Menün gayet iyi canım :) yarın güzel bir eksi gelir umarımSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: omlet. Salatalik. Bol maydonoz
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Ara: 1 portakal. 10 badem
Oglen: 2 kofte. 1 tabak yagsiz tuzsuz salata
Ara: 1 nektarin. tuzsuz az yagli peynir cottage cheese 150gr.
Aksam: salata. 1 dilim peynir.
Ara: 1 kase yogurt.
Su: 2.5 lt
Spor: yok yine
Kız sana sözüm YokEsine de az yagli ve az khli yemekler hazirlasan olmaz mi canim? Ben kizima bile kendi yiyebilecegim yemeklerden pisirip veriyorum. Degilse haklisin canim ister yerim yani.
En iyisi canim. Ben ozellikle hafta sonlari en az 2 3 cesit salata yapiyorum. Hele misafirim varsa gecen 5 cesit salata yaptim salatayla doydum :)
Misafir gelince cok cesit ama azar azar yapsan da cok artmasa canim. Ve cogunlugu kendi yiyebileceklerinden yap. Sekersiz unsuz ne guzel tarifler var.
Slm Berilim az once inan oturdum. Daha da yapacak is var yarina ise ogle yemegim aksam yemegim yok et cikarayim buzluktan da sabah yapayim bari gec oldu.
Menülerını guzeldıBu hafta iyi gittim ama yarın için tek çekincem ödem. Genelde bu kadar uzun yolculuktan sonra biraz şişlik oluyor. Bakalım yarın ne çıkacak
Berilcim beni bir hafta daha idare edin malum netim sorunlu(tasimdigimiz icin hala nakil olmadi) telefonumdaki paketim de bitti fazla giremiyorum,bir hafta daha surer.Kızlar sayfa hıc gıtmıyor hayırdır nıye durakladık bız
Yarın mesajları saymaya başlayacağım bılesınız
35 mesaj altı olanlar cezalarla kaynaşır artık
senin sporlara bayılıyorum ya şekersiz marmelat nasıl oluyor canım hazır mı aliyonSelam ablalarim bugunki menum
Sabah:
2 dilim cavdar ekmegi
1 tk sekersiz marmelat
Biberli lorlu yumurta
2 zeytin
2 ceri domates
1 salatalik
1 bardak süt
Ara: 6 cig findik 2 ceviz
Öğlen:
1,5 kase sutlu tarhana
Küçük 1 muz
Akşam:
1 havuç
1 kase yoğurt
Su: 2litre daha icerim
Spor: 40 dk leslie
15 dk bölgesel bacak popo
Helal olsun valla iyi dayanmissin patlıcan yemeği tarifi verirmisiin ev de 1 kilo patlıcan var da ben tek patlıcandan yemek beceremiyorumbugün yine irademi konuşturdum arkadaşın doğum günü vardı buranın en güzel pastanesinden pasta ve kurabiye almışlardı ama pastayı yemedim malum yarın tartı günü listemi de yazayım
sabah
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 yumurta
4 yeşil zeytin
domates ve biber
Öğlen
1 tane tuzlu kurabiye
1 kase çorba
Ara 15.00
2 hurma ve 1 kaşık leblebi
Aksam18.00
1 dilim tb ekmeği
1 kase çorba
4-5 kaşık patlıcan yemeği
1 çay bardağı yoğurt
Ara 1 tane kuş lokumu
Spor yok su 2 litre
benimde yok derya ya ben hiç yapmak istemiyorum spor.askim oldu bitti resmen o kadar dambil ip eliptik aldım hep bir hevesmisSlm kizlar
Bugunku menum
Brokoliyi bende çok özledim ilk iş pazardan onu almak olacak afiyet olsun canimMenü:
Sabah:
1 haşl yumurta
1 kk peynir
Domates
3 ceviz
Öğle:
1 sandviç (2 tt ekmek, hindi füme, salatalık)
Ayran
Ara:
1/2 paket kraker
Akşam:
1 yt menemen
Haşl brokoli
Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş, 25 kg valizle 4 kat çıktım :) bizim asansör yine bozulmuş burada
Bugün baya yoruldum Kızlar. Yolculuktu, uçaktı, otobüstü derken akşam 5 gibi yerleştim. Gelir gelmez ilk işim kendimi parka atmak oldu. Çok özlemişim. En azından düzenime dönmüş oldum ben de
tamam olur canımBerilcim beni bir hafta daha idare edin malum netim sorunlu(tasimdigimiz icin hala nakil olmadi) telefonumdaki paketim de bitti fazla giremiyorum,bir hafta daha surer.
Ananem yapiyor canim hamurunda be var bilmiyorum normal tarhananin domatessiz olani galiba sütle pisiriyoruz hic yag yok bebeklere cok yaparlar ben seviyorum diye kargoyla ankaraya da gondermisler :))Sutlu tarhana neymis canim. Ay ben bunu da ilk defa duydum.
Super menu rakip afiyet olsun :))Slm kizlar
Bugunku menum
Biraz karisik gibi ama öğün atlamamissin bugün o guzel :)Sabah
1 yumurta haşlama
Peynir
Öğlen yoğurt çorbası detoks
Ara yoğurt çorbası
Aksam
Az tavuklu salata
Az arpa şehriye salatası
Çay
2 lt su 1 dukan birası
Ananem yapti onu da canim erik kusburnu kizilcik karisik marmelat kendi seker hastasi oldugu icin sekersiz yapmis benim de cok hosuma gittisenin sporlara bayılıyorum ya şekersiz marmelat nasıl oluyor canım hazır mı aliyon
Helal olsun valla iyi dayanmissin patlıcan yemeği tarifi verirmisiin ev de 1 kilo patlıcan var da ben tek patlıcandan yemek beceremiyorum
benimde yok derya ya ben hiç yapmak istemiyorum spor.askim oldu bitti resmen o kadar dambil ip eliptik aldım hep bir hevesmis
Brokoliyi bende çok özledim ilk iş pazardan onu almak olacak afiyet olsun canim
Ananem yapiyor canim hamurunda be var bilmiyorum normal tarhananin domatessiz olani galiba sütle pisiriyoruz hic yag yok bebeklere cok yaparlar ben seviyorum diye kargoyla ankaraya da gondermisler :))
Super menu rakip afiyet olsun :))
Biraz karisik gibi ama öğün atlamamissin bugün o guzel :)
Ben aksine bu hafta menüleri hiç beğenmedim kendimde o yüzden cumartesi itibari ile.siki asilip ful detoks yapmayı düşünüyorum malum 15 gün var düğünlere eriyim az daha :) aslında eminim o daha güzel. Olmuştur şekerin len ziyade meyve tadı gelir insanın ağzınaAnanem yapti onu da canim erik kusburnu kizilcik karisik marmelat kendi seker hastasi oldugu icin sekersiz yapmis benim de cok hosuma gitti
Ne detosu yapacaksin ard arda onermiyorlar detokslari pek metobolizmani yavaslatmayasin bak dikkat et. Aynen oyle boyle hafif eksimsi cok guzel :)Ben aksine bu hafta menüleri hiç beğenmedim kendimde o yüzden cumartesi itibari ile.siki asilip ful detoks yapmayı düşünüyorum malum 15 gün var düğünlere eriyim az daha :) aslında eminim o daha güzel. Olmuştur şekerin len ziyade meyve tadı gelir insanın ağzına
yarim kilo patlıcan içinsenin sporlara bayılıyorum ya şekersiz marmelat nasıl oluyor canım hazır mı aliyon
Helal olsun valla iyi dayanmissin patlıcan yemeği tarifi verirmisiin ev de 1 kilo patlıcan var da ben tek patlıcandan yemek beceremiyorum
benimde yok derya ya ben hiç yapmak istemiyorum spor.askim oldu bitti resmen o kadar dambil ip eliptik aldım hep bir hevesmis
Brokoliyi bende çok özledim ilk iş pazardan onu almak olacak afiyet olsun canim
tebrikler canımGünaydınnn kızlaaar kilo geçen hafta cuma 73.00
Bu cuma 72.8 kg
-200 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?