- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben de murathan mungan ve zülfü livaneli özellikle serenad demek istiyorum okursan cok seversin bence. Tabi orhan kemal kült bir de okumuşsundur heralde ama çalıkuşu geldi aklima klasik demissin ya :) söylemek istedim :)
Yaaa ben de lokum diye deliriyorum bugün kakaoda tarcinda ise yaramıyo markette kazandibini aldim aldim geri koydum
afiyet olsun.yok canım yapmadım allahtan evde şeker kalmamış
Afiyet olsun canim. Cissin yoksa fazla et pek kilo yapmaz canim. Beni en tok tutan sey ettir ekmekten sonra. Pastaci guzelimenümü yazayım
sabah 11.00
haftasonu kahvaltısı kızlar saymadım yerken ama şöyle soyleyim kahvaltimda cıs yoktu sadece beyaz ekmek yedim normalden farklı bir de bir krep az unlu
Ara 1 elma 1 mandalina
Ara yarim dilim pasta (bu sıra nedir benim pastayla imtihanim doğum gününe kadar böyle mi olacak nedir)
Akşam kuş başı ızgara et 3 şiş
salata ve 1 dilim kadar ekmek
biliyorum et fazla oldu ama maşallah iştahın o kadar açık ki
spor yarim saat eliptik
Ay serenad cok guzel kitap. Yeni turk yazarlari hic bilmiyorum zaten ben oralarda kaldim turk edebiyatinda.zülfü livaneli de aklıma geldi ama onu okumuştur diye düşündüm gerçekten zülfü livanelinin de dili güzel akıcı sadece betimlemeleri çok ayrıntılı ve uzun
Afiyet olsun rakippMenum
Sabah: bi tabak menemen, 1 dilim peynir, 2 tt ekmek, 5 zeytin, salatalik maydanoz
Ara: 4 minik kus lokumu
Oglen: 1,5 kase corba
Aksam: 6 yk taze fasulye, 5 yk yogurt
Ara; kakaolu süt
Su:2,5 lt su
Spor: hic yapasim yok spor yaa squat yaparim birazdan 100 tane
SekerAfiyet olsun seker yerine ne kattin?
Sagol canim cok zaman onceydi. 11 12yil once vefat etmis biz tanismadan. Isterdim bu hayatimi guzellestiren adami doguran mubarek kadini gormek ama nasip degilmisErken teshis ve koruyucu hekimlik cok onemli canim hayat kurtariyor. Ama malesef cok ihmal ediliyor. Basiniz sagolsun bu arada.
Sabah iyiydim canim. Ogleden sonra 4yk un helvasi yedim midem agridi ondan sonra da hicbirsey yiyemedim. Ancak su ictim. Gaz da var gibi sanki. Haftaya karindan usg yapacaklar bakalim birsey cikmazsa ileri tetkik isterim.Sagol canim. Nasil oldun bulantin gecti mi derya cim.
Haklisin canim. Aman sen once sagligina kavus masallah zaten bu iradeyle zayiflarsin sen.Sagol canim. Ikisi de hastane de yattigim donemde oldu. Cok agri cekmek efor kaybettiriyor sanirim. Bir de o donem de agizdan beslenmemenin de etkisi var. Boyle olacaksa aman tekrar derece almak istemiyorum
Biraz da ayiptir soylemesi canim tatlidir. Eskiden daha da tatliydi da cocuk olunca oncelik hep kuzumun tabi o kadar nazlanamiyorumOh cok sukur. Iyi olmana sevindim derya cim. Insallah canim regl den dir.
Sagol canim. Bugun ucuncu gun pek birsey yiyemedim diye kendime kiyak gectim ama un helvasini beceremedim mi ne mideme oturdu adetaAfiyet olsun canim.
ay inşallah canım zaten daha tobe yani yarından itibaren pastaya tobeliyim beni hemen artı yapıyor çünkü ünlü mamuller helede kremalı ve sekerlisiAfiyet olsun canim. Cissin yoksa fazla et pek kilo yapmaz canim. Beni en tok tutan sey ettir ekmekten sonra. Pastaci guzeliins o pastalar cumaya kadar erir de eksilerin bile olur canim
Aman canim dikkat o zaman. Ne guzel hep duzenli kilo verdin masallah.ay inşallah canım zaten daha tobe yani yarından itibaren pastaya tobeliyim beni hemen artı yapıyor çünkü ünlü mamuller helede kremalı ve sekerlisi
Ay napiyim ya cok canim istedi vallaAfiyet olsun rakipplokum gibi oldum lokumumu da yirim diyorsun yani
Biz de yarin arkadaslarla buluscaz ama saati bilerek 15 dedim ki hem oglen hem aksam olsun gibisineAy napiyim ya cok canim istedi vallapazartesi de parti var gene bana cislaaaaar
afiyet olsun canım abartılı bir şey yok listende güzelSlm kizlar.
Bugunku menum
Sabah: 1.5 yumurta yagda. Yarim dilim ekmek. 4 zeytin. 1 dilim beyaz peynir.
Ara: 1fincan sutlu kahve. 2mandalina.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 ceviz. 1 kuru incir.
Oglen: 3 kofte. Salata. Firinda sebze. 1 bardak ayran.
Ara: 2 yk un helvasi. Yarim fincan cay.
Ara: 2 yk un helvasi.
Un helvasindan sonra canim birsey istemedi kizlar. Zorla da yemek istemedim. Bu aralar midem bir ilginc.
Su: 2 lt
Spor: 20 dk yuruyus (dahada yururdum ama donduum hava buzz)
ben de hemen hemen böyle yapıyorum ama su ve yağ koymuyorum canım hic zaten etin yağı var diyeKizlar koftemi herkes cok begenir yumusacik oluyor. Bir arkadasim vermisti tarifi. Denemek isteyen olursa:
400 gr Kiyma (ben genelde dana kuzu karisik yapiyorum evde kendimiz cekiyoruz) 1 ck kabartma tozu (tel suzgecten gecirin) 1 turk kahvesi fincani kadar su. 2 yk zeytinyagi. 2 sogan rondodan gecmis. Tuz. Kekik. Karabiber. Pul biber. Hepsini karistirip buzdolabina koyuyorum en az 2 saat bekletiyorum. Sonra ister firinda yagli kagitla ister yagsiz tavada veya az yagla kizartabilirsiniz. Yumusacik oluyor. Ayni tariften arkadasin cocuklarina hamburger yapmistik cok guzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?