13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

ben hastanede kalmadim. hic gerek yok kalmaya bence. git evinde yakinlarin sana guzel guzel baksin. yataginda yat rahat rahat, basinin altina 3 yastik koymayi unutma bu arada. gece boyunca ara ara buz tut yuzune, nasil yapacagini ve ne kadar sureyle yapacagini oradaki hemsirelere ve doktoruna sor. zaten hastaneden yuruyerek cikabildim ben, herkes israr etti yurume diye ama ben yurudum, gelen gecen suratima bakiyordu cunku taninmayacak haldeydim cok sistim morardim ben ay ne gunlerdi yaa...yururken enistemle ablam kolumdaydi bana nasil adim atmam gerektigini soluyodu ablam dikkatli olayim diye. biraz agrim vardi. gozlerimden ara sira yaslar geliyordu. bunlar sende de olabilir korkma canim yani. insallah sorunsuz atlatirsin. gecmi solsun simdiden

bende eklisin zaten tatlm

UyuyanGüzel çok saol canımm :) bakalım Ufuk Bey ne derse onu yapcaz artık..kalma derse kalmam tabi..morarmaya şişmeye zombiye benzemeye hazırım açıkçası ::) yeter ki sonuç iyi olsun..değsin

ayy uyuyanguzel simdi sen anlatınca o gunleri yeniden yasadım bende cok sismistim ama bu gecici bisey umarm sonuc guzel olur ve deger :)

ben de kaldım canım izmirde oturmuyorum çünkü.

dsfriends, fotolarına baktım harika olmuş çok doğal ve güzel duruyor murnun:)) bahsettiğin yatıklık var ya o bende de mevcut ameliyat öncesinde de varsı sonrasında da kontrole gittiğimde sorcam neden düzelmediğini gerçi çok da takmıyorum önceliğim rahat nefes almaktı ama aklımda kalmasın diye sormayı düşünüyorum.

UyuyanGüzel çok saol canımm :) bakalım Ufuk Bey ne derse onu yapcaz artık..kalma derse kalmam tabi..morarmaya şişmeye zombiye benzemeye hazırım açıkçası ::) yeter ki sonuç iyi olsun..değsin

rica ederim canim.
eger narkozdan cok etkilenmezsen kanama falan olmazsa kal demez sanirim.
insallah kalmazsin bak bu dedigime hak vereceksin.
cok sikici orasi cunku oyle yat yat

rica ederim canim.
eger narkozdan cok etkilenmezsen kanama falan olmazsa kal demez sanirim.
insallah kalmazsin bak bu dedigime hak vereceksin.
cok sikici orasi cunku oyle yat yat

evet çok sıkıcı gerçekten ama asistanları görünce gözüm açılmıştı daha da kalsam mı acaba diye düşünmedim değil

yaku$uklu muydu asistanlar ben annamadim tam olarak? :82:

sanırım evet ya ben narkozun etkisiyle öyle gördüm, ya benm gözler 4 numara ondan ya da hakkaten yakuşuklulardı. ahhh aahh vizite gelirlerdi 5- 6 tanesi birden hey gidi günler hey bi tanesi de baya ilgilenirdi şöyle yap böyle yapma diye fazladan kalırdı yanumda, görür müyüm kontrollerde acaba

hehe evet katılıyorum sana milkinis Allah sahiplerine bagıslasın maşallahları vardı :80::93:

hehe evet katılıyorum sana milkinis Allah sahiplerine bagıslasın maşallahları vardı :80::93:

Allah Allah kizlar ben hic dikkat etmedim yahu
ben benimle ilgilenen hemsireyi cok sevdim superdi :81:

kızlarrrrrrrrrr! ameliyatımı oldum..koca şiş bi suratım ve morluklarım var..grip geçirio gibiyim sanki :S gözlerimden de durmadan yaş gelio senin ki gibi UyuyanGüzel :) ben hastane kaldım..iyi ki de kalmışım..dün gece narkozun etkisiyle sanırım 5 kez falan çıkarttım afedersiniz..hiç bi şede yiyemedim mide bulantısından..şimdi yiyebiliorum çok şükür evimdeyim..biraz ağrım var ..grip gibiyim işte kısacası :) ama geçici bi süreç olduğu için sabredioruz işte..burnuşuma gelince daha tam anlayamadım ama doğal bi burna benzeyecek gibi..istediğim boyutta olcak inşala..gerçi şu an baya bi şiş olması lazım değil mi?

ben size bi şey sorcam kızlar..hocaya sormayı unuttum..burun spreyini ne zamandan itibaren kullanmaya başlayabiliyormuşuz..şu an burnuma hiç bi şe sokasım yok ya :S içi dolu tabi rahat nefes alamıyorum..aslında burnumu çekince hava girio ama ben ağızdan almayı tercih ediyorum..ne zaman kullanmaya başladınız siz spreyi?

gecmis olsun canim.
ayy canim cikardin mi yaaa bana hic oyle seyler olmamisti, bunye meselesi iste canim

simdi 2 tane sprey var.
biri deniz suyu, bu tamponlar alindiktan sonra kullanilacak zaten ufuk bey sana deniz suyu al dememistir henuz, tamponlari cikardigi gun soyleyecek.
diger spreyi hemen ilk gun veriyor zaten ertesi gun kullanmaya basliyorsun yanlis hatirlamiyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…