bende dün bir yazı okudum kadın 40 kilo vermiş spro ve diyetle ama az yiyormuş sonra rahatsızlılar başlamış doktora gitmiş günde 3 litre su içen kadın ama çok hızlı yağ yaktığı için böbekler 3 litre su ile yağı atamamış yetersiz kalmış böbrekler iflas etmiş yani herşey kararında olmalı yerkende kilo verirkendeAzaltinca fazla azaltiyoruz çoğumuzda var sanirim o problem. Ben cumadan beri normal yiyorum (az değil ama çok hiç değil) hemen artışı gördüm bu sabah. Çok özeniyorum yiyip kilo almayan insanlara. Hatta diyet yapmadığım zamanlarda kendimi de öyle saniyorum. Bu algı nasil değişir bilmem. Çare olacağını bilsem psikoloğa giderim.
Geçenlerde bi yazı oludum. Tek zevk aldığınız şey yemek yemekse zor kilo veririsiniz, hep akliniz fikriniz yemekte olur diyordu. Ben de öyleyim galiba. Bir hobi filan edinsem ona da iki küçük çocukla evdi okuldu vaktim yok. Düşündüm de galiba ben de kendine kalan tek keyifi yemek yemek olanlardanım
Yine keyifle yiyelim canim ama az yiyelim. Salondaki hoca az kalori aldiginizda normal yemeye baslasaniz bile kilo alirsiniz dedi. Bana da dedi mesela ilk bir iki hafya kilo alabilirsin ama sonra verirsin merak etme dedi. Dinliyorum onu arttirdim bakalim nen de kalori miktarini. Olmadi sen de bir sure dene arttirdim miktari dedin. Cok da artmamasi icin en iyisi uygulama kullanmak ben myfittnespal i kullaniyorum. Gerci yanlis hatirlamiyirsam sen de kullaniyordun aynisiniAzaltinca fazla azaltiyoruz çoğumuzda var sanirim o problem. Ben cumadan beri normal yiyorum (az değil ama çok hiç değil) hemen artışı gördüm bu sabah. Çok özeniyorum yiyip kilo almayan insanlara. Hatta diyet yapmadığım zamanlarda kendimi de öyle saniyorum. Bu algı nasil değişir bilmem. Çare olacağını bilsem psikoloğa giderim.
Geçenlerde bi yazı oludum. Tek zevk aldığınız şey yemek yemekse zor kilo veririsiniz, hep akliniz fikriniz yemekte olur diyordu. Ben de öyleyim galiba. Bir hobi filan edinsem ona da iki küçük çocukla evdi okuldu vaktim yok. Düşündüm de galiba ben de kendine kalan tek keyifi yemek yemek olanlardanım
Ayy allah gostermesin. Tabi canim once saglikbende dün bir yazı okudum kadın 40 kilo vermiş spro ve diyetle ama az yiyormuş sonra rahatsızlılar başlamış doktora gitmiş günde 3 litre su içen kadın ama çok hızlı yağ yaktığı için böbekler 3 litre su ile yağı atamamış yetersiz kalmış böbrekler iflas etmiş yani herşey kararında olmalı yerkende kilo verirkende
Onu ben sevmiyom yaa ne lahana ne maydonoz yok bana gore degil onlar. Kakaoyu zevk icin bile icerim oyle guzel tadiTamam denicem nasipse, inşallah iyi gelir lahana suyu içip duruyorum
Ins canimherkese günaydın dün çok yedim ya inşallah bu hafta dengelerimde artı olmaz cumaya
Haftaya eksıyle başlaman ne güzel canımkızlar pazartesi kilo bildirimi
cuma 69.5
bugün 69.3
hiç halim yok ya düşün halsizlikten sabah kahvaltı yapamadım
Azaltinca fazla azaltiyoruz çoğumuzda var sanirim o problem. Ben cumadan beri normal yiyorum (az değil ama çok hiç değil) hemen artışı gördüm bu sabah. Çok özeniyorum yiyip kilo almayan insanlara. Hatta diyet yapmadığım zamanlarda kendimi de öyle saniyorum. Bu algı nasil değişir bilmem. Çare olacağını bilsem psikoloğa giderim.
Gunaydin guzeller
Ve cuma gununku odemmis sukur.
Tartildim: 68.1
birşey olmaz diye umuyorum.. o kadar şişlik zaten yalancı şişlik değil mi?Günaydın fıstıklar biz geç uyandım oğlumla yine ağladı dün gece 3 e kadar uyutmadı. Geç uyandım ya inş şişmemiştir vücudum. Ben bi tartılıp geliyim.
Maşallah cnm tebrikler zoru başarmışsın.13 gun 3 saat 42 dk.dir sigara icmiyor musum arkadaslar. Yukledigimiz motivasyon programina baktim az once. Arada paylasirim demistim unutuyorum menu altina yazmayi.
Karton kutu değil cnm altı kırmızı üstü şeffaf. Ama içindeki peynir paketli.aaa bakarım bile denerim bir hemen acaba şu kutulu olan mı karton kutuda içini aciyon paket çıkıyor peynir kalıp gibi sertimsi
aaa bakarım bile denerim bir hemen acaba şu kutulu olan mı karton kutuda içini aciyon paket çıkıyor peynir kalıp gibi sertimsi
Evet cnm çok haklısın. Dünden beridir kafam ona takık. Eşimin halasının kızı var. Sürekli diyet yapardı. Zayılama ilaçlarıda içerdi ama o. Son bir yıldır bir deri bir kemik. Çok hızlı kilo verir çokta hızlı alırdı. Çölyak hastası oldu. Kayserideyken onu gördümde hiç iyi görünmedi gözüme. Çok zayıf çok bitkin güç kuvvette kalmamış. Çok üzüldüm. İnş sağsalim iyileşir ve bizleride allah korusun. Çok korktum. Eşimde biraz daha genişlet sen bu diyeti diyo. Bazen abartıyormuşum.Azaltinca fazla azaltiyoruz çoğumuzda var sanirim o problem. Ben cumadan beri normal yiyorum (az değil ama çok hiç değil) hemen artışı gördüm bu sabah. Çok özeniyorum yiyip kilo almayan insanlara. Hatta diyet yapmadığım zamanlarda kendimi de öyle saniyorum. Bu algı nasil değişir bilmem. Çare olacağını bilsem psikoloğa giderim.
Günaydın cnm çok sevindim gözün aydınGunaydin guzeller
Ve cuma gununku odemmis sukur.
Tartildim: 68.1
Masallah canimkızlar pazartesi kilo bildirimi
cuma 69.5
bugün 69.3
Gunaydin kapitanimGünaydın kızlar
Sagol canim.Maşallah cnm tebrikler zoru başarmışsın.
Karton kutu değil cnm altı kırmızı üstü şeffaf. Ama içindeki peynir paketli.
Evet cnm çok haklısın. Dünden beridir kafam ona takık. Eşimin halasının kızı var. Sürekli diyet yapardı. Zayılama ilaçlarıda içerdi ama o. Son bir yıldır bir deri bir kemik. Çok hızlı kilo verir çokta hızlı alırdı. Çölyak hastası oldu. Kayserideyken onu gördümde hiç iyi görünmedi gözüme. Çok zayıf çok bitkin güç kuvvette kalmamış. Çok üzüldüm. İnş sağsalim iyileşir ve bizleride allah korusun. Çok korktum. Eşimde biraz daha genişlet sen bu diyeti diyo. Bazen abartıyormuşum.
Günaydın cnm çok sevindim gözün aydın
Aksam kotu olmus canim. Nasil baktin mi kilona? Arti olarak yansimamistir umarimbenim dün ki kötü menüme gelelim.. ;
tam da hafta sonu sıkıntısız atlattım derken, reva mı bu? ben iflah olmaz bir oburum
sabah; 1 yumurtadan sebzeli omlet, 1 kk peynir, 2 zeytin, 3/4 simit, 1 yk bal, 1 tk kaymak
ara; 1 adet küçük boy trabzon hurması
akşam; 1 duble viski, 2 avuç kadar mısır cipsi, 2-3 dilim mandalina
su;2,5lt
spor; hocanın verdiği 1,5 saatlik antreman..
Sagol kapitanim ben de cok sevindim.Derya çok sevındım canım
Haklisin canim.Allah allah neyin var ya_? normal gibi gelmedi bana..
benim de sloganım buydu; yaşasın yemek yemek.. hala öyle özenle hazırlarım soframı.. iştah açtıran şekilde süslerim, öylesine bir masaya oturmaktan hoşlanmam hiç.. ama özendikçe yiyesim gelir.. öyle bir kısır döngüdeyim işte..
ne güzel işte bak.. zaman ve sabır herşeyi çözdü.. özel oluşmadan birgün önce yediklerini içtiklerini bi gözden geçir.. bence bir kere daha aynı şeyleri ye, bakalım yine şişlik olacak mı? ona göre kendi önlemini alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?