İnanmak istemiyorumçok değil canım geçen haftadan ekşi 500
Allah iyiligini versin emi.Cümleten aminnn
Hasta duası kıymetlidir, unutma bizleri, isim eşgal ver, kortizolsuz şişko bloom desen bilinirim zannımca
Canimi skmiyorum ama ayni veli surekli kucuk seyleri sorun yapip duruyor,hasta halimle cocuklarini dusunuyorum rapor almiyorim en azindan evimde rahat versinlerya aman bazen de veliye ağzının payını vermek gerekiyor bazıları çok hatsız gerçekten hic sıkma canini
Cevap vermemekte olmuyor yuz yuze bakiyoruz,soyle yazdim "fotokopileir cope atmamasi konusunda uyarida bulunun" yazdim sadeceHic cevap verme bence
Afiyet olsun cigdem cim. Her zamanki gibi sporun ve menun guzel canim. Ama ara ogunlerinle ilgili soyle bir bilgi vermek istiyorum.Ilk menu benden
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 3 ceri domates, 1 salatalik, 1kk peynir, 1 dilim kepek ekmegi, maydanoz
Ara: 1paket etiform
Ara: 25 gr kuru uzum, 15 cig findik
Aksam: yarim tavuk gogsu, salata
Ara: 1 portakal
Su: 2 lt
Spor: 100 squat, 5000 adim
Allah sabir versin canim. Hadsiz velilerle ugrasmak zor. Sinavda sordugum zaman cocugunuz bilemediginde sorun etmiyecekseniz cope atabilirsiniz diye cevap yazmalisin bence.Iyi aksamlar kizlar,simdi yeni eve geldim bir veli mesaj atmis whatsapptan "ogretmenim verdiginiz fotokopileri evde okutuyorum ama kizim bosuna okutma okula gidince ogretmen okutmadigi icin cope atiyorum dedi"diye anlamsiz bir mesaj atmis,cevap yazsam kavga edicem cunku en ufak seyi problem eden bir veli sabrimi tasirmak uzere,hasta halimle sirf cocuklar geri kalmasin diye ugrasiyorum ama en ufak seyler problem ediliyor ve evde bile rahat birakilmiyorum sinirim bozuldu aksam aksam
Sen kosusturmaktan disarda kalmaktan ben yatmaktan yoruluyorum. Keske gorev paylasimi yapabilsekte ikimizde dinlenebilsek canim.Simdi geldim eve gunum iyi gecti ama yarinda erkenden kalkip okula gidilecek toren var (10 kasim) yani sekizden yediye kadar yine disardayim
Cevap vermemekte olmuyor yuz yuze bakiyoruz,soyle yazdim "fotokopileir cope atmamasi konusunda uyarida bulunun" yazdim sadece
Bilmiyorum ki canim ozellikle dikkat ediyorum ve bende yagmurlu havalar arti odem demek.aynen aslında her gün tartılmıyordum da su günlerde diyetten sıkıldım hedefime de son 4 kilo tartılıp tartılıp son gayret diyorum..valla öyle bir şey varsa bizim bura hep yağmur doğu karadeniz
Mazeretin oldugu icin sadece afiyet olsun canim.çok yoğun bir gündü resmen enerjisiz ve yemeksiz kaldım çünkü nöbetçi olduğumuz günler okuldan çıkamıyoruz
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
1kk peynir
1 ck bal
marul maydonoz ve biber
Ara 66 kalorilik form kraker
Öğlen 12.00
yemekhaede yemek kalmadı malesef kantinde de simit poğaça ve yarim ekmek arası döner var en masumu simitti sokak simiti onu yedim
akşam 17.30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
1 elma ve yarim muz
bugün böyle hep karbonhidrat oldu normalde yemeğini götürüyordum nobetciyken de bugün unuttum
Hep ayni veli en son kavga edicez galiba korkuyorum kendimden tersim cok pistir valla,bir de defalarca uyardim basit konularda mesaj atip rahatsiz edilmek istemiyorum yuzyuze konusalim diye,zaten hergun goruyorum hepsiniAllah sabir versin canim. Hadsiz velilerle ugrasmak zor. Sinavda sordugum zaman cocugunuz bilemediginde sorun etmiyecekseniz cope atabilirsiniz diye cevap yazmalisin bence.
Surekli yatmakta kotu yaSen kosusturmaktan disarda kalmaktan ben yatmaktan yoruluyorum. Keske gorev paylasimi yapabilsekte ikimizde dinlenebilsek canim.
Geçmiş olsun canım, hastayken sadece sıvı alımını istiyor, besine fazla yüklenmiyoruz ki vücut sindirim yerine hastalıkla mücadele etsin, canın istemiyorsa yeme, belki az çorba, yarın bol bol uzanarak istirahat, toparlanamaz daha kötü hissedersen hastane :)Kizlar butun gun hicbirsey yemedim sadece su ictim midem berbattatesim de var biraz galiba nir virus hastalik filan kaptim neyseki yarin burda tatil.
Aaaa, çok enteresan, takip etmek lazımAslinda sık tartilmanin bu zarari var. Normalde hergun kilomuzun degismesi mumkun degil odem wc sorunu regl gibi nedenlerle arti gorunce moralimizi bosuna bozuyoruz. Bir de benim yagmurlu havalarda da odem olur hic sevmem o gunlerde tartilmayi. Bu bana mi ozel bir sey yoksa denk geleniniz oldu mu bilmiyorum.
Nasip rızık muhasebecilikten o kadarmış diyelim canım, senin sınav da bu kapılardanmış :)Muhasebeciydim canim. Malasef yillardir yasak calisamiyorum. Emek emek yukseldim muhasebe md.oldum ve bir hastalikla bir gunde tum mesleki kariyerime veda ettim.
Ödeme yaptım, üç kontrolden sonra vedalaşacağım kendileriyle canımSinirlenme uzme kendini ama o diyetisyeni de birak canim. Insan saglik icin gider diyetisyene yoksa azmettikten sonra her sekilde kilo veriliyor bunun kalori diyeti protein diyeti dukani karatayi ve envai cesidi var bunlarda internetten ulasabilir diyetler. Diyetisyen bunyene uygun olanini sagligini bozmadan verdikmekle yukumludur. Eger sen kortizon kullaniyorum dediginde gel ona gore degistirelim demekten acizse onceki sartlardaki diyetin sana yaramayacagi konusunda uyarmiyorsa olmaz canim.
Özel okulda mısın canım, neyse özelde bile öyle gün arkadaşınmış gibi hoca meşgul edilmez pat diye istirahat vaktinde, grubunuz falan varsa oradan yazabilecekleri, arayabilecekleri, gelip görüşebilecekleri saatleri bildirebilirsin, yanıt olarak da, daha fazla konuşmaya itmek için siz ne yanıt verdiniz diyebilirsin, ya da kısaca, eminim kızınıza bunun ev ödevi olduğunu, en önemli özelliğinin evde yapılması olduğunu, okulda öğretmeninin gerekli gördüğü şekilde ders işleyeceğini evde gördüğü aksaklıkları size, okulda gördüğü aksaklıkları bana iletmesi gerektiğini söylemişsinizdir, çocuk bunlar, bu yaşlarda düşünmeden anlamadan konuşabiliyorlar, siz annesi olarak gereken açıklamayı mutlaka yapmış ve sorunu çözmüşsünüzdür, yok ben halledemedim diyorsanız, kızınız yarın bana hatırlatsın ben çözeyim konuyu, şeklinde yanıt verirsen hallolur gibi geldi banaIyi aksamlar kizlar,simdi yeni eve geldim bir veli mesaj atmis whatsapptan "ogretmenim verdiginiz fotokopileri evde okutuyorum ama kizim bosuna okutma okula gidince ogretmen okutmadigi icin cope atiyorum dedi"diye anlamsiz bir mesaj atmis,cevap yazsam kavga edicem cunku en ufak seyi problem eden bir veli sabrimi tasirmak uzere,hasta halimle sirf cocuklar geri kalmasin diye ugrasiyorum ama en ufak seyler problem ediliyor ve evde bile rahat birakilmiyorum sinirim bozuldu aksam aksam
geçmiş olsun canım çok. Dikkat et kendine bir an evvel toparlanirsin inşallahKizlar butun gun hicbirsey yemedim sadece su ictim midem berbattatesim de var biraz galiba nir virus hastalik filan kaptim neyseki yarin burda tatil.
afiyet olsun canım benim canım da tavuk istiyor bende yarın yapicam öğlene bir salata güzelindenIlk menu benden
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 3 ceri domates, 1 salatalik, 1kk peynir, 1 dilim kepek ekmegi, maydanoz
Ara: 1paket etiform
Ara: 25 gr kuru uzum, 15 cig findik
Aksam: yarim tavuk gogsu, salata
Ara: 1 portakal
Su: 2 lt
Spor: 100 squat, 5000 adim
perşembe olması kötü olmuş ama olsun zaten çok yorulmuşun yarın toparlarsinçok yoğun bir gündü resmen enerjisiz ve yemeksiz kaldım çünkü nöbetçi olduğumuz günler okuldan çıkamıyoruz
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
1kk peynir
1 ck bal
marul maydonoz ve biber
Öğlen 12.00
yemekhaede yemek kalmadı malesef kantinde de simit poğaça ve yarim ekmek arası döner var en masumu simitti sokak simiti onu yedim
akşam 17.30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
1 elma ve yarim muz
bugün böyle hep karbonhidrat oldu normalde yemeğini götürüyordum nobetciyken de bugün unuttum
Abla bu bilgi bankada çok yarayacak kaydettim sagollllAfiyet olsun cigdem cim. Her zamanki gibi sporun ve menun guzel canim. Ama ara ogunlerinle ilgili soyle bir bilgi vermek istiyorum.
1 paket etiform 2 dl. Ekmege esdeger ve yalniz tuketmek yerine 1 kk peynir, 1 bard. Ayran yada 1 bard. Sut ile 1/2 paket tuketirsen daha iyi olur
Meyveler G.İ. yuksek gida oldugu icin kan sekerini oynamalarina sebep olur bunun olmamasi icin meyve 8 badem, 2 ceviz, 6_7 findikla yada 1 bard. Sut ile tuketilmeli canim.
valla abla ben bugün öyle bir artidayim şok oldum bakalım sabaha ne olacak bu odeminsebebj ne olabilir bilmiyorum yüzükler parmağıma girmiyor fena derecede 2 gün spor ve yürüyüş de yaptım ama anlamadım ve yeşil çay içtim 3 gündür deBilmiyorum ki canim ozellikle dikkat ediyorum ve bende yagmurlu havalar arti odem demek.
Simdi cok merak ettim arkadaslar sizde bir kontrol edermisiniz bu benim bunyeme has bir ozellik mi yoksa sizlerde de oluyor mu
afiyet olsun canım çok güzel menüSarjim bitmek uzere menumude yazayim erken yaticam bi de
Sabah:08.00 iki haslnmis yum,1 kk peymir,4 yesil zeytin, yesil cay.
Ogle: 12.00 bir tabak yogurtlu kabak(kabaklar 1 tk zy firinda)
Ara bir mandalina
Aksam:17.15 bir porsiyon kadar dunden ayirdigim uskumru ve salata
2 litre su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?