Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben tam tahilli undan helvami yapip yedim. Ama mideme oturdu galiba ondan sonra da birsey yiywmedim

Afiyet olsun canim. Cissin yoksa fazla et pek kilo yapmaz canim. Beni en tok tutan sey ettir ekmekten sonra. Pastaci guzeli ins o pastalar cumaya kadar erir de eksilerin bile olur canim

zülfü livaneli de aklıma geldi ama onu okumuştur diye düşündüm gerçekten zülfü livanelinin de dili güzel akıcı sadece betimlemeleri çok ayrıntılı ve uzun
Ay serenad cok guzel kitap. Yeni turk yazarlari hic bilmiyorum zaten ben oralarda kaldim turk edebiyatinda.

Afiyet olsun rakipp lokum gibi oldum lokumumu da yirim diyorsun yani

Erken teshis ve koruyucu hekimlik cok onemli canim hayat kurtariyor. Ama malesef cok ihmal ediliyor. Basiniz sagolsun bu arada.
Sagol canim cok zaman onceydi. 11 12yil once vefat etmis biz tanismadan. Isterdim bu hayatimi guzellestiren adami doguran mubarek kadini gormek ama nasip degilmis

Sagol canim. Nasil oldun bulantin gecti mi derya cim.
Sabah iyiydim canim. Ogleden sonra 4yk un helvasi yedim midem agridi ondan sonra da hicbirsey yiyemedim. Ancak su ictim. Gaz da var gibi sanki. Haftaya karindan usg yapacaklar bakalim birsey cikmazsa ileri tetkik isterim.

Sagol canim. Ikisi de hastane de yattigim donemde oldu. Cok agri cekmek efor kaybettiriyor sanirim. Bir de o donem de agizdan beslenmemenin de etkisi var. Boyle olacaksa aman tekrar derece almak istemiyorum
Haklisin canim. Aman sen once sagligina kavus masallah zaten bu iradeyle zayiflarsin sen.

Afiyet olsun canim. Cissin yoksa fazla et pek kilo yapmaz canim. Beni en tok tutan sey ettir ekmekten sonra. Pastaci guzeli ins o pastalar cumaya kadar erir de eksilerin bile olur canim
ay inşallah canım zaten daha tobe yani yarından itibaren pastaya tobeliyim beni hemen artı yapıyor çünkü ünlü mamuller helede kremalı ve sekerlisi

Slm kizlar.
Bugunku menum
Sabah: 1.5 yumurta yagda. Yarim dilim ekmek. 4 zeytin. 1 dilim beyaz peynir.
Ara: 1fincan sutlu kahve. 2mandalina.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 ceviz. 1 kuru incir.
Oglen: 3 kofte. Salata. Firinda sebze. 1 bardak ayran.
Ara: 2 yk un helvasi. Yarim fincan cay.
Ara: 2 yk un helvasi.

Un helvasindan sonra canim birsey istemedi kizlar. Zorla da yemek istemedim. Bu aralar midem bir ilginc.

Su: 2 lt
Spor: 20 dk yuruyus (dahada yururdum ama donduum hava buzz)

Kizlar koftemi herkes cok begenir yumusacik oluyor. Bir arkadasim vermisti tarifi. Denemek isteyen olursa:

400 gr Kiyma (ben genelde dana kuzu karisik yapiyorum evde kendimiz cekiyoruz) 1 ck kabartma tozu (tel suzgecten gecirin) 1 turk kahvesi fincani kadar su. 2 yk zeytinyagi. 2 sogan rondodan gecmis. Tuz. Kekik. Karabiber. Pul biber. Hepsini karistirip buzdolabina koyuyorum en az 2 saat bekletiyorum. Sonra ister firinda yagli kagitla ister yagsiz tavada veya az yagla kizartabilirsiniz. Yumusacik oluyor. Ayni tariften arkadasin cocuklarina hamburger yapmistik cok guzel oldu.

Ve gelelim baska bir kolay tarife firinda sebze.
Maydonozun koku beyaz kismi (burdacok bulunuyor) kereviz ve havuc julyen dogruyorum. Uzerine biraz kekik. Nane ve istege gore tuz. Bir de az zeytinyagi ekliyip karistiriyorum. Yagli kagit ustunde 200 derecede pisiriyorum. Isterseniz patates de eklenebilir. Gayet lezzetli oluyor ve pratik.

afiyet olsun canım abartılı bir şey yok listende güzel

ben de hemen hemen böyle yapıyorum ama su ve yağ koymuyorum canım hic zaten etin yağı var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…