124 Kiloyum Bebek İstiyorum Ama Önce Zayıflamam Lazım

Arkadaşlar merhaba gruba 100++ olanları ekliyoruz.Bu kilolarda olanlar kilolarıyla birlikte numaralarını nsj atarlarsa hemen ekleyeceğim.Görüşmek üzere
Cnm özelden yazdım numaramı eklersen sevinirim kilolari mızı verelim bebisle imiz gelsin

slm nurcum.bende 103 kilo ile hamile kaldım ve 3 tane bebek yaptım peşpeşe :) şuan 111 kiloyum ve 6 kilo verdim.
bence insanın herşey kafasında bitmeli.zayıflamak için bende çok çaba sarfettim.en son pinner test yaptırdım bana kilo aldıran şeyler gluten ve vanilya çıktı.fakat ne olursa olsun sağlam bi kararla diyetisyene gitmeden bu işin çözülemeyeceğini anladım ve çok tatlı bi diyetisyene başladım.şafak hastanesi ezgi sakar.sakın bilinçsiz bi şekilde kendi başına çözüm arama.mesela arkadaşın biri sadece sabahları ekmek yiyorum başkada yemiyorum birde akşam yemeği demiş.aynısını bende yapıyordum ezgi hanım dediki ekmek yiye yiye kilo vereceğiz.inan ben normalde bu kedar yemiyordum.daha acıkmadan ne olduğunu anlamadan öteki öğün geliyor.peygamber efendimizinde dediği gibi sofradan aç kalkmak önemli.işte diyetin sırrı bu.sık sık az az.kilolusun diye kucağına bi bebek almak engel değil sadece doğru insanları bulman önemli.inan ilk bebeğime hamile iken cinsiyetine bakmak için bi doktora gitmiştim, seni doğurtacak doktora allah yadım etsin demişti bana.o kadar zoruma gitmiştiki.ama allah'ımın yardımı ilede nisa hastanesinde necla ülker hanımı buldum.yaaa gerçekten güzel insanlara denk geldim ben allah onlardan razı olsun.bana çok cesaret ve moral verdi canım doktorum.şimdi ezgi hanımda öyle.güleryüzlü papatya gibi bi insan.neyse ben çok uzun yazdım.sıkıntılarını anladığım için seni biraz olsun cesaretlendirmek istedim.becerebildiysem nu mutlu bana...

Tebrik ederim sizi çok güzel kilo vermiş ve bebiş sahibi olmuşsunuz bende Bebek istiyorum doktorum hayır dediği bebeğin kalp ve şeker hastası olması yüksek dedi bunu 4 ayrı doktor söyledi malesef size o lafı söyleyen bence doktor olamaz birde böyle doktorlarımız var insanı hayattan soğutan malesef

beni de ekleyin kizlar whatsappp grubuna bende ayni sikintidayim

canm merhaba senle ayni sikintidayim esim kilolu oldugun icin cocuk istemiyo cok bunaldim birbirimize destek olalim

Kızlar ben şimdiye kadar belki yüz çeşit zayıflama yöntemi denedim. Olmadı olmadı olmadı. 2 verdim 5 aldım. Şok diyetten tutunda bilmem kimin diyetine kadar , zayıflama hapına kadar denemediğim yol yöntem kalmadı. OLMADI OLMADI. YAPTIĞIM DİYET EN UZUN 1 HAFTA SÜRÜYORDU. Çalıştığım için hafta içleri biraz daha diyeti uygulayabiliyordum ama hafta sonları gelince iş adeta çığırdan çıkıyordu. 10-15 dakikada bir mutfağa uğrak yapmadan duramıyordum. Ben istemesem bile ayaklarım gideceği yeri çok iyi biliyordu. Öğün diye bir şey neredeyse hayatımda yok gibiydi. Doymak nedir bilmiyordum. Yıllarca diyetle ilgili okumadığım yer kalmadı. Bilgi anlamında bilinç anlamında sorun yoktu ama iş uygulamaya gelince başaramıyordum. Eminim ki birçoğunuz da ben de senin gibiyim dediğini duyar gibiyim. Endokrin profu bana diyaformin diye bir ilaç yazdı. Ben de gizli şeker tespit ettiler. Bu ilaç glukapoge tarzında insülini düzenleyen bir ilaç. Bu tip ilaçlarla çoğu kişi diyetini rahatça uygulayabiliyordu. Ama ben bu ilacı yan tesirlerinden dolayı kullanamadım. Doktorum tiroitlerimin de yavaş çalıştığını söylemişti. Bana haşimato troidi başlangıcı var bu da kilo yapar dedi. Ama şu an için tsh ın normal seviyede o nedenle ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Hani başarı öyküleri vardır ya 40 kilo verdim , 50 kilo verdim diye uzun uzun anlatırlar. Doktorumun bana söylediği o tarz başarıların sırrı glukopage kullanımı yada euthyrox gibi troit ilaçlarını kullanmak , artı yanında diyet ile oluyor dedi. Ben ilaç kullanamıyordum ama her geçen gün de yağ kütlelerime yenileri ekleniyordu. Bırakın kilo vermeyi artık kilo almayı durdurabilmek için acil olarak birşeyler yapmam gerekiyordu. ÇOK ÇOK DUA ETTİM. ALLAHIM BANA YARDIM ET DİYE ÇOK YALVARDIM. Rabbim dualarımı kabul etti. Kuranı Kerimde adı geçen tek baharat ZENCEFİL. Bu baharat Allahın lütfuyla benim imdadıma yetişti. İşin garip tarafı zencefili daha evvelden de denemiştim ama toz şeklinde olanını denemiştim. Herşeyi birçok şeyi denediniz eminim. Ama bir de benim bu söyleyeceğimi deneyin. Çok memnun kalacaksınız. ÇOK KOLAY DİYET YAPACAKSINIZ RABBİMİN İNAYETİYLE

Önce taze zencefil almalısınız. Zencefilin tazesi patatese benzer. Yumru yumrudur (Bilmeyenler için yazdım) Bundan sabah akşam bir parmak büyüklüğünde ince rendede rendeleyip suyunu çıkarın. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir yemek kaşığı , akşam da yine yemekten yarım saat önce bir yemek kaşığı içiyorsunuz. Çok yakıcı bir tadı var. Ama etkilerini farkedince o yakıcı tadı artık bana bal gibi geliyor. Çok mutluyum çok huzurluyum. ARTIK ÇOK RAHAT DİYET YAPABİLİYORUM.. Taze zencefil suyu hem troidleri onarıyor , hem şekeri düzenliyor. O kadar rahat diyet yapıyorsunuz ki neredeyse sürekli tok geziyorsunuz. Taze zencefil suyunu dediğim gibi uygulayın. Sonra hangi diyeti isterseniz uygulayın. Herhangi bir rahatsızlığınız yoksa bile çok müthiş bir yağ yakıcı. Uygulayanlar bana da dua etmeyi unutmayın.

Sakın mide tüpü kelepçesi vs. ameliyatları olmanızı tavsiye etmem. Gözünüzü korkutmak istemem ama daha geçenlerde bir haber okudum. Mide ameliyatı geçiren 3 çocuk annesi bir bayan vefat etmiş. Ameliyattan sağ çıkamamış. Diyelim ki ameliyat olduk. Başarılı geçti varsayalım. Yine diyet yapmamız gerekecek. Eğer vücudunuzda gizli şeker gibi troit gibi sorunlar varsa vücut yine kilo almaya başlayabilir

ben de katılabilir miyim süreklı dıyete baslayıp devamını getiremeyen biri olarak

Merhaba bende 106 kiloyum vücudum sürekli sis idi bende pinner yaptirdim yer fistigi nohut dana eti soğan çilek ve arpa yasak oldu sanki faydasını görüyorum siz görüyor musunuz

Merhaba bende 100 un uzerindeyim.Ne zaman diyet yapip zayiflasam hamile kaldim.Yazin dogum yaptim bebegimi kaybettim.Bunalimdan daha cok kilo aldim.Bende zayiflamak istiyorum.Gruba dahil ederseniz sevinirim.

Semay25Yeni ÜyeÜye
Yeni
Merhaba bende 100 un uzerindeyim.Ne zaman diyet yapip zayiflasam hamile kaldim.Yazin dogum yaptim bebegimikaybettim.Bunalimdan daha cok kiloaldim.Bende zayiflamak istiyorum.Gruba dahil ederseniz sevinirim.

ben de obezite cerrahisi geçirdim çok kolay oldu hiç zorlanmadım desem yeridir 7 ayda 44 kg veda ettim

tüp mide ameliyatını tavsiye ederim... https://www.facebook.com/groups/108069069533991/

1.72 boy 113 kilogram obezite cerrahisi yaptıracaktım tüp mide.hamile kaldım operasyon da kaldı.
Doğum sonrası kiloları yine veremezsem tüp mide operasyonu olucam çünkü başka türlü olmuyor

valla durumumu yazsam herhalde bu yazıyı yazardım. şu bahsettiğiniz whatsapp gurubuna dahil olmayı isterim

Bayanlar size katilmayi cok isterdim ama 9. Takima katildim super bir grup 3 . gunum ama diyetim cok iyi gidiyor 110 kiloydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…