Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok gecmis olsun canim. O zaman lutfeen hergun duzenli yuru.

Slm kızlar nasılsınız??
Haftasonu mahmurluğu var üzerimde. Eşim evdeyken işim hiç bitmiyo. Daha yeni oturabildim. Şimdi kahvemi içmeye gidiyorum.
Herkese huzurlu haftasonları
Slm canim. Benim kizicim biraz fazla nazli ancak esim evdeyken oturup soyle rahatca kahve keyfi yapiyorum. Degilse nerrdee. Indan en cok hafta sonlari dinleniyorum

Wuuwuu spor da menu de super rakip
Masallah canim menun de superin de cook iyi

Ohh ne guzel gezmissiniz canim.

Menun de sporun da gayet iyi canim.

Ohh afiyet olsun canim iskender en guzel bursada olur derler ee yemesen olmazdi. Artik butun hafta dikkat edersin. Bu arada sabah zeytin cok yemissin canim onun da kalorisi az degil ben de ilk basta cok yerdim kapitanim berilceee uyarmisti. Artik 3 4 tane yiyorum.

Afiyet olsun canim vebu ne demek yarindan cumaya sifir kacamak tam gaz bizde hava berbatti ama yine de disardaydik ve sonra arkadas kizina dogumgunu partisi yapti ona gittik ee yedim ictim

Ohh gezilmis ne guzel onda da baya adim atmissindir canim. Menun de guzel hele ki cumartesiye ve gezmelere gore gayet iyi

Slm kizlar
Bugunku cissli menum
Sabah: yarim dilim ekmek. 2 dilim az yagli peynir. Domates
Ara: 1fincan sutlu kahve
Ara: 2 mandalina
Oglen: yarim yt tavsan yahni. Salata. 1 dilim ekmek
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 1 yt soslu deniz urunler (sosunu yemedim hic) 3 yk kadar haslanmis patates. 1 tabak salata. 2 kadeh sarap. 3 catal kadar dogum gunu pastasi

Su: 2.5 litre
Spor: 35 dakika yuruyus yavas tempo

Okadarda cıslı değilmiş cnm bende pideleeerr börekleeer dipceksin sanmıştım

Güzel cnm afiyet olsun

Menüm gelsin

Saat 12
5 kaşık melemen
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
6 zeytin

Saat 16
2 dilim tam bugday dan kaşarlı tost

Saat 22.30
Yarım poğaça (sinemadaydim mecbur yedim)
1 avuç Popcorn

Su 1.5 litre
Spor
Bu görünen kısım bide tlf nu arabada unutup gezdiğim kısım var yaklaşık 1 saattir oda.

Tahinli ekmek yedik, çok güzeldi. Arkadaşım konyadan ben de istanbuldan geldim. Şimdi, ulucami, yeşil türbeye, emir sultan yapcaz bakalım nasipse, cumalıkızıktan dönüşteyiz :))
afiyet olsun çok güzel gezmissiniz. Tophane ye çıkıp bursa yi seyredin. Uludağ yolunda tarihi çınar var ve müthiş bir Bursa manzarası. Cumalıkızık ta doğru bir karar olmuş gölyaziyi da vaktiniz varsa listeye alın.

afiyet olsun harika.

afiyet olsun m3nu güz3l canım.

bilmez olurmu yum. KozaHan a gitmiş sin. Orda bir kez çay içersen alışkanlık yapıyor tarih kokuyor benim Bursam. Çok güz3l gezmissiniz.

Elife uğrasaydın ya canım
Aynen dimi. Beril olsa uğrardı.

Ben hafta sonlarından nefret edıyom
Hatta hafta içlerındende....
Bak ya sev annem sev yasiycaz mecbur.

ımmmm beğendim afiyet olsun.

afiyet olsun iskender fena ama hergün Bursa ya gelinmiyor birde isk3nderoglunda yediysen tamamdır.

afiyet olsun canım. Gezmissin baya spor olmuş.

afiyet olsun cıss li ama az az. Tavşan eti nasıl ya güzelmi tadi.

Afiyet OLSUN Canim.

Dengeli bir menü ve güzel bir spor :)

Ay kızlar bu akşam bir saçmalık yaptım sormayın. Sanırım 69’u görünce biraz ayarı kaçırdım. Arkadaşlarla beraberdik bu gece. Yemeyecektim ama tutamadım kendimi. Saldırdım peynirlere. Ne kadar yedim bilmiyorum ama aralarında biraz yağlı peynirler de vardı
Artık yarın dengelemeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…