- 1 Kasım 2016
- 1.232
- 518
- 38
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
benmki şu an tam ortada kafası yukarda ayaklar göbekte az önce okkalı bi tekme attı dışardan da gördmm çok mutlu oldumm canım oğlum die seslenyrm vuruyorrBen pit pitlari hissediyorum ikinci oldugundan sol tarafimda sanki oglum sagimdaydi die hatirliyorum senin ne tarafta pasa
Ilk ne tarafta hissettin pekibenmki şu an tam ortada kafası yukarda ayaklar göbekte az önce okkalı bi tekme attı dışardan da gördmm çok mutlu oldumm canım oğlum die seslenyrm vuruyorrmaşallah
Bnm oglum cok fenaydi disaridan seyrediyoduk ailecek ben uyurken annem karsidan goruyodu o derece hiperaktif bir pasam var seninkide ole olicak galibabenmki şu an tam ortada kafası yukarda ayaklar göbekte az önce okkalı bi tekme attı dışardan da gördmm çok mutlu oldumm canım oğlum die seslenyrm vuruyorrmaşallah
Bilmiyorum ki bir kaç yerde sordum ama bana yorum yapmadınız sanırım :) çok merAk ediyorumsanki yorum yapmştm gbi geldi :) kız a benzyr :)
Aaaa ben hala cözememisimcanımmm kafasıı çapraz aşağı bakıyrr hafif karartılı çıkmışş baş tepesi onu diyorumm .. burda baka baka kendimikilernden falnn alıştımm artkk bende
ilk zmnlar bi sağdan bi soldan vuruyrdu diyrdum bu çocuk her yerden saldırıyorrIlk ne tarafta hissettin peki
olabilirr canımm ben yanlş hatrldım herlde tabiki öncelik sağlıkk herks içinn güzel oluyr tahmnlerrBilmiyorum ki bir kaç yerde sordum ama bana yorum yapmadınız sanırım :) çok merAk ediyorumyoksa kız erkek farketmez :) teşekkür ederim
Yakisikli uzun boylu bir erkek geliyor sanirim ☺Dr bisey diyemem dedi sadece boyu uzunmus belki o yuzden erkek olabilir dedi ne olursa olsun yeterki sagliklik olsun annesinin kuzusu
Hamileyken tatli seyleri cok yerseniz resmen canavar cikiyor sonra ☺ilk zmnlar bi sağdan bi soldan vuruyrdu diyrdum bu çocuk her yerden saldırıyorrcuma günü doktor da öle dedi çk hareket ediyor yaramaz bi çocuk olcak dedi tam canavar olcak herlde olsunn paşamm nolursa olsunn hayırlı evlat olsun da
Saglıklı olsunlar yeterki içine erkek dogan ikinci kişisin :) ilki doktorum 9. Haftadan beri içime erkek doguyor diyor :) burdaki çogu kiişi de kız dedi :) hayırlısı bakalım bekleyip görücezKelin ilaci olsa basina surer kuzu ama icime erkek dogdu kese fasulye gibi ya ondan
ben tatlı ilk zmnlar çok yemyrdm ama son 2 haftadırr baya canım çekiyor özellkle ekler :) ama hiç aşermedim daha çok şükürrHamileyken tatli seyleri cok yerseniz resmen canavar cikiyor sonra ☺
Hahhah ben oglumu 12 haftada hisettim cinsiyetinide o zmn ogre dik dedim dr ben hissediyorum tabi hissedersin bu cocuk durmuyo yerinde demisti ekranda kipir kipir di sürekli aynen kendini bol bol dinlendir cnm keyfini cikar bu gunlerinin cok ariycaksin simdi uykudan uykuya yatan bir oglan benimki bir dk oturmuyo bebeklikten beri 4 aylikti yurutece bindirdik ve surdu dusun hic yatmadi zaten oturmak istiyodu surekli :)ilk zmnlar bi sağdan bi soldan vuruyrdu diyrdum bu çocuk her yerden saldırıyorrcuma günü doktor da öle dedi çk hareket ediyor yaramaz bi çocuk olcak dedi tam canavar olcak herlde olsunn paşamm nolursa olsunn hayırlı evlat olsun da
ayy hiç sorma cuma günü detaylıya gittik doktor takip ederken yorulduu .. ama çok tatlıı yaa hele bu tekmleri hissetmek çok güzell :) bakalm doğunca nolcakk seni bulcam doğunca yaramaz olursaHahhah ben oglumu 12 haftada hisettim cinsiyetinide o zmn ogre dik dedim dr ben hissediyorum tabi hissedersin bu cocuk durmuyo yerinde demisti ekranda kipir kipir di sürekli aynen kendini bol bol dinlendir cnm keyfini cikar bu gunlerinin cok ariycaksin simdi uykudan uykuya yatan bir oglan benimki bir dk oturmuyo bebeklikten beri 4 aylikti yurutece bindirdik ve surdu dusun hic yatmadi zaten oturmak istiyodu surekli :)
:) hayırlısıyla saglıkla gelsinn inş hepimizin yavrularıolabilirr canımm ben yanlş hatrldım herlde tabiki öncelik sağlıkk herks içinn güzel oluyr tahmnlerrkız ama canmm suratı çıkntılı erkeklerin yüzü dümdüz olluyrr :)
aminnnn inşşşş:) hayırlısıyla saglıkla gelsinn inş hepimizin yavruları
Som zmnlari dusun bide gece yatarken esim sen bununla nasil uyuyosun diyodu alisiyosun artik normalmis gibi geliyo hani bagzi anneler bugun hareket etmedi bebegim yaziyo da ben hic onu dusunmedim dusunmeye firsat vermiyodu ki 24 saat hareket halinde gercekten cok guzel zamnlar allah agiz tadiyla sag salim gecirmemiz icin guc kuvvet versin bize valla ben dedim bol bol keyfini cikar eşinle gez dolas avmlere git dogunca unutucaksin çünküayy hiç sorma cuma günü detaylıya gittik doktor takip ederken yorulduu .. ama çok tatlıı yaa hele bu tekmleri hissetmek çok güzell :) bakalm doğunca nolcakk seni bulcam doğunca yaramaz olursa
evet çok güzel zamnlar hep hareket etsin şikayet etmiymm hiç Allah kucağımıza aldığımız günleri göstersin sağlıcakla inşş.. ben yine giderim gibi geliyorr yazın doğacak ya bi de bol bol gezerzSom zmnlari dusun bide gece yatarken esim sen bununla nasil uyuyosun diyodu alisiyosun artik normalmis gibi geliyo hani bagzi anneler bugun hareket etmedi bebegim yaziyo da ben hic onu dusunmedim dusunmeye firsat vermiyodu ki 24 saat hareket halinde gercekten cok guzel zamnlar allah agiz tadiyla sag salim gecirmemiz icin guc kuvvet versin bize valla ben dedim bol bol keyfini cikar eşinle gez dolas avmlere git dogunca unutucaksin çünkü
Amin insallh cnm valla bizde gidiyoruz ama burnumuzda geliyo eve zor atiyoruz esimle bizimki biraz degisik oglan 2 yasinda suan avm de hele kosuyo surekli pesine biz kosuyoruz yolda kefi kopek gormesin sarmas dolas park ayri bir maraton kendi cikiyo kaykaya ve kendi kayiyo bide cocuklari ittiriyo rabbim diyorum buevet çok güzel zamnlar hep hareket etsin şikayet etmiymm hiç Allah kucağımıza aldığımız günleri göstersin sağlıcakla inşş.. ben yine giderim gibi geliyorr yazın doğacak ya bi de bol bol gezerzeşim tatile götrcm sizi diyr baklm nasipp
ooo hakkaten sizinki tam koşturmaca olmuşş canımm baya hiperaktif desene o zmnnn Allah yardımcın olsunn ama zamnla düzelir hem hiperaktif bebekler zeki oluyrr diğer bebeklere göree :) herşeyde vardır bi hayır bizim göremediğmiz ..Amin insallh cnm valla bizde gidiyoruz ama burnumuzda geliyo eve zor atiyoruz esimle bizimki biraz degisik oglan 2 yasinda suan avm de hele kosuyo surekli pesine biz kosuyoruz yolda kefi kopek gormesin sarmas dolas park ayri bir maraton kendi cikiyo kaykaya ve kendi kayiyo bide cocuklari ittiriyo rabbim diyorum bu
bebisimi azcik sakin ver dengelesin yoksa cok yorucu gunler beni bekliyo gibi
Aynen cnm zeki dedigin gibi bir gosterdigini hemen kapıyor insallh ilerde sakinlesir biraz hayirlisiyla insallh rabbim saglik versin yeterkiooo hakkaten sizinki tam koşturmaca olmuşş canımm baya hiperaktif desene o zmnnn Allah yardımcın olsunn ama zamnla düzelir hem hiperaktif bebekler zeki oluyrr diğer bebeklere göree :) herşeyde vardır bi hayır bizim göremediğmiz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?