13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

canım geçmiş olsun öncelikler gerçekten bünyeden dolayı farklı etkiler olabiliyor neyse ki atlatmışsın. ilk spreyi tamponlardan sonra kullandım ben, dikişler alındıktan sonra da deniz suyunu kullanıyorum. pazartesi günü burnumun üzerindeki bantlar da alıncak benim tamamen rahatlıcam sanırım

bende 12 kasımda ameliyat oluyorum Ufuk Bilkay'a, lütfen bana da anlatırmısın ameliyat sürecini ve sonrasını, gerçekten çok korkuyorum, insallah son 4 günde vazgeçmem..ayrıca bayram sonrası işe dönmem gerekiyor ancak 5 gün daha burnumda bantla işe gitmem gerektiğini söyledi ufuk bey, acaba o zamana kadar şişliklerim inmeyecek mi? yardımcı olursan sevinirim..

geçmiş olsun canım merak etme o şişlikler 3. gunden itibaren cok hızlı inecek ufuk beyin tek sisen hastası benim sanıodum ama degilmişim demekki :) 5. gunde baya inmiş olacaklar muhtemelen :) dayanılmıcak bişi degil sonucta spreyleri arkadaslar cok guzel anlatmıslar :) guzel fotolarını beklioruz kib :):80:

yok yok kuzum ben de acaip bi şişlik var yok böle bir şey davul gibi :) inmesi için sabırsızlanıyorum..iki gün sonra inmeye başlar diyosun yani..umarım :) inşala güzel olurum cnm da fotolar da güzel olur :) çok teşekkürler...

needhelp benden 1 hafta sonra ameliyat olmuş olacaksın anlaşılan..korkudan vazgeçiosan eğer sakın vazgeçme..bak ben olabilecek en kötüsünü yaşadım ki o kadar da kötü değil yani..narkozun etkisiyle çıkarttım, davul gibi şiştim ama değcek inşala..burnumu merakla bekliyorum..hiç pişman değilim olduğuma..sonuçta her ameliyatın zorlukları vardır ama bence o kadar da zor bi süreç değil..bi de bak diğer arkadaşların benimkinden daha kolay olmuş sanırım..şişlikler inmiş olabilir iş dönüşü ama morlukları makyajla kapatırsın eğer olursa..o konuda daha deneyimli değilim :)

canım çok teşekkür ederimm..ben verdiği spreyi kullanmadım canım çünkü burnumdan rahat nefes alabiliyorum..o sprey rahat nefes alabilmek içinmiş sanırsam..dün daha zordu nefes almam bugün daha iyi nefes alabiliyorum..

yarın ben de tamponları aldırmaya gidiyorum saat 12de denk gelirsek görüşürüz milkinis :) bi de canım dikişler alındıktan sonra demişsin de dikişler eriyen dilkişlerden değil mi? anlayamadım :S

yarın ben de tamponları aldırmaya gidiyorum saat 12de denk gelirsek görüşürüz milkinis :) bi de canım dikişler alındıktan sonra demişsin de dikişler eriyen dilkişlerden değil mi? anlayamadım :S

aaa aynı saatte orda olcaz desene, yakana kırmızı karanfil tak canım tanışalım mutlaka burnu bantlı gördüğün kişi muhtelemelen ben olurum :)) canım burnumun içindekiler eriyen dikiş, benim burnumun ucunda da dikiş vardı onu almıştı ufuk hocam. yarın görüşmek üzeree:80:

evt canım birbirimiz tanımak zor olmayacak...ben de ordaki en yeni burun ameliyatı olan ve en şiş insan olurum kesin :) beni görünce benden korkmaa :) görüşürüz yarın :))

burun ucundaki siyah dikisler aliniyor sadece.
burun icindeki dikisler eriyen dikisler, renkleri beyaz.
bu dikisleri cekistirmemeye dikkat edin

canim korkma ilk 2-3 gunu atlatirsan gerisi cok cabuk geciyor zaten.
tamam sureci sana da yazarim canim, ameliyat gununde neler olacak biraz olsun anlamis olursun
ben burnumda bantla nerelere gittim bir bilsen...
yuzundeki sislikler morluklar gectikten sonra bantlarin burnunda olmasinin hic onemi yok yani...
sokakta, otobuste, dukkanlarda herkes burnumun bantli haline bayilmisti. doktor ismini almalar, nerde kaca yaptirdin demeler ohoooo
hatta annemi bir kosede beklerken 2 polis adam yanima gelmisti, polislerden birisi benim de burnumda sorun var ben de ameliyat olmak istiyorum cok aciyor mu, cok agriyor mu falan diye sormustu
hic kotu duracak diye dusunme yani burun bantla anormal durmuyor :82:

benim yuzumdeki sislikler 1.5 haftada falan tamamen gitti ama burnundaki sislikler oyle hemen gitmiyor.
burnunda bant varken burun cok sis olmuyor ama bantlar cikarildiktan sonra sisiyor ve bu sislikler zaman icinde iniyor. bir cogu ilk ayda gider ama gerisi 6 ay- 1 yila kadar yavas yavas iniyor.
ben mayista ameliyat oldum ama hala burnumun sol tarafinda bir odem var...gececek diye bekliyorum hala, zamanla o kucuk sislik te inecek insallah...

evt canım birbirimiz tanımak zor olmayacak...ben de ordaki en yeni burun ameliyatı olan ve en şiş insan olurum kesin :) beni görünce benden korkmaa :) görüşürüz yarın :))

saat kac gibi orda olacaksınız :) bende egeye gelicem ama ders icin ufuk beye ugramıcam cok merak ediyorum ikinizide :)

12de ordayım :) cuma ameliyat oldum yani bugün 4. günüm ama hala bomba gibiyim, şişlik açısından tabi :) normal de mi :)

Son düzenleme:
12de ordayım :) cuma ameliyat oldum yani bugün 4. günüm ama hala bomba gibiyim, şişlik açısından tabi :) normal de mi :)

cok normal canım bana da hep normal dediler insanlar korkuolardı beni gorunce :) ama simdi hic gecmicekmis gibi gelsede her uyandıgında daha inmis olur sislikler. tabi inmek derken yukarıdan asagıya dogru yer degistiriolar once sonra sonra yok oluolar burns guzel olsun odem ne ki bosvr

evt canım aynen..burnum yeterki güzel olsun başka bi şey istemiorum, bugün göremedik seni ama.. tamponlarımı aldırdım spreyimi sıktım ohh biraz daha rahatladım :) cuma günü de alçı çıkcak

evt canım aynen..burnum yeterki güzel olsun başka bi şey istemiorum, bugün göremedik seni ama.. tamponlarımı aldırdım spreyimi sıktım ohh biraz daha rahatladım :) cuma günü de alçı çıkcak

Cnmmmmmm cokk gecms olsun cuma gunu hastanedeydim bnde merak ettim adini bilsem kapidan ugrardim odayaaaaaa:) buzyy nerde desem biraz tuaf olablirdi:) umarimm muhtesemmm bi burun olmustrrrr icine sinsin insallh

Cnmmmmm su senle ilgilenen asistani bi tariff edermsn bi zahmettt hayat memat mesekesi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…