Pek degıl parmaklarda egılme varCok gecmis olsun kapitanim. Insallah ellerinle ilgili filmin sonuclari guzel olur.
Canim evden cikmamak depresyon belirtisidir. Yapma oyle olsun soguk olsun kiz burda buzz gibi hava hele bir de ruzgar var ne yapalim evlere mi hapsolalim kis boyu. Al kizicigini yuruyun biraz parklara gidin. Hava al yapma canim evde durdukca daha cok bunalirsin.ben lise terkim yani akşam lisesi istedim eşim olmaz dedi orada birşey diyemem ki annem karşı çıkmış zamanında yani o el sonuçta açıktan devam ettim hamilelik kusma düşük tehlikesi derken bıraktım ya liseyi bi bitirseydim gerisi gelirdi mutlaka
Ekrandan ayarliydi derya o yüzden pedallar ağır geliyor çevirirken ilk.isim onu satıp leslieye geri dönmek
bana da çok az geldi yemekler
afiyet olsun ben bisi itiraf edem mi palamut ve hamsi dışında hiç balık yemedim tatları aynımı acepp
Geçmiş olsun bende şu ara o sikintidayim ama bıktım doktor görmekten allah beterinden korusun
kızım sanırım huy değişiyor geç yatmalar gece uyanıp ağlamalar sabah ezanından uymaları gibi gibi ve bu da yordu galiba beni genel olarak çok aktif bir enerjisi olan biri değilim dır hepten yerlere indi kış ayı da eklendi mesela hastane bugün Ku yemek işini saymazsak 2 hafta gibi bir süredir dışarı cikmamisim yürümek yada ne biliyim hava için evin bahçesine bile inmedim çöpü kapıya bırakıp hemen kaçıyorum eve bende böyle aşırı ev kusuyum şimdi anneme geldim 1 saat evvel 2 gün kalırım az değişiklik olsun diye bakalım burada cikicammi
Amın canımAy sen yurt dışında mısın, madem tatil gömülün yatın kuzularla birlikte, Rabbim şifalar versin hepinize
Sagol canim yorumlarin insallah degerlendiririm bu firsati. Bu hafta deneme haftasi bakalim/.Güzel cnm ben beğendim afiyet olsun
Menünde sporunda güzrl cnm
Bence çok büyük bi fırsat cnm değerlendir derim
Güzel cnm afiyet olsun
Bende bugünkü yağ oranımı doldurmuşum
Afiyet olsın cnm güzel
Canim bademden domatesten birsey olmaz ama tuuuzz o ciss iste. Yeme tuz taze sebzelerin icerisinde zaten tuz var ekstradan bir daha eklemeye hiiic gerek yokk.Kızlar ben bişey yaptım. Bisürü domates yedim. 4 tane çeri yedim kesmedi bitanede ortaboy yedim hemde saat 11 de. Domates kalorili bişey değil ama kötü olan benim özellikle domatesi çok tuzlayıp yemem. Çok cnm çekti bilemezsiniz. Aşerir gibiydim.
Ayrıca saat 8 de 15 tane çiğ badem yedim.
Birde 40 dk yoga yaptım ama ne çare yedim domatesleri bademleri
Kaybolma kisir dongude kapitanim. Yarin ins basliyorsun anladigim kadariyla cook sevindim .Yok canım hıc tartıyla aramız yok
İnsallah olur yarın
Yoksa kısırdongude kaybolacam
Cook gecmis olsun kapitanim. Neden olmus acaba? Cok mu sicak soguk su yaptin ki sebep o mu acaba? Ya da irsi birsey mi? Cook gecmis olsun. Insallah cozumu vardir ve kisa surede gecer.Pek degıl parmaklarda egılme var
Sadece tedavı ne onu bulmaya çalışıyorlar egılmeyı durdurmak için
Insallah be Derya hepınız gözümün önünde erıdınız ben şişerkenKaybolma kisir dongude kapitanim. Yarin ins basliyorsun anladigim kadariyla cook sevindim .
Hıc bılmıyom kuzum ya dr röntgende anlaşılmıyor dedıCook gecmis olsun kapitanim. Neden olmus acaba? Cok mu sicak soguk su yaptin ki sebep o mu acaba? Ya da irsi birsey mi? Cook gecmis olsun. Insallah cozumu vardir ve kisa surede gecer.
Yiyemiyorum cnm çok haklısın bütün sebzeleri tuzsuz yerim hatta salatalık tuzlandıysa ağzıma bile süremem ama şu domatesi çok tuzlu seviyorum bi türlü vazgeçemedim şu huyumdanCanim bademden domatesten birsey olmaz ama tuuuzz o ciss iste. Yeme tuz taze sebzelerin icerisinde zaten tuz var ekstradan bir daha eklemeye hiiic gerek yokk.
dışardan sıkılıyorum işte burada öyle gezecek yerler değil park ta bile koca koca adamlar dolu düşün zaten evin bahçesi park gibi salıncağı kaydırağı arabaları oyuncakları dolu arada bir top havuzuna götürüyorum orada tırtıl vs biniyor ben oldum olası öyle dışarı yine seven biri değilim evde sakın sessiz kalıp yatiyim örgü yapıyım ne biliyim iyi geliyor dışarısının sesindengeçmiş olsun canım istediğin zamanda rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
bence doktora git canım ihmal etme sonra toparlaması zor oluyor çünkü iyileşiyor kendi kendine dahab da artıyor..hic sıkılmıyor musun o kadar evde durmaktan ben çalışıyorum haftaiçi mecburi dışarıdayım da haftasonu da işimi bitirir bitirmez hicbir yere gitmesem kızımı alır parka giderim temiz hava iyidir bu şekilde iyice hantallaşırsın dışarı çıktıkça da açılır enerji k hissedersin
afiyet olsun bir şey olmaz domatesten
afiyet olsun güzel menü spor da güzel o halde gelsin eksiler
kızım gayet iyi besleniyor çok şükür ona etli proteinli vitaminli yemekler hazırlıyorum ek gıdaya erken başladığı için beslenmesi gayet güzel arda bir iştahsızlık dışında sanırım diyetten bıktım bir an evvel hedefe ulaşıp bunstresten kurtulmak istiyorumüşengeçlikten tamamen ya.. sabahları işe gitmek için bu bedeni zor kaldırıyorum..
canım, hazır şurup ben yapmadım..
akşam yemeği iyi baya doyurdu.. sadece sabah yok canım..
bahane mi arıyorsun acaba kendine.. bir sakinleş bence.. bir düşün.. ne yapmak istiyorsun şuan.. belki diyetten bıktın bilmiyorum.. ama önce bi ne istediğini iyice otur. öncelik listesi yap kendine.. sen bu listedeki önceliklerin arasında neredesin ona bak..
böyle beslenmeyle birşey olmaz.. ama bir süre sonra kilo almaya başlarsın.. gündüz yemeyip akşam yersen öyle oluyor.. tıpkı benim gibi.. ayrıca su az içtiğin için halsizlik de yapıyor olabilir. suyu şifa niyetine al eline.. git gel yudumla.. yavrun sana bakarak besleniyorsa vay haline..
lor kavurma ne olaki? tek tip beslenme gibi geldi bana biraz.. normalde bence iyi.. ama meyve yok, sebze de bütün gün aynı.. mümkünse diyorum, mümkünse şekillendir.. lor kavurmanı yaptığın salatanın üstüne koysan mesela güzel olur diye düşünüyorum..
su ve sporun bence 10 numara..
bu menüyle kendini baya hafif hissediyorsundur bence..
bence bu menü, kilo koruma menüsü.. nedense bende öyle bir his oluşturdu.. ama yeme saatleri itibariyle çok güzel.. evde kendi kendine başka hareketler yapma imkanın yok mu?
bencede... Allahtan su içme problemim yok benim.. içiyorum.. bir de şunu farkediyorum.. açken canım su içmek istemiyor.. ağzımın tadı olmuyor.. ama 3 öğün yediğimde gayet güzel suyumu içiyorum..
kızlar siz de dikkat edin bence..
Günaydın canın erken uyanmasam da güzel bir kahvaltı ile başladım annem sağolsunZukkumcuğum günaydın canım, haydi kalk güne erken başla bugün
geçmiş olsun inşallah kötü birşey çıkmazCanım burası tatıl
Çocuklar evde bırazda rahatsızlar
Okuyorum ama yazamıyorum ellerım çok şişti
6 sında ayrıntılı fılme gırecegım bakalım
Sanmıyorum ama kızım kreş zamanına gelince kurslara gitmeye karar verdim gün için de 2 saat en azından kendimi gelistirirm ona karışamaz gün içi sonuçtaAnladim canim. Ama el deme kizz kocana. El olur mu , en gizli saklilarimi bilen onlar. Hastalikta saglikta hep yanimizdalar. Olmadi kizin biraz daha buyusun. Senin ailen de var yakininda konusursun aksam derslere giderken bakarlar, o zaman esin de birsey demez
Bir ara satarsin eliptigi sen basla leslieye canim. Inan bu aralar hiic vaktim yok vakit bulunca da hemen spora sariliyom. Degerlendir zamanini canim ne kadar cok spor o kadar cook eksi
teşhis koyabildiler mi pekiPek degıl parmaklarda egılme var
Sadece tedavı ne onu bulmaya çalışıyorlar egılmeyı durdurmak için
birşey. Var kafam da onu yapabilirsem zaten mecbur hafta da 3 gün cikicaz bakalımCanim evden cikmamak depresyon belirtisidir. Yapma oyle olsun soguk olsun kiz burda buzz gibi hava hele bir de ruzgar var ne yapalim evlere mi hapsolalim kis boyu. Al kizicigini yuruyun biraz parklara gidin. Hava al yapma canim evde durdukca daha cok bunalirsin.
Sen bir basla canim insallah gerisi gelir. Senin destegini hepimiz cok gorduk bu yolda hakkin odenmez. Eee simdi sira bizde hadi kapitanim gel beraber eriyelimInsallah be Derya hepınız gözümün önünde erıdınız ben şişerken
Cook gecmis olsun cnaim tekrar. Insallah cozumu olan bir sorundur.Hıc bılmıyom kuzum ya dr röntgende anlaşılmıyor dedı
Canim inan alismak 3 gununu alir. Bir basla tuzsuz yemeye. Ben hamileyken basladim sifir tuz yemeye sislik olmasin diye. Ben alistim simdi de salata tuzlu olunca yiyemiyorumYiyemiyorum cnm çok haklısın bütün sebzeleri tuzsuz yerim hatta salatalık tuzlandıysa ağzıma bile süremem ama şu domatesi çok tuzlu seviyorum bi türlü vazgeçemedim şu huyumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?