Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim.

Cok gecmis olsun canim. Hilalcim eger bir sure alci yada atel tarzi bir seyle sabitlenince ilk cikmada yer etmez diye biliyorum. Ama buna karar verecek olan doktor tabi. Bir arastirin derim.

Ben yedikçe telefonda boş bir sayfaya yazıyor, akşam da kopyala yapıştır yapıyorum canım
mantıklı yoksa bu şekilde unutma olabiliyor
çok güzel dengeli bir menü afiyet olsun
Daha nice guzel mutlu yillari olsun prensesin. Ins yarina arti olarak donmesin sana da canim. En iyisi Bolca dans et kizinla erit o pastayi
inşallah canım pazartesiye artı ile başlamak istemiyorum geçen hafta artiyka başlamıştım( regliydim) cumaya anca 200 gr vermiştim bu sefer öyle olmaz inşallah dur azcık daha eliptik yapayım ben

Ya benime 9 gün var ama baya baya acıkıyorum, sürekli tatlı istiyor hemen acıkıyorum. Evdeyim diye mi ki? :)) ama şükür tuttum kendimi ve bir muzla atlattım.
Tarcinli sut ya da tarcin cayi ic canim. Tatli istegini bastiriyor.

Afiyet olsun canim. Dogum gunu kutlu olsun annesi prenses kizimizin. Saglikli mutlu basarili bir hayati olsun insallah.

Gecmis olsun hilal korkma illa decam edecek diye bi sey yok guclenecek o kemik yapisi daha yer etmezse tekrarlamaz biraz daha dikkat edin bundan sonra gelisene kadar. Benimde cikmis kucukken kizin yaslardayken ama devam etmedi sonra kaval kemigimi de kirdim oluyor küçükken üzme kendini

Afiyet olsun fistik. Gayet guzel olmus
Senin sporu görünce utandim kalkayim da az daha spor yapayim kalori doldurcaz diye yiyoruz sismeyeyim sonra

Afiyet olsun deryacim. Menun de sporun da super canim.

13 gun 3 saat 42 dk.dir sigara icmiyor musum arkadaslar. Yukledigimiz motivasyon programina baktim az once. Arada paylasirim demistim unutuyorum menu altina yazmayi.
Oy oy oy maşallah sübhanallah arkadaşıma, bitmiş o iş zoru gitmiş bile, kırkı da devirdin mi tozlu raflara kaldırma vakti gelmiş demektir

Ins eksiyle baslarsin baslariz canim haftaya

13 gun 3 saat 42 dk.dir sigara icmiyor musum arkadaslar. Yukledigimiz motivasyon programina baktim az once. Arada paylasirim demistim unutuyorum menu altina yazmayi.
tebrikler inşallah böyle devam kaç gündür soracağım ama strese sokar mıyım acaba diye sormadım çok sevindim iradeyle devam etmene
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun kızlar bu arada. Bugünkü bayram programımız çok güzeldi, hala etkisindeyim
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..bizimki her seneki gibi hic güzel değildi çok sıkıcıydı kızım da büyük hevesle gitti ama umduğunu bulamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…