Yeni fotoğraflar koydum arkadaşlar, 25. günümün, biraz daha şişlik indi gibi bakalım ama o yamukluk var.
Yeni fotoğraflar koydum arkadaşlar, 25. günümün, biraz daha şişlik indi gibi bakalım ama o yamukluk var.
Ya ben bir şey sormak istiyorum size:
Benim bugün 34. günüm ve dğne kadar burnumda olmayan böyle hafif kemer gibi bir şey oluştu burnumun üttünde..Elime de geliyor, sinir oldum=(
Ödem olma ihtimali var mı sizce? Bir ay geçtikten sonra böyle bir şey oluşabilri mi yoksa?=((
1 ay gectinkten sonra kemik cıkamaz canım ya odem olusma ihtimali daha yuksek bence odemler bi tuhaf zaten sert sert benim odemlerim hiç yumusak odemim olmadı :// fenalık geldi bana bu estetik isinden ya bi orası siser bi burası inecegime sisiyorum bende ALLAH sonumu hayır etsin
ben de bir hafta önce ufuk beye ameliyat oldum. morarma yok denecek kadar azdı hatta morarma değil sararma diyelim direk sarardım çünküyüzümdeki ödemler de azaltı fakat burnumun içinde sanırım ödem var zaman zaman tıkanıyor. şimdi bunu sormak için erken ama merakımdan çatlıcam:)) burnumu ne zaman hissedicem acaba uyuşukluk hissi var, sanki benim değilmiş gibi :44: ama onun dışında harika bir doktorum var, tek bir isim vardı aklımda bi kere görüşmeyle karar verdim iyiki de öyle yapmışım diyorum.
ben de bir hafta önce ufuk beye ameliyat oldum. morarma yok denecek kadar azdı hatta morarma değil sararma diyelim direk sarardım çünküyüzümdeki ödemler de azaltı fakat burnumun içinde sanırım ödem var zaman zaman tıkanıyor. şimdi bunu sormak için erken ama merakımdan çatlıcam:)) burnumu ne zaman hissedicem acaba uyuşukluk hissi var, sanki benim değilmiş gibi :44: ama onun dışında harika bir doktorum var, tek bir isim vardı aklımda bi kere görüşmeyle karar verdim iyiki de öyle yapmışım diyorum.
geçmiş olsun milkinis ben de 2 gün sonra ufuk beye ameliyat oluorum, umarım ben de senin gibi çok morarmam ama benim bünyem morarmaya müsait sanırsam :) bakalım neler olcak :) böyle yazınca cesaretlendiriosun valla beni..çk heycanlıyım yaa..
buzzzyyy az kalmış :))) sakın korkma ben cok hassasım ve şiştim ama şişlik geçici bişey cabuk iniyo genel odemler :) iyilesme doneminde yasadıgımız bazı ufak tefek zorluklar moralini bozmasın asla umarm sen hiç zorlk yasamazsın cok guzel cici olur inşş canım
teşekkür ederim canlarım ikinize de size de geçmiş olsun:) dsfriends ben sitede yeniyim canım beni ekleyebilir misin fotolarını merak ettim:)
buzzzyyy sakin ol inan ufuk bey harika bir doktor. ben o kadar gergin gittim ki anlatamam uçuğum çıkcak ya da grip olcam diye korkumdan nerdeyse uçuk çıkarıodumama oraya gittiğimde çok sakindim o gerginlikten eser kalmadı. ben de çok morarırıım diye korkuodum ki ufak bir çarpmada morarır tenim ben de çok şaşırdım kendime çok güzel olcak herşey merak etme. yalnız tek sinirimi bozan şey: şehir dışından gittiğim için bi gece hastanede kaldım, o gece gıcık hemşire gerek yok diyip bana buz vermedi :95:, ona rağmen az şişliklerim oldu.
teşekkür ederim canlarım ikinize de size de geçmiş olsun:) dsfriends ben sitede yeniyim canım beni ekleyebilir misin fotolarını merak ettim:)
buzzzyyy sakin ol inan ufuk bey harika bir doktor. ben o kadar gergin gittim ki anlatamam uçuğum çıkcak ya da grip olcam diye korkumdan nerdeyse uçuk çıkarıodumama oraya gittiğimde çok sakindim o gerginlikten eser kalmadı. ben de çok morarırıım diye korkuodum ki ufak bir çarpmada morarır tenim ben de çok şaşırdım kendime çok güzel olcak herşey merak etme. yalnız tek sinirimi bozan şey: şehir dışından gittiğim için bi gece hastanede kaldım, o gece gıcık hemşire gerek yok diyip bana buz vermedi :95:, ona rağmen az şişliklerim oldu.
dsfriends, milkinis çok saolun desteğiniz için...ben acaip bi şekilde rahatım şu an..yarının gelmesi için sabırsızlanıyorum :)) yarın sabah ne durumda olurum bilmiorum tabi..sabah olcak ameliyatım..ben hastanede kalmak istiorum açıkçası..siz kaldınız mı hastanede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?