Kendı istegı canımBence 5 55olmakistiyorum izne ayrilmasin ya. Ceren kas kaybindan dolayi bu sekilde beslenecegi icin izin istemisti. Ilk haftadan bunyesi bu kadar uyum sagladiysa sonra ki haftalar daha cok hizlanacak.
Hemen yazdınmı yavvvAday liste
Sevilumut (69.4/68.7/0.7/%1)
Bloom0677 (77.8/77.6/0.2/%0.26)
amandey (55.1/54.9/0.2/%0.36)
Bydelikiz (70.4/70.1/0.3/%0.43)
Izindekiler
berilceee(81.5/97/+15.5)
Eliya(72.3/75.4/+3.1)
kitkurdu (88/ ????)
bende sevindim abla vermeyi beklemiyordum ama yinede gitti çok mutluyumAa cok sevindim ceren cim. Bu hafta kas kaybindan dolayi senden eksi beklemiyordum. Bu hafta boyleyse inan haftaya daha cok eksi gorursun canim. Yasasin diyetisyen diyeti.Tebrikler.
Amandey eksık nıye kızı unuttun heeeeAday liste
Sevilumut (69.4/68.7/0.7/%1)
Bloom0677 (77.8/77.6/0.2/%0.26)
amandey (55.1/54.9/0.2/%0.36)
Bydelikiz (70.4/70.1/0.3/%0.43)
Izindekiler
berilceee(81.5/97/+15.5)
Eliya(72.3/75.4/+3.1)
kitkurdu (88/ ????)
bende sevindim abla vermeyi beklemiyordum ama yinede gitti çok mutluyumAa cok sevindim ceren cim. Bu hafta kas kaybindan dolayi senden eksi beklemiyordum. Bu hafta boyleyse inan haftaya daha cok eksi gorursun canim. Yasasin diyetisyen diyeti.Tebrikler.
abla bence bi süre free takılsam daha iyi olur benim içinde takım içinde ama burdayım hep inşAllahBence 5 55olmakistiyorum izne ayrilmasin ya. Ceren kas kaybindan dolayi bu sekilde beslenecegi icin izin istemisti. Ilk haftadan bunyesi bu kadar uyum sagladiysa sonra ki haftalar daha cok hizlanacak.
abla bence bi süre free takılsam daha iyi olur benim içinde takım içinde ama burdayım hep inşAllahBence 5 55olmakistiyorum izne ayrilmasin ya. Ceren kas kaybindan dolayi bu sekilde beslenecegi icin izin istemisti. Ilk haftadan bunyesi bu kadar uyum sagladiysa sonra ki haftalar daha cok hizlanacak.
Baslamadim canim dinledim sizi cok sagolun yorumlariniz icin.Baslama derya cim ya. Once saglik canim. Gercekten zarar veriyorsun bunyene canim.
Haklisin canim. Elimden geleni yapcam haftaya guzel bir eksiyle gelmek icinOf bu hafta takim dokuluyor. Olan oldu arkadaslar ama hafta sonuda dahil haftaya lutfen dikkat. 13. Takima yakismiyor bu liste.
Tamam canim. Kontrol icin mi gittin? Hersey yolundadir umarim.Arkadaslar hastanedeyim ya ogle tatili bitti. Cikiyorum ben. Isim bitsin burda eve gidince girerim tekrar.
Haklisin Sevilim cook sagol emegine yorumunabence çok iyi.. gitmiş ödemler kilolar.. maşallah..
fotoğrafını çektim tarifin, yapacağım da ayvaları kim soyacak acaba :) şaka şaka.. hallederim..
ne güzel.. o diyet listeleri hep emek.. o listene uy, güzel güzel vereceksin kiloları.. fazlaya göz dikmeyelim, 300-500gr olsun sağlam olsun..
ben de sana katılıyorum canım.. Cerencim gitmesin..
kontroldesin sanırım.. iyi haberlerle dön inşallah..
Kapitanim bence artik gunluk liste paylasmaya sen de basla. Almissin biraz. Sen bir baslasan veeirsin canim. Masallahin var. Bekliyoruz aksama menunu pampigimHemen yazdınmı yavvv
Az gızleseydın ya
Cok guzel canim hem saglikli yiyorsun hem eksi supersin.bende sevindim abla vermeyi beklemiyordum ama yinede gitti çok mutluyum
Derya cenazelerden sonra çok koptumHaklisin Sevilim cook sagol emegine yorumuna
Bitirdiğinde bedenin ve sağlığının günahı ne olacak patron, dökülürse dökülsün yemek, bir dahaki sefere daha az yapılır halledilir konuDerya cenazelerden sonra çok koptum
Yemekler mevlütler
Ikızlerın sorunları var
Sanırım hobı nıyetıne yıyorum
Bugun elıflede görüştük aç degılım ama bıtırmessem günah olacak modundayım
Her gecem gün kendımle savaşıyorum İnan ki
Eminim cok zordur canim. Ama en kisa zamanda isleri yoluna koy gel o guzel menulerini sporunu yaz bize. Hep beraber kurtulalim su kilolardanDerya cenazelerden sonra çok koptum
Yemekler mevlütler
Ikızlerın sorunları var
Sanırım hobı nıyetıne yıyorum
Bugun elıflede görüştük aç degılım ama bıtırmessem günah olacak modundayım
Her gecem gün kendımle savaşıyorum İnan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?