ama allah'ımın yardımı ilede nisa hastanesinde necla ülker hanımı buldum.yaaa gerçekten güzel insanlara denk geldim ben allah onlardan razı olsun.bana çok cesaret ve moral verdi canım doktorum.şimdi ezgi hanımda öyle.güleryüzlü papatya gibi bi insan.neyse ben çok uzun yazdım.sıkıntılarını anladığım için seni biraz olsun cesaretlendirmek istedim.becerebildiysem nu mutlu bana...
ben de obezite cerrahisi geçirdim çok kolay oldu hiç zorlanmadım desem yeridir 7 ayda 44 kg veda ettimArkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
tüp mide ameliyatını tavsiye ederim... https://www.facebook.com/groups/108069069533991/Bende varım bende varım ... heMen hemen aynı sıkıntılar bende 27 yaşındayım 3. Yilimizdayız bebiş istiyorum ama bugüne kadar rahatsızlıklarım yüzünden gördüğüm tedaviler sonucu 109 kiloyum şuanhatta son çare tüp mideyi bile düşünüyorum ama öncesinde son bir kez daha diyetle şansımı denemek istiyorum
valla durumumu yazsam herhalde bu yazıyı yazardım. şu bahsettiğiniz whatsapp gurubuna dahil olmayı isterimArkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
Benimde sorunum aynı. Lütfen grubunuza beni de dahil edin.Bayanlar size katilmayi cok isterdim ama 9. Takima katildim super bir grup 3 . gunum ama diyetim cok iyi gidiyor 110 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?