Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende hep yorgunumdur canım demir eksikliginden zannediyordum ama kaslardanmis canım artık ne derse yapicam süt peynir yumurta et ağırlıklı listem canım

Aynen canim sacma sapan bjr suru detoks yaptim isvec yogurt çorbası vs. Cok pismanim

Afiyet olsun canim. Gercekten cok kalorili bir kacamak olmus. Biz taslamayalim da terlik hazirligi yap istersen. Beril gelir diye tahmin ediyorum.

Supersin abla menulerine hayranim
Sagol canim. Diyetisyenimin dediklerine harfiyen uyuyorum. Sende uy guzelim yiyerekte cok guzel kilo verildigini kacamak ihtiyacin olmadigini goruceksin. Telefonun saatini muhakkak kur ve tam saatinde yemeye calis canim.

Afiyet olsun canim. Menun guzel aslinda. Waffle ilgili yorumu az once yapmistim.

Yapma canim su ana kadar cok guzel gittin. Ne guzel 50 li sayilara dustun ve hedefe az kaldi. Canim bir seyler atistirmak istediginde tarcinli sut bitki cayi yada salatalik yika ye. Aa bir de derya kakaolu sut yada sicak su demisti onu ic. Sona dogru yavaslaman cok normal vucut hem yeni kiloya adapte olmaya calisiyor hem kendini toparlamaya. Hedefe yaklastikca kilo vermek daha zordur ama sen azimle devam edersen illa ki olur.

Güzel menün cnm ben beğendim dengeli olmuş
Güzel menü olmuş
Ara öğün yok ama ana menüler güzel olmuş afiyet olsun cnm suda az
Bende puding yaptım yedim buay çok kötüyüm çikolataya hiiiç dayanamıyorum cnm hep çikolata çekiyo
Canim aslinda yemegi fazla kacirmamissinda pudink fazla olmus spor da yapmissin degelenmistir merak etme.
Pztsi başladım diyete bi hafta oldu birgün bile menülerim tam olarak içime sinmedi. Sanırım tam olarak diyete adapte olamadım.
Menün çok güzel o waffle olmasa
Afiyet olsun canım, tatlı hakkını da kullanmışsın, hafta içi yapmazsın artık kaçamak
Yok yok kaçamakta yok düzgün ve sağlıklı menülerle karşınızda olacağım çünkü bu tarz menüler ve kaçamaklarla hiç mutlu değilim ben
Bugunku menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin
Ara 1 yesil elma
Aksam 150 gr tavuk izgara 6 yk makarna salata
Ara 1 galeta 1 meyve 2 yk tarçınlı yoğurt
Su 3 lt
Sabah az gibi hatta akşamda öyle
Bugunku menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin
Ara 1 yesil elma
Aksam 150 gr tavuk izgara 6 yk makarna salata
Ara 1 galeta 1 meyve 2 yk tarçınlı yoğurt
Su 3 lt

Aynen bende şüphe ettim kendimden etrafımda düzgün bi diyetisyende yok bu yağ kas ölçümleri başka biyerlerde yapılıyormuki
Afiyet olsun canim. Bana menun fe bir problem varmis gibi gorunmedi guzel bence.
Problem puding ve mücverin 4 tane olması yani genel olarak içime sinmemiş olması diyetimle gurur duyamıyorum malesef
Bende hep yorgunumdur canım demir eksikliginden zannediyordum ama kaslardanmis canım artık ne derse yapicam süt peynir yumurta et ağırlıklı listem canım
Cnm listeni bizle paylaşırmısın?

Boyle daha iyi ilercegine inaniyorsan iyi yapmissin canim. Mide balon gibidir ne kadar cok yersek o olcudebuyur ne kadar az yersek o olcude kuculur. Ne guzel hazir kuculmusken zorlama canim mideni.

Oww o sopa detokslar icin sanirim tamam daha detoks yapmicam 5 kilodan az kaldi zaten dengeli beslenip bol spor yaparak aticam onu da böyle olur sanirim
aynen canım çok fazla detoks yaptın bunun kötü sonuçlarıyla inşallah karşılaşmazsın

Aynen canim sacma sapan bjr suru detoks yaptim isvec yogurt çorbası vs. Cok pismanim
malesef ben de lahana diyeti yapmıştım iki kere 1 ay arayla hem verdiklerin hızla geri geldi hem de kan değerlerim alt üst oldu en iyisi dengeli beslenmek bundan sonra diyetisyeninle birlikte devam edersin o kaybettigin kaslar da geri yerine gelir

Ben zahide nin programinda gormustum bu tarifi canim. Canin cok cikolata istiyor maden yap istersen. Kizim da cok ise yaradi artik cikolata pek istemiyor ki istedigin de tekrar yapiyoruz.
Buzdolabi poseti icine kakao atip muzu halka halka dilimleyip muzlari da icine atiyorsun. Elinle pisetin ustununden muzlarin tamamen kakaoya bulasmasini sagla. Buzdolabina koy. Canin cikolata istedikce ikiser ucer dilim cikartip ye. Kizim arada kakaonun icine hindistan cevizi yada tarcinda ilave ediyor. Cikolataya cok benziyor. Yada diyette bu kadar cikolata olur diyeyim.

Baktırdım aslında, düşük olan da yok çok şükür ama enerjik degilim hiç. Bi spor yaparken kendimi zorluyorum, bi de günlük işlerim için. Bana kalsa yataktan çıkmam heralde :))
Hic iyi fikir degil canim yataktan cikmamak. Onun yerine cik temiz havada disarda yuruyus yap. Mevsimsel olabilir.

afiyet olsun canim. gayet guzel dikkat etmissin

aksam kotu olmus canim. cok degil ama saati cok gec, yuruyus masallah cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…