Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cümleyi okumaya başladım ne yedi acaba dedim peynir mis ayol sen onu havada karada halledersin.

Kerevizcileeer, ben kerevizi aldım, rende, sarımsaklı yoğurt, tuz, ceviz tamam,
Yeşil kısımlarını ne yapacağım
ohhh afiyet olsun. Biz turşu ya koyuyoruz bazıları yesil salataya katiyir veya çorba yapıyor ben sevmedim. Pişmiş Kerevizi de sevmem salata sini çok seviyorum ama.

Selam arkadaslar. Dun girmedim pek hatta menumu bile paylasmadim. Ozur arkadaslar. Oncelikle dun ki menu mu paylasayim sonra gecmise donucem.
07.30 1 su bard. Tarcinli Sut
08.30 2 dl. Peynir
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincn kahve
11.30 1/4 nar 2 ceviz
13.00 3 kasik keskek
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan yesil cay
16.00 1 kepekli etimek
1 bard. Ayran
17.30 peynirli salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi
Su 3 lt.
35 dk. Yuruyus

Sagol elif cim. Evet guzelmis canim cok sevdik.

Günaydın kızlarım iyi sabahlar.. dün 2 öğün yedim.. aabah biraz kh ağırlıklıydı ama o yaptığım spora güvendim.. akşam gayet sağlıklı deniz ürünleri ve salatamı yedim. Tek cıss bir kadeh rakı ve şalgam oldu.. onu da hamile kalmadan içeyim hadi dedim..
Bugün sabah da kahvaltımı yine kh ağırlıklı yaptım.. ucundan pişmanım.. ama akşamüstü spora gideceğim bu yüzden.. akşam bakalım derbi maç var, kocaya birşeyler hazırlar ben hafif atıştırırım..
ben de durumlar bu..
paraları bu hafta bakım kremlerine gömdüğümden, hiç bir yere gitmiyorum oturuyorum evde..:)

Afiyet olsun. Spor da menu de cok guzel canim.

Afiyet olsun menun de sporun da cok guzel canim.

Gunaydin sevil cim. Aksama hafif atistiricam demissin canim soz mu

Oh ne guzel. Allah icinize sindirsin canim.
Ben hafta sonlarından nefret edıyom
Hatta hafta içlerındende....
Cık cık cık yanlis cevap beril im . Birini secebilirsin sadece. Ellerin nasil oldu canim.

Mutlu hafta sonlari canim.

Afiyet olsun. Aksam kh biraz fazla olmus canim.

Ah su hafta sonu kacamaklari. Niye guzelim gunun icine girmeye ugrasirlar bilmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…