- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Dr bisey diyemem dedi sadece boyu uzunmus belki o yuzden erkek olabilir dedi ne olursa olsun yeterki sagliklik olsun annesinin kuzusuerkeğe benziyorr
tabii canmm önemli olan sağlığı ben suratından tahmn yürütyrm genlde.. cinisyet tahminleri hep heyecandan işte öğrenene kdr bu heyecan merk oluyooDr bisey diyemem dedi sadece boyu uzunmus belki o yuzden erkek olabilir dedi ne olursa olsun yeterki sagliklik olsun annesinin kuzusu
karanlık kısımda kalan kafası dier tarafı poposu ayaklarıı canmm :)Bu tam olarak neresi ya ben birsey anlamdim da
Aynen bnm bir oglum var yanaklarindan oper acaba kardesi ne olucak die merak ediyorum cinsiyet gercekten onemli degil ogluma kardes olur iler de 2 erkek sirt sirta verirler rabbim nasip ederse kizda olursa sevinirim ama degisiklik olur hep pipi mi gorucez yaaatabii canmm önemli olan sağlığı ben suratından tahmn yürütyrm genlde.. cinisyet tahminleri hep heyecandan işte öğrenene kdr bu heyecan merk oluyoo
hayırlısı olsunn canım inş kız olur o zmn gönlüne göre versinn Rabbim :)Aynen bnm bir oglum var yanaklarindan oper acaba kardesi ne olucak die merak ediyorum cinsiyet gercekten onemli degil ogluma kardes olur iler de 2 erkek sirt sirta verirler rabbim nasip ederse kizda olursa sevinirim ama degisiklik olur hep pipi mi gorucez yaaa
Bende bi cikarabilsem neresi die basi asagida da bi orasini anladimBu tam olarak neresi ya ben birsey anlamdim da
doğru anlamışşsın canımm :)Bende bi cikarabilsem neresi die basi asagida da bi orasini anladim
Amin insallh cnm rabbim saglikla kucagimizda gostersin yeter randevum daha 17 sinde cok var zaman cabuk gecse barihayırlısı olsunn canım inş kız olur o zmn gönlüne göre versinn Rabbim :)
Aha ok .ya insan demekki bitek kendi bebegininkini anliyokaranlık kısımda kalan kafası dier tarafı poposu ayaklarıı canmm :)
Yok yukaridaymis karanlik yerdeBende bi cikarabilsem neresi die basi asagida da bi orasini anladim
ttalı bekleyişler bunlarr sonra da tekmeleri beklemeye başlarsınn cnmm sağlıkla doğsun bahtı güzel olsun inşş ..Amin insallh cnm rabbim saglikla kucagimizda gostersin yeter randevum daha 17 sinde cok var zaman cabuk gecse bari
canımmm kafasıı çapraz aşağı bakıyrr hafif karartılı çıkmışş baş tepesi onu diyorumm .. burda baka baka kendimikilernden falnn alıştımm artkk bendeYok yukaridaymis karanlik yerde
Ben pit pitlari hissediyorum ikinci oldugundan sol tarafimda sanki oglum sagimdaydi die hatirliyorum senin ne tarafta pasattalı bekleyişler bunlarr sonra da tekmeleri beklemeye başlarsınn cnmm sağlıkla doğsun bahtı güzel olsun inşş ..
sanki yorum yapmştm gbi geldi :) kız a benzyr :)Eki Görüntüle 1930187 Bize de tahmin lütfen :) 11+6 yız
Kelin ilaci olsa basina surer kuzu ama icime erkek dogdu kese fasulye gibi ya ondanEki Görüntüle 1930187 Bize de tahmin lütfen :) 11+6 yız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?