Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün gayet iyi canım :) yarın güzel bir eksi gelir umarım

Kız sana sözüm Yok
Maşallahın var

Kızlar sayfa hıc gıtmıyor hayırdır nıye durakladık bız
Yarın mesajları saymaya başlayacağım bılesınız
35 mesaj altı olanlar cezalarla kaynaşır artık
Berilcim beni bir hafta daha idare edin malum netim sorunlu(tasimdigimiz icin hala nakil olmadi) telefonumdaki paketim de bitti fazla giremiyorum,bir hafta daha surer.

senin sporlara bayılıyorum ya şekersiz marmelat nasıl oluyor canım hazır mı aliyon

Helal olsun valla iyi dayanmissin patlıcan yemeği tarifi verirmisiin ev de 1 kilo patlıcan var da ben tek patlıcandan yemek beceremiyorum

benimde yok derya ya ben hiç yapmak istemiyorum spor.askim oldu bitti resmen o kadar dambil ip eliptik aldım hep bir hevesmis

Brokoliyi bende çok özledim ilk iş pazardan onu almak olacak afiyet olsun canim

***13.TAKIM 538.ETAP***

zukkum (80/
DeryaOnDiet (69.3/
nefertityy (76,6/
aylin90 (111.2/
Sena616 (73/
Zen71 (96.8/
Zeroks ( 64.8/
linnmhm (71.1/
lina0156 (72/
55olmakistiyorum (64.6/
Ormangözlü ( 61.9/
Sfem (74.4/

13.takım ortalaması:%

Sutlu tarhana neymis canim. Ay ben bunu da ilk defa duydum.
Ananem yapiyor canim hamurunda be var bilmiyorum normal tarhananin domatessiz olani galiba sütle pisiriyoruz hic yag yok bebeklere cok yaparlar ben seviyorum diye kargoyla ankaraya da gondermisler :))

Super menu rakip afiyet olsun :))

Sabah
1 yumurta haşlama
Peynir

Öğlen yoğurt çorbası detoks

Ara yoğurt çorbası

Aksam
Az tavuklu salata
Az arpa şehriye salatası
Çay
2 lt su 1 dukan birası
Biraz karisik gibi ama öğün atlamamissin bugün o guzel :)

Ananem yapti onu da canim erik kusburnu kizilcik karisik marmelat kendi seker hastasi oldugu icin sekersiz yapmis benim de cok hosuma gitti

Ananem yapti onu da canim erik kusburnu kizilcik karisik marmelat kendi seker hastasi oldugu icin sekersiz yapmis benim de cok hosuma gitti
Ben aksine bu hafta menüleri hiç beğenmedim kendimde o yüzden cumartesi itibari ile.siki asilip ful detoks yapmayı düşünüyorum malum 15 gün var düğünlere eriyim az daha :) aslında eminim o daha güzel. Olmuştur şekerin len ziyade meyve tadı gelir insanın ağzına

Ne detosu yapacaksin ard arda onermiyorlar detokslari pek metobolizmani yavaslatmayasin bak dikkat et. Aynen oyle boyle hafif eksimsi cok guzel :)

yarim kilo patlıcan için
3 domates
4 dış sarımsak
2 yeşil biber
1 soğan
1 yemek kaşığı salça
biraz sıvı yağ ve tuz
etli yapmak istersen önce etleri kavur sonra içine biraz yağ koy ve soğanları ekle soğanları kavurduktan sonra biraz salça koy ve üstüne kup küp dogradigin patlıcanları koy hic karıştırmadan onun üstüne de küp küp dogradigin domatesleri ve sarımsakları ekle en üste de dogaradigin biberleri ekleyip 1 bardak kadar su koyup kapağını kapat kaynayınca altını kis biraz da öyle pissin afiyet olsun
bu arada patlıcanları pişirirken hicbir malzemeyi koyduktan sonra karıştırmiyoruz üst üste diziyoruz tencereye öyle kendi başına pişiyorlar
etli yapınca daha lezzetli olur ama etsiz de güzel adanada patlıcan tavası deriz buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…