- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hafta sonu gecti bitti. Pazartesi oldu ama bir sessizlik hakim burda.Kaptanım de haydi yaaa, senin katılmanı bekliyoruz, çık ortaya artık, ayıp oluyor ama
ben lise terkim yani akşam lisesi istedim eşim olmaz dedi orada birşey diyemem ki annem karşı çıkmış zamanında yani o el sonuçta açıktan devam ettim hamilelik kusma düşük tehlikesi derken bıraktım ya liseyi bi bitirseydim gerisi gelirdi mutlakaSagol canim guzel yorumun icin. Bakalim yarin ilk ders ve tabii bu sayede ne zaman eve gelsem kizim uyumus olacak. Hele yarin dersim saat 21:30 ta bitecek eve 22:00 dan sonraancak gelirim. Bir deneyeyim canim bakalim bu hafta nasil gececek.
sen de dusun canim bak ikinci ogretim var aksam okursun. Benim yasim da kucuk degil biliyorsun 32 yasindayim. Sen benden daha gencsin. Hicbirsey icin gec degil.
Ekrandan ayarliydi derya o yüzden pedallar ağır geliyor çevirirken ilk.isim onu satıp leslieye geri dönmekHilalin neden canin yemek istemiyor acaba? Kizina mi uzuldun kolu nasil olsu fistigin? Eliptigin ekranini bosver ac sevdigin birsey cik ustune yap o da olmadi leslie yap olmaz mi.
bana da çok az geldi yemekler30.10.2017
08:00
1 dl ekmek, 1 çb fındık, lor kavurma, 8 zeytin, dereotu, turp
15:30
1 dl ekmek, lor kavurma, 8 zeytin, dereotu, turp
Su : 2,5 lt
Spor : 40+40+40 dk yürüyüş
afiyet olsun ben bisi itiraf edem mi palamut ve hamsi dışında hiç balık yemedim tatları aynımı aceppKizlar menumu yazayim
Sabah bir ucgen peynir ve bir dilim tb ekmegi
Kahvalti:11.00 uc kasik menemen,iki kadik kavirmali yum,6 yesil zeytin,2 dilim tb ekmegi,cay.
Aksam:17.30 bir orta boy alabalik ve bir orta boy patates firinda,salata.
2 litre su 30 dk yuruyus
Geçmiş olsun bende şu ara o sikintidayim ama bıktım doktor görmekten allah beterinden korusuninşallah canım istediğin gibi olur da neden 15 ocak
inşallah gönlünce olur ve inşallah yaparsın
afiyet olsun güzel olmuş
yok canım kadın hastalıkları işte malum
hımm ben de dedim acaba ben de mi sorun var ben yemek yetmezsem doymuyorum da
canım çok dengesiz olmuş malesef aksama kadar hiçbir şey yememişsin bu şekilde vücuduna zarar veriyorsun
waaoouuw spor süper
kızım sanırım huy değişiyor geç yatmalar gece uyanıp ağlamalar sabah ezanından uymaları gibi gibi ve bu da yordu galiba beni genel olarak çok aktif bir enerjisi olan biri değilim dır hepten yerlere indi kış ayı da eklendi mesela hastane bugün Ku yemek işini saymazsak 2 hafta gibi bir süredir dışarı cikmamisim yürümek yada ne biliyim hava için evin bahçesine bile inmedim çöpü kapıya bırakıp hemen kaçıyorum eve bende böyle aşırı ev kusuyum şimdi anneme geldim 1 saat evvel 2 gün kalırım az değişiklik olsun diye bakalım burada cikicammiZukkuuum neyin var kuzum, geç kalkmalar, yememeler, su içmemeler, ekransız eliptik yapmamlar falan, yakışıyor mu hiç sana, bak beni de üzüyorsun, böyle olmaz canım, sabahın bereketinde kalk, aç camlarını mis gibi, gönder kocanı işe, evini şööyle derle topla bir saate, al özenle hazırladığın kahvaltını önüne, kuzunu da yanına, ye mis gibi, yap sporunu, sonra akşam yemeğini pişir falan derken gün bitiverir, lütfen böyle yapma canım, yok illa beni yenince mutlu olacaksan o da olur, feda ederim kendimi sana :)
Güzel cnm ben beğendim afiyet olsunben de listemi yazayım
sabah 7.0o
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1 tk bal
domates salatalık
Ara 10.00 2 hurma
Öğlen 12.30
1porsiyon ızgara köfte
salata ve ayran
Ara 15.00 1 mandalina
Ara 17.30
1dilim tb ekmeği
1 kase çorba
5 kaşık etli patlıcan yemeği
salata
Ara 19.00 2 kuru incir
spor 1 saat yürüyüş
su az oldu bugün hastanedeydim tüm gün dışarıdaydım lavabo ihtiyacı olmasın diye içmedim 1 litre anca bir de 750milim dukan birası
Menünde sporunda güzrl cnmMenum
Sabah: domatesli yumurta, 8 zeytin, 2 dilim beyaz peynir, iki dilim normal ekmek, maydanoz roka salatalik
Öğlen: 3 yk yogurt, 3 yk musli
Ara: yarim nar
Ara: 20 cig findik
Aksam: 3 kofte, buyuk bi tabak salata, 3 yk yogurt
Toplam: 1030 kalori
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk kardiyo 50 squat
Bence çok büyük bi fırsat cnm değerlendir derimKizlaar
Size haberim var.
Uzun zamandir aklimdaydi master yapmak. Tam benim isime bransima uygun teknoloji uzerine bir master egitimine baslamayi planliyorum. Bu hafta misafir olarak derslere girip bakacagim ve eger cok uormazsa beni haftaya okulla kontrat imzalayip baslayacagim. Normalde ozel okul fiyat da baya tuzlu ama Avrupa Birligi fonuyla daha uyguna gelecek. Tabii bazi sorular var kafamda:
1- okulu 2 yilda bitirip mezun olamazsam fonun yerine tum parayi ben oduycem ve cezasi guzel bir araba parasi kadar.
2- dersler 2 haftada bir. Ama ders saatleri yogun. Carsamba. Persembe cuma gunleri saat 16 ten 21:30 a kadar ve cumartesi pazar sabahin korunden aksam 18e kadar. Ama 2 haftadabir. Derse katilim mecburi degilse ayni ceza yine odenecek.
Yarin aksam misafir ogrenci olarak ilk derslere katilacagim. Sukur simdi isim de pozisyonum da iyi ama 2 sene disimi sikar ve bitirirsem super bir yukselme olanagim olacak.
Esim yemegi. Temizligi herseyi yaparim kizimiza da bakarim istiyorsan oku yuksel diyor.
Güzel cnm afiyet olsunBen de bugün yeme içme defterini kapattım.. menümü yazayım..
Sabah; cevizli su
Öğlen; peynirli salata, 200gr yoğurt, soya sütlü latte üzerine(1 pompa şurup koydurdum)
Ara; 3 küçük hurma
Akşam; nohutlu et yemeği, salata
Su: 2,5lt
Spor;yok ( hoca bugün dinlen dedi)
Bende bugünkü yağ oranımı doldurmuşumEki Görüntüle 2061660
Kalori düşük ama yağ oranı yüksek kaçmış valla. Oruçtum zaten. Ama spor yapcam, birazdan :))
Afiyet olsın cnm güzelYarin okula erken gidecegim icin bugun uzun calistim. Yeni bindim tramvaya 25 dakikaya insallah evde olurum.
Bugunku menum:
Sabah: 3 yk yulaf . ustunu kapatacak kadar sut. 4 kuru kayisi. 2 ceviz.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 yk bugday. Yarim yt kadar sebzeli balik bugulama.
Aksam: oglenin aynisi.
Ara: 120 gr yogurt. Quinoa yulaf meyve karisimi. Hazir alip yedim ac hissedince.
Su: 2lt kadar
Spor: yok
Hiiiççç olmamış cnm metabolizmana ve vücuduna kastımı var senin. Bi an önce toparlanman lazım cnm çok dengesiz olmuş menün bitek akşamı beğendim diğcem ama gündüzde bişey yok zatenBu menü değil yazıyım ne olduğuna karar verelim
Sabah yok 11.40 da kalkildi
Öğlen yok
Akşama kadar
1 muz 3 ceviz 2 çatal peynir 1 incir li pestil gibi bisi yedim küçük parça 1 bardak süt
Aksam
1 karışık ızgara
1 ayran
Salata
3 dilim patates
Su 1 lt
Spor yok camış gibi duruyorum alete bakıyorum ekranı bozuk bu yüzden alete çıkasım gelmiyor evvel kendime hırs yapıyordum hadi şu kadar yaktın bunlara kaldı diye derken bozuldu şimdi hiç yapasım yok
Cnm yediklerinin kalorisi yüksek olabilir ama az bence yani dengesiz geldi bana30.10.2017
Güzel cnm afşyet olsun okulda değilsin herhalde bugünKizlar menumu yazayim
Kahvalti:11.00 uc kasik menemen,iki kadik kavirmali yum,6 yesil zeytin,2 dilim tb ekmegi,cay.
2 litre su 30 dk yuruyus
Ton balıklı veya peynirli sandviç ve ayran yapabilirsinMerhaba kızlaaarnasıl gidiyor ben dün regl oldum inşallah şişkinliğim cumaya iner yaa cuma artı çıktığım için izin almıştım izin süresi kaç gün oluyor beni biriniz aydınlatırmısınız cuma günü free listede bildirim yapacağım. Bir de size bir şey danışmaya geldim kızlar aslında ben okulda diyet yaparken kaçamaklar yaptığımı fark ettim en basitinden yemeğin yanında pilav yiyorum ya da makarna oluyor kendimce şöyle karar aldım liste zaten var elimizde o gün protein yoksa okulda yemeyeceğim ipin ucu kaçtı aylardır 7 li rakamlardayım ya soruma gelelim Öğlen aralarında yemek için evden ne hazırlayacağım tarçınlı yoğurt saklama kabına koyabilirim 1 dl çavdar başka ne yapabilirim lütfeen bana öğle yemeğinde örnek menüleri yazarmısınız öğleni cıssız atlatırsam akşam kolay geçer benim için ya da öğlen yemesemmi lütfeen fikirleriniz önemli tecrübeliler ne yapmalıyım 2 öğün beslenmeye mi geçsem?
Güzel bir menü. Afiyet olsun :)Bakalım bugün ne yemişim
Sabah 12.00 geç uyandık bugün
3 yumurtadan az sucukşu yumurta oğlumla yedik
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
2 dilim çavdar
Domates biber
Ara 3.30
Nescafe
Akşam 17.00
Bi kase mercimek çorbası
5 kaşık mantarlı tavuk sote oğlumla yedik
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
Yeşil salata
Bitkiçayı içerim
Su 1.5 ama 2 olur ancak son zamanlarda cnm hiç su içmek istemiyor
Spor yok ama yapmayı düşünüyorum yazarım yapınca
Doyurucu bir menü olmuş. Afiyet olsun :)ben de listemi yazayım
sabah 7.0o
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1 tk bal
domates salatalık
Ara 10.00 2 hurma
Öğlen 12.30
1porsiyon ızgara köfte
salata ve ayran
Ara 15.00 1 mandalina
Ara 17.30
1dilim tb ekmeği
1 kase çorba
5 kaşık etli patlıcan yemeği
salata
Ara 19.00 2 kuru incir
spor 1 saat yürüyüş
su az oldu bugün hastanedeydim tüm gün dışarıdaydım lavabo ihtiyacı olmasın diye içmedim 1 litre anca bir de 750milim dukan birası
1000 kcal’ın üzerinde her menü iyidir :)Menum
Sabah: domatesli yumurta, 8 zeytin, 2 dilim beyaz peynir, iki dilim normal ekmek, maydanoz roka salatalik
Öğlen: 3 yk yogurt, 3 yk musli
Ara: yarim nar
Ara: 20 cig findik
Aksam: 3 kofte, buyuk bi tabak salata, 3 yk yogurt
Toplam: 1030 kalori
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk kardiyo 50 squat
Güzel menüYarin okula erken gidecegim icin bugun uzun calistim. Yeni bindim tramvaya 25 dakikaya insallah evde olurum.
Bugunku menum:
Sabah: 3 yk yulaf . ustunu kapatacak kadar sut. 4 kuru kayisi. 2 ceviz.
Oglen: 3 yk bugday. Yarim yt kadar sebzeli balik bugulama.
Aksam: oglenin aynisi.
Ara: 120 gr yogurt. Quinoa yulaf meyve karisimi. Hazir alip yedim ac hissedince.
Su: 2lt kadar
Spor: yok
Menün biraz az geldi bana canın. Spor30.10.2017
geçmiş olsun canım istediğin zamanda rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahMecburi Kürtaj oldum da ben, rahmin kendini toparlaması için zaman gerekli olduğu için. :))
bence doktora git canım ihmal etme sonra toparlaması zor oluyor çünkü iyileşiyor kendi kendine dahab da artıyor..hic sıkılmıyor musun o kadar evde durmaktan ben çalışıyorum haftaiçi mecburi dışarıdayım da haftasonu da işimi bitirir bitirmez hicbir yere gitmesem kızımı alır parka giderim temiz hava iyidir bu şekilde iyice hantallaşırsın dışarı çıktıkça da açılır enerji k hissedersinben lise terkim yani akşam lisesi istedim eşim olmaz dedi orada birşey diyemem ki annem karşı çıkmış zamanında yani o el sonuçta açıktan devam ettim hamilelik kusma düşük tehlikesi derken bıraktım ya liseyi bi bitirseydim gerisi gelirdi mutlaka
Ekrandan ayarliydi derya o yüzden pedallar ağır geliyor çevirirken ilk.isim onu satıp leslieye geri dönmek
bana da çok az geldi yemekler
afiyet olsun ben bisi itiraf edem mi palamut ve hamsi dışında hiç balık yemedim tatları aynımı acepp
Geçmiş olsun bende şu ara o sikintidayim ama bıktım doktor görmekten allah beterinden korusun
kızım sanırım huy değişiyor geç yatmalar gece uyanıp ağlamalar sabah ezanından uymaları gibi gibi ve bu da yordu galiba beni genel olarak çok aktif bir enerjisi olan biri değilim dır hepten yerlere indi kış ayı da eklendi mesela hastane bugün Ku yemek işini saymazsak 2 hafta gibi bir süredir dışarı cikmamisim yürümek yada ne biliyim hava için evin bahçesine bile inmedim çöpü kapıya bırakıp hemen kaçıyorum eve bende böyle aşırı ev kusuyum şimdi anneme geldim 1 saat evvel 2 gün kalırım az değişiklik olsun diye bakalım burada cikicammi
afiyet olsun bir şey olmaz domatestenKızlar ben bişey yaptım. Bisürü domates yedim. 4 tane çeri yedim kesmedi bitanede ortaboy yedim hemde saat 11 de. Domates kalorili bişey değil ama kötü olan benim özellikle domatesi çok tuzlayıp yemem. Çok cnm çekti bilemezsiniz. Aşerir gibiydim.
Ayrıca saat 8 de 15 tane çiğ badem yedim.
Birde 40 dk yoga yaptım ama ne çare yedim domatesleri bademleri
afiyet olsun güzel menü spor da güzel o halde gelsin eksilerMenü:
Sabah:
4 yk müsli
1 çk bal
Süt
Muz
Ara:
1 portakal
Öğle:
Tavuklu sandviç (360 kcal)
Ayran
Ara:
4 ceviz
Akşam:
Tavuk but
Haşl karnabahar
Salata
Su: 2.5lh
Spor: 45 dk yürüyüş
da
sabah neden kahvaltı yapmadın canım
Afiyet olsun bende hiç hiç içmek istemiyorum şu suyu yaaa
geçmiş olsun canım hayırdır birşey yok inşallah
akşamın süper hafif sporda çok güzel maşallah
Derya senin yerinde olabilmek için neler vermezdim keşke eşim destek olsaydı okumama annemde olmadı zamanında evlendikten sonra açıktan devam ettin ama çok ara verdim diye yapamadım sınavlar iyiydi ama hamile kalınca olmadı gelmedi sonu okul konusunda destek görmek çok. İsterdim sen yapabilirsin azimli bir kadınsın ve bu gerçekten çok önemli bir destek iki azim olunca üstesinden gelemeyeceğin şey yok senin
Surup ne şurubu canım lattemi evde yapıyorum ben merak ettim
afiyet olsun deryacim çok geç olmuş saat hakikaten inşallah istediğin gönlünce olur
Kakaolu yaptim sutu dedigin gibi hic seker atmadan da cok guzel oluyormus ve baya da doydum
Maddi acidan biraz riskli ama basarirsan sknti olmayacak basarabilirsin bence masaallah esin destekcin yaparsin degerlendir bu firsati bence. Ilerde ben de yüksek lisans ve doktora istiyorum önüne çıkmışken kacirma bu firsati
Bana biraz az geldi ama sence az degil mi
Ya normalde doymam ama bugün evdeydim gec uyandim ondan yoksa normal yemek yiyorum oglenleri
Bu menü değil yazıyım ne olduğuna karar verelim
Sabah yok 11.40 da kalkildi
Öğlen yok
Akşama kadar
1 muz 3 ceviz 2 çatal peynir 1 incir li pestil gibi bisi yedim küçük parça 1 bardak süt
Aksam
1 karışık ızgara
1 ayran
Salata
3 dilim patates
Su 1 lt
Spor yok camış gibi duruyorum alete bakıyorum ekranı bozuk bu yüzden alete çıkasım gelmiyor evvel kendime hırs yapıyordum hadi şu kadar yaktın bunlara kaldı diye derken bozuldu şimdi hiç yapasım yok
30.10.2017
Kizlar menumu yazayim
2 litre su 30 dk yuruyus
Kızlar ben sabahtan beş tane 500 cc suyu doldurup koyuyorum bir köşeye, bir bir alıp içiyorum, küçük olduğu için çok gelmiyor gözüme bir bir, yoksa kış mevsiminde kimse su içmek istemiyor, gayret biraz lütfen
herkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğle 1 kaşık çorba türlünün sadece etleri oda 3 tane ancak
öğle 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam 8 adet lahana sarma brokoli salatası
su 2 litre
spor yok inanılmaz halsizim ya hasta olacam ya da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?