- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Ya ben de dusunuyorum kindle ama pahali geldi biraz ne yapsam alsam mi ki dedim simdi ama kitaba dokunmam lazim benim kitap kokusu sahaf gezmek altini cizmek sonra arada evdeki kutuphaneye dalip o cizgili yerleri okumak candir:)) bak gene vazgectim kindle almaktanBenim esim 4 5 sene once bana kindle aldi hediye. O gun bugundur fiziksel kitaba dokunup okumuyorum. Ilk baslarda esim cok kizardi internetten online al oku diye sonra kendim de alistim kindle dan okumaya. Hem kagit tasarrufu sonucta onu da parasini odeyip aliyoruz netten ve kitap fiyati cok daha uyguna geliyor canim. Okumayi sevdigin belli bi dusun istersen. Aa ve benim icin en onemlisi kindle kucucuk heryere sigiyor ve esim uyurken kizim uyurken bile yataga yatip okuyabilirim ozel goze zarar vermeyen isim ayari var. Kindle reklami gibi oldu
Cok haklisin kesinlikle aksam mesaj gelmemeli bu sekilde ki suclayici konuşmuş zaten kadin hep sorunlu bi veli belli o. Öğrenci tanili mi sorunlu demissin ya genelde tanisi konmussa ya da cocukta belli bi geri kalma sorun varsa böyle bi psikolojiye giriyor veliler diye biliyorum tamamen teorik olarakHahaha ayy o zaman Allah cocuklarinin ogretmenine sabir versinsaka saka bence hicte oyle biri degilsindir abartiyor olabilirsin.
Ben onlarin anneligine karisamadigim gibi onlarda benim ogrtmenligime karisamazlar,her anne cocugunu farkli egitir her ogretmende,karsilikli tabiki fikir alisverisi olabilir ama sinirlari asmadan soylenmesi taraftariyim,bence ogretmende veli de haddini sinirini bilmeli
Ben ağırlığım olmayan okulda çocuk okutmadım okutmamdaHahaha ayy o zaman Allah cocuklarinin ogretmenine sabir versinsaka saka bence hicte oyle biri degilsindir abartiyor olabilirsin.
Ben onlarin anneligine karisamadigim gibi onlarda benim ogrtmenligime karisamazlar,her anne cocugunu farkli egitir her ogretmende,karsilikli tabiki fikir alisverisi olabilir ama sinirlari asmadan soylenmesi taraftariyim,bence ogretmende veli de haddini sinirini bilmeli
Hep mi velı suçlu hııııYa ben de dusunuyorum kindle ama pahali geldi biraz ne yapsam alsam mi ki dedim simdi ama kitaba dokunmam lazim benim kitap kokusu sahaf gezmek altini cizmek sonra arada evdeki kutuphaneye dalip o cizgili yerleri okumak candir:)) bak gene vazgectim kindle almaktanama yakinda kitaplarimi koyacak hic yerim kalmayacak galiba
Cok haklisin kesinlikle aksam mesaj gelmemeli bu sekilde ki suclayici konuşmuş zaten kadin hep sorunlu bi veli belli o. Öğrenci tanili mi sorunlu demissin ya genelde tanisi konmussa ya da cocukta belli bi geri kalma sorun varsa böyle bi psikolojiye giriyor veliler diye biliyorum tamamen teorik olarak
Niye mama demiyorum anlamadim. Yemek degil gercekten konserve kutusunu andiran bir kutuda sivi mama. Vanilyalisi meyvelisi filan var. Biberon vermediler amaMama demiyeydin iyiydi:)
Sagol canim.Az kaldı inşallah kuzum yaa, moral olsun diye şaklabanlık yapıyorum kıyamam sana
Bebe maması gibi oldu da ondan dedim kuzu :)Niye mama demiyorum anlamadim. Yemek degil gercekten konserve kutusunu andiran bir kutuda sivi mama. Vanilyalisi meyvelisi filan var. Biberon vermediler ama
Canim kitap cook yer kapliyor. Benim evim kucuk ondan da iyi oldu kindle. Elim titredi baya verirken ama neredeyse hic kitabim kalmadi hepsi elektronik. Ilk basta ben de cok aradim kitap kokusunu dokusunu ama zamanla alisiyor insan. Bunda da internetteki kitapcilari gezersin olmaz miYa ben de dusunuyorum kindle ama pahali geldi biraz ne yapsam alsam mi ki dedim simdi ama kitaba dokunmam lazim benim kitap kokusu sahaf gezmek altini cizmek sonra arada evdeki kutuphaneye dalip o cizgili yerleri okumak candir:)) bak gene vazgectim kindle almaktanama yakinda kitaplarimi koyacak hic yerim kalmayacak galiba
Cok haklisin kesinlikle aksam mesaj gelmemeli bu sekilde ki suclayici konuşmuş zaten kadin hep sorunlu bi veli belli o. Öğrenci tanili mi sorunlu demissin ya genelde tanisi konmussa ya da cocukta belli bi geri kalma sorun varsa böyle bi psikolojiye giriyor veliler diye biliyorum tamamen teorik olarak
Iyi sonuclar alirsin insallah doktordan derya cim.Ben de hemen suclamak istemedim canim. Dun birsey yiyemedim zaten midem kotuydu. Esim dediyor menuden degildir diye. Benim midem baya hassas. Doktora gidiyorum bugun.
Tadi da lezzetli gibi anlattin canim. Insallah sana sifa olsunlar cabucak iyiles.Niye mama demiyorum anlamadim. Yemek degil gercekten konserve kutusunu andiran bir kutuda sivi mama. Vanilyalisi meyvelisi filan var. Biberon vermediler ama
Tadi da lezzetli gibi anlattin canim. Insallah sana sifa olsunlar cabucak iyiles.Niye mama demiyorum anlamadim. Yemek degil gercekten konserve kutusunu andiran bir kutuda sivi mama. Vanilyalisi meyvelisi filan var. Biberon vermediler ama
Iyi yapmissin canim. Insallah sonuclar iyi cikar basit bir tedaviyle derya cim.Sagol canim. Gittim bugun doktora. Bakalim baya bie test yazdi.
Insallah canim. Bakalim bobrek ve mideyi kontrol edecekler bir de tiroit bezi kontrolu kaldi galiba. Eskiden duzenli kontrole giderdim bu ara cok aksattim.Iyi sonuclar alirsin insallah doktordan derya cim.
Evet disinle tirnaginla mucadele ediyorsun o terfileri alirken bir cok ozveride bulunuyorsun ama kismet bu kadarmis. Sagol canim cumlemize saglikli uzun omurler nasip olsun.Canim benim bilirim is yerinde yukselmek zordur. Masallah muhasebe muduru olmussun. Ama tabi once saglik. Rabbim saglikli nice uzun yillar nasip etsin canim
Insallah. Ilk verdiklerinde onyargiyla korkuyla tattim ama gercekten guzel derya cim.Tadi da lezzetli gibi anlattin canim. Insallah sana sifa olsunlar cabucak iyiles.
En buyuk hatamiz doktora gitmek icin hastalanmayi bekliyor olmamiz. Oysa arada kontrol ettirsek hasta olmayi beklemesek hem o kadar agri aci cekmiyecegiz hemde bir dunya ilaca maruz kalmiyacagiz. Ama kacimiz yapiyor acabaInsallah canim. Bakalim bobrek ve mideyi kontrol edecekler bir de tiroit bezi kontrolu kaldi galiba. Eskiden duzenli kontrole giderdim bu ara cok aksattim.
Hos buldum derya cim. Bana cok karisiyorum ukalalik yapmisim gibi geliyor bazen tut kendini diyorum sonra ama yazik o kadar emek veriyoruz belki bir faydam olur paylas nihal bildiklerini diyorum canim.Vee hosgeldin Nihalcim. Ozlemisim senin bilgi icerikli yazilarini. Cok sagol canim bizlerle paylastigin icin.
Wuuwuu kurtaricimiz Nihalimiz
Hayirlisi canim. Insallah saglikla alirsin kucagina tekrar bebegini.haftasonuna ben de regli olucam şişkinliği başladı bugün..bir de bu ay çocuk tedavisine de başlıyorum bakalim kısmet LH hormonun düşükmüş yumurtam çatlamıyormuş ilk çocuğum kendiliğinden olmuştu
Afiyet olsun.Saglikli huzurlu nice yaslara canim.cuma menüsü mu desem gaflet menüsü mu doğum günü mu bilemedim
sabah 7 00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
yarim yumurta
1 tk bal
domates salatalık maydonoz
Ara 1 elma yarim mandalina
Öğlen12.30
5 kaşık kuru fasulye
1 kase çorba
1 dilim ekmek
marul maydonoz
Ara erken gelen doğum günü kutlama pastamdan 1 dilim malesef
Ara 10 çiğ fındık ve 1 incir o pastanın üstüne bunları neden yedim bilmem ama çok iştahın açık bugün
Akşam
5 kaşık zeytin yağlı bamya
3 sıkım çiğ köfte
1 kk peynir
su 2 litre spor yarim saat eliptik yapacağım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?