Bilmiyorum panik olmam için erken mi ama 20 günlük oldu ve sağa doğru yamuk gibi benim de, sanki gözümün yan tarafında bir taraf ezilmiş, parmak izi gibi öteki tarafı çıkık gibiböylece yamukduruyor.Ufuk bey masaj verdi.Bakalım(((
bu arada ben ameliyatımı 6 temmuzda oldum. kalın derili bir burnum var burnumun şeklini alması geç oluyor sanırım. yani nerdeyse 4 ay olacak benim burnum yeni yeni kendine geliyor
canım bayadır girmiyordum foruma moralim bozuktu ama yavaş yavaş geçiyor moral bozukluğum çünkü burnum değişiyor zemuszemus . benim şikayetim ameliyattan 20 gün sonra burun ucumun sarkması ve burnumun sola dönük olmasıydı. en son 3 hafta önce ufuk bey burnumu gördü ve burun ucumda bir sorun olduğunu düzeltmek için masaj vereceğini geçmezse küçük bir operasyonla düzeleceğini söylemişti. masajıma aksatmadan devam ediyorum ve burun ucumda önemli değişiklikler oldu. olumlu yönde tabiki. ben jupito nun burnunu çok beğeniyorum o da ufuk beye oldu.benimki onunki kadar güzel değil ama olumlu değişiklikler beni şu anda çok mutlu ediyor. iş nedeniyle kongredeyim. eve döner dönmez fotolarımı ekliycem görüşmek üzere...
cnmm ben 3 ay doktor arastrdım ufuk beye ameliyat olmadan bisürü doktorla görüştüm ve en gercekci olanı güven vereni ufuk beydi. bi yılda 200 den fazla ameliyat yaptım ama hiç revizyon ameliyatına ihtiyac duymadım dien doktorlarda oldu ve hemen eledim böle söliyen doktorları cnk bi gercek var hiçbi doktor bunun garantisini veremez. 100 de 10 gibi bi ihtimal var her hasta için ikinci bi ameliyat riski. ufuk beyle görüştüğümde ilk sorumda bu olmustu gayet gercekçi bi şekilde revizyona ihtiyac duyulan hastalrımda oluo demişti. ben doğal bi burun istedim yüzüme uyumlu beni değiştirmicek sadece kusurlu yerlerinn düzelmesini istedim. ve ameliyattan snra cidden simdi bakıorumda simam değişmedi burnum küçüldü düzeldii hokka gibi bi burnum yok ölede bi burun istememiştim zatenn. ufuk bey daha doğal duran yüze oturan sırıtmayan burunlardan yana . herseyden önce cok cokk ilgili bi doktor ve güven verio zaten git görüş ne demek istediğimi anlıcaksın.. kusursuz bi burna sahip diilim ama bidaha olsam yine ufuk beye olurdum amelyatımı. .
tsk ederm cnm :)
cnmm senn nasıl bi burun istiosun burnunda sorunun ne
ayy moral verin bana yaa inş güzel olmuşturr :))) bişiye benzemio şimdi atelli falan bide canavar gibi şiştim bi görseniz korkarsınız vala
,ds friends,
Bence de burnun cok guzel olmus!
Bilmiyorum panik olmam için erken mi ama 20 günlük oldu ve sağa doğru yamuk gibi benim de, sanki gözümün yan tarafında bir taraf ezilmiş, parmak izi gibi öteki tarafı çıkık gibiböylece yamukduruyor.Ufuk bey masaj verdi.Bakalım(((
yagmurdamla merhaba benimde koydugum fotolarda guzel o fotolar bantların cıktıgı gun ama suan degisio canım cok sıkkn umarm duzelir diyorum. psikolojim alt ust oldu resmen
cnm benimde ilk ameliyatımda öyle olmuştu ilk açıldığında çok güzeldi sonra şekli değişmeye başladı ödemler burun ucunda düşme oldu bence hemen doktoruna görün ben o zaman hemen gitmemiştim belki masaj filan verir cnm
mesaj yazdm bahsettim gidicem cnm cok sinirlerim bozuk.
yagmurdamla merhaba benimde koydugum fotolarda guzel o fotolar bantların cıktıgı gun ama suan degisio canım cok sıkkn umarm duzelir diyorum. psikolojim alt ust oldu resmen
ne gibi değişklik oldu cnm ödem filanmı oluştu?
Bence değişir, burnun muhteşem olmuş bence hiç canını sıkma, bak benim iki gözün arasına ne kadar şiş burnun başladığı yer yani, fotolarıma bakmışsındır(( senin işte orası çok süper olmuş valla.
nasil degisiyo anlamadim?
sisliklerin indikce daha cok begenirsin diye dusunuyordum ben.
benim burnum suratim ilk zamanlar uzayli gibi gorunuyordu da naniknanik
cirkinlesecegini sanmiyorum tatlim bence sana oyle geliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?