Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagligin nasil canim. Ellerinle ilgili iyi bir haber var mi?
Neurojıye yolladılar
Agrı kesılmedı daha
Egılme var işaret parmağında onun ıcın bırsey yapamazlarmiş egılecegı kadar egılecek artık deryacım
Sen nasılsın gülüm

Cidden cok mantikli bende diyorum neden gunduz oksurmuyorum da gece basliyor bu oksuruk krizi demek bundanmis
canım çok takılma boş ver belli ki bu kadın problemin ta kendisi ve kendi elleriyle çocuğuyla öğretmeninin ilişkisini bozuyor farkında değil o derecede de bilinçsiz. sen takılma buna çünkü ister istemez çocuktan soğursun bir öğretmen ve arkadaş olarak söylüyorum attığı mesajlara da cevap yazma okul dışında beni aramayın de geç sonuçta mesain bitiyor zil çalınca..
bir de öksürük konusuna gelecek olursak eğer gündüz pek öksürmüyor gece öksürüyorsan reflu olma ihtimalin çok yüksek bir de mide asidi giderici çiğneme tabletlerini dene bakalim fark olacak mı

Son düzenleme:
Neurojıye yolladılar
Agrı kesılmedı daha
Egılme var işaret parmağında onun ıcın bırsey yapamazlarmiş egılecegı kadar egılecek artık deryacım
Sen nasılsın gülüm
Cok gecmis olsun canim. Insallah agrin da kesilir. Iyiyim ev okul cocuk is arasi zaman geciyor iste. Arti olarak kilo vermeye calisiyorum kk benim motivasyon kaynagim bu yolda.
Ne zaman donuyorsun aramiza kapitanim? Ozledik seni.

Ozel okul degil canim devlet okulu,sekiz yillik ogretmenim simdiye kadar veliyi sevmeyip ogrenciye yansittigim inanin hic olmadi hatta sevmedigim baska bir velimin cocugunu bu haftanin en basarili ogrencisi secip hediyeler aldik yani huyum degildir.

Ama bu velimin cocugu da asiri simartilmis surekli sikayet ediyor,en ufak seyleri bikmadan kulagimin dibinde dakikalarca soyleyip duruyor (cocuk rahatsiz oldugu icin aile simartmis) bu durumda bile sinifta onu digerlerinden ayirmiyorum,cok sukur Allah korkum var oyle bir ayrim yapmam mumkun degil.

Genel bir toplanti yapip tum velileri uyarmayi dusunuyorum,ders disinda da rahatsiz edilmek istemiyorum diye net konusucam ise yarar mi bilmiyorum daha oncede uyarmistim cunku.

Refluden mi hic duymamistim bunu,ben de oksuruk olmaz normalde bu aralar gripten diye dusunuyorum ama dikkate alicam dedikleirni bir d3 o tabletlerden deneyeyim bakalim ise yarar umarim

reflu bu şekilde babamda var canım ordan biliyorum bir arada ben de olmuştu..veli toplantısında kesin bir dille uyarır ve okul saatleri dışında arayan olursa açmayacağını şöyle ve gerçekten açma o zaman ise yarar ben de velilerimi kendi telefonum dan arıyorum o yüzden kaydetmiş bazıları okul saatleri dışında ararlarsa açmıyorum ki benimkiler koca lise öğrencisi yani bir de aramaya hic lüzum yok diye düşünüyorum

Peki cep numarani vermek zorunlu mu canim velilere? Bilmedigimden soruyorum. Burda genelde okul ogrenci isleri gibi bir yer var orasi araniyor ama sadece acil durumlarda veya sikayet bilgi amacli.

Bu aralar yogun ve stresli gecti reflu olmus olabilir

Bakalim ben de konusucam umarim anlarlar,benimkiler arasa keske donmem olur biter ama mesaj atinca illaki okuyup bakiyorum

Peki cep numarani vermek zorunlu mu canim velilere? Bilmedigimden soruyorum. Burda genelde okul ogrenci isleri gibi bir yer var orasi araniyor ama sadece acil durumlarda veya sikayet bilgi amacli.
yok canım zorunlu değil de bazen okulun telefonu müsait olmuyor kendi cebimizden arıyoruz o sırada veli kaydediyor her an da arayabileceğim o düşünüyor malesef .ben de böyle birkaç kere aradim velilerden bazıları hocam bu sizin numaranız mi arada arasak falan dediler ben de bana ulaşmak isterseniz okula gelin diye kestirip atıyorum sonuçta gayri-resmi bir görüşme hic gerek yok çok düşünüyorsa öğrencisini okula gelsin bir zahmet

Ben vermistim cok onemli bir sey olursa sadece arayin demistim ama,basit seyler konusunda kesinlikle mesgul etmeyin beni diyerek uyarida da bulundum ama veliye gore bunlar basit mevzular degil,yani yok cocugumun yiyecegini almislar,yok fotokopiler okutulmuyor,yok sinav yapmiyor musunuz,yani veli bunlarin cok onemli oldugunu dusunuyor,mevzu algilarimizin farkli olmasi sanirim,bana gore de cocukca seyler bu sikayetler.

Bir de ilkokul ogretmeni olunca tabi veliler daha cok ustune dusuyor canim.
Benim kizim kucuk gerci krese gidiyor. Bize ogretmenleri gunluk rapor veriyor ne yedi ne icti oyun oynadimi kac kere kaka yapti yemeklerinj yedi mi filan diye aslindahosuma da gidiyor. Ama acikcasi kucucuk cocugum da olsa hickimseyi calisma saatleri disinda aramam. Aranmasi veya mesaj atilmasi da bence cok yanlis. Sen iyi niyetli olarak acil durumlar icin numarani vermissin. Veli icin o sikayetler onemli olsa bile mesai saati disinda boyle seyler dogru degil bence. Veli toplantisina gelsin yok olmadi vaktiniz var mi diye sorup yuzyuze konusabilir. Bence dogru olan bu.

Ben de suan sherlock holmes serisine taktim zaten cok akici,haftasonu ayaklarimi uzatip hafif muzigimi acip kitap okumak tek hayalim suan.
Ben de evde anna kareninayı okuyorum, iş yerinde monte kristo kontu, tel de Pdf olarak mucizeyi okuyorum :)) evet onun berisinin bi kitabını okuyordu dilini yalın ve akıcı bulmuştu.

Anladim canim.

Ben 4 çocuk okutuyorum canım
Elıfin sınıfında bır çocuk var hep yalnız bır an o aklıma geldı niyeyse ondan sordum işte
Ama İnan bana benım gıbı bır velıyle tanısmadıgın için çok şanslısın
O velı bıle benım yanımda hacı ağa ınan bana
Fazlada takma bence canım
Hersey gönlünce olur ınsallah

Ben de evde anna kareninayı okuyorum, iş yerinde monte kristo kontu, tel de Pdf olarak mucizeyi okuyorum :)) evet onun berisinin bi kitabını okuyordu dilini yalın ve akıcı bulmuştu.
Benim esim 4 5 sene once bana kindle aldi hediye. O gun bugundur fiziksel kitaba dokunup okumuyorum. Ilk baslarda esim cok kizardi internetten online al oku diye sonra kendim de alistim kindle dan okumaya. Hem kagit tasarrufu sonucta onu da parasini odeyip aliyoruz netten ve kitap fiyati cok daha uyguna geliyor canim. Okumayi sevdigin belli bi dusun istersen. Aa ve benim icin en onemlisi kindle kucucuk heryere sigiyor ve esim uyurken kizim uyurken bile yataga yatip okuyabilirim ozel goze zarar vermeyen isim ayari var. Kindle reklami gibi oldu

Hahaha ayy o zaman Allah cocuklarinin ogretmenine sabir versinsaka saka bence hicte oyle biri degilsindir abartiyor olabilirsin.

Ben onlarin anneligine karisamadigim gibi onlarda benim ogrtmenligime karisamazlar,her anne cocugunu farkli egitir her ogretmende,karsilikli tabiki fikir alisverisi olabilir ama sinirlari asmadan soylenmesi taraftariyim,bence ogretmende veli de haddini sinirini bilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…