Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eveeetttt anca geldim

Sabah 9.40
1 yumurta haşlama
Peynir
Zeytin
Kahvaltılık sos ev yapımı
2 dil ekmek

Ara öğle
1 sütlü kahve
3 kuru meyve kivi ve Hindistan cevizi parçası

Aksam 18.30
Salata
1 kepçe şehriye çorbası
3 yk musakka
1 dilim ekmek

2.lt şu
1 saat yürüyüş
43 dakika eliptik çalıştım

Öğlen dışarı çıktım 11.30 da ancak akşama döndüm dışarıdayım diye de birşey yemedim bugün perşembe malum yarın sabah tartı var zaten bugün bır artı. Çıktı şok oldum inşallah sabaha gider

Simdi geldim eve gunum iyi gecti ama yarinda erkenden kalkip okula gidilecek toren var (10 kasim) yani sekizden yediye kadar yine disardayim
Yine iyi geçer günün canım inşallah, bu geceki uyku seni bayağı toparlar, dinlendirir

Biliyorum ablacim normalde eve gelince oglen yemegi yiyecektim ama ders uzadi dersten ciktigimda cok acikmistim ayak ustu hemen onu yedim ben de :)

Bugünkü menüm

Sabah 08.30

Domates
Salatalık
Kk peynir
Bir İnce dilim kaşar
3/4 akdeniz ekmeği
Karper peynir
5 zeytin

Öğlen
13.00
Kakaolu su

Akşam
Bir kase yayla çorbası
Bir kepçe patatesli kıymalı taze fasulye yemeği
Mevsim salata
Yoğurtlu Mor lahana ve karnabahar salatası

30 dk aerobik
2 lt su

Kizlar butun gun hicbirsey yemedim sadece su ictim midem berbatt atesim de var biraz galiba nir virus hastalik filan kaptim neyseki yarin burda tatil.

Çok geçmiş olsun ya valla iyi kapmışsın şifayı dikkat et kendine

Valla güzel menü afiyet olsun :))

Yok canim ozel okul degil ddevlet okulu,veli whatsapp gurubu var ama ben dahil olmadim sinif annemiz kurdu gurubu,gerekli seyleri ona soyluyorum yaziyor guruba,sinif annemize istedigin zaman mesaj atabilirsin de dedim ama veliler onemli bir sey olmadikca rahatsiz stmesinler diye de uyarida bulundum.

Kadin o kadar basit mevzulari sorun yapiyorki sanki kizi degil kendisi cocuk,iki gun oncede" kizimin yiyecegini elinden aliyorlar,seni oyuna almayiz diyorlar diye"yine mesaj atmisti ben de yarin okulda goruselim diye kestirip atmistim,okulda da bunlar basit mevzular demistim ama anlamiyor kadin,dunde mesajla birbirimizi yanlis anlama ihtimalimiz olabilir bu tarz mevzulari yuz yuze konusalim dedim.bakalim anlar umarim

Gunaydin kizlar,gece yine gec uyudum,gunduz iyi oluyorum ama gece oksurmekten yatamiyorum cok ilginc ya

Toren varmis sekiz bucukta ona gidecem muhtemelen bir saatten fazla surmez sonra eve de donemem tum gun disarda olacam,ogleci ogretmenlere mecbur tutmasalar olmuyor mu ya,anlamiyorum cidden

Gunaydin arkadaslar. Malum hastahane de hayat erken basliyor. Ben kilo bildirimi mi vakitlice yapayim. Sonra yok doktoru gelir hemsiresi gider derken aksami bulur.
Guncel kilo 88
Onceki kilo 93.4
Yuzde 5.78 ÷ 2 = 2.89
Gecen hafta bildirim yapamadigim icin ÷2

Gunaydin. Gecmis olsun canim ama cok uzun surdu gribal rahatsizligin bir doktora gorunsen ve ilac kullansan artik daha iyi olmaz mi.

afiyet olsun rakip güzel menü bakalim bugün eksi kaçsın

Gunaydin. Gecmis olsun canim ama cok uzun surdu gribal rahatsizligin bir doktora gorunsen ve ilac kullansan artik daha iyi olmaz mi.
Grip degil,bogaz agrisi ve oksuruk baska bir sey yok cok sukur,yine de gitmem laizm biliyotum ama iki gundur hic firsat olmadiki dunde seminer vardi bugun de toren

Masallah abla harika kilo vermissin tebrikler

Hep ayni veli en son kavga edicez galiba korkuyorum kendimden tersim cok pistir valla,bir de defalarca uyardim basit konularda mesaj atip rahatsiz edilmek istemiyorum yuzyuze konusalim diye,zaten hergun goruyorum hepsini
O veli yanlis biliyor cocugunun ogretmeniysen 7 24 onlara online hizmet vericen diye bir sey yok. Senin de bir ozel hayatin dinlenme ihtiyacin var. Yuz yuze konusup tekrari konusunda uzulerek telini engelleyecegin ve cok onemli hayati konularda ulasamiyacagi icin uyar canim. Yoksa bu olayin sonu gelmez yillarca bu veli cekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…