Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü:
Sabah:
4 yk müsli
1 çk bal
Süt
Muz

Ara:
1 portakal

Öğle:
Tavuklu sandviç (360 kcal)
Ayran

Ara:
4 ceviz

Akşam:
Tavuk but
Haşl karnabahar
Salata

Su: 2.5l
Spor: 45 dk yürüyüş
Afiyet olsun cnm güzel menü
Günaydın güzel hanımlar
Günaydın can
Akşam iyi ama sabahla öğlen çok az cnm

ev hanımlığı güzel birşey olsa gerek ya.. öyle uyumalar fln.. ben de hep bir telaş.. hep bir eksiklik duygusu.. çocuk olunca nasıl olur bilemiyorum hiç..
Güzel taraflarıda var tabi cnm ama bi okadarda kötü yanları da var. Eskiden bende çalışıyordum çocuk olduğundan beri çalışmıyorum. Ama ileride çalışmak istiyorum sıkıldım çünkü çok sıkılıyorum. Evet çocuğunla rahatça ilgilenebilmek istediğin zaman yatıp dinlenebilmek komşunla bi fincan kahve içebilmek güzel tabi ama bence çalışmak da çok güzel. İnan nekadar evde olursan ev işleri okadar çok oluyo ama çalışırken öyle değildi daha az ev işi çıkıyodu sanki işim bitiyodu yani. Ama ozamanda eşime kendime ve en önemlisi oğluma yeteri kadar zaman ayıramazdım. Çalışan anneler için çok zor oluyor çevremde var ondan biliyorum. Yani herikisininde zorlukları var. Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmak lazım.

Canım burası tatıl
Çocuklar evde bırazda rahatsızlar
Okuyorum ama yazamıyorum ellerım çok şişti
6 sında ayrıntılı fılme gırecegım bakalım
Ay sen yurt dışında mısın, madem tatil gömülün yatın kuzularla birlikte, Rabbim şifalar versin hepinize

o zaman hadi alışverişe bakalım :) sabahtan hallet işlerini..

Kakaonun kalorisi de yok gibiymiş baktım şimdi, 1 yk 15 cal falan, iyiymiş, ilk fırsatta dadanayım ben de

valla bunun ne etkisi var hiç araştırmadım ben.. ama sabah bir fincan içtim.. iyi geldi.. sütle eminim daha güzeldir..

Yarına beynımı hazırlıyom sevıl dedıgın gıbı dönüm olsun dıye

Berilim bu bir anda olur.. yeter dersin birgün başlarsın.. onun dışında için istemezse, her günün ızdırap olur.. tartılıyor musun kendi kendine?

sana katılıyorum.. ama ben sanırım ev hanımlığı yapamazmışım zaten.. çok para harcarmışım gibi geliyor.. sürekli birşeyler alayım, yapayım derken.. çalışınca vakit olmuyor hiçbirşeye :)

ama çocuk yetiştirme konusunda annenin yanında olması güzel.. benim yakın arkadaşım kızı 2 yaşına gelince çalışmaya başladı tekrar ama çok zorlandı.. çocuk hep evde anneyle idi, 2 yaş sendromu ile birlikte hepsine kök söktürdü.. ben de korkuyorum biraz.. bunun bir ayarı var mıdır bilmiyorum.. sanırım herşeyi zaman ve şartlar belirliyor..

ev hanımlığı güzel birşey olsa gerek ya.. öyle uyumalar fln.. ben de hep bir telaş.. hep bir eksiklik duygusu.. çocuk olunca nasıl olur bilemiyorum hiç..
Cocuk olunca simdiki calisma temposuna, isine, bulusmalara bir de cocuk ekleniyor tabiki daha yorucu oluyor ama. Cocugunun yuzunun bir gulucugunu gormek de dunyalara bedel. Sabah erkenden kalkiyorum ki kizicimla daha cok vakit gecireyim diye bu aralar islerim var okul-is kosusturmasi da olacak derken eve dondugumde hep uyuyor olacak kuzum. O yuzden sabahlari bol bol vakit geciriyoruz. Uykumdan hickimse bbeni alikoymazdi taa ki anne olana kadar Sevilim. Hersey degisiyor ama hersey daha bir guzel oluyor, daha bir anlamli oluyor, mutluluk dolu oluyor cocukla. Rabbim insallah sana da anne olmayi nasip etsin eminim cok tatli anne olursun

Ayneen ya ben de bebegim oldugunda oyle hissetmistim sanki oyuncak bebegin gercegi hem de guleni mutlu edeni. Evin isi bir kat daha fazla nese doldu son bir yildir. Rabbim saglik uzun omur versin yavrularimiza. Ayy ozledim kuzumu.

Cok gecmis olsun canim. Bu hafta sonu ben de cok kotuydum sukur gecti. Bende ise yariyor hep kis caylari. Aci baharatli kis cayi alip ic bol bol. Vucut isisini arttirdigi icin terletiyor ve beni iyilestirdi.

Günaydın canım bu kakao işi serbest mi, kalorisi falan nasıl, şekersiz olarak kullanıyoruz değil mi, koyu severim ben, serbest derseniz sarılasım var kakaolu süte, tabi önce yemeklik sebze almalıyım
Ben gun boyunca cok sutlu kahve icmemissem bazen sutlu iciyorum. Ama genelde sade. Kalorisi cok az canim. Ben de cook koyu sevenlerdenim. Sekersiz ve ayni cikolata gibi oluyor

Anladim canim. Ama el deme kizz kocana. El olur mu , en gizli saklilarimi bilen onlar. Hastalikta saglikta hep yanimizdalar. Olmadi kizin biraz daha buyusun. Senin ailen de var yakininda konusursun aksam derslere giderken bakarlar, o zaman esin de birsey demez
Bir ara satarsin eliptigi sen basla leslieye canim. Inan bu aralar hiic vaktim yok vakit bulunca da hemen spora sariliyom. Degerlendir zamanini canim ne kadar cok spor o kadar cook eksi

Yok canım hıc tartıyla aramız yok
İnsallah olur yarın
Yoksa kısırdongude kaybolacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…