13+3 bebisim

Ben pit pitlari hissediyorum ikinci oldugundan sol tarafimda sanki oglum sagimdaydi die hatirliyorum senin ne tarafta pasa
benmki şu an tam ortada kafası yukarda ayaklar göbekte az önce okkalı bi tekme attı dışardan da gördmm çok mutlu oldumm canım oğlum die seslenyrm vuruyorr maşallah

benmki şu an tam ortada kafası yukarda ayaklar göbekte az önce okkalı bi tekme attı dışardan da gördmm çok mutlu oldumm canım oğlum die seslenyrm vuruyorr maşallah
Bnm oglum cok fenaydi disaridan seyrediyoduk ailecek ben uyurken annem karsidan goruyodu o derece hiperaktif bir pasam var seninkide ole olicak galiba

Bilmiyorum ki bir kaç yerde sordum ama bana yorum yapmadınız sanırım :) çok merAk ediyorum yoksa kız erkek farketmez :) teşekkür ederim
olabilirr canımm ben yanlş hatrldım herlde tabiki öncelik sağlıkk herks içinn güzel oluyr tahmnlerr kız ama canmm suratı çıkntılı erkeklerin yüzü dümdüz olluyrr :)

Hamileyken tatli seyleri cok yerseniz resmen canavar cikiyor sonra ☺

Hahhah ben oglumu 12 haftada hisettim cinsiyetinide o zmn ogre dik dedim dr ben hissediyorum tabi hissedersin bu cocuk durmuyo yerinde demisti ekranda kipir kipir di sürekli aynen kendini bol bol dinlendir cnm keyfini cikar bu gunlerinin cok ariycaksin simdi uykudan uykuya yatan bir oglan benimki bir dk oturmuyo bebeklikten beri 4 aylikti yurutece bindirdik ve surdu dusun hic yatmadi zaten oturmak istiyodu surekli :)

ayy hiç sorma cuma günü detaylıya gittik doktor takip ederken yorulduu .. ama çok tatlıı yaa hele bu tekmleri hissetmek çok güzell :) bakalm doğunca nolcakk seni bulcam doğunca yaramaz olursa

ayy hiç sorma cuma günü detaylıya gittik doktor takip ederken yorulduu .. ama çok tatlıı yaa hele bu tekmleri hissetmek çok güzell :) bakalm doğunca nolcakk seni bulcam doğunca yaramaz olursa
Som zmnlari dusun bide gece yatarken esim sen bununla nasil uyuyosun diyodu alisiyosun artik normalmis gibi geliyo hani bagzi anneler bugun hareket etmedi bebegim yaziyo da ben hic onu dusunmedim dusunmeye firsat vermiyodu ki 24 saat hareket halinde gercekten cok guzel zamnlar allah agiz tadiyla sag salim gecirmemiz icin guc kuvvet versin bize valla ben dedim bol bol keyfini cikar eşinle gez dolas avmlere git dogunca unutucaksin çünkü

evet çok güzel zamnlar hep hareket etsin şikayet etmiymm hiç Allah kucağımıza aldığımız günleri göstersin sağlıcakla inşş.. ben yine giderim gibi geliyorr yazın doğacak ya bi de bol bol gezerz eşim tatile götrcm sizi diyr baklm nasipp

Amin insallh cnm valla bizde gidiyoruz ama burnumuzda geliyo eve zor atiyoruz esimle bizimki biraz degisik oglan 2 yasinda suan avm de hele kosuyo surekli pesine biz kosuyoruz yolda kefi kopek gormesin sarmas dolas park ayri bir maraton kendi cikiyo kaykaya ve kendi kayiyo bide cocuklari ittiriyo rabbim diyorum bu
bebisimi azcik sakin ver dengelesin yoksa cok yorucu gunler beni bekliyo gibi

ooo hakkaten sizinki tam koşturmaca olmuşş canımm baya hiperaktif desene o zmnnn Allah yardımcın olsunn ama zamnla düzelir hem hiperaktif bebekler zeki oluyrr diğer bebeklere göree :) herşeyde vardır bi hayır bizim göremediğmiz ..

Aynen cnm zeki dedigin gibi bir gosterdigini hemen kapıyor insallh ilerde sakinlesir biraz hayirlisiyla insallh rabbim saglik versin yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…