- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Yok canim aman sismeyelim dur.Gecmis olsun hilal korkma illa decam edecek diye bi sey yok guclenecek o kemik yapisi daha yer etmezse tekrarlamaz biraz daha dikkat edin bundan sonra gelisene kadar. Benimde cikmis kucukken kizin yaslardayken ama devam etmedi sonra kaval kemigimi de kirdim oluyor küçükken üzme kendini
Senin sporu görünce utandim kalkayim da az daha spor yapayim kalori doldurcaz diye yiyoruz sismeyeyim sonra
Sagol NihalimAfiyet olsun deryacim. Menun de sporun da super canim.
Wuuwuu supersin canim.13 gun 3 saat 42 dk.dir sigara icmiyor musum arkadaslar. Yukledigimiz motivasyon programina baktim az once. Arada paylasirim demistim unutuyorum menu altina yazmayi.
Yok canim diyetisyen degil de spor salonundaki hoca. Ona metabolizmami olcturdum sonra yediklerim ve spor hakkinda konustuk. Yediklerimi az buldu metabolizman yavaslamis dedi. Ve sporu haftada 3 veya 4 gun en az 1 saat yap dedi.@DeryaOnDiet deryacim diyetisyene mi başladın? Şimdiye kadarki yeme&spor düzenini anlattın mi peki, beğendi mi yoksa eleştirdiği şeyler oldu mu?
İnşallah ya gelinimizin kardeşinin çıkmış ve devamı gelmiş korktum ya dedim çocuk yeni yeni kendine geldi bu psikolojiden hastaneden korkuyor epeyceAdiyet bal olsun, güzel menü beğendim :))
Afiyet olsun ablam, bol şifa olsun kısvmında bir menü :)
Maşallah gız istikrarın daim olsun :))
Ay Allah acil şifa versin, devam eder diye bir şey yok ki dikkat ettiği müddetçe bir şey olmaz merak etme Allah’ın izniyle. Durduk yere çıkmaz öyle kolay kolay.
İlk başlarda da çok. Yiyordum sanırım midem artık küstü bana ay barışmasın hiç ben böyle iyiyim inan çok yediğimde pişmanlık hissi yüzünden uyumuyorum mesela yarın önemli bir yemek var ve benn şimdiden neyi nasıl ayarlayabilirim dışardan diye düşünüyorumo zaten başlı başına spor canim allah ağız tadıyla yedirsin
afiyet olsun güzel menü
afiyet olsun
bu sefer güzel olmuş menün afiyet olsun
hic olmamış menün hicbir şey yememişsin bu şekilde olmaz acil bir diyetisyene gitmelisin senin sonunu hic iyi görmüyorum genelde çok az yiyorsun
ben de bugün buraya günahlarımı yazayım
sabah 8.00
1 dilim ekmekle tost
1kk peynir
1yumurta
domates salatalık
Ara 12.00
çeyrek armut 1 mandalina
ara 14.00 bir bardak ayran
Akşam18.00 bir dilim yaş pasta 1 tane tuzlu kurabiye(küçük) ( kızımın doğum günüydü)
su 2 litre 750milim dukan birası
spor 40 dakika yürüyüş ve yarim saat eliptik
aaa bakarım bile denerim bir hemen acaba şu kutulu olan mı karton kutuda içini aciyon paket çıkıyor peynir kalıp gibi sertimsiAfiyet olsun cnm güzel
Evet cnm 750 kalori yakmışım aferim bana
Evet cnm çok güzel ve lezzetli oluyor özelliklede domatesler. Şimdi yazlık sebzeler kalkacak yerine kışlık sebzeler ekilecek sera yapılacak daha çok iş var
Güzel cnm afiyet olsun bende bi program indirdim şimdi 1500 kalori almam gerekiyormuş günlük 1000 kalori almışım bugün yarından itibaren ona göre düzenlicem menülerimi
Çok güzel cnm öyle tahmin ettiğin gibi kötü bi kokusu yok ben çok severim ondan varsa diğerinden yemem bence sende denemelisin. Ben bimden alıyorum.
Çok geçmiş olsun cnm. Öyle oluyomuş arkadaşımın kızındada olmuştu bikaçkere. Belki beslenmesiyle ilgilidir. Arkadaşımın kızı sebze ağırlıklı besleniyordu dr kalsium ve proteğin ağırlıklı beslenme vermişti.
Menün hiç olmamış çok az ama bugün kızınla ilgilenmişsin anladığım kadarıyla. Muhtemelen vaktin olmamıştır.
Sende çok yemiyorsun canım ya afiyet olsun dukana başlıyorum bende yarınbugünkü günahları baştan yazayım az öncekine öğlen yemeğini yazmayı unutmuşum
sabah 8.00
1 dilim ekmekle tost
1kk peynir
1yumurta
domates salatalık
Ara çeyrek armut 1mandalina
Ara 1 bardak ayran
saat 15.00
5 kaşık etli patlıcan yemeği
cacık
Akşam 18.00
1 dilim yaş pasta 1 küçük tuzlu kurabiye(kızımın doğum günüydü)
su 2 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve yarim saat yürüyüş
amiiiinnn zor.oluyor çocuklar için bunlar yaÇok geçmiş olsun kuzum, benim kuzunun da köprücük kemiği kırık, bisikletzede, tabi ki üzülüyoruz anne olarak ancak çocuk bunlar, Rabbim beterinden saklasın, yıpratma kendini lütfen
Afiyet olsun canım sen balık. Yedikçe ben burada kokluyorum :) inşallah en yakın zamanda bir balık yapacağımSlm kizlar
Buginku menum
Sabah: 2 dilim beyaz peynir. 1 dilim ekmek. Salatalik. 2 ceviz.
Ara: 1fincan sutlu kahve. 2 kuru incir
Oglen: 1 kepce sebzeli mercimek corbasi.2 yk kara bugday. 4 yk kiymali karnibahar. Salata. 1 dilim ekmek.
Ara: 1 fincan kefir. 10 findik
Aksam: az yagda yapilmis 1 cipura. Salata. 1 dilim ekmek. 3 yk limon suyu.
Ara: 1 fincan kakao. 1 avuc kuru dut.
Su: 2.5 lt kadar
Spor: 45 dk leslie
15 dk karin ve arka bacak ic bacak harwketleri
300 squat
Bugun de biraz rahatsizim ondan evde yaptim salona gidemedim.
babası ile oynuyorlardi bitti oyunları 5 dakika sonra kolunu düşük bir şekilde tutuyor hiç kaldırmıyor ve bağırarak ağlıyor şok olduk ben bi sıcak su ile sabunla yıkadım kolunu yukarı kaldırdım acaba nerden diye baktım bilekten çıkmış direk hastaneye gittik işteCanim cook gecmis olsun. Nasil oldu? Neden oldu?
abla çektiler kolunu kızımın tamam dedi röntgen çekildi baktı bişey yok dikkat et dedi geldim geri yani ondan bahsetmedi sordum napabilirim devam etmemesi için dır dikkat edeceksiniz dediCok gecmis olsun canim. Hilalcim eger bir sure alci yada atel tarzi bir seyle sabitlenince ilk cikmada yer etmez diye biliyorum. Ama buna karar verecek olan doktor tabi. Bir arastirin derim.
ay çok geçmiş olsun sahada canım benim ya dikkat edicez çok daha fazlaGecmis olsun hilal korkma illa decam edecek diye bi sey yok guclenecek o kemik yapisi daha yer etmezse tekrarlamaz biraz daha dikkat edin bundan sonra gelisene kadar. Benimde cikmis kucukken kizin yaslardayken ama devam etmedi sonra kaval kemigimi de kirdim oluyor küçükken üzme kendini
Senin sporu görünce utandim kalkayim da az daha spor yapayim kalori doldurcaz diye yiyoruz sismeyeyim sonra
18 aylık canım babasıyla oynarken oldu ya inşallah devamı gelmez bakalım daha dikkatli olacm artıkzukkum canım geçmiş olsun, nasıl çıktı peki kolu? Kaç yasında, küçüktü diye hatirliyorum o yüzden hemen öyle devamı gelmez çünkü onların daha cabuk yenileniyor dokuları vs. Üzülmemeye çalış, korkmuştur şimdi. Çaktırma telaş ettigini hilalcim
canım geçmiş olsun kızına çok da küçük allah şifa versinİnşallah ya gelinimizin kardeşinin çıkmış ve devamı gelmiş korktum ya dedim çocuk yeni yeni kendine geldi bu psikolojiden hastaneden korkuyor epeyce
İlk başlarda da çok. Yiyordum sanırım midem artık küstü bana ay barışmasın hiç ben böyle iyiyim inan çok yediğimde pişmanlık hissi yüzünden uyumuyorum mesela yarın önemli bir yemek var ve benn şimdiden neyi nasıl ayarlayabilirim dışardan diye düşünüyorum
aaa bakarım bile denerim bir hemen acaba şu kutulu olan mı karton kutuda içini aciyon paket çıkıyor peynir kalıp gibi sertimsi
Sende çok yemiyorsun canım ya afiyet olsun dukana başlıyorum bende yarın
amiiiinnn zor.oluyor çocuklar için bunlar ya
Afiyet olsun canım sen balık. Yedikçe ben burada kokluyorum :) inşallah en yakın zamanda bir balık yapacağım
babası ile oynuyorlardi bitti oyunları 5 dakika sonra kolunu düşük bir şekilde tutuyor hiç kaldırmıyor ve bağırarak ağlıyor şok olduk ben bi sıcak su ile sabunla yıkadım kolunu yukarı kaldırdım acaba nerden diye baktım bilekten çıkmış direk hastaneye gittik işte
abla çektiler kolunu kızımın tamam dedi röntgen çekildi baktı bişey yok dikkat et dedi geldim geri yani ondan bahsetmedi sordum napabilirim devam etmemesi için dır dikkat edeceksiniz dedi
ay çok geçmiş olsun sahada canım benim ya dikkat edicez çok daha fazla
18 aylık canım babasıyla oynarken oldu ya inşallah devamı gelmez bakalım daha dikkatli olacm artık
Benim.her ay bir sendromum oluo cnm bakalim..yarin baslicam
Tamam denicem nasipse, inşallah iyi gelir lahana suyu içip duruyorumCanim benim canim tatli isteyince kakao iyi geliyor dene istersen. Ister sicak suyla ister sutle bolca kakao koy karistirip ic
Kıyamam yaaa, çikolata yerine lahana suyuTamam denicem nasipse, inşallah iyi gelir lahana suyu içip duruyorum
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun kızlar bu arada. Bugünkü bayram programımız çok güzeldi, hala etkisindeyim
Di mi yaa, ne çok şey yazmışlar. Parmaklarına da spor yaptiriyo bunlarGunaydin kizlar,iki gun gelmedim amma birikmis gecmisbi iki gunde gecmisi okur oyle gelirim artik
Günaydın canımmGünaydın kızlarr güzel bir gün dilerim
Az konuştuk ayol, iki gün sonra burada bekliyor olacağızGunaydin kizlar,iki gun gelmedim amma birikmis gecmisbi iki gunde gecmisi okur oyle gelirim artik
Spora mı asılsan acaba birazherkese günaydın dün çok yedim ya inşallah bu hafta dengelerimde artı olmaz cumaya
hiç halim yok ya düşün halsizlikten sabah kahvaltı yapamadımSpora mı asılsan acaba biraz
Azaltinca fazla azaltiyoruz çoğumuzda var sanirim o problem. Ben cumadan beri normal yiyorum (az değil ama çok hiç değil) hemen artışı gördüm bu sabah. Çok özeniyorum yiyip kilo almayan insanlara. Hatta diyet yapmadığım zamanlarda kendimi de öyle saniyorum. Bu algı nasil değişir bilmem. Çare olacağını bilsem psikoloğa giderim.Yok canim diyetisyen degil de spor salonundaki hoca. Ona metabolizmami olcturdum sonra yediklerim ve spor hakkinda konustuk. Yediklerimi az buldu metabolizman yavaslamis dedi. Ve sporu haftada 3 veya 4 gun en az 1 saat yap dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?