Ay maşallah sağlıkla artsın inşallah hiç belirtiniz oldu muArkadaşlar merhaba,9.gün dün betam 37 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 10.gün 61 çıktı...inşllh artış devam eder lütfen dua edin🕊
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maşallah sağlıkla artsın inşallah hiç belirtiniz oldu muArkadaşlar merhaba,9.gün dün betam 37 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 10.gün 61 çıktı...inşllh artış devam eder lütfen dua edin🕊
![]()
Maşallah çok sevindim dualarım seninle olsun benim 6. Günüm sabırla bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünArkadaşlar merhaba,9.gün dün betam 37 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 10.gün 61 çıktı...inşllh artış devam eder lütfen dua edin🕊
![]()
Sagol cnm inşllh sabrının sonu güzel biter.herkesin güzel bitsin inşllhMaşallah çok sevindim dualarım seninle olsun benim 6. Günüm sabırla bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Ben daha transfer +7 deyim beta < 0.20 çıktı çok mu erken baktırdım gerçekten yok mu acabaTest sonucunuz nasıl çıktı
Test sonucunuz nasıl çıktı
Evet erken daha ondan çıkmayabilir 2-3 gün sonrası tekrarlarsın hiç belli olmazBen daha transfer +7 deyim beta < 0.20 çıktı çok mu erken baktırdım gerçekten yok mu acaba
İnşallah erken baktırmışımdır. Strese giriyorum böyle deEvet erken daha ondan çıkmayabilir 2-3 gün sonrası tekrarlarsın hiç belli olmaz
9. Gün 17 çıkıp sonradan yükselen var hiç baktırmadığını varsay kötü düşünmeİnşallah erken baktırmışımdır. Strese giriyorum böyle de![]()
Arkadaşlar merhaba,9.gün dün betam 37 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 10.gün 61 çıktı...inşllh artış devam eder lütfen dua edin🕊
![]()
Sağolun çok teşekkürler 12.gündede artış görürsem bi tık daha rahatlayacağım sanırımÇok guzel artmış maşallah zaten iki günde bir iki katı olması lazm 12. Gün verirsin sonrada kese bakılır hayırlısı ile gözünüz aydın
Sağolun çok teşekkürler 12.gündede artış görürsem bi tık daha rahatlayacağım sanırım![]()
Hayırlı haber ler alırsınız umarım benim de test günüm yarınSelam kızlar..Ve beklenen gün geldi.Sabah kan testimi verdim.2.5 saat nasıl geçecek hayırlısı bakalım![]()
Selam kızlar..Ve beklenen gün geldi.Sabah kan testimi verdim.2.5 saat nasıl geçecek hayırlısı bakalım
Bende verdim kan hakkımızda hayırlısı olsun insallahSelam kızlar..Ve beklenen gün geldi.Sabah kan testimi verdim.2.5 saat nasıl geçecek hayırlısı bakalım![]()