- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
guzel canim gayet lezzetli.afiyet olsun çok güzel gezmissiniz. Tophane ye çıkıp bursa yi seyredin. Uludağ yolunda tarihi çınar var ve müthiş bir Bursa manzarası. Cumalıkızık ta doğru bir karar olmuş gölyaziyi da vaktiniz varsa listeye alın.
afiyet olsun harika.
afiyet olsun m3nu güz3l canım.
bilmez olurmu yum. KozaHan a gitmiş sin. Orda bir kez çay içersen alışkanlık yapıyor tarih kokuyor benim Bursam. Çok güz3l gezmissiniz.
Aynen dimi. Beril olsa uğrardı.
Bak ya sev annem sev yasiycaz mecbur.
ımmmm beğendim afiyet olsun.
afiyet olsun iskender fena ama hergün Bursa ya gelinmiyor birde isk3nderoglunda yediysen tamamdır.
afiyet olsun canım. Gezmissin baya spor olmuş.
afiyet olsun cıss li ama az az. Tavşan eti nasıl ya güzelmi tadi.
Afiyet OLSUN Canim.
cok gec saatte yememissen sorun olmaz canim.Ay kızlar bu akşam bir saçmalık yaptım sormayın. Sanırım 69’u görünce biraz ayarı kaçırdım. Arkadaşlarla beraberdik bu gece. Yemeyecektim ama tutamadım kendimi. Saldırdım peynirlere. Ne kadar yedim bilmiyorum ama aralarında biraz yağlı peynirler de vardı
Artık yarın dengelemeye çalışacağım
keskegi de duydum ama hic yemedim. bakayim bir internete tarifi kolaysa yaparim bir ara. afiyet Olson canimSelam arkadaslar. Dun girmedim pek hatta menumu bile paylasmadim. Ozur arkadaslar. Oncelikle dun ki menu mu paylasayim sonra gecmise donucem.
07.30 1 su bard. Tarcinli Sut
08.30 2 dl. Peynir
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincn kahve
11.30 1/4 nar 2 ceviz
13.00 3 kasik keskek
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan yesil cay
16.00 1 kepekli etimek
1 bard. Ayran
17.30 peynirli salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi
Su 3 lt.
35 dk. Yuruyus
hangi kremleri aldin canim. bu ay ben Dr degistirdim kremleri serumlari. herseyden memnunum da goz alti kremimden memnun degilim. sen hangisini kullaniyorsun canim?Günaydın kızlarım iyi sabahlar.. dün 2 öğün yedim.. aabah biraz kh ağırlıklıydı ama o yaptığım spora güvendim.. akşam gayet sağlıklı deniz ürünleri ve salatamı yedim. Tek cıss bir kadeh rakı ve şalgam oldu.. onu da hamile kalmadan içeyim hadi dedim..
Bugün sabah da kahvaltımı yine kh ağırlıklı yaptım.. ucundan pişmanım.. ama akşamüstü spora gideceğim bu yüzden.. akşam bakalım derbi maç var, kocaya birşeyler hazırlar ben hafif atıştırırım..
ben de durumlar bu..
paraları bu hafta bakım kremlerine gömdüğümden, hiç bir yere gitmiyorum oturuyorum evde..:)
Yengemin annesi yapmis canim. Sagolsun yengem getirmis seviyoruz diye. Sagol derya cim.keskegi de duydum ama hic yemedim. bakayim bir internete tarifi kolaysa yaparim bir ara. afiyet Olson canim
ben sade su seviyorum canim. ama icine elma dograyip icenler varKızlar suyunuza bişey ekliyormusunuz? Limon ve özelliklede tarçın dışında ne ekleyebilirim suyuma
oyle canimHaklisin derya cim. Uzun bir aradan sonra ilk haftalar yorucu gelir. Bir de anne olarak basladin tekrar calismaya kizinin da sorumluluklari eklendi ustune. Kolay gelsin canim.
Kiyamam ya. Ortepedik ayakkabi daha rahat olmasi gerekirken sansina.
Ben suyu sade icmeyi seviyorum canim. Bunlarin disinda bir de ph derecesini artirmak icin ingiliz karbonati duydum hatta ablam yaparken tattim da ama bana hic hitap etmedi.Kızlar suyunuza bişey ekliyormusunuz? Limon ve özelliklede tarçın dışında ne ekleyebilirim suyuma
sagolsun diyette de hep destek tam destek.Ne guzel hazir yemege itiraz edilir mi hele bir de diyetine uyuyorsa. Iyi yapiyorsun canim. Afiyet olsun.
ayy korktum simdi. hep erteliyirum ben de bir kas yag oranima baktirmaliyim. uzulme canim bir iki ayda toparlarsin, kas orani artinca da cok kolay kilo verirsinMerhaba kızlar bugün diyetisyene gittim ama sonuc vahim kaslarim erimis yanlis diyetler yapmaktan met. Yasim 41 çıktı baya üzüldüm keske bastan gitseymisim simdi biraz kas yapıcaz onun icin kilo vermem az olucak güçsüzsun dedi gercektende öyle yani ilk aylik hedefimiz kilo vermekten cok yağ kas dengesinj kurmak ben bunun icin free listeye geciyim bence kaptanim kilomda bi sureligine cok fark olmayacak gibi
hersey yine cok guzel masallah fistikMenum
Sabah: 1 dilim tt ekmek, 1 kk suzme peynir, 5 zeytin, 1 ck sekersiz marmelat, 1 dilim yagsiz hindi füme, 3 ceri domates, 1 salatalik, 1 haslanmis yumurta
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 6yk türlü, 3 yk yogurt
Aksam: 2 haslanmis tavuk but, 4 yk sarimsakli yogurt, haslanmis karnibahar
Su:2,5 litre
Spor: 45 dk leslie+ 15 dk bolgesel calisma
Mutllugunuz daim olsun canim. Eslerin birbirine deger verip destek olmasi cok guzel ve onemli bir seysagolsun diyette de hep destek tam destek.
menun de sporun da super Nihalim masallahBu gun buralar pek sakin. Pazar diye kacamaklar yapilmiyor de mi.amin.
07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 maydanozlu peynirli omlet(yagsız)
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincan kahve
11.30 3 hunnap 2 ceviz
13.00 1 yt.sulu kofte
4 y.k yogurt
salata
14.30 1 fincan ihlamur cayi
16.00 1 kepekli etimek
1 bard. Ayran
17.30 4 kasik z.yagli bamya y.
salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma ( yenilecek)
20.00 1 bard.sut (icilecek)
22.00 1 fincan ada cayi (icilecek)
Su 2.5 lt. 3lt.yi tamamlarim belki gecebilir bile.
35 dk. Yuruyus
bence menun gayet iyi canim. aksam yemeginin saati asiri gec degilse cok iyiMenüm
Sabah 11.00
Bir yumurtalı menemen
2 dilim çavdar
6 zeytin
Çok az peynir
Bir çay bardağı süt
Ara 14.30
Bir çay bardağı kadar puding. Şekeri az kendim yaptım
Nescafe şekersiz
Akşam biraz gecikti eski komşularımız geçerken uğramışlar.
Bir kepçeden az yoğurt çorba
4 avuçiçi kadar fırında pişmiş kabak mücveri
3 tane mantar
Salata
Su 2 lt
Spor 5000 adım tempolu yürüyüş. Yatmadan 1 saat egzersiz
Bugün biraz kaçırdım yemeği çok acıkmıştım bide yemek saati gecikince kendimi sofradan zor kaldırdım.
afiyet olsun canim. hersey cok iyi22.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 4 ceviz, 10 fındık, 1 çb süt, 1 kk kaşar, 1 üçgen peynir, 1 burgu, 4 topik peynir, dereotu, turp, domates
16:00
1 dl ekmek, 1 pors. hamsi tava, salata, 3 tk sütlaç
Tek şekerli kahve
Su : 1,5 lt
Spor :60 dk yürüyüş
saati de biraz gec bir ciss olmus canim. ama belli olmus ins yakmissindir onu. bakalim yarin hala eksiysen sorun yok demektirKizlar ya taslayin beni yarim waffle yedim
Valla kendimi nazar ettim resmen dun diyordumya disarda pek bir sey yemem,bu aksam ustu yemekten sonra sinemaya gidelim dedik avmye gittik fakat 6.45 seansina yetisemeyince avm de gezindik esim waffle istiyorum dedi ortaya bir tane aldik ben de biraz yedim oysaki eksiye dusmustum bugun
amin canim cumlemizinMutllugunuz daim olsun canim. Eslerin birbirine deger verip destek olmasi cok guzel ve onemli bir sey
waffledan oncesi gayet iyi canimKizlar ben de yazayim menumu
Sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti:11.45 dort kasik soganli yum,3 zeytin,1 kk peymir,1 tk bal,2 dilim tb ekmegi ve cay.
Ara iki mandalina
Aksam:17.30 bir porsiyin kadar istavrit(tavada cok az zeytin yagiyla) bol salata yesillik komposto(ev yapimi cok az sekerli)
19.30 yarimdan biraz az waffle
2 litre su 30 dk yuruyus
canim bu diyetisyenin verdigi menun mu?Bugunku menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin
Ara 1 yesil elma
Aksam 150 gr tavuk izgara 6 yk makarna salata
Ara 1 galeta 1 meyve 2 yk tarçınlı yoğurt
Su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?