Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben lise terkim yani akşam lisesi istedim eşim olmaz dedi orada birşey diyemem ki annem karşı çıkmış zamanında yani o el sonuçta açıktan devam ettim hamilelik kusma düşük tehlikesi derken bıraktım ya liseyi bi bitirseydim gerisi gelirdi mutlaka

Hilalin neden canin yemek istemiyor acaba? Kizina mi uzuldun kolu nasil olsu fistigin? Eliptigin ekranini bosver ac sevdigin birsey cik ustune yap o da olmadi leslie yap olmaz mi.
Ekrandan ayarliydi derya o yüzden pedallar ağır geliyor çevirirken ilk.isim onu satıp leslieye geri dönmek
30.10.2017

08:00
1 dl ekmek, 1 çb fındık, lor kavurma, 8 zeytin, dereotu, turp

15:30
1 dl ekmek, lor kavurma, 8 zeytin, dereotu, turp

Su : 2,5 lt
Spor : 40+40+40 dk yürüyüş
bana da çok az geldi yemekler

afiyet olsun ben bisi itiraf edem mi palamut ve hamsi dışında hiç balık yemedim tatları aynımı acepp

Geçmiş olsun bende şu ara o sikintidayim ama bıktım doktor görmekten allah beterinden korusun
kızım sanırım huy değişiyor geç yatmalar gece uyanıp ağlamalar sabah ezanından uymaları gibi gibi ve bu da yordu galiba beni genel olarak çok aktif bir enerjisi olan biri değilim dır hepten yerlere indi kış ayı da eklendi mesela hastane bugün Ku yemek işini saymazsak 2 hafta gibi bir süredir dışarı cikmamisim yürümek yada ne biliyim hava için evin bahçesine bile inmedim çöpü kapıya bırakıp hemen kaçıyorum eve bende böyle aşırı ev kusuyum şimdi anneme geldim 1 saat evvel 2 gün kalırım az değişiklik olsun diye bakalım burada cikicammi

Güzel cnm ben beğendim afiyet olsun
Menünde sporunda güzrl cnm
Bence çok büyük bi fırsat cnm değerlendir derim
Güzel cnm afiyet olsun
Eki Görüntüle 2061660
Kalori düşük ama yağ oranı yüksek kaçmış valla. Oruçtum zaten. Ama spor yapcam, birazdan :))
Bende bugünkü yağ oranımı doldurmuşum
Afiyet olsın cnm güzel

Kızlar ben bişey yaptım. Bisürü domates yedim. 4 tane çeri yedim kesmedi bitanede ortaboy yedim hemde saat 11 de. Domates kalorili bişey değil ama kötü olan benim özellikle domatesi çok tuzlayıp yemem. Çok cnm çekti bilemezsiniz. Aşerir gibiydim.
Ayrıca saat 8 de 15 tane çiğ badem yedim.
Birde 40 dk yoga yaptım ama ne çare yedim domatesleri bademleri

Hiiiççç olmamış cnm metabolizmana ve vücuduna kastımı var senin. Bi an önce toparlanman lazım cnm çok dengesiz olmuş menün bitek akşamı beğendim diğcem ama gündüzde bişey yok zaten
30.10.2017

Cnm yediklerinin kalorisi yüksek olabilir ama az bence yani dengesiz geldi bana
Güzel cnm afşyet olsun okulda değilsin herhalde bugün

Ton balıklı veya peynirli sandviç ve ayran yapabilirsin

Güzel bir menü. Afiyet olsun :)

Doyurucu bir menü olmuş. Afiyet olsun :)

1000 kcal’ın üzerinde her menü iyidir :)
Yaşasın squatlar

Güzel menü
Kolay gelsin bu arada canım :)

Mecburi Kürtaj oldum da ben, rahmin kendini toparlaması için zaman gerekli olduğu için. :))
geçmiş olsun canım istediğin zamanda rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
bence doktora git canım ihmal etme sonra toparlaması zor oluyor çünkü iyileşiyor kendi kendine dahab da artıyor..hic sıkılmıyor musun o kadar evde durmaktan ben çalışıyorum haftaiçi mecburi dışarıdayım da haftasonu da işimi bitirir bitirmez hicbir yere gitmesem kızımı alır parka giderim temiz hava iyidir bu şekilde iyice hantallaşırsın dışarı çıktıkça da açılır enerji k hissedersin
afiyet olsun bir şey olmaz domatesten

Menü:
Sabah:
4 yk müsli
1 çk bal
Süt
Muz

Ara:
1 portakal

Öğle:
Tavuklu sandviç (360 kcal)
Ayran

Ara:
4 ceviz

Akşam:
Tavuk but
Haşl karnabahar
Salata

Su: 2.5lh
Spor: 45 dk yürüyüş
afiyet olsun güzel menü spor da güzel o halde gelsin eksiler

da

sabah neden kahvaltı yapmadın canım

üşengeçlikten tamamen ya.. sabahları işe gitmek için bu bedeni zor kaldırıyorum..

canım, hazır şurup ben yapmadım..

akşam yemeği iyi baya doyurdu.. sadece sabah yok canım..

bahane mi arıyorsun acaba kendine.. bir sakinleş bence.. bir düşün.. ne yapmak istiyorsun şuan.. belki diyetten bıktın bilmiyorum.. ama önce bi ne istediğini iyice otur. öncelik listesi yap kendine.. sen bu listedeki önceliklerin arasında neredesin ona bak..

böyle beslenmeyle birşey olmaz.. ama bir süre sonra kilo almaya başlarsın.. gündüz yemeyip akşam yersen öyle oluyor.. tıpkı benim gibi.. ayrıca su az içtiğin için halsizlik de yapıyor olabilir. suyu şifa niyetine al eline.. git gel yudumla.. yavrun sana bakarak besleniyorsa vay haline..

30.10.2017

lor kavurma ne olaki? tek tip beslenme gibi geldi bana biraz.. normalde bence iyi.. ama meyve yok, sebze de bütün gün aynı.. mümkünse diyorum, mümkünse şekillendir.. lor kavurmanı yaptığın salatanın üstüne koysan mesela güzel olur diye düşünüyorum..
su ve sporun bence 10 numara..

bu menüyle kendini baya hafif hissediyorsundur bence..

bence bu menü, kilo koruma menüsü.. nedense bende öyle bir his oluşturdu.. ama yeme saatleri itibariyle çok güzel.. evde kendi kendine başka hareketler yapma imkanın yok mu?

bencede... Allahtan su içme problemim yok benim.. içiyorum.. bir de şunu farkediyorum.. açken canım su içmek istemiyor.. ağzımın tadı olmuyor.. ama 3 öğün yediğimde gayet güzel suyumu içiyorum..

kızlar siz de dikkat edin bence..

herkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğle 1 kaşık çorba türlünün sadece etleri oda 3 tane ancak
öğle 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam 8 adet lahana sarma brokoli salatası
su 2 litre
spor yok inanılmaz halsizim ya hasta olacam ya da bilmiyorum.

çiğ kuruyemişle ayakta durmaya çalışmışsın resmen ya.. madem hasta olacak gibi hissediyorsun şöyle bol yeşillik limon meyve fln yesene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…