sağol canım hafta sonu çok yedim dün dengeleyim dedim ama sabah kahvaltı yapmayınca kötü geçiyor günValla yediklerine göre halsizliğin, hastalıktan ötürü gibime geliyor sanki . Yine Allah korusun. :)
Afiyet olsun cnm güzel menüMenü:
Sabah:
4 yk müsli
1 çk bal
Süt
Muz
Ara:
1 portakal
Öğle:
Tavuklu sandviç (360 kcal)
Ayran
Ara:
4 ceviz
Akşam:
Tavuk but
Haşl karnabahar
Salata
Su: 2.5l
Spor: 45 dk yürüyüş
Günaydın canGünaydın güzel hanımlar
Akşam iyi ama sabahla öğlen çok az cnmherkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğle 1 kaşık çorba türlünün sadece etleri oda 3 tane ancak
öğle 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam 8 adet lahana sarma brokoli salatası
su 2 litre
spor yok inanılmaz halsizim ya hasta olacam ya da bilmiyorum.
Güzel taraflarıda var tabi cnm ama bi okadarda kötü yanları da var. Eskiden bende çalışıyordum çocuk olduğundan beri çalışmıyorum. Ama ileride çalışmak istiyorum sıkıldım çünkü çok sıkılıyorum. Evet çocuğunla rahatça ilgilenebilmek istediğin zaman yatıp dinlenebilmek komşunla bi fincan kahve içebilmek güzel tabi ama bence çalışmak da çok güzel. İnan nekadar evde olursan ev işleri okadar çok oluyo ama çalışırken öyle değildi daha az ev işi çıkıyodu sanki işim bitiyodu yani. Ama ozamanda eşime kendime ve en önemlisi oğluma yeteri kadar zaman ayıramazdım. Çalışan anneler için çok zor oluyor çevremde var ondan biliyorum. Yani herikisininde zorlukları var. Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmak lazım.ev hanımlığı güzel birşey olsa gerek ya.. öyle uyumalar fln.. ben de hep bir telaş.. hep bir eksiklik duygusu.. çocuk olunca nasıl olur bilemiyorum hiç..
Ay sen yurt dışında mısın, madem tatil gömülün yatın kuzularla birlikte, Rabbim şifalar versin hepinizeCanım burası tatıl
Çocuklar evde bırazda rahatsızlar
Okuyorum ama yazamıyorum ellerım çok şişti
6 sında ayrıntılı fılme gırecegım bakalım
Birsey olmaz canim 22 kaloriden. 100 gr kakaoyu 1 ayda ancak bitiriyorum benKakaonun 1 yemek kaşığı ortalama 22 kalori imiş cınımlar :)
Cok gecmis olsun kapitanim. Insallah ellerinle ilgili filmin sonuclari guzel olur.Canım burası tatıl
Çocuklar evde bırazda rahatsızlar
Okuyorum ama yazamıyorum ellerım çok şişti
6 sında ayrıntılı fılme gırecegım bakalım
nefertityy kız inan üşenme değil vakit yok, yoksa ben istemez miyim kabak ıspanak yiyeyim
Aaaa senin bebeğin yok mu, bayanlar için muhteşem bir ayrıcalık, oyuncak bebek yerine gerçek bebeğin oluyor, evcilik gibi devam ediyorsun hayat boyu, erkeklerin arabasının olması gibi birşey
Kakaonun kalorisi de yok gibiymiş baktım şimdi, 1 yk 15 cal falan, iyiymiş, ilk fırsatta dadanayım ben de
Yarına beynımı hazırlıyom sevıl dedıgın gıbı dönüm olsun dıye
Güzel taraflarıda var tabi cnm ama bi okadarda kötü yanları da var. Eskiden bende çalışıyordum çocuk olduğundan beri çalışmıyorum. Ama ileride çalışmak istiyorum sıkıldım çünkü çok sıkılıyorum. Evet çocuğunla rahatça ilgilenebilmek istediğin zaman yatıp dinlenebilmek komşunla bi fincan kahve içebilmek güzel tabi ama bence çalışmak da çok güzel. İnan nekadar evde olursan ev işleri okadar çok oluyo ama çalışırken öyle değildi daha az ev işi çıkıyodu sanki işim bitiyodu yani. Ama ozamanda eşime kendime ve en önemlisi oğluma yeteri kadar zaman ayıramazdım. Çalışan anneler için çok zor oluyor çevremde var ondan biliyorum. Yani herikisininde zorlukları var. Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmak lazım.
Çok pis gaza geldimKakaolu sıcak suyumu afiyetle içyorum şu an
Cocuk olunca simdiki calisma temposuna, isine, bulusmalara bir de cocuk ekleniyor tabiki daha yorucu oluyor ama. Cocugunun yuzunun bir gulucugunu gormek de dunyalara bedel. Sabah erkenden kalkiyorum ki kizicimla daha cok vakit gecireyim diye bu aralar islerim var okul-is kosusturmasi da olacak derken eve dondugumde hep uyuyor olacak kuzum. O yuzden sabahlari bol bol vakit geciriyoruz. Uykumdan hickimse bbeni alikoymazdi taa ki anne olana kadar Sevilim. Hersey degisiyor ama hersey daha bir guzel oluyor, daha bir anlamli oluyor, mutluluk dolu oluyor cocukla. Rabbim insallah sana da anne olmayi nasip etsin eminim cok tatli anne olursunev hanımlığı güzel birşey olsa gerek ya.. öyle uyumalar fln.. ben de hep bir telaş.. hep bir eksiklik duygusu.. çocuk olunca nasıl olur bilemiyorum hiç..
Ayneen ya ben de bebegim oldugunda oyle hissetmistim sanki oyuncak bebegin gercegi hem de guleni mutlu edeni. Evin isi bir kat daha fazla nese doldu son bir yildir. Rabbim saglik uzun omur versin yavrularimiza. Ayy ozledim kuzumu.nefertityy kız inan üşenme değil vakit yok, yoksa ben istemez miyim kabak ıspanak yiyeyim
Aaaa senin bebeğin yok mu, bayanlar için muhteşem bir ayrıcalık, oyuncak bebek yerine gerçek bebeğin oluyor, evcilik gibi devam ediyorsun hayat boyu, erkeklerin arabasının olması gibi birşey
Afiyet olsun canim. Bana cok iyi geliyor kakao hem kalorisi cok az hem de icindeki magnez sayesinde daha iyi hissettiriyor.günaydın kızlar iyi sabahlar..
@DeryaOnDiet bu sabah değişiklik yaptım, bir bardak kakao içiyorum.. :)
Cok gecmis olsun canim. Bu hafta sonu ben de cok kotuydum sukur gecti. Bende ise yariyor hep kis caylari. Aci baharatli kis cayi alip ic bol bol. Vucut isisini arttirdigi icin terletiyor ve beni iyilestirdi.herkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğle 1 kaşık çorba türlünün sadece etleri oda 3 tane ancak
öğle 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam 8 adet lahana sarma brokoli salatası
su 2 litre
spor yok inanılmaz halsizim ya hasta olacam ya da bilmiyorum.
Ben gun boyunca cok sutlu kahve icmemissem bazen sutlu iciyorum. Ama genelde sade. Kalorisi cok az canim. Ben de cook koyu sevenlerdenim. Sekersiz ve ayni cikolata gibi oluyorGünaydın canım bu kakao işi serbest mi, kalorisi falan nasıl, şekersiz olarak kullanıyoruz değil mi, koyu severim ben, serbest derseniz sarılasım var kakaolu süte, tabi önce yemeklik sebze almalıyım
Ben de merak ettim yaa.Zeeen zeeen nerdesiiiiin, merak ettim kuzuuu
Sagol canim. Asil yogum tempom bugun basliyor bakalim. Burda yarin resmi tatil. O yuzden yqarinki dersler bugune alindi ve bugun ogrenciligimin ilk gunu bakalim beni neler bekliyorGüzel menü
Kolay gelsin bu arada canım :)
Afiyet olsun canim. Hosgeldin.Menü:
Sabah:
4 yk müsli
1 çk bal
Süt
Muz
Ara:
1 portakal
Öğle:
Tavuklu sandviç (360 kcal)
Ayran
Ara:
4 ceviz
Akşam:
Tavuk but
Haşl karnabahar
Salata
Su: 2.5l
Spor: 45 dk yürüyüş
Anladim canim. Ama el deme kizz kocana. El olur mu , en gizli saklilarimi bilen onlar. Hastalikta saglikta hep yanimizdalar. Olmadi kizin biraz daha buyusun. Senin ailen de var yakininda konusursun aksam derslere giderken bakarlar, o zaman esin de birsey demezben lise terkim yani akşam lisesi istedim eşim olmaz dedi orada birşey diyemem ki annem karşı çıkmış zamanında yani o el sonuçta açıktan devam ettim hamilelik kusma düşük tehlikesi derken bıraktım ya liseyi bi bitirseydim gerisi gelirdi mutlaka
Ekrandan ayarliydi derya o yüzden pedallar ağır geliyor çevirirken ilk.isim onu satıp leslieye geri dönmek
bana da çok az geldi yemekler
afiyet olsun ben bisi itiraf edem mi palamut ve hamsi dışında hiç balık yemedim tatları aynımı acepp
Geçmiş olsun bende şu ara o sikintidayim ama bıktım doktor görmekten allah beterinden korusun
kızım sanırım huy değişiyor geç yatmalar gece uyanıp ağlamalar sabah ezanından uymaları gibi gibi ve bu da yordu galiba beni genel olarak çok aktif bir enerjisi olan biri değilim dır hepten yerlere indi kış ayı da eklendi mesela hastane bugün Ku yemek işini saymazsak 2 hafta gibi bir süredir dışarı cikmamisim yürümek yada ne biliyim hava için evin bahçesine bile inmedim çöpü kapıya bırakıp hemen kaçıyorum eve bende böyle aşırı ev kusuyum şimdi anneme geldim 1 saat evvel 2 gün kalırım az değişiklik olsun diye bakalım burada cikicammi
Yok canım hıc tartıyla aramız yoko zaman hadi alışverişe bakalım :) sabahtan hallet işlerini..
valla bunun ne etkisi var hiç araştırmadım ben.. ama sabah bir fincan içtim.. iyi geldi.. sütle eminim daha güzeldir..
Berilim bu bir anda olur.. yeter dersin birgün başlarsın.. onun dışında için istemezse, her günün ızdırap olur.. tartılıyor musun kendi kendine?
sana katılıyorum.. ama ben sanırım ev hanımlığı yapamazmışım zaten.. çok para harcarmışım gibi geliyor.. sürekli birşeyler alayım, yapayım derken.. çalışınca vakit olmuyor hiçbirşeye :)
ama çocuk yetiştirme konusunda annenin yanında olması güzel.. benim yakın arkadaşım kızı 2 yaşına gelince çalışmaya başladı tekrar ama çok zorlandı.. çocuk hep evde anneyle idi, 2 yaş sendromu ile birlikte hepsine kök söktürdü.. ben de korkuyorum biraz.. bunun bir ayarı var mıdır bilmiyorum.. sanırım herşeyi zaman ve şartlar belirliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?