Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

önce menü yazayım
sabah 7.00
2 dilim tb
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta tavada(az yagda)
domates salatalık

Ara 10.00
1 kuru incir 1 kuru kayısı

öğlen 12.30
1 kase tarhana
1.5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı yoğurt
marul salatalık domates

Ara 15.00
1 nesfit bar

Akşam 18.00
2 tavuk baget(kendi suyunda yagsiz)
1.5 bardak ayran
salata

Ara 19.30 2 hurma
su 2 litre spor yarim saat eliptik

çok iyi yapmışsın canım menün güzel olmuş çok gençsin bunyene zarar verme 1200 kalorinin altına düşüp de metabolizmanı mahvetme
afiyet olsun güzel
hadi ya olsun yarın iyi toparlarsın
yok canım bence senin menülerin az değil normal diye düşünüyorum çeşit olarak az olduğu için belki arkadaşların gözüne az görünüyordur yani yemek çeşidin tek ya da 2 çeşit oluyor o yüzdendir..bence menülerin iyi arttırma

Afiyet olsun canım

Aynen ablacim hem boyle bol bol yiyip aç da kalmiyorum:) halim enerjim dusmeyince sporu da daha verimli yapiyorum

Beğendim bak bunu. Bol proteinli olmuş :)

Sabah 12
3 sucuk
Peynir
Domates
Havuç
Çay

Ara
Yarım armut
Mandalina

Aksam

1 kaşe çorba
3 parmak patates
1 kaşık. Pilav
1 tavuk.but
Yoğurt

Ara çay

1.5 şu
afiyet olsun iradene hakim olduğunu gösteren bir menü olmuş
Ablalariiim bana mantarla yapilacak bi tarif verir misiniz mantarim var ama ne yapsam bilemedim tavuklu mantar sote yaptim gecen gün de baska ne yapabilirim
canım mantar sote yap tabursuz yapıyorum ben güzel oluyor..önce soğanı kavur biraz salça ekle sonra doğramış olduğun mantarları ekleyip onlar kendi halinde kavrulurken biber ve domatesleri doğrayıp ekle yarim çay bardağı da su koyup üzerine tuz ve karabiber pul biber ekleyip kısık ateşte pişir afiyet olsun

İyi bir menü. Spor da güzel

Menün çok güzel dengeli ve sağlıklı

Geçiken menüm kızlar misafirim var ondan gecikti

Sabah 11.00
İki tane krep (1 yumurta 1 çk tam buğday unu yarım çay bardağı süt bi tatlı kaşığı yoğurt)
1 kk keçi peyniri
Domates biber

Ara 3.00
Şekersiz nescafe
2 kare bitter

Akşam 6.30
Bi kase domates çorbası (kremasız)
200 gr kadar kırmızı et haşalanmış
2 dolu yk bulgur pilavı

Su 2 lt
Spor 5.500 adım tempolu yürüyüş
Yatmadanda 30 dk yapmayı düşünüyorum eğer misafirlerim erken kalkarsa

Menün güzel canım biraz salata olsa daha iyi olurmus

Dengeli bir menü ve iyi bir spor :)

güzel menü afiyet olsun

Seni yaramaaaz, neyse önümüze bakalım, senin vijdan azabın sana yeter saten, yoğurt mu yiyorlardı ne kaçamak yaptıkları günde, öyle birşey vardı
Yarin obur gun dengelerim insallah cok ozlemistim ksiiri,pasta sevmem ama hocamiz israr edince bir de cumaydi ve sabah saatlerinde oldugu icin yedim telafi edicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…