- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Bende hep yorgunumdur canım demir eksikliginden zannediyordum ama kaslardanmis canım artık ne derse yapicam süt peynir yumurta et ağırlıklı listem canımCerencim üzüldüm kasları nasıl bu kadar eritmissin acaba, bence fena değildi menülerin. Doktor protein ağırlıklı seyler önerdi değil mi? Bu arada ben de kendimden şüphe ettim şimdi. Zira güçsüz ve halsizim her zaman
Bende iste hep oturmak istiyorumBaktırdım aslında, düşük olan da yok çok şükür ama enerjik degilim hiç. Bi spor yaparken kendimi zorluyorum, bi de günlük işlerim için. Bana kalsa yataktan çıkmam heralde :))
Aynen canim sacma sapan bjr suru detoks yaptim isvec yogurt çorbası vs. Cok pismanimişte yanlış diyetler çok kötü sonuçlara sebeplere oluyor benim kanda protein kaybına neden olmuştu ben bu konuda @ormangozlu den korkuyorum onun da durum vahim yanında olsa onu ablası olarak bir güzel sopalaysım var
bugünkü menün güzel gayet dengeli afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun bugün herkesin balık günü sanırım benim de menü öyleydi
aslında çok da fazla değil haftaiçi yemezsin tatlı dengelersin
Afiyet olsun canim. Gercekten cok kalorili bir kacamak olmus. Biz taslamayalim da terlik hazirligi yap istersen. Beril gelir diye tahmin ediyorum.Kizlar ya taslayin beni yarim waffle yedim
Valla kendimi nazar ettim resmen dun diyordumya disarda pek bir sey yemem,bu aksam ustu yemekten sonra sinemaya gidelim dedik avmye gittik fakat 6.45 seansina yetisemeyince avm de gezindik esim waffle istiyorum dedi ortaya bir tane aldik ben de biraz yedim oysaki eksiye dusmustum bugun
Ekliycem abla yarindan itibaren güzel menülerle karsinizdayimKuzum sabaha biraz yeşillik veya çiğ sebze eklesen ne iyi olur
Sagol canim. Diyetisyenimin dediklerine harfiyen uyuyorum. Sende uy guzelim yiyerekte cok guzel kilo verildigini kacamak ihtiyacin olmadigini goruceksin. Telefonun saatini muhakkak kur ve tam saatinde yemeye calis canim.Supersin abla menulerine hayranim
Afiyet olsun canim. Menun guzel aslinda. Waffle ilgili yorumu az once yapmistim.Kizlar ben de yazayim menumu
Sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti:11.45 dort kasik soganli yum,3 zeytin,1 kk peymir,1 tk bal,2 dilim tb ekmegi ve cay.
Ara iki mandalina
Aksam:17.30 bir porsiyin kadar istavrit(tavada cok az zeytin yagiyla) bol salata yesillik komposto(ev yapimi cok az sekerli)
19.30 yarimdan biraz az waffle
2 litre su 30 dk yuruyus
Afiyet olsun canim.Bugunku menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin
Ara 1 yesil elma
Aksam 150 gr tavuk izgara 6 yk makarna salata
Ara 1 galeta 1 meyve 2 yk tarçınlı yoğurt
Su 3 lt
Yapma canim su ana kadar cok guzel gittin. Ne guzel 50 li sayilara dustun ve hedefe az kaldi. Canim bir seyler atistirmak istediginde tarcinli sut bitki cayi yada salatalik yika ye. Aa bir de derya kakaolu sut yada sicak su demisti onu ic. Sona dogru yavaslaman cok normal vucut hem yeni kiloya adapte olmaya calisiyor hem kendini toparlamaya. Hedefe yaklastikca kilo vermek daha zordur ama sen azimle devam edersen illa ki olur.Bu sabah sonunda 59u gördüm arladaslar 59.8di liseye basladigim yildan beri gormemistim 50leri cok ilgincama ben de bi haller var resmen yoruldum ne görsem yiyesim var cok zorlaniyorum kendimi durdurmakta. motivem cok düşük kilo vermem cok yavasladi
Güzel menün cnm ben beğendim dengeli olmuşMenum
Sabah: 1 dilim tt ekmek, 1 kk suzme peynir, 5 zeytin, 1 ck sekersiz marmelat, 1 dilim yagsiz hindi füme, 3 ceri domates, 1 salatalik, 1 haslanmis yumurta
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 6yk türlü, 3 yk yogurt
Aksam: 2 haslanmis tavuk but, 4 yk sarimsakli yogurt, haslanmis karnibahar
Su:2,5 litre
Spor: 45 dk leslie+ 15 dk bolgesel calisma
Güzel menü olmuşBu gun buralar pek sakin. Pazar diye kacamaklar yapilmiyor de mi.amin.
07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 maydanozlu peynirli omlet(yagsız)
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincan kahve
11.30 3 hunnap 2 ceviz
13.00 1 yt.sulu kofte
4 y.k yogurt
salata
14.30 1 fincan ihlamur cayi
16.00 1 kepekli etimek
1 bard. Ayran
17.30 4 kasik z.yagli bamya y.
salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma ( yenilecek)
20.00 1 bard.sut (icilecek)
22.00 1 fincan ada cayi (icilecek)
Su 2.5 lt. 3lt.yi tamamlarim belki gecebilir bile.
35 dk. Yuruyus
Ara öğün yok ama ana menüler güzel olmuş afiyet olsun cnm suda az22.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 4 ceviz, 10 fındık, 1 çb süt, 1 kk kaşar, 1 üçgen peynir, 1 burgu, 4 topik peynir, dereotu, turp, domates
16:00
1 dl ekmek, 1 pors. hamsi tava, salata, 3 tk sütlaç
Tek şekerli kahve
Su : 1,5 lt
Spor :60 dk yürüyüş
Bende puding yaptım yedim buay çok kötüyüm çikolataya hiiiç dayanamıyorum cnm hep çikolata çekiyoKizlar ya taslayin beni yarim waffle yedim
Valla kendimi nazar ettim resmen dun diyordumya disarda pek bir sey yemem,bu aksam ustu yemekten sonra sinemaya gidelim dedik avmye gittik fakat 6.45 seansina yetisemeyince avm de gezindik esim waffle istiyorum dedi ortaya bir tane aldik ben de biraz yedim oysaki eksiye dusmustum bugun
Pztsi başladım diyete bi hafta oldu birgün bile menülerim tam olarak içime sinmedi. Sanırım tam olarak diyete adapte olamadım.Canim aslinda yemegi fazla kacirmamissinda pudink fazla olmus spor da yapmissin degelenmistir merak etme.
Menün çok güzel o waffle olmasaKizlar ben de yazayim menumu
Sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti:11.45 dort kasik soganli yum,3 zeytin,1 kk peymir,1 tk bal,2 dilim tb ekmegi ve cay.
Ara iki mandalina
Aksam:17.30 bir porsiyin kadar istavrit(tavada cok az zeytin yagiyla) bol salata yesillik komposto(ev yapimi cok az sekerli)
19.30 yarimdan biraz az waffle
2 litre su 30 dk yuruyus
Yok yok kaçamakta yok düzgün ve sağlıklı menülerle karşınızda olacağım çünkü bu tarz menüler ve kaçamaklarla hiç mutlu değilim benAfiyet olsun canım, tatlı hakkını da kullanmışsın, hafta içi yapmazsın artık kaçamak
Sabah az gibi hatta akşamda öyleBugunku menum
Ara 1 yesil elma
Su 3 lt
Bugunku menum
Ara 1 yesil elma
Su 3 lt
Aynen bende şüphe ettim kendimden etrafımda düzgün bi diyetisyende yok bu yağ kas ölçümleri başka biyerlerde yapılıyormukiCerencim üzüldüm kasları nasıl bu kadar eritmissin acaba, bence fena değildi menülerin. Doktor protein ağırlıklı seyler önerdi değil mi? Bu arada ben de kendimden şüphe ettim şimdi. Zira güçsüz ve halsizim her zaman
Problem puding ve mücverin 4 tane olması yani genel olarak içime sinmemiş olması diyetimle gurur duyamıyorum malesefAfiyet olsun canim. Bana menun fe bir problem varmis gibi gorunmedi guzel bence.
Cnm listeni bizle paylaşırmısın?Bende hep yorgunumdur canım demir eksikliginden zannediyordum ama kaslardanmis canım artık ne derse yapicam süt peynir yumurta et ağırlıklı listem canım
Boyle daha iyi ilercegine inaniyorsan iyi yapmissin canim. Mide balon gibidir ne kadar cok yersek o olcudebuyur ne kadar az yersek o olcude kuculur. Ne guzel hazir kuculmusken zorlama canim mideni.kızlar napiyorsunuz ben iki gün mola verdim yoksa devam edemeyecektim o yüzden ara verdim yarından itibaren tam gaz devam..bu arada ara verince ne anladım midem küçülmüş çok şükür bugün yaptığım bazlamanin bir tanesini bitiremedim normalde 2 tane gömerdim yanişimdi ise hemencik patlayacak gibi doyuyorum
aynen canım çok fazla detoks yaptın bunun kötü sonuçlarıyla inşallah karşılaşmazsınOww o sopa detokslar icin sanirim tamam daha detoks yapmicam 5 kilodan az kaldi zaten dengeli beslenip bol spor yaparak aticam onu da böyle olur sanirim
malesef ben de lahana diyeti yapmıştım iki kere 1 ay arayla hem verdiklerin hızla geri geldi hem de kan değerlerim alt üst oldu en iyisi dengeli beslenmek bundan sonra diyetisyeninle birlikte devam edersin o kaybettigin kaslar da geri yerine gelirAynen canim sacma sapan bjr suru detoks yaptim isvec yogurt çorbası vs. Cok pismanim
Ben zahide nin programinda gormustum bu tarifi canim. Canin cok cikolata istiyor maden yap istersen. Kizim da cok ise yaradi artik cikolata pek istemiyor ki istedigin de tekrar yapiyoruz.Güzel menün cnm ben beğendim dengeli olmuş
Güzel menü olmuş
Ara öğün yok ama ana menüler güzel olmuş afiyet olsun cnm suda az
Bende puding yaptım yedim buay çok kötüyüm çikolataya hiiiç dayanamıyorum cnm hep çikolata çekiyo
Pztsi başladım diyete bi hafta oldu birgün bile menülerim tam olarak içime sinmedi. Sanırım tam olarak diyete adapte olamadım.
Menün çok güzel o waffle olmasa
Yok yok kaçamakta yok düzgün ve sağlıklı menülerle karşınızda olacağım çünkü bu tarz menüler ve kaçamaklarla hiç mutlu değilim ben
Sabah az gibi hatta akşamda öyle
Aynen bende şüphe ettim kendimden etrafımda düzgün bi diyetisyende yok bu yağ kas ölçümleri başka biyerlerde yapılıyormuki
Problem puding ve mücverin 4 tane olması yani genel olarak içime sinmemiş olması diyetimle gurur duyamıyorum malesef
Cnm listeni bizle paylaşırmısın?
Insallah canim.yok ablacım zorlamıyorum zaten yarın kaldığım yerden devamZen71
Hic iyi fikir degil canim yataktan cikmamak. Onun yerine cik temiz havada disarda yuruyus yap. Mevsimsel olabilir.Baktırdım aslında, düşük olan da yok çok şükür ama enerjik degilim hiç. Bi spor yaparken kendimi zorluyorum, bi de günlük işlerim için. Bana kalsa yataktan çıkmam heralde :))
sagol canim, sa na da cook gecmis olsun@DeryaOnDiet deryacim hani dün cok gezmistim ya küçük ayak parmağım cok kötü oldu benim de buz filan uyguladim dün, bugün daha iyi ama hala şiş ve biraz kizarik. Geçmiş olsun canım
afiyet olsun canim. gayet guzel dikkat etmissinMisafir oldugu icin gec kalinmis bi menu bildirimi oldu benimkii
08.00 1 ceviz 1 hurma
11.00 2 yumurtali peynirli omlet 4 zeytin
15.00 buyuk boy ayran
18.00 tavuk corbasi 4 tane pazi sarma marul salatasi
Su 2.5
Spor 1 saat yuruyus(biraz salinarak ama olsun)
cok kotu olmadigina sevindim canimOkadarda cıslı değilmiş cnm bende pideleeerr börekleeer dipceksin sanmıştım
aksam kotu olmus canim. cok degil ama saati cok gec, yuruyus masallah cok iyiMenüm gelsin
Saat 12
5 kaşık melemen
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
6 zeytin
Saat 16
2 dilim tam bugday dan kaşarlı tost
Saat 22.30
Yarım poğaça (sinemadaydim mecbur yedim)
1 avuç Popcorn
Su 1.5 litre
Spor
Eki Görüntüle 2058133 Bu görünen kısım bide tlf nu arabada unutup gezdiğim kısım var yaklaşık 1 saattir oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?