- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Gecmis olsun canim. Nasilsin? Daha iyi misin?Bu gün benim de başım dönüyor bulantım var. Bir keyifsiz bir halsizim arkadaşlar. Çıkayım tekrar giremezsem şimdiden iyi geceler.
Cok gecmis olsun canim. O zaman lutfeen hergun duzenli yuru.Sağol canım. Aynıyım ya ne artıyor ne eksiliyor. Yürümek zorundayım Sevil im. Kilo için değil benim yürüme çabam sağlığım için. Yoksa önce yürümem bozuluyor ki yine başlamış sonra yürüme yetimi hepten kaybediyorum.yıllar önce yürümeyi unutup öğrenip yürümeye başladığım bir dönem var işte o çok zordu. O yüzden mecburum canım.
Ohh iyi gezmeler canimTahinli ekmek yedik, çok güzeldi. Arkadaşım konyadan ben de istanbuldan geldim. Şimdi, ulucami, yeşil türbeye, emir sultan yapcaz bakalım nasipse, cumalıkızıktan dönüşteyiz :))
Slm canim. Benim kizicim biraz fazla nazli ancak esim evdeyken oturup soyle rahatca kahve keyfi yapiyorum. Degilse nerrdee. Indan en cok hafta sonlari dinleniyorumSlm kızlar nasılsınız??
Haftasonu mahmurluğu var üzerimde. Eşim evdeyken işim hiç bitmiyo. Daha yeni oturabildim. Şimdi kahvemi içmeye gidiyorum.
Herkese huzurlu haftasonları
Wuuwuu spor da menu de super rakipMenum
Sabah: soganli yumurta cok az yag ile, 7 zeytin,3 ceri domates, 1 salatalik, 1 kk peynir, 1 normal ekmek
Öğlen: 3 yk musli 4 yk yogurt, 6 cig findik
Ara: 1 armut
Aksam: 6 yk türlü(patates yok), 1 havuc, 1 turp, 3yk yogurt
Su:2,5litre
Spor: 30 dk leslie 25 dk fat burn cardio 70 squat
Masallah canim menun de superin de cook iyiMerhaba kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmek
Domates
1 çk reçel
Öğle:
1/2 tabak tt makarna
3 yk mantar sote
Salata
Haşl karışık sebze
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
1 elma
1 çk bal
Akşam:
Ton balıklı salata
Su: 2.5l
Spor: 40 dk yürüyüş, 20 dk bacak egzersizleri
Ohh ne guzel gezmissiniz canim.Kizlar dun aksam misafirlerim vardi ondan giremedim,esimin akrabalari buraya tasininca bize cok yardimci olmuslardi bizde bir turlu musait olup yemege alamamistik(benim grip olmamdan dolayi) haftasonumda gitmesin diye dun aksam cagirdik onceden buzluga icli kofte atmistim,esim de evdeydi tavuk atmis firina ben de gelince pilav yaptim,ev mantisi almistim onu yogurtladim tabiki ben sadece tatlarina bakmakla yetindim daha cok tavuk yedim bu hafta sabit oldugim icin,gecte kalkinca yazamadim.
Bugun de esimle Bursayi kesfe ciktikeliya bilirsin sen zeyniler koyune gittik hunkar koskunde kahve ictik sonra ulu cami civarinda carsilarda dolastik harika bir dokusu var ya ozellikle carsilarina bayildim,cok guzel ipek sallar var bir tane aldim,yorucu ama cok guzel bir gundu:))
Kapitanim ne oluyor? Nefret eden sirin mi oldun pambik kapitanim.Ben hafta sonlarından nefret edıyom
Hatta hafta içlerındende....
Menun de sporun da gayet iyi canim.Menüm
Sabah 10da kalktım 1 ceviz bir bardak limonlu su
11.00
1 yumurtayla kıymalı yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates havuç kara lahana
1 çay bardağı süt
Yarım dilim çavdar
Ara 15.00
Şekersiz nescafe
3 badem 3 fındık 6 leblebi
18.45
1 kepçe mantar çorba
Küçük kepçe etli patates yemeği
Bir kaşık pirinç pilavı
Bol bol yeşil salata
Su 2.lt oldu ama geçer daha spor yapıcam 1 saatlik karışık egzersiz
Ohh afiyet olsun canim iskender en guzel bursada olur derler ee yemesen olmazdi. Artik butun hafta dikkat edersin. Bu arada sabah zeytin cok yemissin canim onun da kalorisi az degil ben de ilk basta cok yerdim kapitanimSelamunaleyküm cınımlar, şükür dönüş yoluna geçtik,
Günü bitirdik şükür,
Günün menüsü
10,00
1 patates köftesi
1 kk peynir
1 üçgen kaşar
5 zeytin
7 yeşil zeytin
Yarım patlıcan gözleme
Çay
Akşam 17.45
1 porsiyon Bursa iskender
Spor
13.764 adım
Şükür bitirdik bugünü de :))
Afiyet olsun canim vebu ne demek yarindan cumaya sifir kacamak tam gazSelam kızlar nasıl geciyor c.tesi aksaminiz? Bugün havani iyi olmasindan yararlanip soluğu disarida aldık. Epey bir yer gezip epey de yemek yedik, haftasonum kacamaksiz olsun diyordum ama beceremedim. Yine de kizlarla keyifli bir gündü
Ohh gezilmis ne guzelBu aksam da kimsecikler yok ben de menumu yazayim
Sabah 11.00 dort kasik kadar menemen,1 dilim tb ekmegi,5 yesil zeytin,1 kk peynir ve cay.
Ara sekersiz turk kahvsi
Aksam:17.30 bir kase tarhana corbasi,dort kasik karnibahar yemegi ve yogurt.
Bugun gezmeye ciktik malesef spor yapamadim 2 litre su
Okadarda cıslı değilmiş cnm bende pideleeerr börekleeer dipceksin sanmıştımSlm kizlar
Bugunku cissli menum
Sabah: yarim dilim ekmek. 2 dilim az yagli peynir. Domates
Ara: 1fincan sutlu kahve
Ara: 2 mandalina
Oglen: yarim yt tavsan yahni. Salata. 1 dilim ekmek
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 1 yt soslu deniz urunler (sosunu yemedim hic) 3 yk kadar haslanmis patates. 1 tabak salata. 2 kadeh sarap. 3 catal kadar dogum gunu pastasi
Su: 2.5 litre
Spor: 35 dakika yuruyus yavas tempo
Güzel cnm afiyet olsunMisafir oldugu icin gec kalinmis bi menu bildirimi oldu benimkii
08.00 1 ceviz 1 hurma
11.00 2 yumurtali peynirli omlet 4 zeytin
15.00 buyuk boy ayran
18.00 tavuk corbasi 4 tane pazi sarma marul salatasi
Su 2.5
Spor 1 saat yuruyus(biraz salinarak ama olsun)
afiyet olsun çok güzel gezmissiniz. Tophane ye çıkıp bursa yi seyredin. Uludağ yolunda tarihi çınar var ve müthiş bir Bursa manzarası. Cumalıkızık ta doğru bir karar olmuş gölyaziyi da vaktiniz varsa listeye alın.Tahinli ekmek yedik, çok güzeldi. Arkadaşım konyadan ben de istanbuldan geldim. Şimdi, ulucami, yeşil türbeye, emir sultan yapcaz bakalım nasipse, cumalıkızıktan dönüşteyiz :))
afiyet olsun harika.Menum
Sabah: soganli yumurta cok az yag ile, 7 zeytin,3 ceri domates, 1 salatalik, 1 kk peynir, 1 normal ekmek
Öğlen: 3 yk musli 4 yk yogurt, 6 cig findik
Ara: 1 armut
Aksam: 6 yk türlü(patates yok), 1 havuc, 1 turp, 3yk yogurt
Su:2,5litre
Spor: 30 dk leslie 25 dk fat burn cardio 70 squat
afiyet olsun m3nu güz3l canım.Merhaba kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmek
Domates
1 çk reçel
Öğle:
1/2 tabak tt makarna
3 yk mantar sote
Salata
Haşl karışık sebze
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
1 elma
1 çk bal
Akşam:
Ton balıklı salata
Su: 2.5l
Spor: 40 dk yürüyüş, 20 dk bacak egzersizleri
bilmez olurmu yum. KozaHan a gitmiş sin. Orda bir kez çay içersen alışkanlık yapıyor tarih kokuyor benim Bursam. Çok güz3l gezmissiniz.Kizlar dun aksam misafirlerim vardi ondan giremedim,esimin akrabalari buraya tasininca bize cok yardimci olmuslardi bizde bir turlu musait olup yemege alamamistik(benim grip olmamdan dolayi) haftasonumda gitmesin diye dun aksam cagirdik onceden buzluga icli kofte atmistim,esim de evdeydi tavuk atmis firina ben de gelince pilav yaptim,ev mantisi almistim onu yogurtladim tabiki ben sadece tatlarina bakmakla yetindim daha cok tavuk yedim bu hafta sabit oldugim icin,gecte kalkinca yazamadim.
Bugun de esimle Bursayi kesfe ciktikeliya bilirsin sen zeyniler koyune gittik hunkar koskunde kahve ictik sonra ulu cami civarinda carsilarda dolastik harika bir dokusu var ya ozellikle carsilarina bayildim,cok guzel ipek sallar var bir tane aldim,yorucu ama cok guzel bir gundu:))
Aynen dimi. Beril olsa uğrardı.Elife uğrasaydın ya canım
Bak ya sev annem sev yasiycaz mecbur.Ben hafta sonlarından nefret edıyom
Hatta hafta içlerındende....
ımmmm beğendim afiyet olsun.Menüm
11.00
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 çay bardağı süt
Yarım dilim çavdar
Ara 15.00
Şekersiz nescafe
18.45
1 kepçe mantar çorba
Bir kaşık pirinç pilavı
Bol bol yeşil salata
afiyet olsun iskender fena ama hergün Bursa ya gelinmiyor birde isk3nderoglunda yediysen tamamdır.Selamunaleyküm cınımlar, şükür dönüş yoluna geçtik,
Günü bitirdik şükür,
Günün menüsü
10,00
1 patates köftesi
1 kk peynir
1 üçgen kaşar
5 zeytin
7 yeşil zeytin
Yarım patlıcan gözleme
Çay
Akşam 17.45
1 porsiyon Bursa iskender
Spor
13.764 adım
Şükür bitirdik bugünü de :))
afiyet olsun canım. Gezmissin baya spor olmuş.Bu aksam da kimsecikler yok ben de menumu yazayim
Sabah 11.00 dort kasik kadar menemen,1 dilim tb ekmegi,5 yesil zeytin,1 kk peynir ve cay.
Ara sekersiz turk kahvsi
Aksam:17.30 bir kase tarhana corbasi,dort kasik karnibahar yemegi ve yogurt.
Bugun gezmeye ciktik malesef spor yapamadim 2 litre su
afiyet olsun cıss li ama az az. Tavşan eti nasıl ya güzelmi tadi.Slm kizlar
Bugunku cissli menum
Sabah: yarim dilim ekmek. 2 dilim az yagli peynir. Domates
Ara: 1fincan sutlu kahve
Ara: 2 mandalina
Oglen: yarim yt tavsan yahni. Salata. 1 dilim ekmek
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 1 yt soslu deniz urunler (sosunu yemedim hic) 3 yk kadar haslanmis patates. 1 tabak salata. 2 kadeh sarap. 3 catal kadar dogum gunu pastasi
Su: 2.5 litre
Spor: 35 dakika yuruyus yavas tempo
Afiyet OLSUN Canim.Misafir oldugu icin gec kalinmis bi menu bildirimi oldu benimkii
08.00 1 ceviz 1 hurma
11.00 2 yumurtali peynirli omlet 4 zeytin
15.00 buyuk boy ayran
18.00 tavuk corbasi 4 tane pazi sarma marul salatasi
Su 2.5
Spor 1 saat yuruyus(biraz salinarak ama olsun)
Emeğiniz için çok teşekkürler.Merhaba 13. takımcım,
523. ve 539. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-41#post-53186859
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Dengeli bir menü ve güzel bir spor :)Menüm
11.00
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 çay bardağı süt
Yarım dilim çavdar
Ara 15.00
Şekersiz nescafe
18.45
1 kepçe mantar çorba
Bir kaşık pirinç pilavı
Bol bol yeşil salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?