13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

Cnmmmmm su senle ilgilenen asistani bi tariff edermsn bi zahmettt hayat memat mesekesi:))))

ahhh canım 4 numara miyop ve astigmatla seçtiğim kadarıyla kumral uzun boyluydu ama dedim ya emin değilim. hayırdır noldu merak ettim şimdi:44:

bu arada benim de bantlarım çıktı masaja başladım, şişlikler var tabiki bunun yanında sanki üzerindeki kemik duruo gibi anlamadım şişlikten mi öyle? aynaya ilk baktığımda garipsedim kendimi ama hoşuma gitti alışmaya çalışıyoruz birbirimize

milkinis sakin bende de kemer birakmislar deme suraciga yikilir kalirim vallahi :44:
bende bantlarin ciktigi ilk gunlerde pek belli olmuyodu bu kemer ama sislikler indikce belirginlesiyor.
sonra uzerine masajla bastirdikca zamanla iniyor ama tamamen gecmiyor.
eger sende de bende olan tepecikten varsa bilgilendireyim dedim

Cnmmmmmm cokk gecms olsun cuma gunu hastanedeydim bnde merak ettim adini bilsem kapidan ugrardim odayaaaaaa:) buzyy nerde desem biraz tuaf olablirdi:) umarimm muhtesemmm bi burun olmustrrrr icine sinsin insallh

canımm çok çok saol :) ya evt keşke görseydim seni ama dediğin gibi komik olabilirdi hehe :) dileklerin için çok teşekkürler..heycanla bekliyoruz

hiç de bomba falan değilsin:):) gayet iyiydin bence, tamponlardan sonra rahatlamışsındır.

saol canımcım :)) daha rahatladım evt ama yine daha sık olarak ağızdan nefes alıyorum..canım senin burnun da harika gözüküodu keşke bantsız halini de görebilseydim ama işte çok acelemiz vardı koştur koştur döndük minicik bi burun çok yakışmıştı valla zaten çok güzel bi bayansın

bir de bir şey sormak istiorum kızlar...siz kaç gün buz uyguladınız..ben düne kadar uyguladım..devam edeyim mi bi faydası olur mu?

ya canım evet bi tepecik mevcut ama şişlikten mi anlamadım benm belli oluo dün çıktı bantlarım, masajla bastırınca acıo yanı baya hassas bi yer. dün o kadar yorgundum ki şehir dışından gittiğim için yol baya yordu beni masajı günde kaç dk olduğunu net hatırlamıyorum. 3 hareket gösterdi günde 5 dk 3 kere dedi yanlış hatrlamıyorsam ama aklıma şimdi de acaba her hareket mi 5 dk idi die takıldı.

teşekkür ederim canım, sen de çok güzelsin. yeni murunlarınımızla daha da güzel olcaz:)) benim minikti iyice minik geldi gözüme alışma evresindeyim gelip gidip aynaya bakıyorum. ama senin de harika görünüyordu.

cnmmm benmde bi tepecik vardı görünmeyen ama dokununca elime gelen ve suann ne yazıkki hala var ve iice belirginlesti ödemler inince uyuan güzelde belli belirsiz ama benmki baya belli umarım benm yasadığımı yasamazsın ödemlerim inince revizyon düşünüorum cnk

bir de bir şey sormak istiorum kızlar...siz kaç gün buz uyguladınız..ben düne kadar uyguladım..devam edeyim mi bi faydası olur mu?

cnmmmm sislikler inene kadar devam et buza cok faydası oluoo ben buz koymıyınca şişiodum buz koyunca iniodum:)

canım benm mesaj sayım yetersiz özelden cevap veremedim ama için rahat olsun. revizyon demişsin de gerçekten gerekiyor mu bu durumda, korkmaya başladım şimdiden.

ayrıca ben bu masaj süresinde hala tereddütteyim kızlar yardım edin. 3 hareket var bu hareketleri günde 3 kere yapıcam her seans 5 dk mı yoksa her hareket mi 5 dk idi? belki çok saçma oldu bunu sormam ama yorgunluktan unuttum gitti

keske tanıssaydk cnm su kemik kalmıs gibi sanki lafını herkesten duyuyorum ya benimde sagda kalmıs gibi hatta bariz saga yamugum umarm sislktr gecer diyorum artık ben her pazartesi egeye geliyorum ders icin bi pazartesi kontrole falan gelirseniz haberleselim tanısırız

çok saol canım moral buldum sayende :) bu arada sen de daha önce kemer yoktu değil mi? kemersiz burun nasıl kemerli veya çıkıntılı hale gelio yaa herkes bu sorunla karşılaştığına göre şişlerden falan olabilir..sabırla bekle artık canım..

Son düzenleme:
cnmmmm sislikler inene kadar devam et buza cok faydası oluoo ben buz koymıyınca şişiodum buz koyunca iniodum:)

çok saol laikacım..bugün biraz daha koydum sen öyle deyince :) evt benimki de koyunca biraz iniyor :) bu arada canım burun 6 ayda falan ancak oturuyormuş ya revizyonu düşünmen için daha çok erken..bence her şey yoluna girecek..

canim bana o ilk 3 hareket gunde 3 defa 10 dk boyunca yapilacak demisti ufuk bey ama burna gore farkli seyler soyluyor ya da farkli masajlar veriyor olabilir bilemiyorum.
mail at sor hemen canim
benim tepecik hassas degildi, acaba o sislik falan olabilir mi?
tepecik bildigin minik bir kemer gibi oluyo, yani en azindan benimkisi ole.
ama uzulme sakin hic kotu durmuyo ben alistim

canim benimki baya belirgin ben belli olacagi acidan foto cekmiyorum o yuzden siz goremiyorsunuz
profilden yakindan foto ceksem aha ben burdayim diyor
revizyon falan yaptirma canim elletme burnunu artik.
ne kadar cok ameliyat burunda o kadar yapay goruntu...
kikirdaklarina, kemiklerine, dokularina yazik boyle cok guzel dert etme canim

benm kemer vardı canım ama az bişiydi.uyuyan güzelde hassaslık yokmuş ben dokunduğumda burnumun direği sızlıo resmen.

benim açımdan da sorun yok fazla düzgün durmasındansa böyle olması daha iyi hatta:) doğal duruo:)) şu anda şişlikler inmediği için kesin bişi diyemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…