Gayriresmi liste yani, gecekondu gibi, kaçak yapı gibialdım gitti listeye giren kadar liste dışında olan izinde olan arkadaşlarla kontrollü olmak adına kendi aramızda liste yapıyoruz.
oldu oldu bravo. Etiketledigin kişi senin ona yazdığın yazıyı bildirimler de görüyor sayfaları araması na gerek kalmıyor. Yada acil bi durumda diyelim etiketleyebilirsin daha çabuk ulaşırsin amacına.
olmaz o başkasıdir başkasını etiketlemissindir
)
Hoş geldim canım :)EcceA Aylin im sen de 60 lara geldin iyiki geldin son gaz devam.
Bence aç kalıyorsun özellikle sabah doğru bi beslenme değil bunu bir diyetisyenin vermiş olmasi beni şaşırttı sen aç kalıp yediklerini depoluyorsun gibi më geliyor 2 haftadir arti olman bunu gosteriyor yaniliyor olabilirim. Bilmiyorum bu şekilde beslenmek beni bozar biktirir arkadaşım. Tamam arada olurda hergün hergün cıkksss yani.
bizde seni tebrik ediyoruz canım ve haftaya daha da incelmis görmek İSTİYORUz.
okis baby.
aldım gitti listeye giren kadar liste dışında olan izinde olan arkadaşlarla kontrollü olmak adına kendi aramızda liste yapıyoruz.
oldu oldu bravo. Etiketledigin kişi senin ona yazdığın yazıyı bildirimler de görüyor sayfaları araması na gerek kalmıyor. Yada acil bi durumda diyelim etiketleyebilirsin daha çabuk ulaşırsin amacına.
olmaz o başkasıdir başkasını etiketlemissindir
vicdan yap ağla hatta :))))
canım hepsini yedikten sonra akşam yazsan daha iyi olmaz mı belki kaçamak olur yada menün değişir falan
Abbooow en ağırınız benim ya kızFree liste
eliya_ _ _ _ _ _ _ _ 76
Bloom0677_ _ _ _ 77.8
sevilumut_ _ _ _ _ 69.4
yildiztozu16_ _ _ _ 74.7
Amandey_ _ _ _ _ _ 55.1
Aynen aynen yazmadım ben liste uzamasın diye, peki kimyon önlüyor mü şişkinliği, yanımda kimyonla gezerim gerekirse
Bugün 77,8 im canım, yarına değişir tabi
Yaşasın kimyonnevet cidden işe yarıyor.mesela mercimek çorbası çok severim.ama aşırı şişiriyor o yüzden yemeden birazcık kimyon serpiyorum lezzette veriyor hemde şişirmiyor.bir de yemekleri aşırı sıcak yeme..kilolarımız yakınmış seni kendime rakip seçiyorum.(kesin sen kazandın)
Sanırım yok öyle birşey. Laktozsuz satılan süt var.Açıktan aldığım sütü nasıl laktozsuz yapabilirim zenciğim
Oh çok iyi yapmışsın canım hem sağlıklı beslenip hem kilo verirsin.Artık diyetisyene başlıycam canım pazar günü için randevu aldım ne diyorsa onu yapacağım
Yaşasın kimyonn
Seviyorum kendimi ben, kanmam öyle vardı da yedimlere, arkadaş mandalina ikram etti, canım çekti, ama ben onu koklayıp dolaba kaldırdım, yemekte ya da yarın kahvaltıda yiyeceğim, tabi halen canım istiyorsa
Tebrikler arkadaşlar. Free listenin yüzdesi daha fazla.Free liste
eliya_ _ _ _ _ _ _ _ 76
Bloom0677_ _ _ _ 77.8
sevilumut_ _ _ _ _ 69.4
yildiztozu16_ _ _ _ 74.7
Amandey_ _ _ _ _ _ 55.1
Bence seni rahatsiz eden gidalari cok nadir tuket canim. Ama mesela sut icin cozum var laktozsuz sut aliyorum ben. Dene onu.Süt dedin de yine bir soru geldi aklıma, sütü görünce ben kedi oluyorum, minnak bloom oluyorum, gözlerim parlıyor, heidi oluyorum, ancak gaz yapıyor, rahatsız oluyorum, sorum şu, sindiremediğimiz, şişkinlik yapan gıdaları tüketmemeli miyiz, sorum tüm arkadaşlara
Ohh ne guzel anlatmissin canimAçlık nedir yaa, yemek nedir, yedik yedik de ne oldu, o iş bizim irademizde istersek yeriz, istemezsek fırçalar dişimizi iki bardak ta su içer yatarız aşağı
bende en kısaAbbooow en ağırınız benim ya kız
Derya kızım harikasın çok Tebrikler maşallah hedefe emin adımlarla gidiyorsun.vuuuuuhuuuu maşallah diyorum.
yavasladin sen kizcem Tebrikler.
Tebrikler canım haftaya gelsin 6 lar.
her hafta gitmiyor canım ne yazık ki haftaya inşallah.
Ayy harikasın bebegim Tebrikler.
canını sıkma arada olur böyle bu hafta degisiklik yap yemek götür bir dene istersen.
Hosgeldin ben Elif seni de tanıyalım mi? Kurallar ilk sayfada.
Cook gecmis olsun Filizcim.Kulak iltihabi olmasin canim. Benimkinde var 3 haftadir gecmedi. Kulak cok yapar gece aglamasi
Canim ben de kendimce yorum yapiyorum sadece yoksa diyetisyen degilim yeme problemi olan biriyim sadeceBir de ben henüz menü yorumlayacak kıvamda değilim kızlar, hakkınız geçiyor, nasıl yapsak ki, benim de yorum yapmam gerekiyor biliyorum ancak, herkesin şartları ve bünyesi farklı olduğundan tırsıyorum, ben ancak kaçamak yapanları kaptana ispikliyorum
Derya kızım harikasın çok Tebrikler maşallah hedefe emin adımlarla gidiyorsun.
Ayyy Yeliz gelmiş iyiyiz sensiz kaldıkÜzgünüz.
Tebrikler canım liste motive kaynağıdır canım. Neden asilmalisin yerine çıkmak istiyorsun.
bizde seni güzel sohbetin özledik çabucak gel.
Benimki kokmuyor canim. Gercibuzdolabi var ama sadece ertesi gune artarsa koyuyorum yemegimi dolaba degilse disarda masamin ustunde renk renk saklama kaplarim duruyorYıllardır yemek götürürüm henüz hiç kokmadı canım, sıcak deyince aklıma hep adana mersin urfa geliyor nedense, buzdolabı bulamazsan klimalı bir yer bul canım, zannımca birşey olmaz, denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?