Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gayriresmi liste yani, gecekondu gibi, kaçak yapı gibi

Yani ben @bıdıbıdı yazdığım kişiyi etiketlemiş oluyorum öyle mi, sonra benim nasıl işime yarıyor, bildirimlerden mi bakacağım senin bana yazdıklarına, yok yok sen beni alma, at beni köpeklere, yesinler de kurtul benden

Kimin kızını etiketledim acaba, geri nasıl sökeceğim etiketi

ben diyetisyene gitmiyorum canım.diyetisyene gitmem yasak :) sabahları sadece hafta sonu kahvaltı yapıyorum..öğle yemeğini 12,00 - 12,30 gibi yediğim için kahvaltı da yaparsam hiç acıkmıyorum.o sebepten kahve ceviz,meyve şeklinde atıştırıyorum.öğlende bugün kahvaltı günü ofiste,simitler,börekler,nutellalar olduğu için omlet ve bol peynir yedim mecburen.
2 haftadır kilo verememe gelince dünyaları yedim dünyaları iki gündür böyle az yiyorum.az bile almışım başkası olsa daha çok alırdı yediklerimi saysam takımca kovarsınız beni

Aynen aynen yazmadım ben liste uzamasın diye, peki kimyon önlüyor mü şişkinliği, yanımda kimyonla gezerim gerekirse

Bugün 77,8 im canım, yarına değişir tabi

evet cidden işe yarıyor.mesela mercimek çorbası çok severim.ama aşırı şişiriyor o yüzden yemeden birazcık kimyon serpiyorum lezzette veriyor hemde şişirmiyor.bir de yemekleri aşırı sıcak yeme..kilolarımız yakınmış seni kendime rakip seçiyorum.(kesin sen kazandın )

Yaşasın kimyonn

Seviyorum kendimi ben, kanmam öyle vardı da yedimlere, arkadaş mandalina ikram etti, canım çekti, ama ben onu koklayıp dolaba kaldırdım, yemekte ya da yarın kahvaltıda yiyeceğim, tabi halen canım istiyorsa

ufacık mandalinadan ne olacak yahu ben 2 tane yedim sabah 2 tane de arada yerim çok seviyorum akşama salata..

Bence seni rahatsiz eden gidalari cok nadir tuket canim. Ama mesela sut icin cozum var laktozsuz sut aliyorum ben. Dene onu.

Derya kızım harikasın çok Tebrikler maşallah hedefe emin adımlarla gidiyorsun.

Ayyy Yeliz gelmiş iyiyiz sensiz kaldık Üzgünüz.

Tebrikler canım liste motive kaynağıdır canım. Neden asilmalisin yerine çıkmak istiyorsun.

bizde seni güzel sohbetin özledik çabucak gel.[/QUOTE]

evet canım şimdiye kadar iyi gidiyordu hep eksideydim bu hafta durdu

Canim ben de kendimce yorum yapiyorum sadece yoksa diyetisyen degilim yeme problemi olan biriyim sadece yap kendince yorumunu mutlu oluruz

evet canım şimdiye kadar iyi gidiyordu hep eksideydim bu hafta durdu[/QUOTE]
Sagol canim

Yıllardır yemek götürürüm henüz hiç kokmadı canım, sıcak deyince aklıma hep adana mersin urfa geliyor nedense, buzdolabı bulamazsan klimalı bir yer bul canım, zannımca birşey olmaz, denemek lazım
Benimki kokmuyor canim. Gercibuzdolabi var ama sadece ertesi gune artarsa koyuyorum yemegimi dolaba degilse disarda masamin ustunde renk renk saklama kaplarim duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…