Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun derya cim.
Afiyet olsun hilal cim.

Moralini bozma canim. Benim kizimin ilkokul ogretmeni ilk toplantida sacma sapan sorular soruldukca ben cocuklarinizi egitmekle yukumluyum velileri egitmekle degil demisti. Inan bana az bile gelmisti bu sozu. Gercekten ciddi sabir isi. Allah yardim etsin.

teşekkürler canım..aynen eskisi gibi değil bir bozdum diyip de tamamen bozmuyorum ertesi gün geri kaldığım yerden devam ediyorum o yüzden çok da takmıyorum insaniz sonuçta :)
aynen bende böyle düşünüyorum canım

afiyet olsun düzenli ve güzel menu istersen bir de ara öğün ekle araştırmalık şeklinde meyve falan daha iyi oluyor insan öğünlerde kontrollü oluyor
bugün vaktin olmadı canım

Sagol Hilalim. Kolesterol. Seker kalp goz. Akciger normal bugun onlara bakildi. Daha sirada bir suru tahlil var bu vesileyle kontrol de olmus oluyom
iyi oldu bir yönden desene; )

Oncelikle listede emegi gecen arkadaslarima cok tesekkur ediyor ve ellerine saglik diyorum tekrar.
Kilo veren ve vermek icin cabalayan arkadaslarimi da cok tebrik ediyorum.
Vee hepinize iyi geceler deyip saglikli mutlu kacamaksiz hafta sonlari diliyorum.

İyi ki doğurmuş anneciğin seni, iyi ki kilo almış tanışmamıza sebep olmuşsun, iyi ki varsın kuzum, nice sağlıklı fit yaşlara

Canım kahveler kanını düşürmesin dikkat et

O yaşlarda çocuklar anne babayı yabancı çocuklardan kıskandığı gibi öğretmenlerini de diğer öğrencilerden kıskanıp sevilmediklerini düşünebiliyor, ailelerine sınıfta ayırtedildiklerini söyleyebiliyorlar canım, ancak o yaşta sana bu davranışı gösteren annelere bilim dünyası henüz bir tanı koyamadı

Rabbim şifa versin o kuzuya, tabi ki yetiştirme hatası yoğundur, o yavrucağın suçu çok az, ancak sana yapılan da vicdansızlık, okulda ilgilen, evde ilgilen, mağdurum ulan mağdurum diye bağırsan yeridir :)

Hepsi aynı olmaz tabi insanların, önce idareyle konuş canım, onlardan önce sen kurum amirini bilgilendir ki haberdarım diyebilsin seni savunabilsin, bir de eğer velinin sınıf değiştirme hakkı varsa yine idarenin bilgisi dahilinde toplantıda kibarca söylersin memnun olmayanların sınıf değiştirebileceğini

Blomm bıldıgın gıbı yuvarlanıp gıdıyom be canım
Çocuklar okullar yetememeler yetısememeler vs...=ben
Aman bacım yaaa sal biraz sorumlulukları inan kimseye birşey olmaz, farzet yoksun, o kadar, sabah al duşunu, hafif bakımını yap, şöyle koşturmadan birkaç gün geçir, uzat ayaklarını, bırak dağınık kalsın biraz, kendini iyi hissettiğinde başlarsın tempoya yeniden, abiden yardım isteyebilirsin, yorgun hissediyorum hasta olmamam için benim yerime şu işi iki haftalığına sen yaparsan dinlenebileceğim dersin, iki nefes alalım arada ayol, senelerdir koş koş koş nereye kadar, bu da can, sen iyi ol ki herkes iyi olsun değil mi, çocukların sorumluluğunı da yaşına göre artırabilirsin, kardeşi kardeşe emanet falan, bulursun yükünü hafifletecek yollar :)

E marka model de yazsan mutlu olurum canım, deneyimsiz olduğum için neye dikkat etmeliyim araştırırken bilmiyorum, madem sen memnunsun, benim de fazla araştırmama gerek yok ha :) ya da şu özelliği olsa daha iyi olurdu dediğin bir yön varsa bildirsen :)

Hep mi velı suçlu hıııı
Terlık nerde dermişim kıdemli bır velı olarak
Bak smile bıle koydum yalnış anlaşılmasın dıye
Sen hep boyle cocuklarinin gelisimi acisindan duse kalka buyurler gibi ilerliyosun sanmistim hani birey olmalarini tek baslarina basarabilmelerini destekliyorsun ya :) boyle demene sasirdim simdi ama bence cocuklar okulda surekli senin denetimin oldugunu bilmiyorlar

Hmm düşünücem bunu benim icin zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…