Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya ben de dusunuyorum kindle ama pahali geldi biraz ne yapsam alsam mi ki dedim simdi ama kitaba dokunmam lazim benim kitap kokusu sahaf gezmek altini cizmek sonra arada evdeki kutuphaneye dalip o cizgili yerleri okumak candir:)) bak gene vazgectim kindle almaktan ama yakinda kitaplarimi koyacak hic yerim kalmayacak galiba

Cok haklisin kesinlikle aksam mesaj gelmemeli bu sekilde ki suclayici konuşmuş zaten kadin hep sorunlu bi veli belli o. Öğrenci tanili mi sorunlu demissin ya genelde tanisi konmussa ya da cocukta belli bi geri kalma sorun varsa böyle bi psikolojiye giriyor veliler diye biliyorum tamamen teorik olarak

Ben ağırlığım olmayan okulda çocuk okutmadım okutmamda
Bıraz baska bır velıyım gıbı gıbı
Kamerada çocuğumu gün içi bır kac kez bakıp gormeyım okulu ayağa kaldırırım ya
Bılmıyorum dırek öğretmenle sorun çözmeye kalkmam sanırım ıkızlerde sorun olmadı hiç
Bunlarda nasıl olur bılemıyorum
Ama çocuklarım üni ye gıdenletde dahıl hıc Watsap grubu olmadı sızdekı bu sıstem garıp gelıyor bana
Bızde okul aıle meclısı gıbı bırsey var her sınıftan 1-2 anne baba Sözcü secılıyor sonra onların arasından yonetım belırlenıyor sıstem farklı sıze göre
Randevusuz öğretmenle ayak üstü görüşme vs yok bızde
Yada çocuğun yanında hiç görüşme yapılmıyor
Ama bır Watsap grubu ısterdım ne yalan soyleyım

Hep mi velı suçlu hıııı
Terlık nerde dermişim kıdemli bır velı olarak
Bak smile bıle koydum yalnış anlaşılmasın dıye

Canim kitap cook yer kapliyor. Benim evim kucuk ondan da iyi oldu kindle. Elim titredi baya verirken ama neredeyse hic kitabim kalmadi hepsi elektronik. Ilk basta ben de cok aradim kitap kokusunu dokusunu ama zamanla alisiyor insan. Bunda da internetteki kitapcilari gezersin olmaz mi

Niye mama demiyorum anlamadim. Yemek degil gercekten konserve kutusunu andiran bir kutuda sivi mama. Vanilyalisi meyvelisi filan var. Biberon vermediler ama
Tadi da lezzetli gibi anlattin canim. Insallah sana sifa olsunlar cabucak iyiles.

Canim benim bilirim is yerinde yukselmek zordur. Masallah muhasebe muduru olmussun. Ama tabi once saglik. Rabbim saglikli nice uzun yillar nasip etsin canim
Evet disinle tirnaginla mucadele ediyorsun o terfileri alirken bir cok ozveride bulunuyorsun ama kismet bu kadarmis. Sagol canim cumlemize saglikli uzun omurler nasip olsun.

Insallah canim. Bakalim bobrek ve mideyi kontrol edecekler bir de tiroit bezi kontrolu kaldi galiba. Eskiden duzenli kontrole giderdim bu ara cok aksattim.
En buyuk hatamiz doktora gitmek icin hastalanmayi bekliyor olmamiz. Oysa arada kontrol ettirsek hasta olmayi beklemesek hem o kadar agri aci cekmiyecegiz hemde bir dunya ilaca maruz kalmiyacagiz. Ama kacimiz yapiyor acaba

Vee hosgeldin Nihalcim. Ozlemisim senin bilgi icerikli yazilarini. Cok sagol canim bizlerle paylastigin icin.
Hos buldum derya cim. Bana cok karisiyorum ukalalik yapmisim gibi geliyor bazen tut kendini diyorum sonra ama yazik o kadar emek veriyoruz belki bir faydam olur paylas nihal bildiklerini diyorum canim.

Hayirlisi canim. Insallah saglikla alirsin kucagina tekrar bebegini.

Afiyet olsun.Saglikli huzurlu nice yaslara canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…