13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

Bilmiyorum panik olmam için erken mi ama 20 günlük oldu ve sağa doğru yamuk gibi benim de, sanki gözümün yan tarafında bir taraf ezilmiş, parmak izi gibi öteki tarafı çıkık gibiböylece yamukduruyor.Ufuk bey masaj verdi.Bakalım(((

bendede aynı sorun vardı ufuk beye gittim masajı değiştirdi b ugün 41inci günmm ilk haftalarda belirgindi yavas yavas düzelioo korkmaaa gcicekk bende cok panik olmustum yamuklukk düzelio baska bi sorunn yoksaa sıkma canını o gecici bişi seklinden memnunmuun

bu arada ben ameliyatımı 6 temmuzda oldum. kalın derili bir burnum var burnumun şeklini alması geç oluyor sanırım. yani nerdeyse 4 ay olacak benim burnum yeni yeni kendine geliyor

cokkk sevindimm cnm yaaaaaaaaaaaaaa dört gözle beklioruzzz resimleriniiiiiii

blackrose umarim moralin ve tabiki burnunun sekli istedigin gibi duzelir, mesajin icin tesekkurler. Neden boyle bir sorun yasamissin acaba..Ufuk Bey in eserlerini ben de begendim, simdi dsfriends in de burnunu gordum, cok guzel olmus..
Fotograflarini ekledigin zaman haber verirsen sevinirim..Kolay gelsin ve gorusmek uzere..

Laika, mesajin icin tesekkurler, cok icten yazmissin..Ufuk bey in internet uzerinden gonderilen mesaj kutucuguna sorularimi yazdim ama geri donen olmadi, nedenini bilmiyorum, 1 hafta oldu sanirim, bir daha denemeliyim

cnmm senn nasıl bi burun istiosun burnunda sorunun ne

Laika selam tekrar,
Simdi bana yonelttigin sorunu gordum..Burnum kemerli, ucunu kalin buluyorum ve alttan bakinca bana kalirsa bir yamukluk da goruluyor, burun deliklerinin de daraltilmasi lazim bence..yani burnumla cok sevismiyoruz ama cok da korkunc degil :)

ayy moral verin bana yaa inş güzel olmuşturr :))) bişiye benzemio şimdi atelli falan bide canavar gibi şiştim bi görseniz korkarsınız vala

dsfriends tekrar selam,

Bir de eski fotograflarini koyabilirsen seviniriz..Burnunun ucuna ve deliklere birsey yapildi mi?

Sevgiler

Laika burnunun eski halinin fotosunu da koyar mısın?

ds friends,

Bence de burnun cok guzel olmus!
,
oncelikle tskkr ederm cnm benim simdi kimsenin kafasını da karıstırmak istemem ama yeni foto koymayı bırakın koyduklarımı kaldırıcam sanırım cunku onden duzgn degil cok sinirim bozuk masaj yaptıgım an iyi gibi ama yarım saat sonra yine tek taraf dusuyor delikler farklı boyle sorunlar yasandıgınıda gorunce iyice sinirlerim oynadı yerinden duzelme umudumu yitirmek istemiyorum ama cok korkuyorum..............

yagmurdamla merhaba benimde koydugum fotolarda guzel o fotolar bantların cıktıgı gun ama suan degisio canım cok sıkkn umarm duzelir diyorum. psikolojim alt ust oldu resmen

yagmurdamla merhaba benimde koydugum fotolarda guzel o fotolar bantların cıktıgı gun ama suan degisio canım cok sıkkn umarm duzelir diyorum. psikolojim alt ust oldu resmen

cnm benimde ilk ameliyatımda öyle olmuştu ilk açıldığında çok güzeldi sonra şekli değişmeye başladı ödemler burun ucunda düşme oldu bence hemen doktoruna görün ben o zaman hemen gitmemiştim belki masaj filan verir cnm

mesaj yazdm bahsettim gidicem cnm cok sinirlerim bozuk.

Bence değişir, burnun muhteşem olmuş bence hiç canını sıkma, bak benim iki gözün arasına ne kadar şiş burnun başladığı yer yani, fotolarıma bakmışsındır(( senin işte orası çok süper olmuş valla.

nasil degisiyo anlamadim?
sisliklerin indikce daha cok begenirsin diye dusunuyordum ben.
benim burnum suratim ilk zamanlar uzayli gibi gorunuyordu da naniknanik
cirkinlesecegini sanmiyorum tatlim bence sana oyle geliyordur.

ne gibi değişklik oldu cnm ödem filanmı oluştu?

zaten ister istemez odemli burun henuz odemler yer degistiriyor sanırım odemler yer degistirce ben panik yapıyorum sekilden sekile giriyorum. kendim panik yaptm herkese panik yaptırıyorum. bakalım zaman gectikce duzelecekmi. sabredecegim artık.

baktm canım fotolarına iyi gorunuyor sisligi belli sislikler inecektir biraz daha sabredelim bence masaja devam :) dengesizlestim artık burun sekil degistirdikce benimde ruh halim degisiyor resmn cocuklastm iyice.

nasil degisiyo anlamadim?
sisliklerin indikce daha cok begenirsin diye dusunuyordum ben.
benim burnum suratim ilk zamanlar uzayli gibi gorunuyordu da naniknanik
cirkinlesecegini sanmiyorum tatlim bence sana oyle geliyordur.

burnumun bi tarafı asagıda bi tarafı daha yukarıda aa niye boyle diolar yeni gorenler deliriyorum ama insanlar nerden bilsin ameliyat sonrası bunlr yasanabiliryor bende her ne kadar bilsemde duzelecegine inansammda elimde degil panik yapıyorum. ne zaman duzelecegim iple cekiyorum............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…