Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/78,6/0,2/%0,25)
DeryaOnDiet (68.8/67.7/1.1/%1.60)
nefertityy (75.7/75,3/0,4/%0,53)
Sena616 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
Zen71 (94.1/93,7/0,4/%0,43)
Zeroks ( 64.3/64/0,3/%0,47)
linnmhm (70.1/69,5/0,6/%0,86)
lina0156 (69.7/)kılosu sabıt
55olmakistiyorum (64/63,7/0,3/%0,47)
Ormangözlü ( 60.6/60/0,6/%0,99)
Sfem (72.6/72.4/0.2/%0.28)
Masal3487(68.7/) kilosu sabit

13.takım ortalaması: % 0.547

liste paylaşıldı tebrikler emek verenleri kutluyorum incelmeye devam.

Bu eliya kısmını nasıl ekliyorsunuz yahu

Aciktim canim. Disimi fircaladim bol su ictim. Yarina ise goturmek icin yemek yaptim. Unuttum acligi
Açlık nedir yaa, yemek nedir, yedik yedik de ne oldu, o iş bizim irademizde istersek yeriz, istemezsek fırçalar dişimizi iki bardak ta su içer yatarız aşağı

öyle tabi canım yıllardır bu hesapları yaparım ama uygulamaya gelince biraz zor oluyo bu arada diyetisyene başlıyorum bi denemek istiyorum bakalım nasıl olucak bi de yağdan mı verdim onlar da önemli

Kulak iltihabi olmasin canim. Benimkinde var 3 haftadir gecmedi. Kulak cok yapar gece aglamasi

vay be ne güzel haber bu..

ben de gaziemir'de oturuyorum canım.. muhtemelen ondan haberim olmamıştır.

Ne kereviz muhabbeti dönmüş bee,
En kısa sürede almak şart oldu bana

di mi ya benim de canım çekti..

Kızlar herkes çok güzel kilolar vermiş tebrikler.

ama sen de çok güzel vermişsin maşallah

öyle tabi canım yıllardır bu hesapları yaparım ama uygulamaya gelince biraz zor oluyo bu arada diyetisyene başlıyorum bi denemek istiyorum bakalım nasıl olucak bi de yağdan mı verdim onlar da önemli

iyi yapmışsın.. bakalım nasıl olacak merak ediyorum..

Bir de ben henüz menü yorumlayacak kıvamda değilim kızlar, hakkınız geçiyor, nasıl yapsak ki, benim de yorum yapmam gerekiyor biliyorum ancak, herkesin şartları ve bünyesi farklı olduğundan tırsıyorum, ben ancak kaçamak yapanları kaptana ispikliyorum

Üzülme baby hallederiiz, kendine yapacağın en büyük iyilik olur öğünü erkene alman, bana imkansız gelirdi, yapanlara çok özenirdim, şükür şimdi yapabiliyorum, akşam da al içeceğini otur ailenle sofraya sohbet et, strese gerek yok, ille yanlarında yemen gerekiyorsa, pişmiş sebze yoğurt çorba vücutta sindirimi en kolay olan gıdalar, sen akşam saatinde zor sindirebilir gıdalar yeme ki, sen uyurken sindirimin yerine küçülmene vakit ayırsın bedenin.

piki öyle diyorsan..pazartesi de tartılayım.burda herkes böyle mi yapıyor?haftasonundan eksiyle çıkmak zor ya bir de reglim başlayacak stres oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…