kızlarrrrrrrrrr! ameliyatımı oldum..koca şiş bi suratım ve morluklarım var..grip geçirio gibiyim sanki :S gözlerimden de durmadan yaş gelio senin ki gibi UyuyanGüzel :) ben hastane kaldım..iyi ki de kalmışım..dün gece narkozun etkisiyle sanırım 5 kez falan çıkarttım afedersiniz..hiç bi şede yiyemedim mide bulantısından..şimdi yiyebiliorum çok şükür evimdeyim..biraz ağrım var ..grip gibiyim işte kısacası :) ama geçici bi süreç olduğu için sabredioruz işte..burnuşuma gelince daha tam anlayamadım ama doğal bi burna benzeyecek gibi..istediğim boyutta olcak inşala..gerçi şu an baya bi şiş olması lazım değil mi?
ben size bi şey sorcam kızlar..hocaya sormayı unuttum..burun spreyini ne zamandan itibaren kullanmaya başlayabiliyormuşuz..şu an burnuma hiç bi şe sokasım yok ya :S içi dolu tabi rahat nefes alamıyorum..aslında burnumu çekince hava girio ama ben ağızdan almayı tercih ediyorum..ne zaman kullanmaya başladınız siz spreyi?
canim ne istedigini ufuk beye anlat, zaten hastasinin bu ameliyattan ne bekledigini hemen anliyor merak etme...
bu arada ben begendigim 2 burun resmi goturmustum ufuk bey ile gorusmeye gittigimde(ameliyat olmadan hemen once), tam resimleri cikarttim ''ucunu boyle yapabilir miyizzzz....'' dicektim ki, ufuk bey ''fotograf olayina girmesek...'' dedi :kedi:
o tur seylerden hoslanmiyor benden soylemesi(ama yine de bi goster bakalim ne dicek :jeyyar: )
hakli aslinda, burnumuzu acip bakacak ne yapmak gerekliyse onu yapacak sonucta.
ameliyattan korkma canim.
ben sana neler yasayacagini anlativereyim , aynisi olacak nasil olsa boshayallersmile
ozelden msj yollucam optum naniknanik
kızlarrrrrrrrrr! ameliyatımı oldum..koca şiş bi suratım ve morluklarım var..grip geçirio gibiyim sanki :S gözlerimden de durmadan yaş gelio senin ki gibi UyuyanGüzel :) ben hastane kaldım..iyi ki de kalmışım..dün gece narkozun etkisiyle sanırım 5 kez falan çıkarttım afedersiniz..hiç bi şede yiyemedim mide bulantısından..şimdi yiyebiliorum çok şükür evimdeyim..biraz ağrım var ..grip gibiyim işte kısacası :) ama geçici bi süreç olduğu için sabredioruz işte..burnuşuma gelince daha tam anlayamadım ama doğal bi burna benzeyecek gibi..istediğim boyutta olcak inşala..gerçi şu an baya bi şiş olması lazım değil mi?
ben size bi şey sorcam kızlar..hocaya sormayı unuttum..burun spreyini ne zamandan itibaren kullanmaya başlayabiliyormuşuz..şu an burnuma hiç bi şe sokasım yok ya :S içi dolu tabi rahat nefes alamıyorum..aslında burnumu çekince hava girio ama ben ağızdan almayı tercih ediyorum..ne zaman kullanmaya başladınız siz spreyi?
sende mi ufuk bilkaya oldun buzy?
tamponlar alındıktan sonra canım, geçmiş olsunn
geçmiş olsun canım merak etme o şişlikler 3. gunden itibaren cok hızlı inecek ufuk beyin tek sisen hastası benim sanıodum ama degilmişim demekki :) 5. gunde baya inmiş olacaklar muhtemelen :) dayanılmıcak bişi degil sonucta spreyleri arkadaslar cok guzel anlatmıslar :) guzel fotolarını beklioruz kib :):80:
bende 12 kasımda ameliyat oluyorum Ufuk Bilkay'a, lütfen bana da anlatırmısın ameliyat sürecini ve sonrasını, gerçekten çok korkuyorum, insallah son 4 günde vazgeçmem..ayrıca bayram sonrası işe dönmem gerekiyor ancak 5 gün daha burnumda bantla işe gitmem gerektiğini söyledi ufuk bey, acaba o zamana kadar şişliklerim inmeyecek mi? yardımcı olursan sevinirim..
gecmis olsun canim.
ayy canim cikardin mi yaaa bana hic oyle seyler olmamisti, bunye meselesi iste canim
simdi 2 tane sprey var.
biri deniz suyu, bu tamponlar alindiktan sonra kullanilacak zaten ufuk bey sana deniz suyu al dememistir henuz, tamponlari cikardigi gun soyleyecek.
diger spreyi hemen ilk gun veriyor zaten ertesi gun kullanmaya basliyorsun yanlis hatirlamiyorsam.
canım geçmiş olsun öncelikler gerçekten bünyeden dolayı farklı etkiler olabiliyor neyse ki atlatmışsın. ilk spreyi tamponlardan sonra kullandım ben, dikişler alındıktan sonra da deniz suyunu kullanıyorum. pazartesi günü burnumun üzerindeki bantlar da alıncak benim tamamen rahatlıcam sanırım
yarın ben de tamponları aldırmaya gidiyorum saat 12de denk gelirsek görüşürüz milkinis :) bi de canım dikişler alındıktan sonra demişsin de dikişler eriyen dilkişlerden değil mi? anlayamadım :S
aaa aynı saatte orda olcaz desene, yakana kırmızı karanfil tak canım tanışalım mutlaka burnu bantlı gördüğün kişi muhtelemelen ben olurum :)) canım burnumun içindekiler eriyen dikiş, benim burnumun ucunda da dikiş vardı onu almıştı ufuk hocam. yarın görüşmek üzeree:80:
yarın ben de tamponları aldırmaya gidiyorum saat 12de denk gelirsek görüşürüz milkinis :) bi de canım dikişler alındıktan sonra demişsin de dikişler eriyen dilkişlerden değil mi? anlayamadım :S
bende 12 kasımda ameliyat oluyorum Ufuk Bilkay'a, lütfen bana da anlatırmısın ameliyat sürecini ve sonrasını, gerçekten çok korkuyorum, insallah son 4 günde vazgeçmem..ayrıca bayram sonrası işe dönmem gerekiyor ancak 5 gün daha burnumda bantla işe gitmem gerektiğini söyledi ufuk bey, acaba o zamana kadar şişliklerim inmeyecek mi? yardımcı olursan sevinirim..
evt canım birbirimiz tanımak zor olmayacak...ben de ordaki en yeni burun ameliyatı olan ve en şiş insan olurum kesin :) beni görünce benden korkmaa :) görüşürüz yarın :))
12de ordayım :) cuma ameliyat oldum yani bugün 4. günüm ama hala bomba gibiyim, şişlik açısından tabi :) normal de mi :)
cok normal canım bana da hep normal dedilerinsanlar korkuolardı beni gorunce :) ama simdi hic gecmicekmis gibi gelsede her uyandıgında daha inmis olur sislikler. tabi inmek derken yukarıdan asagıya dogru yer degistiriolar once sonra sonra yok oluolar burns guzel olsun odem ne ki bosvr
evt canım aynen..burnum yeterki güzel olsun başka bi şey istemiorum, bugün göremedik seni ama..tamponlarımı aldırdım spreyimi sıktım ohh biraz daha rahatladım :) cuma günü de alçı çıkcak
sanırım evetya ben narkozun etkisiyle öyle gördüm, ya benm gözler 4 numara ondan ya da hakkaten yakuşuklulardı. ahhh aahh vizite gelirlerdi 5- 6 tanesi birden hey gidi günler hey bi tanesi de baya ilgilenirdi şöyle yap böyle yapma diye fazladan kalırdı yanumda, görür müyüm kontrollerde acaba
12de ordayım :) cuma ameliyat oldum yani bugün 4. günüm ama hala bomba gibiyim, şişlik açısından tabi :) normal de mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?