Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

deryanın dediği gibi kakaolu süt içicem artık haklısın sevilcim bana kızmaya

menün biraz az geldi canım bana

Slm kızlar biz ailecek şifayı kapmışız dün giremedim hiç. Menümüde yazayımda dünkü

Sabah 7.30
2 dilim çavdar
1 kk peynir
Domates

Ara 10.00
Nescafe
10 çiğ badem

Öğle 12.15
Küçük bir patatesten kızartma
1 kk yağsız peynir
2 bardak şekersiz çay

Akşam 17.30
Hamsi tava
Salat1 dilim çavdar

Su 2.5 lt
Spor yok

herkese günaydın ben dün çikolata yedim bu yüzden kendime küsüm bu hafta olmadı yapamadım beceremedim gereksiz bir şekilde yemeye meyil var olmadı bu hafta

hee küs tabi.. küsmek işe yarıyor sanki.. dön başa baştan başla işte.. hayatımız boyunca hep tek düze gidemeyiz.. arada inişler çıkışlar olacak..

menün biraz az geldi canım bana

balık kızartma olunca akşam başka birşey yemeye cesaret edemiyorum ki..

Hazır üstteyken yazayım ..
Gerçekten hayat iniş çıkışlarla dolu ..diyet bozulduğu zaman üzülmek ,başarısızlık duyguları yaşamak küsmek ,kızmak bir işe yaramıyor ..kendimden biliyorum
Kabul edip yola devam etmek lazım ..

Kızlar geçmişi okudum. Dünkü menüleriniz güzel abartı bişey göremedim sadece zukkum seni menünü beğenemedim cnm çok az çok dengesiz sağlığına dikkat et cnm son zamanlarda menülerin hep böyle. Bizide üzüyorsun kendine dikkat et lütfen.

Merhaba bende sizin grubunuza dahil olmak istiyorum. Yapacağım yeni diyet haftada yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Şu an 74 kiloyum boy 1.70 hedef 56-58
Hoşgeldin cnm ben sevil
Sagol canim gayet guzeldi. Siniftaki diger ogrenciler de cok yardimciydi sagolsunlar. Dun 6 saat derse girdim 16te basladik. Yorucuydu ama gayet iyiydi en onemlisi anladim dersler
Ne güzel cnm iyi geçmesine çok sevindim hayırlısı olsun
acaip yiyorum resmen kendimi durduramıyorum
Bugünlerde benimde motivasyonum çok düşük heran bırakasım var (
Kızlar aılece kırılıyoruz grıpten sankı
Yılın ılk karını gördük bugun
Dedıgım gıbı bugun basladım çok zorlanıyorum ınanın
Susuz gecıyor gün ama bunada alısacam
Geçmi olsun berilcim bizde öyleyiz cnm bende az evvel eşime diyordunki acaba birtek bizmi ailecek hastalanıyoruz diye sen beni aydınlattın cnm. Bizdede sabah oğlum öğlen ven akşam eşim hastalanmaya başlar ve ikinci günü herkes pert. Ama ailenin annesi olarak kalkıp onlara bakmak bana düşüyor.
Geçmiş olsun cnm yaptırdınmı tetkiklerini??

Kizlar Nasılsıniz?
nerelerdesin canım iyiyiz sen nasılsın
neden topa tuttu ki seni
biraz yağ zengini olmuş
Selam kızlar nasılsınız ?nasıl gidiyor bakalım?
ooo nerelerdesin anderes

ya aslında çikolata hariç zararlı yenilen bişey yok ekmek bile yemiyorum ama nasıl diyeyim porsiyonum arttı sadece atıyorum bi kepçe çorba yerine iki kepçe gibi ve bu şekilde yediğim içinde + malesef salata düzenine geri dönmem lazım

nerelerdesin canım iyiyiz sen nasılsın

neden topa tuttu ki seni

biraz yağ zengini olmuş
ooo nerelerdesin anderes

çünkü balık kızartmaydı..

çikolata yerine ne geçebilir acaba? yememek en güzeli de.. ben geçen gün muzu çatalla ezip, içine kakao ve birazcık da bal koydum.. gayet güzel oldu.. bir dene istersen..

zukkum Hilal o ne biçim menü yine eskiye dönmüşsun.

Menüleriniz guzel afiyet olsun.

olmamış menün canım çok eksik ve dengesiz

ya kızlar inanın birşey yemek istemiyorum ben ya bunlar bile çok geliyor bana su zaten hiç içesim gelmiyor havalar sıcakken gene iciliyodu kakaolu süt içmenin sebebi çok tatlı çekti canım baklava vardı evde yememek için yaptım onu da

Kızlar bu sabah itibariyle ile 15.7 kılo gitmiş ama.ben bazen hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi bu kötü birşey mi ya ben hele bazı zamanlar oluyor ki hala 94 kilodaymisiim gibi geliyor mesela kıyafetlerim bollasti baya 42 bedene indim sanırsam benimkiler 46 falandı ama onları giymeme rağmen arkama dönüp baktığımda hala yerinde acaba üstten aşağı bakıyorum diyemi öyle geliyor bana ya kalcam epey çıkık diye şimdi daha fena oldu belim çok inceldi çünkü ve bu beni rahatsız etmeye başladı mesela belden oturtma kıyafetten sorun yok ama tunikte falan sinir bozucu oluyor ve hiç spor.yapasim yok

S sevilumut
Kuzum öyle kalabalık ve sıkıcı bir ortam ki, Rabbim şifa arayanlara şifa versin, zaten endokrine gidemedim biliyorsun, dahiliyeye rica ettim istedi birkaç tetkik ama ne gelecek bilmiyorum inan, kan verip geldim, troitlere falan girme şansım olmadı, ultrason bir hafta sonraya gün verdi, sonuçları bile arkadaşlara aldıracağım, siz bana doktorluk yapacaksınız artık

çünkü balık kızartmaydı..

çikolata yerine ne geçebilir acaba? yememek en güzeli de.. ben geçen gün muzu çatalla ezip, içine kakao ve birazcık da bal koydum.. gayet güzel oldu.. bir dene istersen..
muz kakao deneyeceğim bende bitteerle idare ediyorum canım çok isteyinde diyetis %50 üstü kakao oranı olma şartıyla bitter ye demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…