Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canim aman sismeyelim dur.

@DeryaOnDiet deryacim diyetisyene mi başladın? Şimdiye kadarki yeme&spor düzenini anlattın mi peki, beğendi mi yoksa eleştirdiği şeyler oldu mu?
Yok canim diyetisyen degil de spor salonundaki hoca. Ona metabolizmami olcturdum sonra yediklerim ve spor hakkinda konustuk. Yediklerimi az buldu metabolizman yavaslamis dedi. Ve sporu haftada 3 veya 4 gun en az 1 saat yap dedi.

İnşallah ya gelinimizin kardeşinin çıkmış ve devamı gelmiş korktum ya dedim çocuk yeni yeni kendine geldi bu psikolojiden hastaneden korkuyor epeyce
İlk başlarda da çok. Yiyordum sanırım midem artık küstü bana ay barışmasın hiç ben böyle iyiyim inan çok yediğimde pişmanlık hissi yüzünden uyumuyorum mesela yarın önemli bir yemek var ve benn şimdiden neyi nasıl ayarlayabilirim dışardan diye düşünüyorum

aaa bakarım bile denerim bir hemen acaba şu kutulu olan mı karton kutuda içini aciyon paket çıkıyor peynir kalıp gibi sertimsi

Sende çok yemiyorsun canım ya afiyet olsun dukana başlıyorum bende yarın
Çok geçmiş olsun kuzum, benim kuzunun da köprücük kemiği kırık, bisikletzede, tabi ki üzülüyoruz anne olarak ancak çocuk bunlar, Rabbim beterinden saklasın, yıpratma kendini lütfen
amiiiinnn zor.oluyor çocuklar için bunlar ya

Afiyet olsun canım sen balık. Yedikçe ben burada kokluyorum :) inşallah en yakın zamanda bir balık yapacağım

Canim cook gecmis olsun. Nasil oldu? Neden oldu?
babası ile oynuyorlardi bitti oyunları 5 dakika sonra kolunu düşük bir şekilde tutuyor hiç kaldırmıyor ve bağırarak ağlıyor şok olduk ben bi sıcak su ile sabunla yıkadım kolunu yukarı kaldırdım acaba nerden diye baktım bilekten çıkmış direk hastaneye gittik işte

Cok gecmis olsun canim. Hilalcim eger bir sure alci yada atel tarzi bir seyle sabitlenince ilk cikmada yer etmez diye biliyorum. Ama buna karar verecek olan doktor tabi. Bir arastirin derim.
abla çektiler kolunu kızımın tamam dedi röntgen çekildi baktı bişey yok dikkat et dedi geldim geri yani ondan bahsetmedi sordum napabilirim devam etmemesi için dır dikkat edeceksiniz dedi

ay çok geçmiş olsun sahada canım benim ya dikkat edicez çok daha fazla

18 aylık canım babasıyla oynarken oldu ya inşallah devamı gelmez bakalım daha dikkatli olacm artık

canım geçmiş olsun kızına çok da küçük allah şifa versin

Yok canim diyetisyen degil de spor salonundaki hoca. Ona metabolizmami olcturdum sonra yediklerim ve spor hakkinda konustuk. Yediklerimi az buldu metabolizman yavaslamis dedi. Ve sporu haftada 3 veya 4 gun en az 1 saat yap dedi.
Azaltinca fazla azaltiyoruz çoğumuzda var sanirim o problem. Ben cumadan beri normal yiyorum (az değil ama çok hiç değil) hemen artışı gördüm bu sabah. Çok özeniyorum yiyip kilo almayan insanlara. Hatta diyet yapmadığım zamanlarda kendimi de öyle saniyorum. Bu algı nasil değişir bilmem. Çare olacağını bilsem psikoloğa giderim.
Geçenlerde bi yazı oludum. Tek zevk aldığınız şey yemek yemekse zor kilo veririsiniz, hep akliniz fikriniz yemekte olur diyordu. Ben de öyleyim galiba. Bir hobi filan edinsem ona da iki küçük çocukla evdi okuldu vaktim yok. Düşündüm de galiba ben de kendine kalan tek keyifi yemek yemek olanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…