- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagligin nasil canim. Ellerinle ilgili iyi bir haber var mi?Blomm bıldıgın gıbı yuvarlanıp gıdıyom be canım
Çocuklar okullar yetememeler yetısememeler vs...=ben
Neurojıye yolladılarSagligin nasil canim. Ellerinle ilgili iyi bir haber var mi?
Bugun cikista da tartistik kadinla diyorki bana ayni veliler hep etrafinizda sizinle konusamiyorum,kizim geri diye acaba onu es mi geciyorsunuzkizi da saygisiz ordan ogretmenim beni okutmadiniz bugun demezmi valla seytan cok durttu agzina geleni say diye ama yine sabirli davrandim,madem boyle bir suphen var nereye sikayete gidersen git benim vicdanim rahat iki de bir rahatsiz etme dedim,yine moralimi bozmayi basardi ama
canım çok takılma boş ver belli ki bu kadın problemin ta kendisi ve kendi elleriyle çocuğuyla öğretmeninin ilişkisini bozuyor farkında değil o derecede de bilinçsiz. sen takılma buna çünkü ister istemez çocuktan soğursun bir öğretmen ve arkadaş olarak söylüyorum attığı mesajlara da cevap yazma okul dışında beni aramayın de geç sonuçta mesain bitiyor zil çalınca..Cidden cok mantikli bende diyorum neden gunduz oksurmuyorum da gece basliyor bu oksuruk krizi demek bundanmis
Cok gecmis olsun canim. Insallah agrin da kesilir. Iyiyim ev okul cocuk is arasi zaman geciyor iste. Arti olarak kilo vermeye calisiyorum kk benim motivasyon kaynagim bu yolda.Neurojıye yolladılar
Agrı kesılmedı daha
Egılme var işaret parmağında onun ıcın bırsey yapamazlarmiş egılecegı kadar egılecek artık deryacım
Sen nasılsın gülüm
Ozel okul degil canim devlet okulu,sekiz yillik ogretmenim simdiye kadar veliyi sevmeyip ogrenciye yansittigim inanin hic olmadi hatta sevmedigim baska bir velimin cocugunu bu haftanin en basarili ogrencisi secip hediyeler aldik yani huyum degildir.Çok afedersın sonuçlara bakmak ıcın gırmiştim ıstemeyerek konuyu okudum
Bu çocuğa velıden dolayı bır gıcıklığın mı oluştu
Bırde özel okulmu okulunuz
Lütfen yanlış anlama sadece merak ettım
Genel bir toplanti yapip tum velileri uyarmayi dusunuyorum,ders disinda da rahatsiz edilmek istemiyorum diye net konusucam ise yarar mi bilmiyorum daha oncede uyarmistim cunku.canım çok takılma boş ver belli ki bu kadın problemin ta kendisi ve kendi elleriyle çocuğuyla öğretmeninin ilişkisini bozuyor farkında değil o derecede de bilinçsiz. sen takılma buna çünkü ister istemez çocuktan soğursun bir öğretmen ve arkadaş olarak söylüyorum attığı mesajlara da cevap yazma okul dışında beni aramayın de geç sonuçta mesain bitiyor zil çalınca..
bir de öksürük konusuna gelecek olursak eğer gündüz pek öldürmüyor gece öksürüyorsan reflu olma ihtimalin çok yüksek bir de mide asidi giderici çiğneme tabletlerini dene bakalim fark olacak mı
Yuvarlanip gidiyorum derken,tostoparlak olmamissindir umarimBlomm bıldıgın gıbı yuvarlanıp gıdıyom be canım
Çocuklar okullar yetememeler yetısememeler vs...=ben
reflu bu şekilde babamda var canım ordan biliyorum bir arada ben de olmuştu..veli toplantısında kesin bir dille uyarır ve okul saatleri dışında arayan olursa açmayacağını şöyle ve gerçekten açma o zaman ise yarar ben de velilerimi kendi telefonum dan arıyorum o yüzden kaydetmiş bazıları okul saatleri dışında ararlarsa açmıyorum ki benimkiler koca lise öğrencisi yani bir de aramaya hic lüzum yok diye düşünüyorumGenel bir toplanti yapip tum velileri uyarmayi dusunuyorum,ders disinda da rahatsiz edilmek istemiyorum diye net konusucam ise yarar mi bilmiyorum daha oncede uyarmistim cunku.
Refluden mi hic duymamistim bunu,ben de oksuruk olmaz normalde bu aralar gripten diye dusunuyorum ama dikkate alicam dedikleirni bir d3 o tabletlerden deneyeyim bakalim ise yarar umarim
Peki cep numarani vermek zorunlu mu canim velilere? Bilmedigimden soruyorum. Burda genelde okul ogrenci isleri gibi bir yer var orasi araniyor ama sadece acil durumlarda veya sikayet bilgi amacli.Genel bir toplanti yapip tum velileri uyarmayi dusunuyorum,ders disinda da rahatsiz edilmek istemiyorum diye net konusucam ise yarar mi bilmiyorum daha oncede uyarmistim cunku.
Refluden mi hic duymamistim bunu,ben de oksuruk olmaz normalde bu aralar gripten diye dusunuyorum ama dikkate alicam dedikleirni bir d3 o tabletlerden deneyeyim bakalim ise yarar umarim
Bu aralar yogun ve stresli gecti reflu olmus olabilirreflu bu şekilde babamda var canım ordan biliyorum bir arada ben de olmuştu..veli toplantısında kesin bir dille uyarır ve okul saatleri dışında arayan olursa açmayacağını şöyle ve gerçekten açma o zaman ise yarar ben de velilerimi kendi telefonum dan arıyorum o yüzden kaydetmiş bazıları okul saatleri dışında ararlarsa açmıyorum ki benimkiler koca lise öğrencisi yani bir de aramaya hic lüzum yok diye düşünüyorum
yok canım zorunlu değil de bazen okulun telefonu müsait olmuyor kendi cebimizden arıyoruz o sırada veli kaydediyor her an da arayabileceğim o düşünüyor malesef .ben de böyle birkaç kere aradim velilerden bazıları hocam bu sizin numaranız mi arada arasak falan dediler ben de bana ulaşmak isterseniz okula gelin diye kestirip atıyorum sonuçta gayri-resmi bir görüşme hic gerek yok çok düşünüyorsa öğrencisini okula gelsin bir zahmetPeki cep numarani vermek zorunlu mu canim velilere? Bilmedigimden soruyorum. Burda genelde okul ogrenci isleri gibi bir yer var orasi araniyor ama sadece acil durumlarda veya sikayet bilgi amacli.
bak canım ama cevap yazma watsap bile olsa yazma hem böylece kararlılığını görürlerBu aralar yogun ve stresli gecti reflu olmus olabilir
Bakalim ben de konusucam umarim anlarlar,benimkiler arasa keske donmem olur biter ama mesaj atinca illaki okuyup bakiyorum
Ben vermistim cok onemli bir sey olursa sadece arayin demistim ama,basit seyler konusunda kesinlikle mesgul etmeyin beni diyerek uyarida da bulundum ama veliye gore bunlar basit mevzular degil,yani yok cocugumun yiyecegini almislar,yok fotokopiler okutulmuyor,yok sinav yapmiyor musunuz,yani veli bunlarin cok onemli oldugunu dusunuyor,mevzu algilarimizin farkli olmasi sanirim,bana gore de cocukca seyler bu sikayetler.Peki cep numarani vermek zorunlu mu canim velilere? Bilmedigimden soruyorum. Burda genelde okul ogrenci isleri gibi bir yer var orasi araniyor ama sadece acil durumlarda veya sikayet bilgi amacli.
Aynen oyle yapicam ben de en iyisi hic cevap dahi yazmamak.bak canım ama cevap yazma watsap bile olsa yazma hem böylece kararlılığını görürler
Bir de ilkokul ogretmeni olunca tabi veliler daha cok ustune dusuyor canim.Ben vermistim cok onemli bir sey olursa sadece arayin demistim ama,basit seyler konusunda kesinlikle mesgul etmeyin beni diyerek uyarida da bulundum ama veliye gore bunlar basit mevzular degil,yani yok cocugumun yiyecegini almislar,yok fotokopiler okutulmuyor,yok sinav yapmiyor musunuz,yani veli bunlarin cok onemli oldugunu dusunuyor,mevzu algilarimizin farkli olmasi sanirim,bana gore de cocukca seyler bu sikayetler.
Ben de evde anna kareninayı okuyorum, iş yerinde monte kristo kontu, tel de Pdf olarak mucizeyi okuyorum :)) evet onun berisinin bi kitabını okuyordu dilini yalın ve akıcı bulmuştu.Ben de suan sherlock holmes serisine taktim zaten cok akici,haftasonu ayaklarimi uzatip hafif muzigimi acip kitap okumak tek hayalim suan.
Anladim canim.yok canım zorunlu değil de bazen okulun telefonu müsait olmuyor kendi cebimizden arıyoruz o sırada veli kaydediyor her an da arayabileceğim o düşünüyor malesef .ben de böyle birkaç kere aradim velilerden bazıları hocam bu sizin numaranız mi arada arasak falan dediler ben de bana ulaşmak isterseniz okula gelin diye kestirip atıyorum sonuçta gayri-resmi bir görüşme hic gerek yok çok düşünüyorsa öğrencisini okula gelsin bir zahmet
Ben 4 çocuk okutuyorum canımOzel okul degil canim devlet okulu,sekiz yillik ogretmenim simdiye kadar veliyi sevmeyip ogrenciye yansittigim inanin hic olmadi hatta sevmedigim baska bir velimin cocugunu bu haftanin en basarili ogrencisi secip hediyeler aldik yani huyum degildir.
Ama bu velimin cocugu da asiri simartilmis surekli sikayet ediyor,en ufak seyleri bikmadan kulagimin dibinde dakikalarca soyleyip duruyor (cocuk rahatsiz oldugu icin aile simartmis) bu durumda bile sinifta onu digerlerinden ayirmiyorum,cok sukur Allah korkum var oyle bir ayrim yapmam mumkun degil.
Benim esim 4 5 sene once bana kindle aldi hediye. O gun bugundur fiziksel kitaba dokunup okumuyorum. Ilk baslarda esim cok kizardi internetten online al oku diye sonra kendim de alistim kindle dan okumaya. Hem kagit tasarrufu sonucta onu da parasini odeyip aliyoruz netten ve kitap fiyati cok daha uyguna geliyor canim. Okumayi sevdigin belli bi dusun istersen. Aa ve benim icin en onemlisi kindle kucucuk heryere sigiyor ve esim uyurken kizim uyurken bile yataga yatip okuyabilirim ozel goze zarar vermeyen isim ayari var. Kindle reklami gibi olduBen de evde anna kareninayı okuyorum, iş yerinde monte kristo kontu, tel de Pdf olarak mucizeyi okuyorum :)) evet onun berisinin bi kitabını okuyordu dilini yalın ve akıcı bulmuştu.
Hahaha ayy o zaman Allah cocuklarinin ogretmenine sabir versinBen 4 çocuk okutuyorum canım
Elıfin sınıfında bır çocuk var hep yalnız bır an o aklıma geldı niyeyse ondan sordum işte
Ama İnan bana benım gıbı bır velıyle tanısmadıgın için çok şanslısın
O velı bıle benım yanımda hacı ağa ınan bana
Fazlada takma bence canım
Hersey gönlünce olur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?