Yine iyi geçer günün canım inşallah, bu geceki uyku seni bayağı toparlar, dinlendirirSimdi geldim eve gunum iyi gecti ama yarinda erkenden kalkip okula gidilecek toren var (10 kasim) yani sekizden yediye kadar yine disardayim
Biliyorum ablacim normalde eve gelince oglen yemegi yiyecektim ama ders uzadi dersten ciktigimda cok acikmistim ayak ustu hemen onu yedim ben de :)Afiyet olsun cigdem cim. Her zamanki gibi sporun ve menun guzel canim. Ama ara ogunlerinle ilgili soyle bir bilgi vermek istiyorum.
1 paket etiform 2 dl. Ekmege esdeger ve yalniz tuketmek yerine 1 kk peynir, 1 bard. Ayran yada 1 bard. Sut ile 1/2 paket tuketirsen daha iyi olur
Meyveler G.İ. yuksek gida oldugu icin kan sekerini oynamalarina sebep olur bunun olmamasi icin meyve 8 badem, 2 ceviz, 6_7 findikla yada 1 bard. Sut ile tuketilmeli canim.
Mehmet kızı nasıl :)Allah iyiligini versin emi.boyle esgal mi olur
Kizlar butun gun hicbirsey yemedim sadece su ictim midem berbattatesim de var biraz galiba nir virus hastalik filan kaptim neyseki yarin burda tatil.
Ilk menu benden
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 3 ceri domates, 1 salatalik, 1kk peynir, 1 dilim kepek ekmegi, maydanoz
Ara: 1paket etiform
Ara: 25 gr kuru uzum, 15 cig findik
Aksam: yarim tavuk gogsu, salata
Ara: 1 portakal
Su: 2 lt
Spor: 100 squat, 5000 adim
Yok canim ozel okul degil ddevlet okulu,veli whatsapp gurubu var ama ben dahil olmadim sinif annemiz kurdu gurubu,gerekli seyleri ona soyluyorum yaziyor guruba,sinif annemize istedigin zaman mesaj atabilirsin de dedim ama veliler onemli bir sey olmadikca rahatsiz stmesinler diye de uyarida bulundum.Özel okulda mısın canım, neyse özelde bile öyle gün arkadaşınmış gibi hoca meşgul edilmez pat diye istirahat vaktinde, grubunuz falan varsa oradan yazabilecekleri, arayabilecekleri, gelip görüşebilecekleri saatleri bildirebilirsin, yanıt olarak da, daha fazla konuşmaya itmek için siz ne yanıt verdiniz diyebilirsin, ya da kısaca, eminim kızınıza bunun ev ödevi olduğunu, en önemli özelliğinin evde yapılması olduğunu, okulda öğretmeninin gerekli gördüğü şekilde ders işleyeceğini evde gördüğü aksaklıkları size, okulda gördüğü aksaklıkları bana iletmesi gerektiğini söylemişsinizdir, çocuk bunlar, bu yaşlarda düşünmeden anlamadan konuşabiliyorlar, siz annesi olarak gereken açıklamayı mutlaka yapmış ve sorunu çözmüşsünüzdür, yok ben halledemedim diyorsanız, kızınız yarın bana hatırlatsın ben çözeyim konuyu, şeklinde yanıt verirsen hallolur gibi geldi bana
Tebrikler arkadasim.günaydın ilk kilo bildirimi benden
geçen cuma 68.4
bugün 67.8
fark eksi 600 gr
yüzde %0.87
Gunaydin. Gecmis olsun canim ama cok uzun surdu gribal rahatsizligin bir doktora gorunsen ve ilac kullansan artik daha iyi olmaz mi.Gunaydin kizlar,gece yine gec uyudum,gunduz iyi oluyorum ama gece oksurmekten yatamiyorum cok ilginc ya
Toren varmis sekiz bucukta ona gidecem muhtemelen bir saatten fazla surmez sonra eve de donemem tum gun disarda olacam,ogleci ogretmenlere mecbur tutmasalar olmuyor mu ya,anlamiyorum cidden
afiyet olsun rakip güzel menü bakalim bugün eksi kaçsınBugünkü menüm
Sabah 08.30
Domates
Salatalık
Kk peynir
Bir İnce dilim kaşar
3/4 akdeniz ekmeği
Karper peynir
5 zeytin
Öğlen
13.00
Kakaolu su
Akşam
Bir kase yayla çorbası
Bir kepçe patatesli kıymalı taze fasulye yemeği
Mevsim salata
Yoğurtlu Mor lahana ve karnabahar salatası
30 dk aerobik
2 lt su
Grip degil,bogaz agrisi ve oksuruk baska bir sey yok cok sukur,yine de gitmem laizm biliyotum ama iki gundur hic firsat olmadiki dunde seminer vardi bugun de torenGunaydin. Gecmis olsun canim ama cok uzun surdu gribal rahatsizligin bir doktora gorunsen ve ilac kullansan artik daha iyi olmaz mi.
Masallah abla harika kilo vermissin tebriklerGunaydin arkadaslar. Malum hastahane de hayat erken basliyor. Ben kilo bildirimi mi vakitlice yapayim. Sonra yok doktoru gelir hemsiresi gider derken aksami bulur.
Guncel kilo 88
Onceki kilo 93.4
Yuzde 5.78 ÷ 2 = 2.89
Gecen hafta bildirim yapamadigim icin ÷2
Tebrik ederim canim,kilolarimiz da hemen hemen ayniymisgünaydın ilk kilo bildirimi benden
geçen cuma 68.4
bugün 67.8
fark eksi 600 gr
yüzde %0.87
O veli yanlis biliyor cocugunun ogretmeniysen 7 24 onlara online hizmet vericen diye bir sey yok. Senin de bir ozel hayatin dinlenme ihtiyacin var. Yuz yuze konusup tekrari konusunda uzulerek telini engelleyecegin ve cok onemli hayati konularda ulasamiyacagi icin uyar canim. Yoksa bu olayin sonu gelmez yillarca bu veli cekilmez.Hep ayni veli en son kavga edicez galiba korkuyorum kendimden tersim cok pistir valla,bir de defalarca uyardim basit konularda mesaj atip rahatsiz edilmek istemiyorum yuzyuze konusalim diye,zaten hergun goruyorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?