Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nerde batırdı kızım sağolsun ama katlama şekli ise yaradı deryacim helikopter çocuk kiyafetlerinde

Menu de spor da cok iyi canim masallah.
Benim rakip cosmus yine yarin giderim ancak spora bugun yeni geldim eve afiyet olsun fistik
Ne güzel cumartesi menüleri
Ben aşure yemeye gidiyorum ama az inşallah ama 1 haftadır bekliyorum kaçamak yapmadan inşallah yarın telafi edeceğim
Benim de var bugun kacamagim ama yarin telafi edicem beraber telafi ederiz

Tabi canim cocugun da camasirlari esyalari filan zor olur. Bak bakalim o metoda uygularsan bize de haber ver.
Resim atarım watsaptan canım
genişlik değil diye ablacım demek istediğim belki de alanım kısıtlı evim devamlı temiz kalksın istiyorum bu yüzden çünkü cidden çat kapı misafir gelse alacak yer yok mutfak bir bende oturduğum yerle birde yatak odam var ayrı olarak çocuk yokken yetiyordu ama şimdi bunalıyorum kızım da bunalıyorum haklı çocuk ama işte sanırım ben aşırı sinirliyim acaba senin gibi yıkanan halilardan mi alsam bende bitene var hol de ama pek iyi çıkmadı

He bide 45 dk kadar da yuruyus yaptim yazmayi unutmusum :) hava bozunca döndüm eve 1 saat yapacaktim ama
Ee baska daha yok muydu
Ya Nihalim cook tatlisiin. Afiyet olsun canim
Diyetten once cikolatami yiyim diyon yani aman ye arkandan aglar sonra. Saka bir yana ins cabuk verirsin canim.

Ben bu mantıgı anlamam hılal
Bunca yıldırda anlayamadım
Mısafır benım çocuğumdan çok degerlı degıl
Bana gelıyor evıme degıl
Pislık ve dağınıklık farklıdır bır kere çocuklu ev dağınık olabılır ama temizdır nıtekım çocuk var
Halıya takılma bütçen varsa al yoksa battanıye ser kıme ne yanı
O evınde şu bu dıyenıde evıne koyma bence
O çocuğun yaşam alanı orası bunu unutma ve ona saygı göster bır abla tavsıyesı
Büyüdüğünde senı evı kırkettıgınde bağıran çağıran bır kadın olarak hatırlamasın

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 2 kk peynir kozlenmis biber yoğurt
Öğle 1 bardak portakal suyu 1 tane icli köfte
Aksam 1 tabak nohut yemeği salata yoğurt turşu
Su 2.5 lt
Spor 20 dk twist shape
Afiyet olsun canim. Oglene salata da ekleseydin iyi olurmus cok az geldi gozume

Spor da menu de cok iyi.

Canim kalori bakimindan cok degil kesinlikle hatta az bile yemissin. Ama fazla kh olmus. Keske biraz salata sebze de ekleseydin.

Ağlattın beni çok uğraşıyorum kendimle mesela 1 haftadır hiç bagirmadim bugün cirladim işte sonra zırliyorum napiyorum diye koltuklar örtülü haliyada şart oldu artık temiz ama aşırı dağınık oluyor haklısın tavsiyen çok doğru beni böyle cirlak ve kısıtlı bir anne olarak ansin istemiyorum

Ağlattın beni çok uğraşıyorum kendimle mesela 1 haftadır hiç bagirmadim bugün cirladim işte sonra zırliyorum napiyorum diye koltuklar örtülü haliyada şart oldu artık temiz ama aşırı dağınık oluyor haklısın tavsiyen çok doğru beni böyle cirlak ve kısıtlı bir anne olarak ansin istemiyorum

Kiz cirlama cocuga. Temizlenir gecer ne olcak.

Benı tanıyon az bıraz çokta söz verıyom kendıme sana yorum yapmayım dıye çünkü farklı bakıyoz bız hayata
Bence ağlama içinden geldıgıce yasa

berilceee cook guzel yazmis. Sen de uzme tatli cannini bosver milletin ne dedigini de. En onemli olan sen cocugun ve esinin mutlu huzurlu olmasi. Gerisi bos

Derya bızım halıları bır gorsen.....
Temizlenen temizlenir canim yikadiktan sonra leke kalani da cocuklar buyuyene kadar kullanir atariz ne olcak. Bizde gerci tek bir hali var salonda kizim sagolsun hep haliyi kirletecek birsey bulur en kotusu de muz. Hali yikamayla 5 dakikada temizleniyor yazini cook begendim canim

Valla mılletı takmayalı çok oldu
Çocuğum ve onun evı otesı çokta tın yanı
Zaten 3-5 sene sonra ıstesende kırletmıyorlar

Slm kizlar
Bugunku cissli menum
Sabah: kiymali yumurta 1 ck tereyaginda. Bolca domates. Salatalik. Maydonoz. 1 dilim peynir. 3 zeytin.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 ceviz
Oglen: 1 yemek tabagi etli lahana. Salata
Ara: 1 fincan sutlu kakao.
Aksam: izgara somon baligi. Izgara sebze tabagi. 2 catal tiramisu. 3 ck cevizli soslu tatli.

Su: 3 ltden fazla
Spor: 30 dk dusuk tempo yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…