Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun pek az olmuş gibi sabah yemeyince

Arada Oluyor Bu İştah Açıklığı Hafta Ya Gider Onlar Merak Etme Sen İyi Ki Doğdun Canım Nice Mutlu Yaşlara

Geçmiş Olsun deryacim İnşallah Ciddi Birşey Değildir Canım

Arada Oluyor Bu İştah Açıklığı Hafta Ya Gider Onlar Merak Etme Sen İyi Ki Doğdun Canım Nice Mutlu Yaşlara

teşekkürler canım..aynen eskisi gibi değil bir bozdum diyip de tamamen bozmuyorum ertesi gün geri kaldığım yerden devam ediyorum o yüzden çok da takmıyorum insaniz sonuçta :)

afiyet olsun düzenli ve güzel menu istersen bir de ara öğün ekle araştırmalık şeklinde meyve falan daha iyi oluyor insan öğünlerde kontrollü oluyor

Bugun cikista da tartistik kadinla diyorki bana ayni veliler hep etrafinizda sizinle konusamiyorum,kizim geri diye acaba onu es mi geciyorsunuzkizi da saygisiz ordan ogretmenim beni okutmadiniz bugun demezmi valla seytan cok durttu agzina geleni say diye ama yine sabirli davrandim,madem boyle bir suphen var nereye sikayete gidersen git benim vicdanim rahat iki de bir rahatsiz etme dedim,yine moralimi bozmayi basardi ama

Cidden cok mantikli bende diyorum neden gunduz oksurmuyorum da gece basliyor bu oksuruk krizi demek bundanmis

Tek cocuk degil kendisi disinda bir abla ve bir kardesi var ama bu cocuk karaciger rahatsizligi oldugu icin asiri simartilmis,simifta surekli her seyi sikayet ediyor yok o sacimi cekti,yok beni okutmadin bugun,yok su yok bu hic istekleri ve sikayetleri bitmiyor anasi ayri kizi ayri problem

Kiz ne guzel yazmissin ya cok hosuma gitti valla bugun cikista yine atistik kadinla saniirm en iyisi veli toplantisi yapip genel bir gorusme yapmak,okuldaki en kucuk ogretmenim( aslinda yasim kucuk degil ama) geneli kirk yas ustu en az hizmet yili olan benim,kadin tecrubesiz sandi galiba yoksa baska siniftaki kizinin ogretmeni benzer skintilar yasamiyormus veliyle.Benim de skinti yasadigim bir kac velidem biri yani ben de obur velilerimle gayet iyiyim.

Sagol Hilalim. Kolesterol. Seker kalp goz. Akciger normal bugun onlara bakildi. Daha sirada bir suru tahlil var bu vesileyle kontrol de olmus oluyom

Menun de sporun da super canim.

Çok afedersın sonuçlara bakmak ıcın gırmiştim ıstemeyerek konuyu okudum
Bu çocuğa velıden dolayı bır gıcıklığın mı oluştu
Bırde özel okulmu okulunuz
Lütfen yanlış anlama sadece merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…