Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam kapitanim. Elimden geleni yapacagim.

Bitirdiğinde bedenin ve sağlığının günahı ne olacak patron, dökülürse dökülsün yemek, bir dahaki sefere daha az yapılır halledilir konu
Sorun çöp yada yemek degıl
Şu sıra hobi nıyetıne yıyorum ne yıyorum nekadar pek bılmıyorum ki
Gıdışatı bende begenmıyorum ama başlangıca hazır degılım
Tipik bır şişkoyum yarın baslıyorum dıye günlerı sele verıyorum ama yarın hala gelmedı

canım benim.. sen farkı çok rahat kapatırsın ama bence kendine kesin bir tarih ver. bilinçaltın da hazırlansın buna.. kendince makul bir tarih ver.. işler bir şekilde yoluna girecektir.

Ilk menüyü yazayim
Sabah:
1 tk kaymak ile yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmeği, domates salatalik
Öğlen:
Cavdar ekmegine hindi füme sandvic (330 kalori), ayran, 2 tane cizivic
Ara: 2 mandalina
Akşam:
1 yt yumurtalı ıspanak, 5 yk yogurt
Su: 2 lt
Spor: 30 dk dans, 45 dk leslie
Toplam: 1200 kalori dün kizdiniz diye bugün iyi yedim :)

Amandey eksık nıye kızı unuttun heeee
anam yazdım ya üstten 3 alttan 2. Sıra :)))

Beril artik duzenli yiyelim detoks falan değil sağlıklı verelim.

Gizlemek yok ucundan yada sonundan nerden istersen artık ben bilmem o kilo verilecek ye ye nereye kadar az kendimizi sevelim Beril ya.
Ben senı sevıyım sende benı
Hatta daha ıyı bır fıkrım var elişi topıgı açıp paraya para demeyelım
Çatlayana kadar ywrızde

canım benim.. sen farkı çok rahat kapatırsın ama bence kendine kesin bir tarih ver. bilinçaltın da hazırlansın buna.. kendince makul bir tarih ver.. işler bir şekilde yoluna girecektir.
İşler böylede öylede gıdıyor
Sanırım yemeğe sığınan zavallı bır şişkoyum işin kötüsü bu kıloda kendımı şişman hissetmemem

27.10.2017

08:00
1 dl. ekmek, 20 fındık, 2 kk peynir, 3 zeytin, marul

11:00 tek şekerli kahve

13:30
1 dl ekmek, 10fındık, 3 kepçe yeşil mercimek çorbası, 4 yk kabak yemeği, 2 kk peynir, marul

21:00
1 çb yoğurt

Su : 2,5 lt
Spor : 40 dk yürüyüş

Sadece 200 gr gidince fistiklar hemen oldugu yere birakilmis

Kizlar bugun biraz dengesiz oldu yani kotu menu yazmasam dahami iyi olur acaba pastali kisirli bir gundu,seminer bitti hocamiz pasta getirmisti bir dilim yedim,aksam da canim bulgur cekince kisir yaptim malum haftasonu disinda karbon tuketmiyorum ondan boyle oldu,

Guzelim az demenin sebebini nefertityy sevil cok guzel anlatmis. Baslarda veriliyor ama sonra metobolizma yavaslayip kilo verme durdugu gibi artiya da gecilebiliyor.
Aynen ben de katiliyorum gercekten cokta azaltmamak lazim,ama benim yedigim porsiyonlar hicte az degil mesela dun ogle 6-7 kofte yedim sabah normal klasik kahvalti yaptim,aksam salata deyince size az geliyor galiba ama kocaman bir tabak cokelek roka,ceviz karisimi salata yedim aksam bir mandalina yani bu az mi sence?

Sadece 200 gr gidince fistiklar hemen oldugu yere birakilmis
Yanlış tahmin hanımefendi
Fıstıkların kalanını arkadaşıma verdim
Fındıkların az olmasının sebebi ise yarın sabah bruncha davetli olmamdır, bir nevi geleceğe yatırım diyelim

Seni yaramaaaz, neyse önümüze bakalım, senin vijdan azabın sana yeter saten, yoğurt mu yiyorlardı ne kaçamak yaptıkları günde, öyle birşey vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…