Haklisin canim. Cok sagol yorumlarin icin.Sevil cim o kadar guzel ifade etmissin ki. Ben de ayni fikirdeyim canim. Diyetisyen menuleri dolu dolu o kadar cok veriyorki kacamaga sira kalmiyor. Ben kortizon kullanmama ragmen azaltilmis oldugu halde menum (kortizondan once daha cok yiyordum ve cok guzel veriyordum) ki gene bircok arkadastan cok yiyorum ve azar azar olsada veriyorum. Haklisin arkadasim ve yapmayin arkadaslar. Benim yasadiklarimi da goruyorsunuz.
Harika oluyor deryacim. Tarifini vereyim canim.Aa cok severim kereviz ama o tarifi hic yapmadim.
Tebrikler canim.Kilo bildirimi
Geçen hafta: 69.5
Güncel: 69.4
Fark: -100
Yüzde: 0.14
Oyle canim. Elimde 65 kilo icin yazilmis diyet listem var onu yapicam artik. Ins guzel olur sonucucanım sen hic kaçamak yapmadım ama 1.5 kilo artıdasın bence bu serik ala verdigin kilo geri geldi en iyisi sağlıklı beslenmek
Sen de sagol canim.Haklisin canim. Cok sagol yorumlarin icin.
Denerim canim. Cok sagol tarif icin.Harika oluyor deryacim. Tarifini vereyim canim.
Ayva yi kerevizi ve kuru sogani kalin kalin halkalar halinde dogruyorsun. Havuclari julian sitilinde ama onuda daha kalin dogruyorsun. Yayvan pilav tenceresine sirasiyla once ayvalari diziyorsun. Ayvanin halka seklindeki tam ustune sogan halkasi ustune havuz dilimleri ve en uste kereviz halkasini koyuyorsun. Tencereye 5 6 tane karafil serpiyorsun. Bir kasede 1/2 limon tuz zentinyagi (ozellikle) az su koyup karistirip tencereye dokuyorsun.arzuya gore kerevizin taze kucuk yapraklarindan da serpilebilir aralara. Kaynadiktan sonra Cok kisik ateste kapagi kapali bir sekilde agir agir pisiyorsun canim. Tabaga servis ederken spatula ile ters cevirip ayva uste gelecek sekilde ceviyorsun. Hamburger gibi kat kat oluyor. Soguk daha lezzetli salata meze tarzi oluyor cunku.
Ben bu tarifi 5 yildizli bir otelde is yemeginde ilk yemistim ve araya kimleri kimleri sokup zorla aldim canim. Muhtesem oluyor.
Baslama derya cim ya. Once saglik canim. Gercekten zarar veriyorsun bunyene canim.Cook sagol canim. Gayet guzel anlatmissin.sporu duzenli devam ettircem. Off kafam karisti baslamasammi ki yogurt diyetine
Tebrikler canim. Sonlara geldin artik cok normal verdigin kilo.Gecen cuma:60.0
Bu cuma: 59.5
Fark -500
Az ama bu kadar oldu gecen hafta da bu kadardi anca oluyor artik cok yerlesik kilolara geldim sanirim
Sende sagol canim ne demek.Denerim canim. Cok sagol tarif icin.
Harikasin canim. En dogrusu.Kizlar cok sagolsun yorumlariniz icin. Haklisiniz yapmiycam sok diyet. Saglikli beslenmeye ve duzenli spora devam.
Tebrikler canim.Günaydın kızlar
Geçen hafta 69.4
Bu hafta 68.7
Fark -700
Of bu hafta takim dokuluyor. Olan oldu arkadaslar ama hafta sonuda dahil haftaya lutfen dikkat. 13. Takima yakismiyor bu liste.***13.TAKIM 541.ETAP***
zukkum (78.6/
DeryaOnDiet (67.7/69.2/+1.5/%-2.21)
nefertityy (75.3/)
Sena616 (72.2/73.5/+1.3/%-1.80)
Zen71 (93.7/93.4/0.3/%0.32)
Zeroks ( 64/)
linnmhm (69.5/69.4/0.1/%0.14)
lina0156 (69.7/69.5/0.2/%0.29)
55olmakistiyorum (63.7/)
Ormangözlü ( 60/59.5/0.5/%0.83)
Sfem (72.4/72/0.4/%0.55)
Masal3487(68.7/67.8/0.9/%1.31)
13.takım ortalaması: %
Insallah canim. Tebrikler.Selam kizlar katilamiyorum bir suredir araniza
En yakin zamanda duzene girerim insallah
Gecen hafta 72.4
Bugun 72
Aa cok sevindim ceren cim. Bu hafta kas kaybindan dolayi senden eksi beklemiyordum. Bu hafta boyleyse inan haftaya daha cok eksi gorursun canim. Yasasin diyetisyen diyeti.Tebrikler.Gecen hafta 63.7 bu hafta 63.5
Dokuluyor canim beril cim. Cok kotu.Listemız nasıl kızlar?
Bence 5 55olmakistiyorum izne ayrilmasin ya. Ceren kas kaybindan dolayi bu sekilde beslenecegi icin izin istemisti. Ilk haftadan bunyesi bu kadar uyum sagladiysa sonra ki haftalar daha cok hizlanacak.***13.TAKIM 541.ETAP***
zukkum (78.6/
DeryaOnDiet (67.7/69.2/+1.5/%-2.21)
nefertityy (75.3/
Sena616 (72.2/73.5/+1.3/%-1.80)izne ayrılmak istıyor
Zen71 (93.7/93.4/0.3/%0.32)
Zeroks ( 64/64.6/+0.6/%-0.93)izne ayrılmak istıyor
linnmhm (69.5/69.4/0.1/%0.14
lina0156 (69.7/69.5/0.2/%0.28
55olmakistiyorum (63.7/63.5/0.2/%0.31)izne ayrılmak istıyor
Ormangözlü ( 60/59.5/0.5/%0.83)
Sfem (72.4/72/0.4/%0.55)
Masal3487(68.7/67.8/0.9/%1.3)
13.takım ortalaması: %
Tebrikler hilal cim.1.399
Eksi 1.100
Geçen cuma 78.6
Bu cuma 77.5
1.399
Eksi 1.100
Geçen cuma 78.6
Bu cuma 77.5
fotoğrafını çektim tarifin, yapacağım da ayvaları kim soyacak acaba :) şaka şaka.. hallederim..Harika oluyor deryacim. Tarifini vereyim canim.
Ayva yi kerevizi ve kuru sogani kalin kalin halkalar halinde dogruyorsun. Havuclari julian sitilinde ama onuda daha kalin dogruyorsun. Yayvan pilav tenceresine sirasiyla once ayvalari diziyorsun. Ayvanin halka seklindeki tam ustune sogan halkasi ustune havuz dilimleri ve en uste kereviz halkasini koyuyorsun. Tencereye 5 6 tane karafil serpiyorsun. Bir kasede 1/2 limon tuz zentinyagi (ozellikle) az su koyup karistirip tencereye dokuyorsun.arzuya gore kerevizin taze kucuk yapraklarindan da serpilebilir aralara. Kaynadiktan sonra Cok kisik ateste kapagi kapali bir sekilde agir agir pisiyorsun canim. Tabaga servis ederken spatula ile ters cevirip ayva uste gelecek sekilde ceviyorsun. Hamburger gibi kat kat oluyor. Soguk daha lezzetli salata meze tarzi oluyor cunku.
Ben bu tarifi 5 yildizli bir otelde is yemeginde ilk yemistim ve araya kimleri kimleri sokup zorla aldim canim. Muhtesem oluyor.
Oyle canim. Elimde 65 kilo icin yazilmis diyet listem var onu yapicam artik. Ins guzel olur sonucu
Bence 5 55olmakistiyorum izne ayrilmasin ya. Ceren kas kaybindan dolayi bu sekilde beslenecegi icin izin istemisti. Ilk haftadan bunyesi bu kadar uyum sagladiysa sonra ki haftalar daha cok hizlanacak.
Arkadaslar hastanedeyim ya ogle tatili bitti. Cikiyorum ben. Isim bitsin burda eve gidince girerim tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?