Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar yaa sabahtan beri istifra edip duruyorum. Hala birsey yemedim bugun sabah bir kalktim mide bulantisiyla. Acaba su hazir aldigim menuden mi oldu ki off bilemedim ya boyle de cok rahat oluyor ama midem biraz hassastir benim.
Kuzum dünden sabaha midede kalmaz ki onlar, zaten minnak menü, sen yine de dünkü menüyü tekrar istemediğini bildir istersen firmaya, yorgunluk üşütme falan da olabilir, mevsim tempo malum

Yaaa cok tesekkur ederim.

günaydın kızlar sabah tartıldım çok şükür eksideyim o artı girmiş ödenmiş demekki inşallah yarına kadar 200 gr daha veririm.en az
Aslinda sık tartilmanin bu zarari var. Normalde hergun kilomuzun degismesi mumkun degil odem wc sorunu regl gibi nedenlerle arti gorunce moralimizi bosuna bozuyoruz. Bir de benim yagmurlu havalarda da odem olur hic sevmem o gunlerde tartilmayi. Bu bana mi ozel bir sey yoksa denk geleniniz oldu mu bilmiyorum.

Kizlar yaa sabahtan beri istifra edip duruyorum. Hala birsey yemedim bugun sabah bir kalktim mide bulantisiyla. Acaba su hazir aldigim menuden mi oldu ki off bilemedim ya boyle de cok rahat oluyor ama midem biraz hassastir benim.
Gecmis olsun canim. Menuden de olabilir Ama menu den once de olmustu gecenlerde menuye denk gelmis olabilir mi derya cim.

Kizlar butun gun hicbirsey yemedim sadece su ictim midem berbatt atesim de var biraz galiba nir virus hastalik filan kaptim neyseki yarin burda tatil.
Gecmis olsun derya cim. Bulanti kusman soguk alginligi yada virutik o zaman canim. Bir doktora gorun istersen.

Ne kadınsın be zen sultan, yürümeyi ne unutuyorsun, seni üzenleri unutsana:)
Eee çalışmıyor musun o günden sonra, ne işle meşguldün
Yazsana bunları, hatıra olur sonrakilere, kitap gibi diyorum hani
Muhasebeciydim canim. Malasef yillardir yasak calisamiyorum. Emek emek yukseldim muhasebe md.oldum ve bir hastalikla bir gunde tum mesleki kariyerime veda ettim.

Mesaj yoluyla durumumu bildirdim, yanıt verdi
-aaa öyle mi, geçmiş olsun
İşte böyle cancağızım, kötü esnaf bazıları, ve ben hiiiç sevmem paramla stres almayı, çok sinirlendim inan
Sinirlenme uzme kendini ama o diyetisyeni de birak canim. Insan saglik icin gider diyetisyene yoksa azmettikten sonra her sekilde kilo veriliyor bunun kalori diyeti protein diyeti dukani karatayi ve envai cesidi var bunlarda internetten ulasabilir diyetler. Diyetisyen bunyene uygun olanini sagligini bozmadan verdikmekle yukumludur. Eger sen kortizon kullaniyorum dediginde gel ona gore degistirelim demekten acizse onceki sartlardaki diyetin sana yaramayacagi konusunda uyarmiyorsa olmaz canim.

Ilk menu benden
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 3 ceri domates, 1 salatalik, 1kk peynir, 1 dilim kepek ekmegi, maydanoz
Ara: 1paket etiform
Ara: 25 gr kuru uzum, 15 cig findik
Aksam: yarim tavuk gogsu, salata
Ara: 1 portakal
Su: 2 lt
Spor: 100 squat, 5000 adim

Iyi aksamlar kizlar,simdi yeni eve geldim bir veli mesaj atmis whatsapptan "ogretmenim verdiginiz fotokopileri evde okutuyorum ama kizim bosuna okutma okula gidince ogretmen okutmadigi icin cope atiyorum dedi"diye anlamsiz bir mesaj atmis,cevap yazsam kavga edicem cunku en ufak seyi problem eden bir veli sabrimi tasirmak uzere,hasta halimle sirf cocuklar geri kalmasin diye ugrasiyorum ama en ufak seyler problem ediliyor ve evde bile rahat birakilmiyorum sinirim bozuldu aksam aksam

Kizlar butun gun hicbirsey yemedim sadece su ictim midem berbatt atesim de var biraz galiba nir virus hastalik filan kaptim neyseki yarin burda tatil.
Gecmis olsun canim dikkat et,gecen sene bana olmustu ustelik ishalde vardi,her yedigini kusmak cok kotu bir sey ama tuzlu cubuk ya da bayat ekmek ye onlar iyi gelebilir,bana iyi gelmisti

ya aman bazen de veliye ağzının payını vermek gerekiyor bazıları çok hatsız gerçekten hic sıkma canini

aynen aslında her gün tartılmıyordum da su günlerde diyetten sıkıldım hedefime de son 4 kilo tartılıp tartılıp son gayret diyorum..valla öyle bir şey varsa bizim bura hep yağmur doğu karadeniz

Hic cevap verme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…