13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

Yeni fotoğraflar koydum arkadaşlar, 25. günümün, biraz daha şişlik indi gibi bakalım ama o yamukluk var.

yagmurdamla, öyle belirgin bir yamukluk yok...Ben de çok kuruntu yapıyorum; ama şişlikler göüntüyü çok etkiliyor..3-4 gün önce sanki kemer gibi bir şey vardı benim burnumun altında..Ama nasıl çirkindi, bildiğin gaga gibi anlatamam...Ailem bile kabul etti, ne olduğumu şaşırdım.İki gün içerisinde tamamen indi o bölümdeki şiş..Şimdi düzgün çok şükür..ama benim de düzensiz şişliklerim var, yamuk gibi görünüyor bazen..Deliklerim farklıydı; baya yaklaştılar birbirlerine ama ben hala görüyorum o azıcık farkı...Şişler rastgele yerlerde olabiliyor..6 aydan önce hiçbir şey belli olmuyor...

Son düzenleme:
Puccacık çok sağol moral verdin, evet dediğin gibi zaten elimiz mahkum 6 ay beklicez.:) benim de bir gün bir baktım o yamukluk düzelmiş ama sadece bir gündü:) inşallah iner bu şişler biranönce:)

Yeni fotoğraflar koydum arkadaşlar, 25. günümün, biraz daha şişlik indi gibi bakalım ama o yamukluk var.

yagmurdamla ne kadar hızlı toparlamıs odemlerin super gorunuyor cok begendim maşallah benim odemlerim inecegine daha da artıyor ama sistigim gibi bide inerim heralde ya gercekten hayrn kaldım cok ama cok guzel olmussun. bende senin gibi boyle guzel fotolarımı koymak istiyorum artık duzelsin de :) optum cnm :13: (100 mesajı dolduramadım foto altına yorum yapamıyorum henuz)

dsfriens inan hergün değişiyor ben de anlamıyorum, bi şişiyor bi iniyor valla :))Ama bu sözleri duymak çok güzel, çoook teşekkür ederim canm.Çevremdekiler de beğendi bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak:)Ama ben asıl senin burnunun gözlerin arasındaki başlangıç kısmı varya bayıııldııım adeta hayran kaldım.Daha çok erken biz aynı hafta ameliyat olduk:) inicek şişlikler hepimizin işallah..öptüm ben de.

Ya ben bir şey sormak istiyorum size:

Benim bugün 34. günüm ve dğne kadar burnumda olmayan böyle hafif kemer gibi bir şey oluştu burnumun üttünde..Elime de geliyor, sinir oldum=(

Ödem olma ihtimali var mı sizce? Bir ay geçtikten sonra böyle bir şey oluşabilri mi yoksa?=((

1 ay gectinkten sonra kemik cıkamaz canım ya odem olusma ihtimali daha yuksek bence odemler bi tuhaf zaten sert sert benim odemlerim hiç yumusak odemim olmadı :// fenalık geldi bana bu estetik isinden ya bi orası siser bi burası inecegime sisiyorum bende ALLAH sonumu hayır etsin

Öf canım aynen ya, ben de bıktım..Eski burnumla iyidim valla, hiç değilse kafam rahattı...

Ben şimdi baktım da, herkes sivilce gibi bir şişlikten bahsetmiş, benimki öyle değil. Yani bütün olarak küçük ve yayvan bir çıkıntı.. Hafiften bir kemer gibi, sinri oluyorum..Doktorumu aradım demin, inşallah yarın uygundur..Daha çok beklemek istemiyorum, valla bezdim.

benim ark.lık teklifimi de kabul edermisin?
bende ufuk beyle görüşmek istiorum ama sehir dısındayım. kurban bayramında izmirde olıcam sadece. acaba uygun olur mu kii

ben de bir hafta önce ufuk beye ameliyat oldum. morarma yok denecek kadar azdı hatta morarma değil sararma diyelim direk sarardım çünkü yüzümdeki ödemler de azaltı fakat burnumun içinde sanırım ödem var zaman zaman tıkanıyor. şimdi bunu sormak için erken ama merakımdan çatlıcam:)) burnumu ne zaman hissedicem acaba uyuşukluk hissi var, sanki benim değilmiş gibi :44: ama onun dışında harika bir doktorum var, tek bir isim vardı aklımda bi kere görüşmeyle karar verdim iyiki de öyle yapmışım diyorum.

canımmmm cok gecmiş olsun :) benim bugun 28. gunum artık hissediyorum bende ilk gunlerde aynı seyi dusunuyordum hep ama inan ne zaman hissetmeye basladıgımı hatırlamıyorum umarm cok cici cok guzel olur fotolarını bekliyoruz :13::)

harika olmuş burnun nazar değmesin ya inşallah aynı sonucu alırım

Merhaba bende ufuk bilkaya beye ameliyat olmayı dusunuyorum acaba resimlerinizi banada gondermenız mumkun mu!

Merhaba Laika bende ufuk bilkaya ameliyat olmak ıstıyorum sen memnun kaldınmı !! ben daha once 2 kere baska bır doktora oldum burun ucu estetıgıyle ılgılı ama mahvettı benı suan cekınıyorum acıkcası!! resimlerini gormemde bır sakınca yoksa yollarsan cok sevınırım.

geçmiş olsun milkinis ben de 2 gün sonra ufuk beye ameliyat oluorum, umarım ben de senin gibi çok morarmam ama benim bünyem morarmaya müsait sanırsam :) bakalım neler olcak :) böyle yazınca cesaretlendiriosun valla beni..çk heycanlıyım yaa..

buzzzyyy az kalmış :))) sakın korkma ben cok hassasım ve şiştim ama şişlik geçici bişey cabuk iniyo genel odemler :) iyilesme doneminde yasadıgımız bazı ufak tefek zorluklar moralini bozmasın asla umarm sen hiç zorlk yasamazsın cok guzel cici olur inşş canım

teşekkür ederim canlarım ikinize de size de geçmiş olsun:) dsfriends ben sitede yeniyim canım beni ekleyebilir misin fotolarını merak ettim:)

buzzzyyy sakin ol inan ufuk bey harika bir doktor. ben o kadar gergin gittim ki anlatamam uçuğum çıkcak ya da grip olcam diye korkumdan nerdeyse uçuk çıkarıodum ama oraya gittiğimde çok sakindim o gerginlikten eser kalmadı. ben de çok morarırıım diye korkuodum ki ufak bir çarpmada morarır tenim ben de çok şaşırdım kendime çok güzel olcak herşey merak etme. yalnız tek sinirimi bozan şey: şehir dışından gittiğim için bi gece hastanede kaldım, o gece gıcık hemşire gerek yok diyip bana buz vermedi :95:, ona rağmen az şişliklerim oldu.

dsfriends, milkinis çok saolun desteğiniz için...ben acaip bi şekilde rahatım şu an..yarının gelmesi için sabırsızlanıyorum :)) yarın sabah ne durumda olurum bilmiorum tabi..sabah olcak ameliyatım..ben hastanede kalmak istiorum açıkçası..siz kaldınız mı hastanede?

ekliyorum cnm

ben kaldm cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…