Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim evden cikmamak depresyon belirtisidir. Yapma oyle olsun soguk olsun kiz burda buzz gibi hava hele bir de ruzgar var ne yapalim evlere mi hapsolalim kis boyu. Al kizicigini yuruyun biraz parklara gidin. Hava al yapma canim evde durdukca daha cok bunalirsin.

Sagol canim yorumlarin insallah degerlendiririm bu firsati. Bu hafta deneme haftasi bakalim/.

Canim bademden domatesten birsey olmaz ama tuuuzz o ciss iste. Yeme tuz taze sebzelerin icerisinde zaten tuz var ekstradan bir daha eklemeye hiiic gerek yokk.

Pek degıl parmaklarda egılme var
Sadece tedavı ne onu bulmaya çalışıyorlar egılmeyı durdurmak için
Cook gecmis olsun kapitanim. Neden olmus acaba? Cok mu sicak soguk su yaptin ki sebep o mu acaba? Ya da irsi birsey mi? Cook gecmis olsun. Insallah cozumu vardir ve kisa surede gecer.

Cook gecmis olsun kapitanim. Neden olmus acaba? Cok mu sicak soguk su yaptin ki sebep o mu acaba? Ya da irsi birsey mi? Cook gecmis olsun. Insallah cozumu vardir ve kisa surede gecer.
Hıc bılmıyom kuzum ya dr röntgende anlaşılmıyor dedı

Canim bademden domatesten birsey olmaz ama tuuuzz o ciss iste. Yeme tuz taze sebzelerin icerisinde zaten tuz var ekstradan bir daha eklemeye hiiic gerek yokk.
Yiyemiyorum cnm çok haklısın bütün sebzeleri tuzsuz yerim hatta salatalık tuzlandıysa ağzıma bile süremem ama şu domatesi çok tuzlu seviyorum bi türlü vazgeçemedim şu huyumdan

dışardan sıkılıyorum işte burada öyle gezecek yerler değil park ta bile koca koca adamlar dolu düşün zaten evin bahçesi park gibi salıncağı kaydırağı arabaları oyuncakları dolu arada bir top havuzuna götürüyorum orada tırtıl vs biniyor ben oldum olası öyle dışarı yine seven biri değilim evde sakın sessiz kalıp yatiyim örgü yapıyım ne biliyim iyi geliyor dışarısının sesinden

kızım gayet iyi besleniyor çok şükür ona etli proteinli vitaminli yemekler hazırlıyorum ek gıdaya erken başladığı için beslenmesi gayet güzel arda bir iştahsızlık dışında sanırım diyetten bıktım bir an evvel hedefe ulaşıp bunstresten kurtulmak istiyorum

Zukkumcuğum günaydın canım, haydi kalk güne erken başla bugün
Günaydın canın erken uyanmasam da güzel bir kahvaltı ile başladım annem sağolsun
Canım burası tatıl
Çocuklar evde bırazda rahatsızlar
Okuyorum ama yazamıyorum ellerım çok şişti
6 sında ayrıntılı fılme gırecegım bakalım
geçmiş olsun inşallah kötü birşey çıkmaz

Sanmıyorum ama kızım kreş zamanına gelince kurslara gitmeye karar verdim gün için de 2 saat en azından kendimi gelistirirm ona karışamaz gün içi sonuçta
Pek degıl parmaklarda egılme var
Sadece tedavı ne onu bulmaya çalışıyorlar egılmeyı durdurmak için
teşhis koyabildiler mi peki

birşey. Var kafam da onu yapabilirsem zaten mecbur hafta da 3 gün cikicaz bakalım

Yiyemiyorum cnm çok haklısın bütün sebzeleri tuzsuz yerim hatta salatalık tuzlandıysa ağzıma bile süremem ama şu domatesi çok tuzlu seviyorum bi türlü vazgeçemedim şu huyumdan
Canim inan alismak 3 gununu alir. Bir basla tuzsuz yemeye. Ben hamileyken basladim sifir tuz yemeye sislik olmasin diye. Ben alistim simdi de salata tuzlu olunca yiyemiyorum bir basla cnaim alisirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…