canım bir doktora git ama beslenmenden de kaynaklanabilir..bir de sende ben anoreksiyodan şüpheleniyorum bir psikologa ve diyetisyene gitsen iyi olur yakınların doğru söylüyor yani tamam diyeti bırakma ama senin yaptığın diyet değil resmen canına kastKızlar sağ diz kapağının kemiği çok ağrıyor yururmeme engel oluyor bazen hele dizlerimin üzerine oturursam hiç kalkıp yürüyemiyorum kısa bir süre toparlıyorum gidip. Bi röntgen cektiriyim bakalım
canım o kalça problemi bende de var 11 kilo verdim geçen gün etek almaya gittim 42ler oturuyor ama belleri bol geliyor 40i zaten deneyemiyorum bile o hic olmaz malesef spor da yapıyorum ama hala yeri de duruyorKızlar bu sabah itibariyle ile 15.7 kılo gitmiş ama.ben bazen hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi bu kötü birşey mi ya ben hele bazı zamanlar oluyor ki hala 94 kilodaymisiim gibi geliyor mesela kıyafetlerim bollasti baya 42 bedene indim sanırsam benimkiler 46 falandı ama onları giymeme rağmen arkama dönüp baktığımda hala yerinde acaba üstten aşağı bakıyorum diyemi öyle geliyor bana ya kalcam epey çıkık diye şimdi daha fena oldu belim çok inceldi çünkü ve bu beni rahatsız etmeye başladı mesela belden oturtma kıyafetten sorun yok ama tunikte falan sinir bozucu oluyor ve hiç spor.yapasim yok
yeme bence çok kalorili çünkü akşam yemeği yemeden bile sana artı ile döneceğinden emin olabilirsin hem de 5 gün artı 1 ile 2 kilo arası olurBi arkadaşım var burda hemde komşum. Tayini çıktı ve haftaya cuma son iş günü. Bu yüzden cuma gecesi benle başlıyo ve cumaya kadar neredeyse her akşam biyerde toplanacağız. Tabiki pastalar börekler çörekler ikram edilecek. Benimle birlikte toplam 5 ev var. Ben bu 5 gece akşam yemeği yemesemde ikramlardan yesem olurmuki acaba???
Hmm guzele benziyor cevizim bitmisti alip deneyeyim:)bak bu işlere yarıyor :)
Malzemeler,
1 adet bütün ceviz (Sert dış kabuğu soyulmuş)
1 su bardağı oda sıcaklığında su
Hazırlanışı,
Cevizin içindeki minerallerin suya geçmesi için, ceviz suyu geceden hazırlanıp sabaha kadar bekletilir ve sabah aç karna içilir. Yapmanız gereken çok basit: 1 su bardağı suyun içine 1 adet bütün cevizi ekleyip sabaha kadar bekletin.
Sabah uyandığınızda aç karna, oturarak ve en az 3 yudumda ceviz suyunu için. Cevizi yiyin. Her zamanki gibi diyete uygun kahvaltınızı yapın.
Emziren anneler, hamileler, diyabet, tiroid ve kolesterol hastaları için uygun olan ceviz suyunu, istediğiniz kiloya inene kadar her gün yapmalısınız.
Ceviz suyunu mucizevi hale getiren özelliklerini öğrenmeye ne dersiniz? İşte, cevizin faydaları:
- Protein içeriğiyle yağ yakmayı hızlandırır.
- Omega 3 yağlarıyla sinir sistemini korur.
- Ara öğünde yenildiğinde tok tutup kilo verdirir.
- Karaciğeri güçlendirip hormonları dengeler.
- Detoks etkisiyle vücudu içeridb temizler.
- Doymamış yağ içeriğiyle kabızlığı giderir.
- Sporcuların kas yapmasını sağlar.
- Saç ve tırnak sağlığı için faydalıdır.
- Cildi nemlendirip yaşlanmaya karşı korur.
- Damar tıkanıklığına karşı korur.
- Kansere karşı koruyucu ve iyileştiricidir.
afiyet olsun canım güzel olmuş menünMenum
Sabah: 2 dilim kepek ekmegi, kucuk bi dilim peynir, biraz domates salcasi, 6 zeytin, yesilcay
Ara: 10 cig findik, 1 sutlu kahve
Öğlen: 1,5 kase hazir corba, 1 dilim kepek ekmegi
Ara: kakaolu süt
Ara: 1 armut, 2 mandalina küçüklerdi
Aksam: haslanmis yarim tavuk göğsü, brokoli, büyük bi kase sarimsakli yogurt
Toplam:1150 kalori
Su: 2 lt daha içerim
Spor: 50 dk hic durmadan dans, 50 squat
ben de arada yapiyorum bunu aklima geldikce. bi arkadas tok tutuyor demsti de ondan. meger ne cok faydasi varmis. bu siralar sirkeli su iciyorum uyaninca. ikisini de icsem sabah olur di mi?bak bu işlere yarıyor :)
Malzemeler,
1 adet bütün ceviz (Sert dış kabuğu soyulmuş)
1 su bardağı oda sıcaklığında su
Hazırlanışı,
Cevizin içindeki minerallerin suya geçmesi için, ceviz suyu geceden hazırlanıp sabaha kadar bekletilir ve sabah aç karna içilir. Yapmanız gereken çok basit: 1 su bardağı suyun içine 1 adet bütün cevizi ekleyip sabaha kadar bekletin.
Sabah uyandığınızda aç karna, oturarak ve en az 3 yudumda ceviz suyunu için. Cevizi yiyin. Her zamanki gibi diyete uygun kahvaltınızı yapın.
Emziren anneler, hamileler, diyabet, tiroid ve kolesterol hastaları için uygun olan ceviz suyunu, istediğiniz kiloya inene kadar her gün yapmalısınız.
Ceviz suyunu mucizevi hale getiren özelliklerini öğrenmeye ne dersiniz? İşte, cevizin faydaları:
- Protein içeriğiyle yağ yakmayı hızlandırır.
- Omega 3 yağlarıyla sinir sistemini korur.
- Ara öğünde yenildiğinde tok tutup kilo verdirir.
- Karaciğeri güçlendirip hormonları dengeler.
- Detoks etkisiyle vücudu içeriden temizler.
- Doymamış yağ içeriğiyle kabızlığı giderir.
- Sporcuların kas yapmasını sağlar.
- Saç ve tırnak sağlığı için faydalıdır.
- Cildi nemlendirip yaşlanmaya karşı korur.
- Damar tıkanıklığına karşı korur.
- Kansere karşı koruyucu ve iyileştiricidir.
elifcim sen persembe nobetcisisin ben cuma. resmen cuma sendromum oldu. nobetlerimiz cok sıkıntılı geciyor bizim. menunu begendim tabi her zaman dedigim gibi mercimek corbasi haric :))bugünkü yediklerim
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta(az yağda tavada)
1 tk bal
domates salatalık
Ara 10.00. 1 mandalina ve 1 eti form
Öğlen 12.30
1dilim tb ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
domates,biber,salatalık ve biber
Ara 15.00 1mandalina ve 1 eti form
Akşam 18.30
2.5 ızgara köfte
1 kepçe mercimek çorbası
salata
Su 2.250 milim daha da içerim
spor yok perşembeleri nöbetçi olduğum için tam 8 kere bahçeye inip çıktım artı dersler tabi
sporuna bayildim.menun de iyi aslinda ama sende daha once de görmüştüm hazir corbalari kullanma bence. cok katki maddeli onlar. oralarda satiliyormu bilmem ama sehriye al mesela. inan ayni surede hazir oluyor o hazir corbalarlaMenum
Sabah: 2 dilim kepek ekmegi, kucuk bi dilim peynir, biraz domates salcasi, 6 zeytin, yesilcay
Ara: 10 cig findik, 1 sutlu kahve
Öğlen: 1,5 kase hazir corba, 1 dilim kepek ekmegi
Ara: kakaolu süt
Ara: 1 armut, 2 mandalina küçüklerdi
Aksam: haslanmis yarim tavuk göğsü, brokoli, büyük bi kase sarimsakli yogurt
Toplam:1150 kalori
Su: 2 lt daha içerim
Spor: 50 dk hic durmadan dans, 50 squat
ben de nöbetlerden önceki gün strese giriyorum resmen ve çok sıkıntılı öğrenciler varelifcim sen persembe nobetcisisin ben cuma. resmen cuma sendromum oldu. nobetlerimiz cok sıkıntılı geciyor bizim. menunu begendim tabi her zaman dedigim gibi mercimek corbasi haric :))
Git tabi canim hemen doktora baktir. Insallah onemli birsey degildir. Cok gecmis olsun HilalcimKızlar sağ diz kapağının kemiği çok ağrıyor yururmeme engel oluyor bazen hele dizlerimin üzerine oturursam hiç kalkıp yürüyemiyorum kısa bir süre toparlıyorum gidip. Bi röntgen cektiriyim bakalım
Kuzum ne guzel cikik popon var. En makbulu. Daha ne istiyorsun. Ve kendini zayif gormek zayifladigini hissetmek istiyorsan eski kiyafetlerini hiic giyme artik. Bir de tek parca elbise giy.Kızlar bu sabah itibariyle ile 15.7 kılo gitmiş ama.ben bazen hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi bu kötü birşey mi ya ben hele bazı zamanlar oluyor ki hala 94 kilodaymisiim gibi geliyor mesela kıyafetlerim bollasti baya 42 bedene indim sanırsam benimkiler 46 falandı ama onları giymeme rağmen arkama dönüp baktığımda hala yerinde acaba üstten aşağı bakıyorum diyemi öyle geliyor bana ya kalcam epey çıkık diye şimdi daha fena oldu belim çok inceldi çünkü ve bu beni rahatsız etmeye başladı mesela belden oturtma kıyafetten sorun yok ama tunikte falan sinir bozucu oluyor ve hiç spor.yapasim yok
Eger erken saatte yiyeceksen bence kisirdan salatalardan az biraz sarma dolmadan yiyebilursin neden olmasin. Ama miktara dikkatBi arkadaşım var burda hemde komşum. Tayini çıktı ve haftaya cuma son iş günü. Bu yüzden cuma gecesi benle başlıyo ve cumaya kadar neredeyse her akşam biyerde toplanacağız. Tabiki pastalar börekler çörekler ikram edilecek. Benimle birlikte toplam 5 ev var. Ben bu 5 gece akşam yemeği yemesemde ikramlardan yesem olurmuki acaba???
Benim de ilk 2 ay filan sut geldi canim biraktiktan sobra. So nra kendiliginden geciyor emilmeyince uretim de olmuyir.Konuyla çok alakalı değil ama ben emzirmeyi bırakalı 3 ay oldu ama hala bazen süt varmış gibi hissediyorum, göğüslerimde hala büyük size de bunlar oldu mu, ilk çocuğum 9 yasında e aradan o kadar zaman geçince unutuyor insan :)
Derya canım bılıyorum çok yoğunsun lakın yınede sormak ıstedım bır süre kaptanlık yaparmısın lütfenEger erken saatte yiyeceksen bence kisirdan salatalardan az biraz sarma dolmadan yiyebilursin neden olmasin. Ama miktara dikkat
Ben paketli urun oek tüketmem aslinda ilk defa hazir corba dun yaptim bugunde kalanini yedim ama :) sevmiyorum da zaten dun ders gec bitmisti ondan yapmistim yoksa mutfakla aram iyi ugrasir yaparim saglikli seylersporuna bayildim.menun de iyi aslinda ama sende daha once de görmüştüm hazir corbalari kullanma bence. cok katki maddeli onlar. oralarda satiliyormu bilmem ama sehriye al mesela. inan ayni surede hazir oluyor o hazir corbalarla
Kızlar bu sabah itibariyle ile 15.7 kılo gitmiş ama.ben bazen hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi bu kötü birşey mi ya ben hele bazı zamanlar oluyor ki hala 94 kilodaymisiim gibi geliyor mesela kıyafetlerim bollasti baya 42 bedene indim sanırsam benimkiler 46 falandı ama onları giymeme rağmen arkama dönüp baktığımda hala yerinde acaba üstten aşağı bakıyorum diyemi öyle geliyor bana ya kalcam epey çıkık diye şimdi daha fena oldu belim çok inceldi çünkü ve bu beni rahatsız etmeye başladı mesela belden oturtma kıyafetten sorun yok ama tunikte falan sinir bozucu oluyor ve hiç spor.yapasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?