- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Yarindan itibaren onunkine basliycam canim bu diyetisyeninki degil bende en son unv. Baslarken 58 kiloydum yillardir göremedim o kilolari hatta 60 lari bile yakin zamanda gordum yzun yillar boyunxa 72 de sabittim senin adina cok sevindim evet insan bazen yoruluyor artik diyet psikolojisinden cik bence ömrün boyunca dikkat et ben öyle yapıcam yoksa hemen geri alirim hepsini hedefini bilmiyorum ama kendim icin söyliyim 57 görünce hemen tekrar bişiler yapicamBu menüyü diyestisyen mi verdi canim
Kas için spor da lazım, ona ne dedi canım?Merhaba kızlar bugün diyetisyene gittim ama sonuc vahim kaslarim erimis yanlis diyetler yapmaktan met. Yasim 41 çıktı baya üzüldüm keske bastan gitseymisim simdi biraz kas yapıcaz onun icin kilo vermem az olucak güçsüzsun dedi gercektende öyle yani ilk aylik hedefimiz kilo vermekten cok yağ kas dengesinj kurmak ben bunun icin free listeye geciyim bence kaptanim kilomda bi sureligine cok fark olmayacak gibi
Kizlar ya taslayin beni yarim waffle yedim
Valla kendimi nazar ettim resmen dun diyordumya disarda pek bir sey yemem,bu aksam ustu yemekten sonra sinemaya gidelim dedik avmye gittik fakat 6.45 seansina yetisemeyince avm de gezindik esim waffle istiyorum dedi ortaya bir tane aldik ben de biraz yedim oysaki eksiye dusmustum bugun
Şimdi arayı daha da açmak için asılma zamanı canım, kendimi hatırladım ne hoş bir duygu olduğunu iyi bilirim
Cerencim üzüldüm kasları nasıl bu kadar eritmissin acaba, bence fena değildi menülerin. Doktor protein ağırlıklı seyler önerdi değil mi? Bu arada ben de kendimden şüphe ettim şimdi. Zira güçsüz ve halsizim her zamanYarindan itibaren onunkine basliycam canim bu diyetisyeninki degil bende en son unv. Baslarken 58 kiloydum yillardir göremedim o kilolari hatta 60 lari bile yakin zamanda gordum yzun yillar boyunxa 72 de sabittim senin adina cok sevindim evet insan bazen yoruluyor artik diyet psikolojisinden cik bence ömrün boyunca dikkat et ben öyle yapıcam yoksa hemen geri alirim hepsini hedefini bilmiyorum ama kendim icin söyliyim 57 görünce hemen tekrar bişiler yapicam
tavşan yahni mi tavşanı nerden buldun kiSlm kizlar
Bugunku cissli menum
Sabah: yarim dilim ekmek. 2 dilim az yagli peynir. Domates
Ara: 1fincan sutlu kahve
Ara: 2 mandalina
Oglen: yarim yt tavsan yahni. Salata. 1 dilim ekmek
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 1 yt soslu deniz urunler (sosunu yemedim hic) 3 yk kadar haslanmis patates. 1 tabak salata. 2 kadeh sarap. 3 catal kadar dogum gunu pastasi
Su: 2.5 litre
Spor: 35 dakika yuruyus yavas tempo
maşallah güzel ama az gibi miBugunku menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin
Ara 1 yesil elma
Aksam 150 gr tavuk izgara 6 yk makarna salata
Ara 1 galeta 1 meyve 2 yk tarçınlı yoğurt
Su 3 lt
ben de öyleydim canım 2 gün mola verdim yoksa devam edemeyecektim yarından itibaren tam gaz devam inşallahBu sabah sonunda 59u gördüm arladaslar 59.8di liseye basladigim yildan beri gormemistim 50leri cok ilgincama ben de bi haller var resmen yoruldum ne görsem yiyesim var cok zorlaniyorum kendimi durdurmakta. motivem cok düşük kilo vermem cok yavasladi
Acaba senin vitamin mineraller nasıl? Yakın zamanda baktırdın mı? Onların da etkisi çok..Cerencim üzüldüm kasları nasıl bu kadar eritmissin acaba, bence fena değildi menülerin. Doktor protein ağırlıklı seyler önerdi değil mi? Bu arada ben de kendimden şüphe ettim şimdi. Zira güçsüz ve halsizim her zaman
Söz :) dün kocamdan ilk defa daha hafif kilodaydım.. bunun bozulmasını istemiyorum.. kocamdan hafif olmak hoşuma gidyor.. bunu bozmayacağım inşallah.. amin..
işte yanlış diyetler çok kötü sonuçlara sebeplere oluyor benim kanda protein kaybına neden olmuştu ben bu konudaMerhaba kızlar bugün diyetisyene gittim ama sonuc vahim kaslarim erimis yanlis diyetler yapmaktan met. Yasim 41 çıktı baya üzüldüm keske bastan gitseymisim simdi biraz kas yapıcaz onun icin kilo vermem az olucak güçsüzsun dedi gercektende öyle yani ilk aylik hedefimiz kilo vermekten cok yağ kas dengesinj kurmak ben bunun icin free listeye geciyim bence kaptanim kilomda bi sureligine cok fark olmayacak gibi
bugünkü menün güzel gayet dengeli afiyet olsunMenum
Sabah: 1 dilim tt ekmek, 1 kk suzme peynir, 5 zeytin, 1 ck sekersiz marmelat, 1 dilim yagsiz hindi füme, 3 ceri domates, 1 salatalik, 1 haslanmis yumurta
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 6yk türlü, 3 yk yogurt
Aksam: 2 haslanmis tavuk but, 4 yk sarimsakli yogurt, haslanmis karnibahar
Su:2,5 litre
Spor: 45 dk leslie+ 15 dk bolgesel calisma
afiyet olsunBu gun buralar pek sakin. Pazar diye kacamaklar yapilmiyor de mi.amin.
07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 maydanozlu peynirli omlet(yagsız)
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincan kahve
11.30 3 hunnap 2 ceviz
13.00 1 yt.sulu kofte
4 y.k yogurt
salata
14.30 1 fincan ihlamur cayi
16.00 1 kepekli etimek
1 bard. Ayran
17.30 4 kasik z.yagli bamya y.
salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma ( yenilecek)
20.00 1 bard.sut (icilecek)
22.00 1 fincan ada cayi (icilecek)
Su 2.5 lt. 3lt.yi tamamlarim belki gecebilir bile.
35 dk. Yuruyus
afiyet olsun bugün herkesin balık günü sanırım benim de menü öyleydi22.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 4 ceviz, 10 fındık, 1 çb süt, 1 kk kaşar, 1 üçgen peynir, 1 burgu, 4 topik peynir, dereotu, turp, domates
16:00
1 dl ekmek, 1 pors. hamsi tava, salata, 3 tk sütlaç
Tek şekerli kahve
Su : 1,5 lt
Spor :60 dk yürüyüş
aslında çok da fazla değil haftaiçi yemezsin tatlı dengelersinKizlar ben de yazayim menumu
Sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti:11.45 dort kasik soganli yum,3 zeytin,1 kk peymir,1 tk bal,2 dilim tb ekmegi ve cay.
Ara iki mandalina
Aksam:17.30 bir porsiyin kadar istavrit(tavada cok az zeytin yagiyla) bol salata yesillik komposto(ev yapimi cok az sekerli)
19.30 yarimdan biraz az waffle
2 litre su 30 dk yuruyus
Baktırdım aslında, düşük olan da yok çok şükür ama enerjik degilim hiç. Bi spor yaparken kendimi zorluyorum, bi de günlük işlerim için. Bana kalsa yataktan çıkmam heralde :))Acaba senin vitamin mineraller nasıl? Yakın zamanda baktırdın mı? Onların da etkisi çok..
Şöyle ki laboratuvar sonuçları onlara verilen aralıklara göre kontrol ediyor ama magnezyum, b12, d vitamini seviyeleri üst limite yakın olmalı.. ben öyle biliyorum tabi.. enerjik hissetmemen normal değil yani.. bir iki gün olur ama genel olarak öyleyse yediklerinden bir takım vitaminleri alamıyor olabilirsin.. mesela her gün besin takviyesi al, şu içinde herşeyden olandan.. bir ay kullan bak bakalım.. kendinde bir değişiklik hissedecek misin?Baktırdım aslında, düşük olan da yok çok şükür ama enerjik degilim hiç. Bi spor yaparken kendimi zorluyorum, bi de günlük işlerim için. Bana kalsa yataktan çıkmam heralde :))
Kizlar ben de yazayim menumu
Sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti:11.45 dort kasik soganli yum,3 zeytin,1 kk peymir,1 tk bal,2 dilim tb ekmegi ve cay.
Ara iki mandalina
Aksam:17.30 bir porsiyin kadar istavrit(tavada cok az zeytin yagiyla) bol salata yesillik komposto(ev yapimi cok az sekerli)
19.30 yarimdan biraz az waffle
2 litre su 30 dk yuruyus
Kuzum sabaha biraz yeşillik veya çiğ sebze eklesen ne iyi olurBugunku menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin
Ara 1 yesil elma
Aksam 150 gr tavuk izgara 6 yk makarna salata
Ara 1 galeta 1 meyve 2 yk tarçınlı yoğurt
Su 3 lt
Liseli oldun demek, çok sevindimBu sabah sonunda 59u gördüm arladaslar 59.8di liseye basladigim yildan beri gormemistim 50leri cok ilgincama ben de bi haller var resmen yoruldum ne görsem yiyesim var cok zorlaniyorum kendimi durdurmakta. motivem cok düşük kilo vermem cok yavasladi
Oww o sopa detokslar icin sanirim tamam daha detoks yapmicam 5 kilodan az kaldi zaten dengeli beslenip bol spor yaparak aticam onu da böyle olur sanirimişte yanlış diyetler çok kötü sonuçlara sebeplere oluyor benim kanda protein kaybına neden olmuştu ben bu konudaormangozlu den korkuyorum onun da durum vahim yanında olsa onu ablası olarak bir güzel sopalaysım var
bugünkü menün güzel gayet dengeli afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun bugün herkesin balık günü sanırım benim de menü öyleydi
aslında çok da fazla değil haftaiçi yemezsin tatlı dengelersin
Sporu artircaz dedi ama ilk hafta 30 dk kardiyo önerdi plates tavsiye etmediKas için spor da lazım, ona ne dedi canım?
Olsun boşver.. canın çekmiş yemişsin.. ama bence 2 gün kh alma ve meyveyi 1 porsiyon ye.. bir de kendine ceza olarak bence 100 tane jumping jack yapma sözü ver yatmadan.. gece metabolizman çalışır..
Valla bende de bir gaza gelme durumu oluştu sorma:)
Afiyet olsun canim. Bana menun fe bir problem varmis gibi gorunmedi guzel bence.Menüm
Sabah 11.00
Bir yumurtalı menemen
2 dilim çavdar
6 zeytin
Çok az peynir
Bir çay bardağı süt
Ara 14.30
Bir çay bardağı kadar puding. Şekeri az kendim yaptım
Nescafe şekersiz
Akşam biraz gecikti eski komşularımız geçerken uğramışlar.
Bir kepçeden az yoğurt çorba
4 avuçiçi kadar fırında pişmiş kabak mücveri
3 tane mantar
Salata
Su 2 lt
Spor 5000 adım tempolu yürüyüş. Yatmadan 1 saat egzersiz
Bugün biraz kaçırdım yemeği çok acıkmıştım bide yemek saati gecikince kendimi sofradan zor kaldırdım.
Afiyet olsun canim.22.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 4 ceviz, 10 fındık, 1 çb süt, 1 kk kaşar, 1 üçgen peynir, 1 burgu, 4 topik peynir, dereotu, turp, domates
16:00
1 dl ekmek, 1 pors. hamsi tava, salata, 3 tk sütlaç
Tek şekerli kahve
Su : 1,5 lt
Spor :60 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?