Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canim masallah iyi verdin. Kilonu etkilemiyorsa ye tabi fistik findik cok saglikli.

Açlık nedir yaa, yemek nedir, yedik yedik de ne oldu, o iş bizim irademizde istersek yeriz, istemezsek fırçalar dişimizi iki bardak ta su içer yatarız aşağı
Valla utandırdın beni bloomcum. iki bucuk kilo hem de cay bardaginda fikndik fistiklarla. Bünyenin önünde saygıyla egiliyorum arkadaşım

Haklisin canim. Ben hamileligin ilk 3 ayinda bile karin kasi calistim cok faydaliymis.

piki öyle diyorsan..pazartesi de tartılayım.burda herkes böyle mi yapıyor?haftasonundan eksiyle çıkmak zor ya bir de reglim başlayacak stres oluyorum :)
Sen yemeni sporunu suyunu ayarlarsan muayyen zamanda bile eksi çıkman mümkün canım

Aynen aynen yazmadım ben liste uzamasın diye, peki kimyon önlüyor mü şişkinliği, yanımda kimyonla gezerim gerekirse

Bugün 77,8 im canım, yarına değişir tabi

canım hepsini yedikten sonra akşam yazsan daha iyi olmaz mı belki kaçamak olur yada menün değişir falan

Bence aç kalıyorsun özellikle sabah doğru bi beslenme değil bunu bir diyetisyenin vermiş olmasi beni şaşırttı sen aç kalıp yediklerini depoluyorsun gibi më geliyor 2 haftadir arti olman bunu gosteriyor yaniliyor olabilirim. Bilmiyorum bu şekilde beslenmek beni bozar biktirir arkadaşım. Tamam arada olurda hergün hergün cıkksss yani.

Herkesi tebrik ederim kizlar
bizde seni tebrik ediyoruz canım ve haftaya daha da incelmis görmek İSTİYORUz.

Hadi ya gerçektenmi hiç aklıma gelmemişti. Ama kulaka ilgili bişey olsa gündüzde şikayeti olmazmı

Başlangıç 70.7 güncel 69.4 cnm

Ayy sağol adaşım cnm
okis baby.

O ne ki, iyi birşeyse alıver beni de, ben listeye girmek istemiyorum, etiketlemeyi bile bilmiyorum, o kadar yani
aldım gitti listeye giren kadar liste dışında olan izinde olan arkadaşlarla kontrollü olmak adına kendi aramızda liste yapıyoruz.

Deneme
eliya
Eee ne yaptım şimdi ben, ne işe yarıyor bu, etiketlemek bu mu yoksa

Kendime de yapayım havalı olsun
Bloom0677
oldu oldu bravo. Etiketledigin kişi senin ona yazdığın yazıyı bildirimler de görüyor sayfaları araması na gerek kalmıyor. Yada acil bi durumda diyelim etiketleyebilirsin daha çabuk ulaşırsin amacına.

Tam adımı yazmadan da oluyormuş
olmaz o başkasıdir başkasını etiketlemissindir

öğlen yarım lahmacun yedim nasıl vicdan yaptım anlatamam yarım yani yarım cık Karataycığım lahmacundan bişey olmaz diyor ama yarımcık sonuçta
vicdan yap ağla hatta :))))

Yanimda goturursem var. Mola sikintim yok.
Eee, sorun ne, salına salına yesene işlerinde, at saklama kabına zeytin peynir yumurta yeşillik çerez, doya doya ye kuzum, çay da vardır şimdi işyerinde, ağzına birşey atma evde, iç bir bardak su, çık yola, su iyice acıkmanı sağlar, rahat rahat yersin, sabah yediklerinin sindirimi hücreye gönderimi falan protein ağırlıklı ise akşamı buluyor, akşam da acıkmazsın böylece

Teşekkürler firinda kavanozla mayalamayi merak ediyordum

Hadi ya gerçektenmi hiç aklıma gelmemişti. Ama kulaka ilgili bişey olsa gündüzde şikayeti olmazmı

Başlangıç 70.7 güncel 69.4 cnm

Ayy sağol adaşım cnm
Kac yaşında? Küçükse anlayamiyorlar. Gün icinde izle bakalım kulağını filan tutuyor mu? Ya da sesleri rahat duyuyor mu? Umarim iyi olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…