Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım bir doktora git ama beslenmenden de kaynaklanabilir..bir de sende ben anoreksiyodan şüpheleniyorum bir psikologa ve diyetisyene gitsen iyi olur yakınların doğru söylüyor yani tamam diyeti bırakma ama senin yaptığın diyet değil resmen canına kast

canım o kalça problemi bende de var 11 kilo verdim geçen gün etek almaya gittim 42ler oturuyor ama belleri bol geliyor 40i zaten deneyemiyorum bile o hic olmaz malesef spor da yapıyorum ama hala yeri de duruyor
yeme bence çok kalorili çünkü akşam yemeği yemeden bile sana artı ile döneceğinden emin olabilirsin hem de 5 gün artı 1 ile 2 kilo arası olur

Hmm guzele benziyor cevizim bitmisti alip deneyeyim:)

Menum
Sabah: 2 dilim kepek ekmegi, kucuk bi dilim peynir, biraz domates salcasi, 6 zeytin, yesilcay
Ara: 10 cig findik, 1 sutlu kahve
Öğlen: 1,5 kase hazir corba, 1 dilim kepek ekmegi
Ara: kakaolu süt
Ara: 1 armut, 2 mandalina küçüklerdi
Aksam: haslanmis yarim tavuk göğsü, brokoli, büyük bi kase sarimsakli yogurt
Toplam:1150 kalori
Su: 2 lt daha içerim
Spor: 50 dk hic durmadan dans, 50 squat

afiyet olsun canım güzel olmuş menün

bugünkü yediklerim
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta(az yağda tavada)
1 tk bal
domates salatalık

Ara 10.00. 1 mandalina ve 1 eti form

Öğlen 12.30
1dilim tb ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
domates,biber,salatalık ve biber

Ara 15.00 1mandalina ve 1 eti form

Akşam 18.30
2.5 ızgara köfte
1 kepçe mercimek çorbası
salata
Su 2.250 milim daha da içerim
spor yok perşembeleri nöbetçi olduğum için tam 8 kere bahçeye inip çıktım artı dersler tabi

ben de arada yapiyorum bunu aklima geldikce. bi arkadas tok tutuyor demsti de ondan. meger ne cok faydasi varmis. bu siralar sirkeli su iciyorum uyaninca. ikisini de icsem sabah olur di mi?

elifcim sen persembe nobetcisisin ben cuma. resmen cuma sendromum oldu. nobetlerimiz cok sıkıntılı geciyor bizim. menunu begendim tabi her zaman dedigim gibi mercimek corbasi haric :))

sporuna bayildim.menun de iyi aslinda ama sende daha once de görmüştüm hazir corbalari kullanma bence. cok katki maddeli onlar. oralarda satiliyormu bilmem ama sehriye al mesela. inan ayni surede hazir oluyor o hazir corbalarla

elifcim sen persembe nobetcisisin ben cuma. resmen cuma sendromum oldu. nobetlerimiz cok sıkıntılı geciyor bizim. menunu begendim tabi her zaman dedigim gibi mercimek corbasi haric :))
ben de nöbetlerden önceki gün strese giriyorum resmen ve çok sıkıntılı öğrenciler var

Git tabi canim hemen doktora baktir. Insallah onemli birsey degildir. Cok gecmis olsun Hilalcim

Kuzum ne guzel cikik popon var. En makbulu. Daha ne istiyorsun. Ve kendini zayif gormek zayifladigini hissetmek istiyorsan eski kiyafetlerini hiic giyme artik. Bir de tek parca elbise giy.

Eger erken saatte yiyeceksen bence kisirdan salatalardan az biraz sarma dolmadan yiyebilursin neden olmasin. Ama miktara dikkat

Benim de ilk 2 ay filan sut geldi canim biraktiktan sobra. So nra kendiliginden geciyor emilmeyince uretim de olmuyir.

Kızlar ıyı geceler yarın herkes kendını ort hesaplayıp lısteye eklwyebılırmı lütfen
Yarın bloom lısteye gırmek istemıyor
Baskada yoktu sanırım lısteye gırecek olan
S sevilumut canım senın öbür hafta ıdı degılmı
Kızlar buraya pek hakım degılım okul tatıl hastalıkta çabası eksık varsa etıkwtlesın benı olurmu

Eger erken saatte yiyeceksen bence kisirdan salatalardan az biraz sarma dolmadan yiyebilursin neden olmasin. Ama miktara dikkat
Derya canım bılıyorum çok yoğunsun lakın yınede sormak ıstedım bır süre kaptanlık yaparmısın lütfen
Ben yıne buralarda olurum ama en azından ılgılenemıyorum dıye vıcdan azabı çekmem

sporuna bayildim.menun de iyi aslinda ama sende daha once de görmüştüm hazir corbalari kullanma bence. cok katki maddeli onlar. oralarda satiliyormu bilmem ama sehriye al mesela. inan ayni surede hazir oluyor o hazir corbalarla
Ben paketli urun oek tüketmem aslinda ilk defa hazir corba dun yaptim bugunde kalanini yedim ama :) sevmiyorum da zaten dun ders gec bitmisti ondan yapmistim yoksa mutfakla aram iyi ugrasir yaparim saglikli seyler

***13.TAKIM 542.ETAP***

zukkum (77.5/
DeryaOnDiet (69.2/
nefertityy (75.3/
Zen71 (93.4/
linnmhm (69.4/
lina0156 (69.5/
Ormangözlü ( 59.5/
Sfem (72/
Masal3487(67.8

13.Takım ortalaması:

Yaa ben de öyle hissediyorum, 4 kg verdim ama her yemekten sonra çok yemişim gibi hissediyorum. Genel bir psikoloji mi acaba. Ayy valla kilo versek dert vermesek dert :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…