Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canim isik ozelligi onemli. Alirken cok incelemis esim. Kindle whitepaper in isigi ozel canim. Goze zarar vermiyor ve disariya yansiyor. Herkes yaninda uyurken bile okuyabilirsin.

ben çok denedim pdf okumuyı ama kitap sayfaları gibi aynı zevki vermiyor, işte kitap götüremediğim yerde pdf okuyorum:)) ahahah adamlar sana maaş bağlarlar bence bu reklamın yanında
Burda cok yaygin canim. Kagit tasarrufu acisindan da kitap alanlara birkac kere halka acik alanda bilgilendirme yapildigini duydum cevreciler yapiyor tabi.
Evet ya kindle whitepaper duy sesimi bak reklamini yaptim o kadar amazondan bir kitap hediye etsen de yeter

Gunaydin canim. Ay canim dunden beri nasil un helvasi istiyor. Yapip biraz yesem mi ki. Cook uzun zaman oldu yemeyeli.
Un helvasimi,daha hafif bir seyler yapsan olmaz mi canim,ben oyle durumlarda balli irmik tatlisi ya da kuru meyvelerle olan tatlilardan yapiyorum tatli ihtiyacimi karsiliyor ve daha hafif oluyor ama seninki tatli isteginden degil sanirim un helvasini ozlemissin,nasil yapiyorsun, agir oluyor mu bari?

sen öyle diyince ilk aklıma cengiz aytmatov geldi kitaplarını çok severek okumuştum Gün Olur Asra Bedel ve Toprak Ana özellikle çok guzeldi tavsiye ederim..bir de Orhan Kemal tabiki tek solukta okudum kitaplarını dili çok akıcı

Kizlar kahvaltimi yaptim,aksamada balik var menude esim yapacak,ohh bana is kalmadi simdi dusumu alip yatagima gecip kitap okuycam tum gun tam da hayal ettigim gibi
ne güzel ya ben de okumak istiyorum ama bu sıralar hic okuamıyorum desem yeri günde yarim saat belki ancadir çok yoğunum ve çocuk buna engeli olan etmenlerin başında geliyor

Gunaydin canim. Ay canim dunden beri nasil un helvasi istiyor. Yapip biraz yesem mi ki. Cook uzun zaman oldu yemeyeli.
benim de canım sütlaç çekiyor kaç gündür bu regli olmadık şeyler sokuyor aklımıza ben daha olmadım yarın ya da pazartesi olurum ama etkisi şimdiden sarmış durumda

Cengiz aytmatovun bu iki kitabini da okumustum cok begenmistim gercekten,orhan kemal'in olabilir hic okumadim cunku

Hic yapmadim aslinda ondan canim istedi galiba cook uzun zaman oldu yemeyeli. Yapasim da yok ama yiyesim cook var. Ay nasil canim istedi. Bakayim bir internetten nasil yapiliyor ve diyet tarifi filan var mi ki

Bugun turp gibiyim canim. Regli oldum dun. Ay ben her regliden once hafif rahatsizlanirim. Umarim bu seferkiler de ondandir.
Kuzum bağışıklığımız düşüyor sanırım bu dönemde, ben de aynı şekilde kırgın hafif hasta olurum hep, kronik rahatsızlıklarım hep bu dönemlerde nükseder

Ben çocuklarımın hata yapma haklarını kullanmalarına ızın verırım lakın kımseye ezme öteleme hakkı vermem
Evden moralı bozuk gelıp ögrencıye çatan öğretmen dahı gördüm
Okul ogrencı velı tecrübeme dayanarak
Ben çocuklara günü sorarım onlar anlatır eğer ters bır durum varsa gerılerde onlar bılmeden hallederım
Ama susup belkı degıldır vs gıbı muallak sorularla kafamı bulandırmam
Senı şaşırttığım için üzgünüm gülüm

Son düzenleme:
Keske dedıklerın olsa yapabılsem

benim de canım sütlaç çekiyor kaç gündür bu regli olmadık şeyler sokuyor aklımıza ben daha olmadım yarın ya da pazartesi olurum ama etkisi şimdiden sarmış durumda
Ben yaptim tam tahilli un helvami yedim sende durum nasil canim? Yedin mi sutlac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…