Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah doktordaydim test filan yapildi. Daha bitmedi testler haftaya da var. Testler yuzunden oglene kadar actim.
Oglen: 1 dilim ekmek. 1 dilim peynir. Cantama atmistim doktoru beklerken yedim.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: sebze corbasi. Sebzeli tofu. Salata. 3-4 kasik pirinc.
Su: 2 lt
Spor: 10 000 adim
Arada Oluyor Bu İştah Açıklığı Hafta Ya Gider Onlar Merak Etme Sen İyi Ki Doğdun Canım Nice Mutlu Yaşlaracuma menüsü mu desem gaflet menüsü mu doğum günü mu bilemedim
sabah 7 00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
yarim yumurta
1 tk bal
domates salatalık maydonoz
Ara 1 elma yarim mandalina
Öğlen12.30
5 kaşık kuru fasulye
1 kase çorba
1 dilim ekmek
marul maydonoz
Ara erken gelen doğum günü kutlama pastamdan 1 dilim malesef
Ara 10 çiğ fındık ve 1 incir o pastanın üstüne bunları neden yedim bilmem ama çok iştahın açık bugün
Akşam
5 kaşık zeytin yağlı bamya
3 sıkım çiğ köfte
1 kk peynir
su 2 litre spor yarim saat eliptik yapacağım birazdan
Geçmiş Olsun deryacim İnşallah Ciddi Birşey Değildir CanımSlm kizlar
Bugunku menum:
Sabah doktordaydim test filan yapildi. Daha bitmedi testler haftaya da var. Testler yuzunden oglene kadar actim.
Oglen: 1 dilim ekmek. 1 dilim peynir. Cantama atmistim doktoru beklerken yedim.
Aksam: sebze corbasi. Sebzeli tofu. Salata. 3-4 kasik pirinc.
Su: 2 lt
Spor: 10 000 adim
teşekkürler canım..aynen eskisi gibi değil bir bozdum diyip de tamamen bozmuyorum ertesi gün geri kaldığım yerden devam ediyorum o yüzden çok da takmıyorum insaniz sonuçta :)Arada Oluyor Bu İştah Açıklığı Hafta Ya Gider Onlar Merak Etme Sen İyi Ki Doğdun Canım Nice Mutlu Yaşlara
Geçmiş Olsun deryacim İnşallah Ciddi Birşey Değildir Canım
afiyet olsun düzenli ve güzel menu istersen bir de ara öğün ekle araştırmalık şeklinde meyve falan daha iyi oluyor insan öğünlerde kontrollü oluyorSabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Havuç
2 dil ekmek
Sos acılı domatesli
Öğlen
2 dil ekmek
1 çorba kaşesi salata
3 yk yoğurt
Akşam
1 kepçe taze fasulye
3 yk çubuk makarna
Salata
2 lt su
40 dakika eliptik yapicam birazdan
50 sguat
Bugun cikista da tartistik kadinla diyorki bana ayni veliler hep etrafinizda sizinle konusamiyorum,kizim geri diye acaba onu es mi geciyorsunuzO veli yanlis biliyor cocugunun ogretmeniysen 7 24 onlara online hizmet vericen diye bir sey yok. Senin de bir ozel hayatin dinlenme ihtiyacin var. Yuz yuze konusup tekrari konusunda uzulerek telini engelleyecegin ve cok onemli hayati konularda ulasamiyacagi icin uyar canim. Yoksa bu olayin sonu gelmez yillarca bu veli cekilmez.
Cidden cok mantikli bende diyorum neden gunduz oksurmuyorum da gece basliyor bu oksuruk krizi demek bundanmisKuzum gece vücut dinlenmeye geçtiği için hastalıklarla savaşmaya fırsat bulur, gündüz telaşında başka görevlerden hastalıkla mücadele edemez, o nedenle hastalıkların gece ağırlaştığını düşünürüz
Tek cocuk degil kendisi disinda bir abla ve bir kardesi var ama bu cocuk karaciger rahatsizligi oldugu icin asiri simartilmis,simifta surekli her seyi sikayet ediyor yok o sacimi cekti,yok beni okutmadin bugun,yok su yok bu hic istekleri ve sikayetleri bitmiyorİlk çocuk ya da tek çocuk sendromu yaşıyor annesi kıyamam:) ancak bu durum beşinci sınıfa kadar devam edecek, çocuk sorunlarla mücadele etmeyi kendisi öğrenmeli, anne veya öğretmen sürekli müdahale ederse yavrucak nasıl öğrensin hayatı
Kiz ne guzel yazmissin ya cok hosuma gitti vallaSen sınıf annenize güzel bir mesaj yaz, acilen gruba kopyalasın, kısaca de ki, ertesi gün sınıfta işleyeceğim konuları akşam evde hazırlayacağım vakitte, çocuğumun yiyeceğini almışlar, oyunda sorun çıkmış, çocuğum şöyle dedi böyle dedi mesajlarına yanıt vermek durumunda kalıyorum, malumunuz zaman sınırsız değil, mesajlara ayırdığım vakti çocuklarımızın eğitim hazırlığından kısıyorum, veli grubunda bu konuyla ilgili acele ortak bir karar almanızı ve bana bildirmenizi rica ediyorum
Ben de suan sherlock holmes serisine taktim zaten cok akici,haftasonu ayaklarimi uzatip hafif muzigimi acip kitap okumak tek hayalim suan.Ben de Kitap okumayı çok severim abla, hangi kitabı okuyorsun şu an :)) hem çok tebrik ederim gitsin kilolar :))
Sagol canim. Midem hala kotuydu bugunafiyet olsun pek az olmuş gibi sabah yemeyince
Sagol Hilalim. Kolesterol. Seker kalp goz. Akciger normal bugun onlara bakildi. Daha sirada bir suru tahlil var bu vesileyle kontrol de olmus oluyomArada Oluyor Bu İştah Açıklığı Hafta Ya Gider Onlar Merak Etme Sen İyi Ki Doğdun Canım Nice Mutlu Yaşlara
Geçmiş Olsun deryacim İnşallah Ciddi Birşey Değildir Canım
Menun de sporun da super canim.Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Havuç
2 dil ekmek
Sos acılı domatesli
Öğlen
2 dil ekmek
1 çorba kaşesi salata
3 yk yoğurt
Akşam
1 kepçe taze fasulye
3 yk çubuk makarna
Salata
2 lt su
40 dakika eliptik yapicam birazdan
50 sguat
Sherlock Holmes i ben de izlemek istemistim de bu aralar okul filan derken bir vakit bulup izleyemedim.Ben de suan sherlock holmes serisine taktim zaten cok akici,haftasonu ayaklarimi uzatip hafif muzigimi acip kitap okumak tek hayalim suan.
Ben filmini degil kitaplarini okuyorim canim ama filmide cok guzel izlenebilirSherlock Holmes i ben de izlemek istemistim de bu aralar okul filan derken bir vakit bulup izleyemedim.
Anladim canim ben dizisini soyluyorsun sandimBen filmini degil kitaplarini okuyorim canim ama filmide cok guzel izlenebilir
Çok afedersın sonuçlara bakmak ıcın gırmiştim ıstemeyerek konuyu okudumTek cocuk degil kendisi disinda bir abla ve bir kardesi var ama bu cocuk karaciger rahatsizligi oldugu icin asiri simartilmis,simifta surekli her seyi sikayet ediyor yok o sacimi cekti,yok beni okutmadin bugun,yok su yok bu hic istekleri ve sikayetleri bitmiyoranasi ayri kizi ayri problem
Evet cok yakindik 3. Olmaya. InsallahKılpayı 3. Olmayı kaçırmışız
Derece olabılseydı nota da sılınecektı
Neyse haftaya ınsallah
Nıhal ıkıncılıgıni kutluyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?