Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cengiz aytmatovun bu iki kitabini da okumustum cok begenmistim gercekten,orhan kemal'in olabilir hic okumadim cunku
Ben de murathan mungan ve zülfü livaneli özellikle serenad demek istiyorum okursan cok seversin bence. Tabi orhan kemal kült bir de okumuşsundur heralde ama çalıkuşu geldi aklima klasik demissin ya :) söylemek istedim :)

Ben yaptim tam tahilli un helvami yedim sende durum nasil canim? Yedin mi sutlac?
Yaaa ben de lokum diye deliriyorum bugün kakaoda tarcinda ise yaramıyo markette kazandibini aldim aldim geri koydum

menümü yazayım
sabah 11.00
haftasonu kahvaltısı kızlar saymadım yerken ama şöyle soyleyim kahvaltimda cıs yoktu sadece beyaz ekmek yedim normalden farklı bir de bir krep az unlu

Ara 1 elma 1 mandalina
Ara yarim dilim pasta (bu sıra nedir benim pastayla imtihanim doğum gününe kadar böyle mi olacak nedir)

Akşam kuş başı ızgara et 3 şiş
salata ve 1 dilim kadar ekmek
biliyorum et fazla oldu ama maşallah iştahın o kadar açık ki
spor yarim saat eliptik

zülfü livaneli de aklıma geldi ama onu okumuştur diye düşündüm gerçekten zülfü livanelinin de dili güzel akıcı sadece betimlemeleri çok ayrıntılı ve uzun

Orhan kemal okumadim sanirim ya eserlerini,calikusu okunmazmi uni okumustum cok guzeldi.zulfi livaneli'nin kardesimin hikayesi adli kitabini okumustum cok guzeldi serenad da listemde ama okumadim henuz

afiyet olsun güzel menü
Orhan kemal okumadim sanirim ya eserlerini,calikusu okunmazmi uni okumustum cok guzeldi.zulfi livaneli'nin kardesimin hikayesi adli kitabini okumustum cok guzeldi serenad da listemde ama okumadim henuz
serenadı okudum ben de çok güzel o da tavsiye ederim yine zülfü livaneli'nin mutluluk isimli kitabını da okumuştum o da güzeldi

Erken teshis ve koruyucu hekimlik cok onemli canim hayat kurtariyor. Ama malesef cok ihmal ediliyor. Basiniz sagolsun bu arada.

Kizlar kahvaltimi yaptim,aksamada balik var menude esim yapacak,ohh bana is kalmadi simdi dusumu alip yatagima gecip kitap okuycam tum gun tam da hayal ettigim gibi
Aman dinlen canim. Hakettin bunu hem yorucu hem de stresli bir hafta gecirdin. Ses kisikligin nasil oldu canim.

Zen71 tebrik ederim Nihalcim. Bireyselde derece aldin yine. Masallah.
Sagol canim. Ikisi de hastane de yattigim donemde oldu. Cok agri cekmek efor kaybettiriyor sanirim. Bir de o donem de agizdan beslenmemenin de etkisi var. Boyle olacaksa aman tekrar derece almak istemiyorum

Tatli yedikce istahin acik olacak canim. Bu sana kan sekerinin oyunu. Bu dogum gunu pasta fasli gecse de normal duzenli menune donebilsen yoksa arti olarak donecek sana kiyamam emeklerine. Afiyet olsun.

Afiyet olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…