Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi yapmışsın başlamakla insan erteledikce erteliyor yoksa kolaylıklar dilerim

afiyet olsun kolay gelsin

başladin mi detoksa ben kararsizim yapıp yapmamakta metabolizmayı hic bozmasam mi diyorum
Bana yariyor bu detoks ya geçen sefer 2 günde 600 gr gitmisti bu sabah tartilmayi unuttum artik cumaki 61.9u baslangic alicaz

eski listene dönmüşsün afiyet olsun
afiyet olsun canım akşamki kuru fasulye biraz fazla olmuş onun dışında liste güzel

Bana yariyor bu detoks ya geçen sefer 2 günde 600 gr gitmisti bu sabah tartilmayi unuttum artik cumaki 61.9u baslangic alicaz
iyiymiş aslında ama şimdi kendi listemle de veriyorum ya metabolizmam bir düzen oturttu hic bozmasam mi

Kizlar menumu yazayim

Sabah 12.00 uc kasik tuzsuz cokelek,4 ceviz,yarim kase yogurt,10 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,1 dilim tb ekmegi,cay.

Aksam:18.00 bir kase tarhana corbasi,hamsi(saymadim) salata.

Kizlar bugun bursa cok yagisliydi o nedenle yuruyus yapamadim,2 litre su

Belli bir duzende gidiyorsan bozma bence hazir veriyorken:) ben de veriyordum gerci ama biraz hizlandirmak istedim

Afiyet olsun tatlım. Kolay gelsin.

Afiyet olsun bakalım nasıl bir eksi geliyor.

Afiyet olsun aşure yi telafi et spora tam gaz devam. İş biter mi Hilal anca ölünce; )

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun menü güzel spor guzel gelsin eksiler.

afiyet olsun ablacim.

Afiyet olsun canım. Tahine ve recele dikkat. Kuru fasulye kh yanındaekmek kh aman diyim.

Afiyet olsun canım. Evet kötü yağdı.

Yaptım canım eliptigi :) evet işler hiç bitmiyor

Canim ana dili lehce olcak tabi okula filan da o dille gidecegi icin. Ama biz ayni anda iki dili ogretecegiz. Simdiden sukur anlamada problem yok ikisini de anliyor ama lehceyi daha cok duydugu icin kelimeler hep o dilde ne yazik ki.

Oyy canim kizina dikkat et zayiflamasin kuzucuk. Inek sutu cok verme canim doktorlar 2 yasindan once cok inek sutu vermeyin diyorlar. Domatesin kabugunu soy dilim dilim dogra sonra tabaktan dilimleri tek tek kendi alip yesin. Hem oyun sanip seviyorlar hem de domates mevsimi. Etraf batiyor dikkat mama sandelyesinde yap. Salatalik mesela kabugunu soy sonra sert yerlerinibseritle al sadece ortadaki yumusak kismini ver yemesi kolay olur. Cig sebze meyve ver canim bol vitaminli. Kendin de ye kizinin da cani ister. Bizim kizlar benzer yastaya bizimki de ayni ben ne yesem istiyor balik bile yedi bugun benle annesisin tabiki en iyi en guzel sen bilirsin sen bakarsin. Ama biliyorsun herseyden tatmasi lazim kuzucuklarin sonra allah gostermesin vitamin eksikligi filan olur.

Afiyet olsun canim. Bir ben deneyemedim gitti su ayran detoksunu. Ins bir hafta sonu denerim iste zor olur.
Kolay gelsin canim. Afiyet olsun asureyi sabah yemen cok iyi olmus. Onu yedin diye ekmek de yememissin gayet iyi fikir

Afiyet olsun canim.
Gayet guzel menu

Afiyet olsun Nihalcim.

Afiyet olsun canim

Bol vitaminli guzel bir menu

afiyet olsun kızarmamışsa hamsiler menü güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…