Afiyet olsun canim.Menum
Uyaninca 5 cig fındık
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 8 yesil zeytin, 3 ceri domates, salatalik, 2 dilim beyaz peynir, 1.5 dilim kepek ekmegi
Ara: yarım nar
Ara: 1 havuc, 10 cig findik
Akşam: 1 yt kuru fasulye, 5 yk yogurt, salata, 1 dilim kepek ekmegi
Su: 3lt
Spor: 45 dk leslie
Toplam: 1250 kalori :)
Cok gecmis olsun canim. Hilalcim eger bir sure alci yada atel tarzi bir seyle sabitlenince ilk cikmada yer etmez diye biliyorum. Ama buna karar verecek olan doktor tabi. Bir arastirin derim.Sabah kahvaltısı
1 bardak süt
Öğle
1 kaşe çorba tavuklu
4 yk makarna
Salata
Yoğurt
Aksam
Çeyrek nar
Yoğurt
Şu 1 lt
Kızımın kolu çıktı kızlar ya ve devam edermiş bir kere çıkınca çok üzgünüm
mantıklı yoksa bu şekilde unutma olabiliyorBen yedikçe telefonda boş bir sayfaya yazıyor, akşam da kopyala yapıştır yapıyorum canım
çok güzel dengeli bir menü afiyet olsunSlm kizlar
Buginku menum
Sabah: 2 dilim beyaz peynir. 1 dilim ekmek. Salatalik. 2 ceviz.
Ara: 1fincan sutlu kahve. 2 kuru incir
Oglen: 1 kepce sebzeli mercimek corbasi.2 yk kara bugday. 4 yk kiymali karnibahar. Salata. 1 dilim ekmek.
Ara: 1 fincan kefir. 10 findik
Aksam: az yagda yapilmis 1 cipura. Salata. 1 dilim ekmek. 3 yk limon suyu.
Ara: 1 fincan kakao. 1 avuc kuru dut.
Su: 2.5 lt kadar
15 dk karin ve arka bacak ic bacak harwketleri
300 squat
Bugun de biraz rahatsizim ondan evde yaptim salona gidemedim.
inşallah canım pazartesiye artı ile başlamak istemiyorum geçen hafta artiyka başlamıştım( regliydim) cumaya anca 200 gr vermiştim bu sefer öyle olmaz inşallah dur azcık daha eliptik yapayım benDaha nice guzel mutlu yillari olsun prensesin. Ins yarina arti olarak donmesin sana da canim. En iyisi Bolca dans et kizinla erit o pastayi
Hos geldin burcu.Selam.kizlar.iradesiz pis bogaz sisman burcu geri geldi kendimi bir turlu motive edemedim evlilik beni baya bi bozmus kendime geldigim anda buralarda olucam opuyorum hepinizi
Tarcinli sut ya da tarcin cayi ic canim. Tatli istegini bastiriyor.Ya benime 9 gün var ama baya baya acıkıyorum, sürekli tatlı istiyor hemen acıkıyorum. Evdeyim diye mi ki? :)) ama şükür tuttum kendimi ve bir muzla atlattım.
Afiyet olsun canim. Dogum gunu kutlu olsun annesi prenses kizimizin. Saglikli mutlu basarili bir hayati olsun insallah.ben de bugün buraya günahlarımı yazayım
sabah 8.00
1 dilim ekmekle tost
1kk peynir
1yumurta
domates salatalık
Ara 12.00
çeyrek armut 1 mandalina
ara 14.00 bir bardak ayran
Akşam18.00 bir dilim yaş pasta 1 tane tuzlu kurabiye(küçük) ( kızımın doğum günüydü)
su 2 litre 750milim dukan birası
spor 40 dakika yürüyüş ve yarim saat eliptik
Gecmis olsun canim. Amin insallah.Çok geçmiş olsun kuzum, benim kuzunun da köprücük kemiği kırık, bisikletzede, tabi ki üzülüyoruz anne olarak ancak çocuk bunlar, Rabbim beterinden saklasın, yıpratma kendini lütfen
Gecmis olsun hilal korkma illa decam edecek diye bi sey yok guclenecek o kemik yapisi daha yer etmezse tekrarlamaz biraz daha dikkat edin bundan sonra gelisene kadar. Benimde cikmis kucukken kizin yaslardayken ama devam etmedi sonra kaval kemigimi de kirdim oluyor küçükken üzme kendiniSabah kahvaltısı
1 bardak süt
Öğle
1 kaşe çorba tavuklu
4 yk makarna
Salata
Yoğurt
Aksam
Çeyrek nar
Yoğurt
Şu 1 lt
Kızımın kolu çıktı kızlar ya ve devam edermiş bir kere çıkınca çok üzgünüm
Senin sporu görünce utandim kalkayim da az daha spor yapayim kalori doldurcaz diye yiyoruz sismeyeyim sonraAfiyet olsun fistik. Gayet guzel olmus
Afiyet olsun deryacim. Menun de sporun da super canim.Slm kizlar
Buginku menum
Sabah: 2 dilim beyaz peynir. 1 dilim ekmek. Salatalik. 2 ceviz.
Ara: 1fincan sutlu kahve. 2 kuru incir
Oglen: 1 kepce sebzeli mercimek corbasi.2 yk kara bugday. 4 yk kiymali karnibahar. Salata. 1 dilim ekmek.
Ara: 1 fincan kefir. 10 findik
Aksam: az yagda yapilmis 1 cipura. Salata. 1 dilim ekmek. 3 yk limon suyu.
Ara: 1 fincan kakao. 1 avuc kuru dut.
Su: 2.5 lt kadar
15 dk karin ve arka bacak ic bacak harwketleri
300 squat
Bugun de biraz rahatsizim ondan evde yaptim salona gidemedim.
Oy oy oy maşallah sübhanallah arkadaşıma, bitmiş o iş zoru gitmiş bile, kırkı da devirdin mi tozlu raflara kaldırma vakti gelmiş demektir13 gun 3 saat 42 dk.dir sigara icmiyor musum arkadaslar. Yukledigimiz motivasyon programina baktim az once. Arada paylasirim demistim unutuyorum menu altina yazmayi.
amin inşallah ablacım teşekkürlerAfiyet olsun canim. Dogum gunu kutlu olsun annesi prenses kizimizin. Saglikli mutlu basarili bir hayati olsun insallah.
Ins eksiyle baslarsin baslariz canim haftayamantıklı yoksa bu şekilde unutma olabiliyor
çok güzel dengeli bir menü afiyet olsun
inşallah canım pazartesiye artı ile başlamak istemiyorum geçen hafta artiyka başlamıştım( regliydim) cumaya anca 200 gr vermiştim bu sefer öyle olmaz inşallah dur azcık daha eliptik yapayım ben
tebrikler inşallah böyle devam kaç gündür soracağım ama strese sokar mıyım acaba diye sormadım çok sevindim iradeyle devam etmene13 gun 3 saat 42 dk.dir sigara icmiyor musum arkadaslar. Yukledigimiz motivasyon programina baktim az once. Arada paylasirim demistim unutuyorum menu altina yazmayi.
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..bizimki her seneki gibi hic güzel değildi çok sıkıcıydı kızım da büyük hevesle gitti ama umduğunu bulamadıCumhuriyet Bayramımız kutlu olsun kızlar bu arada. Bugünkü bayram programımız çok güzeldi, hala etkisindeyim
inşallah canımIns eksiyle baslarsin baslariz canim haftaya
Ne guzel. Cocukken ben de cok severdim kutlamalariCumhuriyet Bayramımız kutlu olsun kızlar bu arada. Bugünkü bayram programımız çok güzeldi, hala etkisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?