Cnmmmmm su senle ilgilenen asistani bi tariff edermsn bi zahmettt hayat memat mesekesi:))))
saat kac gibi orda olacaksınız :) bende egeye gelicem ama ders icin ufuk beye ugramıcam cok merak ediyorum ikinizide :)
bu arada benim de bantlarım çıktı masaja başladım, şişlikler var tabiki bunun yanında sanki üzerindeki kemik duruo gibi anlamadım şişlikten mi öyle? aynaya ilk baktığımda garipsedim kendimi ama hoşuma gitti alışmaya çalışıyoruz birbirimize
Cnmmmmmm cokk gecms olsun cuma gunu hastanedeydim bnde merak ettim adini bilsem kapidan ugrardim odayaaaaaa:) buzyy nerde desem biraz tuaf olablirdi:) umarimm muhtesemmm bi burun olmustrrrr icine sinsin insallh
hiç de bomba falan değilsin:):) gayet iyiydin bence, tamponlardan sonra rahatlamışsındır.
milkinis sakin bende de kemer birakmislar deme suraciga yikilir kalirim vallahi :44:
bende bantlarin ciktigi ilk gunlerde pek belli olmuyodu bu kemer ama sislikler indikce belirginlesiyor.
sonra uzerine masajla bastirdikca zamanla iniyor ama tamamen gecmiyor.
eger sende de bende olan tepecikten varsa bilgilendireyim dedim
saol canımcım :)) daha rahatladım evt ama yine daha sık olarak ağızdan nefes alıyorum..canım senin burnun da harika gözüküodu keşke bantsız halini de görebilseydim ama işte çok acelemiz vardı koştur koştur döndükminicik bi burun çok yakışmıştı valla zaten çok güzel bi bayansın
ya canım evet bi tepecik mevcut ama şişlikten mi anlamadımbenm belli oluo dün çıktı bantlarım, masajla bastırınca acıo yanı baya hassas bi yer. dün o kadar yorgundum ki şehir dışından gittiğim için yol baya yordu beni masajı günde kaç dk olduğunu net hatırlamıyorum. 3 hareket gösterdi günde 5 dk 3 kere dedi yanlış hatrlamıyorsam ama aklıma şimdi de acaba her hareket mi 5 dk idi die takıldı.
bir de bir şey sormak istiorum kızlar...siz kaç gün buz uyguladınız..ben düne kadar uyguladım..devam edeyim mi bi faydası olur mu?
cnmmm benmde bi tepecik vardı görünmeyen ama dokununca elime gelen ve suann ne yazıkki hala var ve iice belirginlesti ödemler inince uyuan güzelde belli belirsiz ama benmki baya belli umarım benm yasadığımı yasamazsın ödemlerim inince revizyon düşünüorum cnk
bu arada benim de bantlarım çıktı masaja başladım, şişlikler var tabiki bunun yanında sanki üzerindeki kemik duruo gibi anlamadım şişlikten mi öyle? aynaya ilk baktığımda garipsedim kendimi ama hoşuma gitti alışmaya çalışıyoruz birbirimize
teşekkür ederim canım, sen de çok güzelsin. yeni murunlarınımızla daha da güzel olcaz:)) benim minikti iyice minik geldi gözüme alışma evresindeyim gelip gidip aynaya bakıyorum. ama senin de harika görünüyordu.
cnmmmm sislikler inene kadar devam et buza cok faydası oluoo ben buz koymıyınca şişiodum buz koyunca iniodum:)
ya canım evet bi tepecik mevcut ama şişlikten mi anlamadımbenm belli oluo dün çıktı bantlarım, masajla bastırınca acıo yanı baya hassas bi yer. dün o kadar yorgundum ki şehir dışından gittiğim için yol baya yordu beni masajı günde kaç dk olduğunu net hatırlamıyorum. 3 hareket gösterdi günde 5 dk 3 kere dedi yanlış hatrlamıyorsam ama aklıma şimdi de acaba her hareket mi 5 dk idi die takıldı.
cnmmm benmde bi tepecik vardı görünmeyen ama dokununca elime gelen ve suann ne yazıkki hala var ve iice belirginlesti ödemler inince uyuan güzelde belli belirsiz ama benmki baya belli umarım benm yasadığımı yasamazsın ödemlerim inince revizyon düşünüorum cnk
çok saol canım moral buldum sayende :) bu arada sen de daha önce kemer yoktu değil mi? kemersiz burun nasıl kemerli veya çıkıntılı hale gelio yaaherkes bu sorunla karşılaştığına göre şişlerden falan olabilir..sabırla bekle artık canım..
canim bana o ilk 3 hareket gunde 3 defa 10 dk boyunca yapilacak demisti ufuk bey ama burna gore farkli seyler soyluyor ya da farkli masajlar veriyor olabilir bilemiyorum.
mail at sor hemen canim
benim tepecik hassas degildi, acaba o sislik falan olabilir mi?
tepecik bildigin minik bir kemer gibi oluyo, yani en azindan benimkisi ole.
ama uzulme sakin hic kotu durmuyo ben alistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?